B-ı-k-t-ı-m !!Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü B-ı-k-t-ı-m !! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız prozac ağır bir ilaç değil,zaten prozac depresan deil.anksiyete ilacı yani (aşırı kaygı) bu da panik atak tedavisinde kullanılıyor.onun etkisinin olduqunu sanmıyorum,eğer olsaydı ilacı bıraktıqım ilk günlerde olurdu,halbuki üzerinden 1-2 ay geçti.hayır ben şunu anlamıyorum.bi insan nie bi diziyi yada bi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi | |
|
13-01-2013, 04:36 PM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
37 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! prozac ağır bir ilaç değil,zaten prozac depresan deil.anksiyete ilacı yani (aşırı kaygı) bu da panik atak tedavisinde kullanılıyor.onun etkisinin olduqunu sanmıyorum,eğer olsaydı ilacı bıraktıqım ilk günlerde olurdu,halbuki üzerinden 1-2 ay geçti.hayır ben şunu anlamıyorum.bi insan nie bi diziyi yada bi filmi hayatının merkezi gibi görüpte heycanlanır,kendisi deli gibi izler,bu da yetmez başkalarına da izletmeye çalışır? NEDEN!
İnsan NEDEN,''aman izlesemde olur izlemesemde,başkası izlesede olur,izlemese de'' diye düşünemez.umursamaz olamaz.herşeyi böyle kafasına takar NEDEN! yahu gerçekten önemli mühim bi konuda atak geçirsem anlarım,ama NEDEN böyle saçma sapan bi şey yüzünden oluyor? NEDEN! Ya benim canım bu kadar kıymetsiz mi :( başka işim gücüm yok mu da bunları kafama takıyorum ? ya millet nelerle uğraşıyor ben nelerle..nasıl hasta ruhlu bi insanım ben ya :(((((((((( Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
13-01-2013, 04:42 PM
|
#12 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
37 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! Ya ben ne günah işledim de Allah böyle cezamı veriyor benim ?
15 yaşında panik atak geçirdim ben yha! 15!
18'deyim hala bunla savaşıyorum.bi hafta iyiysem bi hafta kötüyüm
yapmadığım şey kalmadı.ya ben hayatımı nasıl devam ettiricem?
nasıl kurtulucam bu illetten.canımdan bezdim ! | Offline
| |
13-01-2013, 05:00 PM
|
#13 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! canım sakın ısyan etme Allaha...daha kotulerını ysayabılırsın Allah korusun..emın ol ınsanlar senın yasında ne hastalıklarla bogusuyolar..her ınsanın ımtıhanı farklı...bu dünya ımıthan dünyası...oncelıkle şukretmeyı ogrenmelısın bence..once sahıp olduklarını dusun..hangımızın hayatı mukemmelkı eger rahatlıycaksan kendı hayatımdan ornek vereyim..üniversite okuyorum okulumu uzattım..suan aılemle yasıyorum ve benım her dakıka ne yapmam gerektıgını soleyen bana hayırsız evlat muamelesı yapan bı aileyle...herseyımı kısıtlayan..zaman zaman uzerımıze yuksun bı ıs sahıbı olda rahatlasak dıyen bı aıle..bu ev benım dıyen bı anne..aglıorum bazen zoruma gıden cok sey var..ama ısyan etmıorum..sanmakı ben hep boleydım bole davranmayı daha yenı ogrendım..BEN DE SENDE HERKESTE USTESINDEN GELEBILECEK GUCU BULUOSA KENDINDE SORUNLARIN USTESINDEN GELIR...aslında mutlu cok mutlu olarak gordugumuz ınsanlar sorunsuz ınsanlar degıl sorunların ustesınden hakkıyla gelecek gucu kendınde bulan ınsanlar..benım ıcın de bugünler ıı olmasada..gelecekten umudluyum gelecegım ıcın calısıorum..ısyan etme sakın ..kendıne gel..benım kendıme gelme surem belkı 3 sene surdu..3 senem ısyanlarla neden böylelerle gectı..ınan elıme hıc bısey gecmedı..olumlu dusun..kıtap oku..kendını mutlu edıcek seyler bul .. | Offline
| |
13-01-2013, 05:05 PM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! bence kendıne bukadar haksızlık etme dedıgım gıbı 18lı yaslarda bole seyler uzerınden kendını kanıtlama ıstegı dogabılıo ınsanda..bu gayet normal bence bı cok arkadasınında basına gelmıstır..bence neden bole yapıorum demek yerıne soru sormak yerıne cozum bulmaya odaklan 18lı yaslardasın cok güzel yıllar senı beklıo hayatının en güzel yıllarını heba etme..bak ben 5 yıl unv hayatımı mahvettim takıntılarım yüzünden..sorunların ustesınden gelemedim ısyanlarda boğuldum kendımı kaybettım..cok pısmanım keşke unv hayatımı daha güzel yasasaydım gıden bıdaha gelmı..hayatımızdaki en degerlı sey zaman..ve en güzel yaslarındasın ...kendını yıpratma..bence ne kadar rahatşarsan okdar cabuk krtulursun bu hastalıktan.. | Offline
| |
13-01-2013, 09:58 PM
|
#15 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! Ya ben ne günah işledim de Allah böyle cezamı veriyor benim ?
15 yaşında panik atak geçirdim ben yha! 15!
18'deyim hala bunla savaşıyorum.bi hafta iyiysem bi hafta kötüyüm
yapmadığım şey kalmadı.ya ben hayatımı nasıl devam ettiricem?
nasıl kurtulucam bu illetten.canımdan bezdim !
Öncelikle, seni gerçekten dinlemeyi başaramadığım için, seni anlayamadığım için beni affet beyzacım. Fakat şunu bilmelisin ki öncelikle, biz sadece bir şeylerin cezası olarak bunları yaşamayız. Eğer cezalandırılmak söz konusu olsaydı o zaman peygamberlerin hiç bir sıkıntısı olmamalıydı hayatta, ya da bildiğimiz alim insanların. Öyle insanlar ki sadece insanlığı düşünmüş insanlık için yaşamışlar. Yine de hapse atılmış, eziyet görmüş, taşlanmışlar. Demek ki bizler bir takım suçlarımızdan dolayı değil de sadece olgunlaşmak, tekamül etmek ve bazı kabiliyetlerimizi hayata geçirmek üzere burada bulunuyoruz. Bir başka deyişle imtihan dünyası yani. Şimdi giriş cümlende " ben ne günah işledim de" demişsin. Acaba, bu sende suçluluk duygusunun bir tezahürü olabilir mi diye düşünmeden edemedim. Biliyorsun ki hepimizin çekirdek inançları var ve bizler bunun üzerine hayatı kurguluyoruz. ben ce sen dilersen suçluluk duygusu üzerine yoğunlaşabilirsin.
Sonrasında senin mesnevinin güzel bir tercümesini alıp okuyabilirsin. Mesnevide hayata farklı bir bakış bulabilirsin. Hz Mevlana, tıpkı bir baba gibi, çok yakın bir dost gibi konuşur mesnevide ve sen onlarca sorunun cevabını, onlarca sıkıntının çaresini bulabilirsin. Evet, ben de yıllarca Allahın beni cezalandıracağı, beni sevmeyeceği gibi duygularla yaşadım. | Offline
| |
13-01-2013, 10:15 PM
|
#16 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! Fakat mesnevide bunun böyle olmadığını gördüm. Öncelikle sana Dr Faik Özdengül'ün Rumi ve aşkın terapi kitabını öneririm. Severek okuyabileceğin bir kitap mesneviye oradan giriş yapmak daha uygun.
Aslında çok şey yazmıştım ama eror verdi malesef şimdi o kadar şeyi geri yazmaya üşendim açıkçası sohbetimiz devam ederse zaman içerisinde zaten konuşuruz. Sevgimle kal.
Bir de ben okumadım ama Işık Elçinin" Tanrıdan geleni söyle" adlı kitabının da çok güzel olduğunu duymuştum. | Offline
| |
14-01-2013, 03:45 PM
|
#17 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! 18 yaşındaki genç arkadaşım.. ben bir öğretmenim..
bence bir spora başla... bir spor türü seç ondan ilerle
ya da pek çok kurs var bunlardan birini seç bir kursta bir konuda yetkinleşmeye çalış...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | Offline
| |
14-01-2013, 07:48 PM
|
#18 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! Beyza, şu anda tam da eyvah paniğim var paniği kısır döngüsüne girmiş gözüküyorsun.
Ve şu durumdayken, bizim sana, ya da senin kendine söyleyeceklerinin çok işe yarayacağına ben de inanmıyorum.
İşine yarayabileceğini düşündüğüm birkaç noktaya değinmek istiyorum sadece.
Birincisi, telkinler ve ilaçların birlikte uygulanabileceğini sanıyorum, bence bu konuda yanlış bilgiye sahipsin, aslında bu konuda net bilgisi olan bilgisini paylaşırsa, belki yanlış bilgilerimizi doğrularıyla değiştirebiliriz.
İkincisi, ne ilaçlar, ne telkinler, ne meditasyonlar, elbette bıçakla kesilmiş gibi panik bozukluğu ortadan kaldıramaz.,, BU BİR SÜREÇ, ancak bu süre ve süreç içersinde de atakların azalması, aralarının açılması süresinin kısalması, senin iyiye gittiğini gösterir.
eyvah paniğim oldu paniğin, bende bunu beklemediğini, çünkü bir süredir atak yaşamadığını düşündürdü.
SANIRIM, EYVAH PANİĞİM OLDU kadar, BİR SÜREDİR PANİĞİM OLMAMIŞTI nın da farkında olman, bunu hatırlaman işe yarayabilir.
Biraz daha sakinleştiğin zaman, olası panik durumlarında uygulanabilecek metodları planlarsan, hazırlıksız yakalanmayabilirsin.
Düşüncelerimiz bizim değil, biz düşüncelerimizin efendisiyiz...
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... | Offline
| |
14-01-2013, 08:30 PM
|
#19 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! Sen kafanda kurmuşsun bunu yapçam bunu yapçam ve öyle gelişmeyince olaylar bitmişsin.Geleceği bilemezsin ne olucağını bilemezsin belki orada o sıkıntını unutup anda yaşasaydın daha eğlenceli bir şeye dönüşe bilirdi ve bu durumdan sonra ise bütün gece uykusuzluk çekmezdin bunu da nefesine odaklanarak yap sana üst yazımda belirttiklerimi yap.Bende öyleydimbütün gün yaptıklarımı düşünürdüm eşek gibi onları sırtlanırdım taşırdım ama bu dediğimi yapmaya başladığımda bazı şeyler değişmeye başladı tabi ki de hep bunu yapmayı unutucaksın ama zaman gelecek bunu yapa yapa hiç unutmuyacaksın ve hep anda yaşayıp tat alacaksın. | Offline
| |
16-01-2013, 03:03 AM
|
#20 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: B-ı-k-t-ı-m !! Alıntı: beyza95 Nickli Üyeden Alıntı
prozac ağır bir ilaç değil,zaten prozac depresan deil.anksiyete ilacı yani (aşırı kaygı) bu da panik atak tedavisinde kullanılıyor.onun etkisinin olduqunu sanmıyorum,eğer olsaydı ilacı bıraktıqım ilk günlerde olurdu,halbuki üzerinden 1-2 ay geçti.hayır ben şunu anlamıyorum.bi insan nie bi diziyi yada bi filmi hayatının merkezi gibi görüpte heycanlanır,kendisi deli gibi izler,bu da yetmez başkalarına da izletmeye çalışır? NEDEN!
İnsan NEDEN,''aman izlesemde olur izlemesemde,başkası izlesede olur,izlemese de'' diye düşünemez.umursamaz olamaz.herşeyi böyle kafasına takar NEDEN! yahu gerçekten önemli mühim bi konuda atak geçirsem anlarım,ama NEDEN böyle saçma sapan bi şey yüzünden oluyor? NEDEN! Ya benim canım bu kadar kıymetsiz mi :( başka işim gücüm yok mu da bunları kafama takıyorum ? ya millet nelerle uğraşıyor ben nelerle..nasıl hasta ruhlu bi insanım ben ya :(((((((((( | ne var yani 1 filmi bukadar onemsedıysen birdahakı sefere bunu yapmassın yanı neden kendını ben bole yapıorum ah napcam dıye yıyıp bıtırıosun degıl telkınler hıc bısey hıc kımse sen bu tutumları degostırmedıgn surece sana yardım edemez...ben bunları zaten bılıyorum demıssın ee ne güzel doğru olanı bılıosan madem kı bunu genelde herkes bılır onemlı olan burda ıradenı ortaya koyman kararlı olman sen açız bı ınsan degılsın yapabılırsın ıradelı olabılırsın o fılmde gosterdıgın tutumu bır daha gostermeyebılırsın hersey senın elınde...ama bunu tabı bı anda yapamassın yavaş yavaş olur belkı ama yaaprsın bu surectede kendıne ezıet etmek yerıne evet yaptım yapıyorum yapıcam gıbı cmleler kurman daha uygun olur kendın acısından.. | Offline
| | | |