| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Genel Kullanım RehberiRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok teşekkürler anında cvp geleceğini hiç tahmin etmiyordum kaç gündür işten dolayı çok yorgunum bunu dinledim ve uyku bastırdı ben normaldede uyurken kral tv yi açarım öyle yatarım müzikle uyumak çok güzel birşey afedersiniz bir sorum daha olucak? ney sesinin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #131 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok teşekkürler anında cvp geleceğini hiç tahmin etmiyordum ![]() kaç gündür işten dolayı çok yorgunum bunu dinledim ve uyku bastırdı ben normaldede uyurken kral tv yi açarım öyle yatarım müzikle uyumak çok güzel birşey ![]() afedersiniz bir sorum daha olucak? ney sesinin arasında durduğunda falan sesler konuşmalar duyuyorum bu ne oluyo muzik sorunlu olduğundanmı yoksa bilerek yapılan birşeymi açıklamasını yaparmısınız dusun tşkler ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #132 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() O duyduğunuz sesler Atakan Bey'in sesi ![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #133 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba ben de siteye yeni üye oldum. önce depresyon dünde kaldı ile başlamıştım ama sonra dediğiniz gibi ego ve suçluluğu dinlemeye başladım. ilk bir hafta bu şekilde dinledikten sonra depresyonu ekleyeceğim. fakat benim birşey dikkatimi çekti, telkinlerin içeriklerini de sitede vermişsiniz. dinlerken okumamız mı gerekiyor?? ya da dinlemediğimiz zamanlarda okumakta bi sakınca var mı? şimdiden teşekkürler, emeğiniz için de teşekkürler.. |
![]() | ![]() |
![]() | #134 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba Yasal06.Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz. Telkinlerin içerikleri sadece ne telkini aldığınızı bilmeniz açısından verilmiştir.Bilgi sahibi olmak açısından bir kez okuyabilirsiniz.Ama devamlı okumanız gerekmiyor. Dinlemediğiniz zamanlada okumanızda bir sakınca yok elbet ama,dinlemek kadar fayda saglayacağını sanmıyorum.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #135 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tekrar hepinize merhaba çok ilginç ama neden bilmem ailemden birileri gibi hissediyorum artık sizi :) bugun 8 gün oldu ego ve suçluluk telkinlerimde ve inanın kendimi çok iyi hissediyorum ve tekrar tekrar burda emegi geçen tüm insanlara çok ama çok teşekkürediyorum Rabbim hepinizden razı olsun:) suan kendine güvenide ekledim listeme ama bişeyde karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim ben pek toplumda konuşamayan veya sosyal çevre pek edinemiyen biriyim:( yaşım 37 bundan sonrada ne kadar başarılı olabilirim bu konuda bilemiyorum ama :) bu listeme ayrıca bu problemime katkıda bulunması için ne dinlememi önerirsiniz sosyallik arttırıcı , topluluk karşısında konuşma ve sosyal fobi var ama hangisi bana daha çok yarar saglar suan bilemedim şimdiden çok teşekkürederim verdiginiz bilgiye |
![]() | ![]() |
![]() | #136 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba kayrasu, Ego güç. ve kendine güvenle birlikte sosyallik artırıcı ile topluluk önünde konuşma telkinlerini dinleyebilirsin.. Sos.artrıcı yı bir hafta dinledikten sonra sosyal fobiyi de eklersin..Listeyi bir anda kalabalıklaştırmaktansa telkinleri belli aralıklarla eklemek daha faydalı...Aşağıdaki linki incelemende fayda var.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ilirim-14.html Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #137 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() üstad merhaba.. oldukça yeniyim ayın 3ünden beri sizlerin arasındayım.. yeni başlayanlar için suçluluk ve ego telkinleri öneriliyor ama bunlaarın yanına bir 3.yü 4.yü eklesek çokmu erken olur??uyurken ego+suçluluk+zinde uyanmayı dinliyorum..gün içinde ise ego+kendine güven+suçluluk 3lsünü dinliyorum..bu sizce doğru olarak yorumlanabilirmi?? |
![]() | ![]() |
![]() | #138 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() Öncelikle aramıza hoşgeldin.. ![]() Belirttiğiniz gibi telkinleri dinlemeye ego ve suçluluk ile başlıyoruz..10-15 günlük dinlemeden sonra diğer telkinleri belli aralıklarla listemize ekliyoruz.. Listen güzel, bu şekilde de dinleyebilirsin...Önemli olan süreklilik... Sonuçları bizlerle paylaşırsan seviniriz.. Sevgiler... ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #139 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar.. zinde uynama ve ertelemeyi bırak telkinleri kısa ve eyleme geçirici özelliklerindne dolayı diğer telkinleri tamamlayıcı etkiye sahip.. super bunun için ilk günlerden itibaren dinlenilebilir.. ![]() sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #140 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 34
40 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Herkese merhaba bende sitenizle dün tanıştım.ve dün gece telkinleri dinledim. Benim kafama takılan birşey var ilk olarak suçluluk ve ego ile başlayın demişsiniz ve bütün telkinlerin değişik müzk türleri var ve bende suçluluk ve ego için hepsini indirdim. Ancak mp3 playerime yüklediğimde bir suçluluk bir ego için telkin çalıyor veya karışık çalıyor bunun bir sakıncası olabilir mi? Bir de mesela suçluluk için sadece bir, ego için sadece bir müzik türünü mü dinlemek lazım yoksa hepsini de değişik değişik dinleyebilirmiyiz? Yanıtınız için şimdiden teşekkürler diliyorum ve yarınlarıma umutla bakabileceğimi umuyorum bu telkinler sayesinde. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ne düşünürsen osun ! |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok teşekkürler anında cvp geleceğini hiç tahmin etmiyordum kaç gündür işten dolayı çok yorgunum bunu dinledim ve uyku bastırdı ben normaldede uyurken kral tv yi açarım öyle yatarım müzikle uyumak çok güzel birşey afedersiniz bir sorum daha olucak? ney sesinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi