30-04-2008, 06:16 PM
|
#127 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Nasıl Dinleyebilirim? Alıntı: efdal Nickli Üyeden Alıntı
selamlar öncelikle:)
benim bir sorum olucaktı öncelikle
siteyi dolaşırken mesela ego telkininden 2 tane dinleyin denmiş.Bu aynı mp3ü 2 defa dinlemek anlamında mı yoksa aynı telkinin farklı müzik türlerini mi dinlemek anlamında mı söylenmiş
saygılar ii günler:) | merhabalar hoşgeldiniz...
2 tane dinliyorum diyen arkadaşımız çalma listesine peş peşe 2 tane ekledim anlamında kullanmıştır....
siz arzu ettiğiniz müzik tarzında istediğiniz adette dinliyebilirsiniz..
sevgiler.. Alıntı: cem Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Aynı anda hem başka müzik mp3 lerini hemde telkinleri dinlerseniz daha iyi olur.
Günde 2,5 saat dinleme ile fayda görülüp görülemeyeceği birazda kişinin dirençlerine bağlı.
Aslında her ne kadar topluluk karşısında konuşma,sosyallik arttırıcıikoruma kalkanı ikincil scriptler desekte bu scriptlerde oldukça verimli ve iyi sonuç veren scriptlerdir.
Ancak bunları bir süre sonra ekleyin dememin sebebi hepsi bir arada olduğunda iki saat dinlediğinzde her birine bir iki kez sira gelmesidir.Tekrar değiğimz gibi çok önemli.Madem başka müzik dinlemek istiyorsunuz winampda onu açın mediaplayerda telkin açın derim ben. wave | Yalnız ben telkinleri media playerden açıyorum wimaptanda başka bir müzik açıyorum o zamanda telkinin sesi hiç gelmiyo yani ses derken su sesini kastediyorum çok çok az geliyo .O zamanda etki gösterirmi? |
merhabalar cem..
bu durumlarda telkin sesinin müziğini duyulur şekilde ayarlamaya çalış..
farklı önerilerde bulunmamızın sebebi uzun süreler dinlerken sıkılmadan bu işi başarıya ulaştırmak için..
bunun için farklı müziklere ağırlık verip telkinleri ikinci plana atmamaya çalışalım..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |