ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİHayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aptal konumuna düşmemeliyim, utanılacak bir şey yapmamalıyım. Aileme layık olmalıyım, babama layık olmalıyım. Kocama layık bir eş, çocuklarıma layık bir anne, kendime ayık, ona layık, buna layık. Layık olmalıyım. Hata yapmamalıyım. Daima iyi olmalıyım ben. Gibi. Şimdi burada bazı arkadaşlarım ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi 2Likes | |
|
20-03-2013, 09:23 AM
|
#131 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Aptal konumuna düşmemeliyim, utanılacak bir şey yapmamalıyım. Aileme layık olmalıyım, babama layık olmalıyım. Kocama layık bir eş, çocuklarıma layık bir anne, kendime ayık, ona layık, buna layık. Layık olmalıyım. Hata yapmamalıyım. Daima iyi olmalıyım ben. Gibi. Şimdi burada bazı arkadaşlarım telkinleri dinlediklerini ama faydasını göremediklerini söylüyorlar. Bu şöyle bir yanılgının sonucu olabilir. Sanki bir sihirli değnek gelecek ve hayat bir anda toz pembe olacak. Hayır en dipte ki kendinlik algısı değişecek arkadaşlar. Farkında mısınız bakalım, nereden başladığınızın. Bu konuda bir video bulmuştum dün bulabilirsem buraya şimdi koyarım ne demek istiyorum belki daha net anlaşılır. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
20-03-2013, 09:30 AM
|
#132 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ | Offline
| |
20-03-2013, 04:19 PM
|
#133 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ ışık hanım sizin yazdıklarınızı okurken ben de kendi hissettiklerimle ne kadar benzer duygular olduğunu farkettim. bende onaylanmama korkusu, sevilmeme, reddedilme ya da dışlanma korkusu nedeniyle hayır diyemeyenlerdenim. bu nedenle insanları kırmamak için çok özen gösteririm. ben kırılınca da yıkılırım. herşeyi kafama takarım. birisiyle bir sorun yaşadığımda beni üzen birisi olduğunda çok üzülüyorum. yani o kişi benim için çok değerli biri olmasına gerek yok. şöyle bir düşünüyorum o kişi hayatımdan çıkarsa ne değişir diye. çok şey kaybetmem aslında ama hayatımdan çıkarama sorunum var. ben elimden geleni yapmış olmama rağmen yine de düzeltemeyeceğim bir durumsa da çok üzülüyorum. resmen hayatım kararıyor sanki depresyona giriyorum. bu duyguyu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. beni çok yoruyor, acı veriyor. bunun sebebi güçsüz, zayıf karakterli oluşum diye düşünüyorum. birilerine sürekli bağımlıyım. beğenilmeme korkusu nedeniyle eleştirilere de kırılganlık gösteriyorum. kendi içimde tabi. karşı tarafın haberi bile olmuyor çoğu zaman. sorunumun asıl kaynağı özgüven eksikliği sanırım. bunu Abdullah beyle de paylaştım. kendine güvenle ilgili telkinler göndermiş. 7. periyottayım düzenli olarak dinliyorum ama bu konuda bir değişim olmadı henüz. | Offline
| |
20-03-2013, 05:42 PM
|
#134 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı: serpilelif Nickli Üyeden Alıntı
ışık hanım sizin yazdıklarınızı okurken ben de kendi hissettiklerimle ne kadar benzer duygular olduğunu farkettim. bende onaylanmama korkusu, sevilmeme, reddedilme ya da dışlanma korkusu nedeniyle hayır diyemeyenlerdenim. bu nedenle insanları kırmamak için çok özen gösteririm. ben kırılınca da yıkılırım. herşeyi kafama takarım. birisiyle bir sorun yaşadığımda beni üzen birisi olduğunda çok üzülüyorum. yani o kişi benim için çok değerli biri olmasına gerek yok. şöyle bir düşünüyorum o kişi hayatımdan çıkarsa ne değişir diye. çok şey kaybetmem aslında ama hayatımdan çıkarama sorunum var. ben elimden geleni yapmış olmama rağmen yine de düzeltemeyeceğim bir durumsa da çok üzülüyorum. resmen hayatım kararıyor sanki depresyona giriyorum. bu duyguyu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. beni çok yoruyor, acı veriyor. bunun sebebi güçsüz, zayıf karakterli oluşum diye düşünüyorum. birilerine sürekli bağımlıyım. beğenilmeme korkusu nedeniyle eleştirilere de kırılganlık gösteriyorum. kendi içimde tabi. karşı tarafın haberi bile olmuyor çoğu zaman. sorunumun asıl kaynağı özgüven eksikliği sanırım. bunu Abdullah beyle de paylaştım. kendine güvenle ilgili telkinler göndermiş. 7. periyottayım düzenli olarak dinliyorum ama bu konuda bir değişim olmadı henüz. | Biz malesef çok yanlış eğitilmiş bir nesliz. Televizyon başlı başına bir kuyu, insanları dibe çeken, televizyon demeyimde diziler daha çok. O yüzden mutlaka seyrettiğiniz şeylere bakın diyorum. Çünkü bilinçaltı 20 dakikadan sonra transa girer ve oradaki her şeyi kendine yapılıyormuşçasına algılar. Düşünsenize bir yandan telkin cdleri dinliyor bir yandan hala dizilerle altını üstüne getirmeye devam ediyoruz her şeyin. İkincisi size bir çalışma önerebilirim bu konuda. Yazınızda kendiniz hakkında pek çok negatif inanç sıralamışsınız. İşte bütün bu cümleleri, bir kağıda yazın. Ne varsa size söylenmiş, sizin kendinize söylediğiniz hepsini yazın, sonra kağıdın en üstüne kocaman harflerle İPTAL yazın. Ve karalayın hepsinin üzerini şimdi de, sonrasında ise yakın. Artık bu negatif duygularımdan özgürleşiyor artık kendi değerimi, özel oluşumu kabul ediyorum. diyerek yakın ve küllerini ister atın isterseniz tuvalete döküp sifonu çekin. Ben sifonu çekiyor tüm o cümleleri layık oldukları yere göndermeyi tercih ediyorum. Bunu pek çok defa yapın. Cidden, çok rahatladığınızı göreceksiniz. Ve seyrettiğiniz, dizi ve filmlere dikkat edin. Ben çok uzun süredir negatif hiç bir şey izlemiyorum desem yeridir. Netten film indirip izliyorum. Bakıyorum konusu açmadı beni kapatıyorum. Sizin hayallerinizi mahvetmelerine izin vermeyin lütfen. | Offline
| |
20-03-2013, 05:47 PM
|
#135 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Ne "YAPRAK DÖKÜMÜ " izledim ben, ne "AŞK-I MEMNU" ne " ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ " ne "İNTİKAM" ne " MERHAMET" ne " UMUTSUZ EV KADINLARI" ne de başka bişey. EVİM SENSİN i de izlemedim, AŞK TESADÜFLERİ SEVER de bi bıraksınlar da bir kere de sevenler kavuşsun, bir defa da sevgiyi yüceltin ve sonunda ayrılık olmasın. Şu milletin haline bakın, ne birbirine güven var. Ne evlenip mutlu olan. Top yekün değiştirmeliyiz bu düşünce tarzımızı. BUDUR!!! | Offline
| |
20-03-2013, 05:59 PM
|
#136 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bir de serpilelifcim,şnu fark et. Şu an yaşadıkların geçmişinde öyle hissettiğin, herhangi bir zamanın bugüne yansıması. Yani çekirdek inançların. Bugün tutup neden böyle hissediyorum diye üzülme, bilki çok minikken yaşadığın bir olay sonucu, sen buna karar verdin ve bugün bunun yansımasını yaşıyorsun. Yani tamamen algı hatası. Bakış açısı yani. Diyelim ki kötü bir olay yaşadın. Hemen ne hissediyoruma bak. Yani içinden çık ve kendine dışarıdan bak. Ben terapideyim bir gün.Faik hocamla konuşuyoruz. Ona "bütün erkeklerden nefret ediyorum" dedim. Bana kaç erkek tanıdığımı sordu? En fazla kaç tane olabilir? 100 hadi olsun 1000 , yani hayatıma giren abartıp 50000 diyeyim yada daha fazla. Bana dedi ki " dünya yüzünde 3 milyar erkek var." O zaman baktım ki genelleme yapıyorum. Tanıdıklarımı bile tam tanımıyorum. O zaman biraz daha insaflı olmaya karar verdim. Böyle işte düşüncelerini gerçekmiş gibi hemen alıp kabullenme, sorgula, evir çevir onlarca soru sor. Sıkıştır köşeye, bak nasıl itiraf gelecek ardından. En büyük yalanları hep kendimize söyleriz. Hatta ben derim ki bazen " kendine yalan söyle" abart yani, kendine onca zaman aptal dedin de ne oldu. "Ben bir dahiyim" de :) ya da ne istiyorsan onu. Ve MESNEVİ arkadaşlar mesnevi okuyunuz. Daha iyi bir kişisel gelişim kitabı bilmiyorum ben ya da terapi, ya da yol klavuzu.
( bir hatamı düzelteyim. Bütün bu kitaplar Kur'andan beslenir. Önce dinimizin kitabı diye de düzeltmek istiyorum" | Offline
| |
21-03-2013, 10:13 AM
|
#137 (permalink)
| Üsteğmen
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ mrb Işık Hanım, ilginiz için çok teşekkür ederim. sizin gibi değerli insanlarla duygularımı paylaşabildiğim için çok mutluyum. verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim. söylediklerinizi kesinlikle uyguluycam. yalnız olmadığımı bilmek çok güzel. bu arada çok sulu gözüm. şuan gözlerim doldu bunları yazarken. allah umudumuzu kaybettirmesin.umudum var çok şükür. aslında ben inançlı biriyim ama ibadetlerimi çok aksatıyorum malesef. özellikle dua etmek konusunda. çok az dua ediyorum. oysa ki en büyük yardımcımız ALLAH. biliyorum ama... | Offline
| |
21-03-2013, 10:43 AM
|
#138 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ arkadaşlar bir sorum daha olacak size. bana gelen telkinler 2 versiyon halinde. ama örnek vermek gerekirse kendine güven doğa versiyonu 8 dk. klasik müzik versiyonu 20 dk. ben hangisini dinlemeliyim. yani ikisinin de içeriği aynı mı? ben ikisini de dinliyorum karar veremediğim için | Offline
| |
21-03-2013, 06:59 PM
|
#139 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Ben başından başlayıp sonuna kadar hepsini dinliyorum. Çok uzun sürüyor ama, sıkılmıyorum dinlerken öyle olunca da
Ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Hayat paylaşınca güzel. Düşünsene, bütün dünya bizim olsaydı ama yalnız olsaydık. Yani yeryüzünde ki tek insan biz olsaydık. Fakat tüm dünya bizim olsaydı. Ne anlamı vardı ki? Ne değeri vardı? İŞte bir ekmeği biriyle paylaşabiliyorsan lezzetli, sevincini paylaşabiliyorsan daha çok acını paylaştıkça daha az. Hayat çok güzel, yaşamak çok güzel. Nefes alabilmek çok değerli. İnsan olmanın değeri hiç bir şeye değişilmez hele ki imanın değeri... sevgimle | Offline
| |
22-03-2013, 03:41 PM
|
#140 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ [QUOTE=serpilelif;838159]arkadaşlar bir sorum daha olacak size. bana gelen telkinler 2 versiyon halinde. ama örnek vermek gerekirse kendine güven doğa versiyonu 8 dk. klasik müzik versiyonu 20 dk. ben hangisini dinlemeliyim. yani ikisinin de içeriği aynı mı? ben ikisini de dinliyorum karar veremediğim için [/QUOTE Ben versiyonları grup yaptım, 1 hafta bi versiyon mesela doga, diğer hafta diğer versiyon mesela klasik. bunu yapmakla bilinçaltını şaşırtıyormuşuz.
benim de cdim 1 hafta önce geldi. önce hiç dinlemediğimden dolayı 2 hafta ego-suçluluk-kendine güveni dinliyorum şuan.
daha sonra çekirdek inançlarıma başlayacağım.
__________________ | Offline
| | | |