Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

Kuantum Olumsuzlama

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kuantum Olumsuzlama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KUANTUM OLUMSUZLAMA İnsanoğlunun zihni bilinç ve bilinçaltından oluşuyor. Bilinç patron, bilinçaltı ise uşak. Ağzımızdan çıkan söz ve değerlendirdiğimiz bir düşünce, bilinçaltı tarafından 'patron böyle istiyor, o halde bunu gerçekleştirelim' olarak algılanıp işleme konuluyor. Sizin ne söylediğinizden daha çok neye yoğunlaştığınızı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

Kuantum Olumsuzlama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-07-2012, 04:44 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Kuantum Olumsuzlama


KUANTUM OLUMSUZLAMA


İnsanoğlunun zihni bilinç ve bilinçaltından oluşuyor. Bilinç patron, bilinçaltı ise uşak. Ağzımızdan çıkan söz ve değerlendirdiğimiz bir düşünce, bilinçaltı tarafından 'patron böyle istiyor, o halde bunu gerçekleştirelim' olarak algılanıp işleme konuluyor. Sizin ne söylediğinizden daha çok neye yoğunlaştığınızı yani düşündüğünüze bakıyor. Ben evlenmek istemiyorum diye söyleyen birisinin sözü bilinç altı tarafından evlenmek istiyorum olarak algılanıyor. Çünkü ne söylediğin değil ne düşündüğün devreye giriyor ! Peki bilinçaltına nasıl hitap etmeliyiz ki istediklerimiz meydana gelsin?

Bunun iki yolu vardır:

1. Hipnoz ile bilinçaltı programlanır,
2. Telkin ile bilinçaltı programlanır.

Hipnoz ile programlamada, kişinin bilinçaltına inilir ve ona istenilen şeyler direkt olarak söylenir. Yarı hipnoz altındaysa kişinin bilinç altına tam inilemez. Derin seanslarda kişiye bilgi yüklemesi ve bilgi alımı yapılarak programlama tamamlanır.
Diğer metod ise telkindir. İnsanlar iki şekilde telkin edilirler. Birincisi; kendisinin kendisi hakkındaki sözleri, ikincisi; insanların kendisi hakkındaki sözleridir.

Telkin oldukca önemli bir konudur. Bizler çocuk yaşta her şey mükemmel iken, ailelerimizin bilgileri ve yönlendirmeleriyle kendimizi programlamaya başladık. Anne ve babamızın sözlerinin doğru olduğuna inandık ve onların ve çevremizin yarattığı bir kişi olduk. Şu an ki biz, Dünya'ya gelen biz değiliz. Özümüz, yapay duygular yumağı olan ego tarafından sarmalanmış durumda. Ve zihnimizde ego'nun kontrolü altında. Ego'yu meydana getiren, bizi kişilik denilen sınır içine yerleştiren bu telkinlerdir. İnsanlar başkalarına çok az olumlu şey söyler. ancak olumsuz şeyleri yüzlerine bağırarak söylerler. Şuçlusun, hatalısın derler. Ve sizde bunu kabul ettiğinizde bilinçaltı böyle istiyor deyip sizi o kişi haline getirir.

Kişisel gelişim uzmanları bu yüzden olumlamalardan bahsetmektedirler. Kendi bilinçaltımızı yeniden programlamak için sürekli olumlu cümlelerimizi tekrar ederiz. Ancak bu olumlamalar tek başına da yeterli olmaz. Çünkü siz, kuantum olumlamalarınızı okursunuz ve gün içinde bunların tersine 'yapamam, edemem ya da ben böyleyim' diyerek, kuantum olumsuzlama yapmaya başlarsınız. Bu sebeple de isteklerinize ulaşamazsınız. Olumlama yaparken de istiyorum değil, seçiyorum olarak cümlemizi bitirmeliyiz. Kuantum olumlamada gerçekten belirleyici olmalı ancak isteğinize hangi yollardan kavuşacağınız söylenmemelidir. Sadece ne istediğinizi tam olarak belirterek seçin ve onun size nasıl geleceğini söylemeyin!

Kuantum olumsuzlamayla ilgili yaşanmış hikayeler durumun ciddiyetini göstermektedir. Günün birinde bir kadın şöyle demiş: "Ben bir gün sadece parmağımı kaldırıp istiyorum diyeceğim ve insanlar benim isteğimi yerine getirmek için koşuşturacaklar." Kısa bir zaman sonra bu kadın, trafik kazası geçiriyor ve yatalak oluyor. Ve sonra, sadece işaret parmağını oynatarak istiyorum diyebiliyor. Geçenlerde bir gazetede okumuştum, İstanbul'dan, Antalya'ya giden bir taşıtın soğuk hava deposunda kalan biri donarak ölüyor. Ancak ilginç olan şey, aracın soğuk hava deposu çalışmıyor ve içerisinin sıcaklığı 30 derece! Buradan şu anlaşılıyor, demek ki o kişi, burada donarak ölecem, diyerek sürekli bunu tekrarlıyor ve de gerçekten de 30 derece sıcaklıkta donarak ölüyor!(Not:Bu hikayenin öyle çok versiyonunu okudum ki bu öğrenilmiş çaresizliğin akdemik kaynaklardaki klasik hikayesidir.)

Sözlerimi bir bilgenin konuyla ilgili sözleriyle bitiriyorum:

* Güçlü olmak istedim ve Evren bana beni güçlendirmek için zorluklar yolladı.

* Bilgelik istedim ve Evren bana çözmem için sorunlar yolladı.

* Cesaret istedim ve Evren bana üstesinden gelmem için sorunlar verdi.

* Sevgi istedim ve Evren bana yardımcı olmam için sorunlu insanlar yolladı.

* İstediğim hiçbir şeyi elde edemedim; fakat ihtiyaç duyduğum her şeyi elde ettim.


-alıntı-
KUANTUM OLUMSUZLAMA - kahin1980 - Blogcu.com

Not: Kırmızı olarak işaretlediğim kısım olumlama yanında olumsuzlama için bildiğim ne kısa tanımdır. Parantez içindeki not açıklama da bana aittir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 05:00 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart İlişkiler için örnek bir Kuantum Olumsuzlama

Alıntı:
Olumlu düşünmek evliliği sağlamlaştırıyor

Karşılıklı empati de evlilik yorgunluğunu önleyen önemli faktörlerden biridir. Kendini eşinin yerine koyarak hareket etmek çoğu zaman sorunların başlamadan çözümlenmesi ile sonuçlanır.

Psikolojide "kendini gerçekleştiren ön kabul" yasasına göre, bir insanın herhangi bir konuda ön yargısı varsa, bir müddet sonra ön kabul oluşan yasa kendini gerçekleştirmeye başlar. Örneğin, "Eşime güvenmiyorum, beni aldatabilir" düşüncesine sahip bir eşin güvensizliği, bir süre sonra davranışlarına yansıyabilir ve bu da ilişkiyi boşanmaya sürükler. Psikolojideki bu yasanın bir diğer adı da "kuantum olumsuzlama"dır.

Bunun tersine "Eşim beni aldatmaz" düşüncesi ile duygularını yansıtan kişi kuantum olumlama ile evlilik bağlarını sağlamlaştırır.
alıntı: pudra.com
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 05:30 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Olumlama ve Olumsuzlama

Olumumlama yanı sıra olumsuzlama ile ilgili bir yazı;

Olumlama cümleleri zihnimizde ve bilinçaltımızda var olan olumsuz inançları ve korkuları olumluya dönüştürmek amacıyla kullanılan sözcükler-anlamlar bütünüdür. Bunun tersini düşünecek olursak da , ‘olumsuzlama’ sözcükleri ve cümlelerinin de, var olan olumlu inançları ve duyguları hızlıca olumsuza dönüştürmekte olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bilinçaltımızda sahip olduğumuz bazı korkular ve inançlar, yaşam yolumuzda çeşitli fiziksel ve piskolojik rahatsızlıklar olarak tezahür etmektedir. Bilinçaltımızı yeniden şekillendirebilmenin en pratik ve bağımsız yolu ise olumlama cümlelerini düzenli bir şekilde kullanmak suretiyle zihnimizi dönüştürmekten geçmektedir. Zihin, bilinçaltını eğitmek için iyi bir araçtır. Zihnimizi kontrol altına almayı başardığımızda, bilinçaltının olumsuz inançlarından ve korkularından özgürleşmemiz de mümkündür.

Şimdi her türlü duygudan uzakmış gibi görünen para/parasızlık sözcükleri ile ilişkilendirilen olumsuzlama söylemlerine bir göz atalım.


PARA/PARASIZLIK: Bıktım artık ayın sonunu zar zor getirmekten, inşallah bu ay da açık vermem. İnşallah bu ay maaşımdan kesinti yapılmaz. Şirket küçülücek diye dedikodular dönüyor, umarım beni de atmazlar. Parasızlığın da güzel tarafları var, parasız insanlar, parası olanlara nazaran daha insancıl, daha halden anlar oluyorlar ne hikmetse. Parasız insanların cebi küçük ama yüreği büyüktür.

Zihni olumsuza odaklı insanların çoğu para/parasızlığı, yukarıdaki ya da benzeri ‘olumsuzlama’ cümleleri ile birlikte anar. Söylemlerimiz önemlidir, çünkü söylemlerimiz hızlıca düşünce kalıplarına, düşünce kalıpları da olumsuz bilinçaltı kalıplarına dönüşür.

Gerçek olumlama cümleleri, içinde hiçbir korku ya da olumsuzluk barındırmaz. Umarım şu olmaz, İnşallah bu olmaz. Umarım bir engel çıkmaz vb. cümleler içlerinde ‘inşallah’ ve ‘ummak’ sözcüklerini barındırdıkları için olumlama cümleleri değildirler. Kesinlikle negatif cümlelerdir ve bilinçaltında negatif duygu olarak depolanırlar. Umarım işsiz kalmam cümlesi bilinçaltımızdaki işsizlik korkumuzu besler, büyütür ve işsiz kalacağımıza bizi inandırır. Bilinçaltındaki bu inanç, duygu olarak kendini agresiflik ve güvensizlik olarak gösterir. Eski doğal, çalışkan, üretken insan yerine işine konsantre olamayan, kimsenin sebebini anlayamadığı bir gerginliğe sahip, çevresiyle uyum sağlamakta zorlanan bir çalışan haline geliriz ve sonunda gerçekten de ilk işten çıkarılanların arasında yerimizi alırız, çünkü söylemlerimizle önce zihnimizi, ardından bilinçaltımızı kendi kendimize ikna etmişizdir. Bu ikna eylemiyle birlikte ortaya çıkan duygularımız ise bizi davranış bozukluğuna sürüklemiş ve işveren karşısında bizi yenik duruma düşürmüştür. Parasız insanların daha ‘iyi’ insanlar olduğuna bilinçaltınızı inandırırsanız, ‘kötü’ insan olmamak için parasal fırsatları göremeyen bir insan haline gelirsiniz, çünkü bilinçaltınız bilincinize bu kodlamayı vermektedir.


İşsizlik-parasızlık korkusu yaşıyorsanız yapabileceğiniz olumlamalardan bazıları şunlar olabilir: Ben güvendeyim. İşimi seviyorum. Sahip olduğum işi hak ediyorum. Ben değerli bir insan ve değerli bir personelim. (bu cümleyi ‘benden vazgeçemezler’ diye bitirirseniz tüm olumlamayı iptal etmiş olursunuz, çünkü ‘vazgeçemezler’içinde kibir barındırır, kibir olumsuz bir duygudur) Evrende herkese yetecek kadar bolluk bereket var. Ben de bu bolluk bereketten faydalanıyorum. Kendimi güvende hissediyorum. Geleceğimde herşeyin iyi olduğunu biliyorum. Yaşam sürecine güveniyorum ve kendimi bu sürecin akışına bırakıyorum. Paraya saygı duyuyorum. Parayı hak ediyorum. Parayı seviyorum. Parayı kabul ediyorum.


Kendi olumlama cümlelerimizi ihtiyaçlarımıza göre kendimiz şekillendirebiliriz. İşin püf noktası kişinin zihnini izlemeyi öğrenmesinde yatıyor. Zihninizi yakalamaya çalışın, söylemlerinizi izlemeye başlayın, bir tam gün boyunca en çok hangi sözcükleri kullandığınızın, en çok ne tür düşünceler, hayaller ürettiğinizin ayırdına varın, bunları irdeleyin ve hangi olumsuz inançla örtüşebileceğini tahmin etmeye çalışın. Cevap her zaman sizin zihninizde. Söylemlerinizi ve düşüncelerinizi takip etmek çok zor değildir. Evde yanlızsınız ve kahvenizi yudumluyorsunuz, ne tür hayaller kuruyorsunuz? Sürekli hayali düşmanlarla kavga ediyor musunuz? Birilerine hayali olarak ‘haddini’ bildiriyor musunuz? Durmadan hesap-kitap yapıyor musunuz? Geçmişte yaşadığınız bir olayı, trafikteki bir magandayı, eşinizle olan bir tartışmayı döndürüp döndürüp düşünüyor musunuz? O anıları senaryolaştırıyor musunuz? Kendinizle başbaşa kaldığınızda yapmayı çok arzu ettiğiniz herhangi birşeyin detaylı olarak hayalini kurabiliyor musunuz? Yapmak istediklerinizi, hayatta hoşunuza gidenleri, hayallerinizi de, hayali düşmanlarla kavga ettiğiniz senaryolarda olduğu kadar uzun süre düşünce ile besleyebiliyor musunuz? Yoksa hayallerinize 2 satır, hayali düşmanlarınıza 100 paragraf mı ayırıyorsunuz? Kendinizi dinleyin...Zihninizi ise sadece gözlemleyin...


Sürekli negatif düşünceler-hayaller ürettiğinizin, gün içerisinde sürekli olumsuzluk içeren, suçlayıcı ya da alıngan söylemlerde bulunduğunuzun farkına varmak en büyük adımdır. Farkına vardıktan sonra söylemlerinizde ve düşüncelerinizde bilinçli değişiklikler yapmaya başlarsınız. İlk başta bunlar çok küçük ‘ince ayar’lardır, ör: Nasılsın? sorusuna, ‘Ne olsun işte, idare ediyoruz’ yerine, ‘Harikayım’ gibi bir afirmasyon kullanmaya başlarsınız. Öyle hissetmeseniz de, bu söylem-afirmasyon bir alışkanlık haline gelir ve zamanla cidden kendinizi daha zinde hissetmeye başlarsınız, çünkü bilinçaltınız kendinizi iyi hissetmeye kodlanmıştır. Sonrasında ise hayali düşmanlarla uğraşmanın sizi ne kadar yormakta olduğunu algılamaya başlar ve her hayali tartışmayı bir yerinde kesersiniz. İlk başta en sonlarına doğru, daha sonraları da daha yeni tartışmaya başlamışken. Korkularınızın neler olduğunu düşüncelerinizi takip ederek bulmaya başladığınızda, olumlama cümlelerinin neler olabileceğini zaten algılıyor olacaksınız ve doğaçlama olumlamalarla hayatınız her gün biraz daha huzurlu, sakin, mutlu ve neşeli olacak.


kaynak: KENDİME GEL YAŞAM REHBERİ - Olumlu Telkin
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 07:35 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Kuantum Olumsuzlama

Cok guzel sweeetım de ıste tam olarak bu nasıl uygulanacak.mesela benım 1,5 sayfalık ozguven olumlamam var.bunun once olumsuzlamasını nasıl yapıcam,kac kere yaptıktan sonra olumlamaya gecıcem...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 08:02 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kuantum Olumsuzlama

Nurbanucum bir de bu başlıktaki ikinci mesajı okumanı öneririm.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post826482

Uyumlu kalıplar olumlama, uyumsuz kalıplar da olumsuzlamaya denk geliyor. Açıkçası ben hala araştırma evresindeyim uygulamaya geçemedim benim için olumlu kalıpların daha faydalı olduğunu düşünüyorum ama olumsuzlamalarda olumsuz duyguların farkına varmamız için bir fırsat. Bilgim oldukça paylaşmaya çalışacağım.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 08:35 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Kuantum Olumsuzlama

Sagol sweeetcım...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-08-2013, 02:17 PM   #7 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kuantum Olumsuzlama

Güncelleme
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
sweeet


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kuantum Olumsuzlama

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kuantum Olumsuzlama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KUANTUM OLUMSUZLAMA İnsanoğlunun zihni bilinç ve bilinçaltından oluşuyor. Bilinç patron, bilinçaltı ise uşak. Ağzımızdan çıkan söz ve değerlendirdiğimiz bir düşünce, bilinçaltı tarafından 'patron böyle istiyor, o halde bunu gerçekleştirelim' olarak algılanıp işleme konuluyor. Sizin ne söylediğinizden daha çok neye yoğunlaştığınızı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.