Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sayın Wampirella öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ayrıca sınavınızda da başarılar diliyorum,dilerim en kısa zamanda sınav stresinden çabucak kurtulursunuz.Ben de doğuluyum ama şu yaşıma kadar kesinlikle doğulu-batılı ayırımı yapmadım.Çok samimi olduğum arkadaşlarım hep batılıydı.Yanlış değerlerle hareket etmediğin sürece bu kısa ömürde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2010, 12:00 AM   #31 (permalink)
Teğmen

bturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
40 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bturk will become famous soon enoughbturk will become famous soon enough
Standart Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Sayın Wampirella öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ayrıca sınavınızda da başarılar diliyorum,dilerim en kısa zamanda sınav stresinden çabucak kurtulursunuz.Ben de doğuluyum ama şu yaşıma kadar kesinlikle doğulu-batılı ayırımı yapmadım.Çok samimi olduğum arkadaşlarım hep batılıydı.Yanlış değerlerle hareket etmediğin sürece bu kısa ömürde çok faydalı işler yapıp gereksiz ayırım polemiğine girmez bir insan.Hepimiz aynı yerden geldik aynı yere döneceğiz.

Ben okulun kadrolu müdiresiyim,yeni atandım.Dolayısıyla yazında görev başında olacağız.Bu konuda bir kuşkunuz olmasın.aslında bu konunu böyle rağbet göreceğini tahmin etmiyordum.Bunun gibi daha önce bir kaç girişimim oldu ama sonuç alamadım.Bundan da ilk başta pek umudum yoktu ama sağolsun Atakan Bey ve diğer değerli Site üyeleri çok ilgilendiler.Başından beri hiç yalnız bırakmadılar.Ben 6 yıllık eğitimciyim ve görev hayatımın her kademesinde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalıştım.Olanla yetinmedim.İnanın bize verilen bir boş bina okul diye içinde de birkaç sıra-masa,al burda eğitim ver deniliyor resmen.Fotokobi makinesi yok çocuklara çalışma etkinlikleri yaptıramıyoruz.Ve şimdiki müfredat tamamiyle öğrenci merkezli etkinlikle dayanıyor.Özel kolejlerdeki aynı kitaplarla burdaki çocuklara ders yapıyorsun.Daha sonra da doğuda niye eğitim düşük diye hesap soruluyor.Kütüphane var içinde kitap yok,fen laboratuarı var içinde malzeme yok,spor odası var içinde spora dair bir şey yok,satranç odası var içinde satranç yok,sınıf var içinde ders araç-gereçleri yok.Çocuklara oyun parkı yapılmış,hayvanlar gölgelenmek için kullanıyorlar.Daha bir sürü şey.Dediğiniz gibi ancak yaşayan bilir.Çaba gösterince de abes karşılarlar,deli misin otur oturduğun yerde,rahatlık mı batıyor derler.

Temennim; muhakkak herşeyde bir hayır vardır düşüncesiyle güzel sonuçlar elde etmek.Kardeş sitemizle tanışmamız herkesin faydasına olacak bence.Hepimiz birşeylere vesile olmanın mutluluğuyla yaşayacağını.İYİ Kİ VARSINIZ........

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 12:13 AM   #32 (permalink)
Teğmen

40 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Hepimizin muhakkak evinde,işyerinde yenisini aldığımız için kullanmadığımız, bir okulun ya da öğrencilerin işine yarayabilecek ikinci el malzemesi vardır.Yapacağımız şudur,bir kenarda boş boş duracağına birilerin işine yarasın mantığıyla hareket etmek.

Kargo ücreti hiç sorun olmasın sizin için ,biz öderiz.SAYGILAR....
Alt 28-06-2010, 12:24 AM   #33 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
bturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Wampirella öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ayrıca sınavınızda da başarılar diliyorum,dilerim en kısa zamanda sınav stresinden çabucak kurtulursunuz.Ben de doğuluyum ama şu yaşıma kadar kesinlikle doğulu-batılı ayırımı yapmadım.Çok samimi olduğum arkadaşlarım hep batılıydı.Yanlış değerlerle hareket etmediğin sürece bu kısa ömürde çok faydalı işler yapıp gereksiz ayırım polemiğine girmez bir insan.Hepimiz aynı yerden geldik aynı yere döneceğiz.

Ben okulun kadrolu müdiresiyim,yeni atandım.Dolayısıyla yazında görev başında olacağız.Bu konuda bir kuşkunuz olmasın.aslında bu konunu böyle rağbet göreceğini tahmin etmiyordum.Bunun gibi daha önce bir kaç girişimim oldu ama sonuç alamadım.Bundan da ilk başta pek umudum yoktu ama sağolsun Atakan Bey ve diğer değerli Site üyeleri çok ilgilendiler.Başından beri hiç yalnız bırakmadılar.Ben 6 yıllık eğitimciyim ve görev hayatımın her kademesinde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalıştım.Olanla yetinmedim.İnanın bize verilen bir boş bina okul diye içinde de birkaç sıra-masa,al burda eğitim ver deniliyor resmen.Fotokobi makinesi yok çocuklara çalışma etkinlikleri yaptıramıyoruz.Ve şimdiki müfredat tamamiyle öğrenci merkezli etkinlikle dayanıyor.Özel kolejlerdeki aynı kitaplarla burdaki çocuklara ders yapıyorsun.Daha sonra da doğuda niye eğitim düşük diye hesap soruluyor.Kütüphane var içinde kitap yok,fen laboratuarı var içinde malzeme yok,spor odası var içinde spora dair bir şey yok,satranç odası var içinde satranç yok,sınıf var içinde ders araç-gereçleri yok.Çocuklara oyun parkı yapılmış,hayvanlar gölgelenmek için kullanıyorlar.Daha bir sürü şey.Dediğiniz gibi ancak yaşayan bilir.Çaba gösterince de abes karşılarlar,deli misin otur oturduğun yerde,rahatlık mı batıyor derler.

Temennim; muhakkak herşeyde bir hayır vardır düşüncesiyle güzel sonuçlar elde etmek.Kardeş sitemizle tanışmamız herkesin faydasına olacak bence.Hepimiz birşeylere vesile olmanın mutluluğuyla yaşayacağını.İYİ Kİ VARSINIZ........
Çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız. Birde her ile üniversite kuruluyor. Sanki bu zamana kadar çok okul yapmışlar, o bölgelerin her eksiğini tamamlamışlar gibi. Gösterişe karşıyım ben. Ayrıca inanın ki yardım kuruluşları olsun, vakıflar olsun, dernekler olsun... Hiç birine yardım yapmıyorum. Çünkü güvenmiyorum. Aslında içimden geçiyor ama insan neye, kime yardım ettiğini de bilmek istiyor. Ben şuan çok huzurluyum. Çünkü biliyorum ki en doğru yere gidecek yardımlarımız. Size de buna vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Alıntı:
bturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepimizin muhakkak evinde,işyerinde yenisini aldığımız için kullanmadığımız, bir okulun ya da öğrencilerin işine yarayabilecek ikinci el malzemesi vardır.Yapacağımız şudur,bir kenarda boş boş duracağına birilerin işine yarasın mantığıyla hareket etmek.

O kadar da değil

Ben eve gidince bir bakayım. Top a4 kağıtlarından da gönderebilirim. Ne kadar kitap olduğunu tam bilmiyorum. Fazla değilse yanımda taşıyabilirsem kağıt da gönderirim. Ama sizi biraz bekletebilirim. Bunun için şimdiden kusura bakmayın. Göndermeden önce size pm atarım.

Sevgilerimle
Alt 28-06-2010, 12:31 AM   #34 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
bturk Nickli Üyeden Alıntı

Ya lütfen yanlış anlamayın...Son dipnotu genel yazdım,size yönelik değildi.
Alt 28-06-2010, 12:40 AM   #35 (permalink)
Administrators
Zerynthia

6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Teşekkürler, anladım. Çok büyük bir masraf olmaz kimse için. Ben seve seve ödeneceğini düşünüyorum.

Sevgiyle kalın.
Alt 28-06-2010, 02:09 PM   #36 (permalink)
Teğmen

Sayın site üyeleri,
Muhakkak bazı arkadaşların aklında soru işaretleri oluşabilir.Acaba gerçekten öyle bir okul var mı?Gerçekten bu okulun ihtiyacı var mı?Yardımsever insanların iyi niyetini kullanıp sömürmeye yeltenen o kadar üçkağıtçı kişi varki ortalıkta, bu konuda temkinli davranmanız çok normal.Keşke buraya gelip görme imkanınız olsaydı.Buradaki çileyi yaşayarak görebilseydiniz.Ki belki,bizden kötü durumda olan, yurdun her köşesinde bu sorunu yaşayan binlerce okul vardır.Yanlış anlaşılmasın diye para yardımını kabul etmiyorum.Bize yapacağınız en büyük iyilik biraraya gelip ikinci el bir fotokobi makinesi ve ikinci el hikaye,roman,ansiklopedi türü kitaplar temin edip ayrıca evinizde işyerinizde kullanmadığınız ikinci el eşyalarınızı göndermek olacaktır.Bize güveniniz tam olsun.

İmkanınız olursa veya tanığınız arkadaşlarınız varsa buralarda, ziyarette bulunup emin olabilirsiniz.Göndereceğiniz eşyalar okulun demirbaş listesine kaydedilip bir nüshası yardımseverlerin adreslerine gönderilecektir.

Nakit yardımına Çevre duvarı için ilk etapta sevindim,çünkü çevre duvarı ancak nakit yardımıyla yaptırılabilirdi.Fakat daha sonra düşününce bunun yanlış anlaşılmaya yol açacağından çekindiğim için nakit yardımını kabul etmemeye karar verdim.Aslında buralı zengin bir iş adamına ya da bir sanatçıya veya başkana ulaşılabilseydi örneğin Aziz Yıldırım'a kendi adını vererek yaptırabilirlerdi.Okulun fotoğraflarını, MAVİİNCİ arkadaşımın facebookta açtığı HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK grubuna atmışım.O sayfaya girip bakabilirsiniz.SAYGILAR.....
Alt 28-06-2010, 02:18 PM   #37 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

Sevgili Bturk

Çabanızı anlıyoruz ve takdir ediyoruz...Yanlış anlaşılmalara yol açacak bir durum yok lütfen müsterih olun..

Buraya gelip yazmamış olsa da, konuyu okuyan tüm arkadaşlarımın neler yapabileceklerini düşündüklerine inanıyorum..

Benim zihnimde okuduğum an dan beri meşgul..Eğitim dönemi açılana kadar epey yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum..

Sevgilerimle
Alt 28-06-2010, 03:21 PM   #38 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough

Çok mutlu oldum bugün yardım edebileceğim bir yer için Rabbime dua ederken sizlerin bu mesajıyla karşılaştım.İnşallah hep birlikte çok güzel bir eğitim yuvası haline getirebiliriz.
Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 10:44 PM   #39 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Besra hanım merhaba;

Öncelikle sizi ve içinde bulunduğunuz durumu çok ama çok iyi anlıyorum çünkü benim kızkardeşimde aynı sizin koşullarınızdaki bir okulda hem müdürlük hemde sınıf öğretmenliği yapıyor,sanırım o yüzden neler çektiğinizi tam olarak olmasada anlayabildiğimi söyleyebilirim.

Sizin çalıştığınız Erganide kardeşimin çok yakın bir arkadaşı çalıştı ve o çevredeki okulların durumunu az çok biliyoruz. Kendim şu anda öğrenci olduğum için maddi olarak bir yardımda bulunamıyorum fakat elimden gelenden daha fazlasını yapmaya çalışacağım.

Diyarbakır Erganide hastanede görev yapan ve Size yakın olan Mardin Kızıltepede görev yapan 2 doktor arkadaşım var ikisinede bu konuyu ileteceğim ve ellerinden geleni yapmak isteyeceklerinden eminim hatta birisi çocuk doktoru belki okullar yeni döneme başladığında ara ara gelerek çocukların sağlık kontrollerini bile yapmayı üstlenebilir....

En kısa sürede kendilerine ulaşıp sitede vermiş olduğunuz telefon numaranızdan size ulaşmalarını sağlayacağım. Bunun yanında tanıdığım diğer insanlarada konuyu ileteceğim.Hepsinin seve seve bu projede yer almak isteyeceklerine eminim. Belkide hastanede bir kampanya başlatabilirler...

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diye boşuna dememiş atalarımız
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 11:06 PM   #40 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Besra hanım merhaba;

Öncelikle sizi ve içinde bulunduğunuz durumu çok ama çok iyi anlıyorum çünkü benim kızkardeşimde aynı sizin koşullarınızdaki bir okulda hem müdürlük hemde sınıf öğretmenliği yapıyor,sanırım o yüzden neler çektiğinizi tam olarak olmasada anlayabildiğimi söyleyebilirim.

Sizin çalıştığınız Erganide kardeşimin çok yakın bir arkadaşı çalıştı ve o çevredeki okulların durumunu az çok biliyoruz. Kendim şu anda öğrenci olduğum için maddi olarak bir yardımda bulunamıyorum fakat elimden gelenden daha fazlasını yapmaya çalışacağım.

Diyarbakır Erganide hastanede görev yapan ve Size yakın olan Mardin Kızıltepede görev yapan 2 doktor arkadaşım var ikisinede bu konuyu ileteceğim ve ellerinden geleni yapmak isteyeceklerinden eminim hatta birisi çocuk doktoru belki okullar yeni döneme başladığında ara ara gelerek çocukların sağlık kontrollerini bile yapmayı üstlenebilir....

En kısa sürede kendilerine ulaşıp sitede vermiş olduğunuz telefon numaranızdan size ulaşmalarını sağlayacağım. Bunun yanında tanıdığım diğer insanlarada konuyu ileteceğim.Hepsinin seve seve bu projede yer almak isteyeceklerine eminim. Belkide hastanede bir kampanya başlatabilirler...

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diye boşuna dememiş atalarımız
Filiz harikasın. Konuya bakmanı istediğimde elinden geleni yapacağını biliyordum. Çok teşekkür ederim canımmm

Bookmarks