| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ani Boyun Kasılmaları lütfen kesin çözüm için yardım...Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Ani Boyun Kasılmaları lütfen kesin çözüm için yardım... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı seni anladım canım aslında çözümü sende biliyosun ve sebebi de belirtmişsin aslında sorun tam da bunu da bilmeliyim şunu da bilmeliyim demen her şeyi bilmek istiyorsun işleri çok abartmışsın ve anı yaşamıyorsun sanırım bunu da ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bencede ben eft nin faydasını çok gördüm bunu uygulamayı biliyorsan hergün kendine yaparsın, nefesle beraber zaten yenersin bu sorunu .sen çözüm yollarını biliyorsun yeterki zaman ayır ve disiplinli uygulaman gerekiyor sevgiyle... |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() her şey kontrolün altında olsun istiyorsun. Sen zaten farkındasın her şeyin bu güzel bir şey. çekirdek inancını değiştirebilirsin. Yeni kodlamayı r. şanal'dan alıntılıyorum. Sende bunu tekrarlarsan faydasını göreceğini düşünüyorum. "Sevgili sürüngen beynim. Şimdi sana güvende olmak için gerekli olan yeni kararımı bildiriyorum: Hayata güveniyorum ve kendimi hayata bırakıyorum. Yaşadığım her şey beni daha ileriye götürür. Güçlü ve olgun birisi haline getirir. Hayatın sürprizlerine kendimi açarak, onun bana sunacağı hediyeleri alıyorum. Hayata güveniyorum. Rahat ve huzurluyum. Şimdi gevşiyor ve rahatlıyorum. Hayatın sonsuz olanaklarına bırakıyorum kendimi. Her günüm ayrı bir keşif ve heyecan hikayesi ile dolu. İşte bu düşüncemi uygulamaya geçirmeni istiyorum ve eski kararımı iptal ediyorum. Sana şimdiden teşekkür ederim. Gücünü beni korumak ve adına harcadığını biliyorum. Ve sana teşekkür ediyorum. Göreceksin ki her şey harika olacak. Biz seninle adım adım ilerleyecek ve bu yeni düşüncenin doğruluğunu kanıtlayacağız." sevgiler.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bundan böyle rahat ve konsantrasyonu daha yüksek biri olmayı seçiyorum. Gönderdiğin olumlamayı not edeceğim... Hepinize duyarlılığınızdan ötürü sonsuz şükran... | |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: kızının,tozunun,horozunun meşhur olduğu yer: DENİZLİ
Tesekkür: 3,582
244 Mesajinıza toplam 1,449 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgili selenas bahsettin rahatsızlık gerilim tipi başağrısına benziyor.aynı şeyi bende 1 ay önce yaşamıştım.sağ tarafımda ve başımda tonlarca ağırlık hissi vardı.gözlerim kanlanıyordu.10 gün geçmeyince nörologa gittim.reflekslerimi kontrol etti ve çok gergin olduğumu söyledi.ellerim dahi titriyordu.sanırım sende yeni işinde çok gerilmişsin.çok geçmiş olsun.
__________________ ![]() Bişnev in ney çün hikâyet mîküned Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned Dinle, bu ney neler hikâyet eder, ayrılıklardan nasıl şikâyet eder. " MEVLANA & NEY " |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 591
19 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bence kesinlikle nefes egzersizleri yapmalısın. Ben de bu şekilde kasılmalar yaşıyordum Atakan Beyden pozitif düşünme cd si aldım. Gerçekten faydası oldu. Tekrar geçmiş olsun. |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Herkese teşekkür ederim arkdaşlar.Sanırım bende pozitif düşünce cd si alsam iyi olacak.Nefes tekniğini ise düzenli yapmalııyım.İşim yoğun birde haftada 3 gün kurs.Ben nasıl zaman bulacağım :( |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selenas oncelikle cok yararli bir konu acmissiniz. mart ayinda actiginiz bu konuda bugune kadarki gelismeleri bizimle paylasir misiniz. hangi telkinler ne olcude size faydali oldu ve neler yaparak bunun ustesinden gelmeye calistiniz simdiden tesekkurler |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ayrica yuzmeye git. boyun duzlesme ve agrilarina cok iyi geliyor. bunlardan tamamen kurtulamana yuzmenin cok buyuk faydasi olur dusuncesindeyim. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Ani Boyun Kasılmaları lütfen kesin çözüm için yardım... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı seni anladım canım aslında çözümü sende biliyosun ve sebebi de belirtmişsin aslında sorun tam da bunu da bilmeliyim şunu da bilmeliyim demen her şeyi bilmek istiyorsun işleri çok abartmışsın ve anı yaşamıyorsun sanırım bunu da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız telkin cd indir izle İstanbul Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız nerededir kimdir Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hipnoz Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız kuantum düşünce kitap haberi