ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİHayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çekirdek inanç telkinleri dinleyen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Acaba, iç konuşmalarınızda bir değişiklik oldu mu? Yada düşüncelerinizde veya davranışlarınızda?
Mesela, ben bugün şunu fark ettim. Çekirdek inanç telkinlerimi dinlemeye başlamadan önce, benim içimde aynı sözler dönüp duruyordu. İçimde yıllardır bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi 2Likes | |
|
22-03-2013, 10:01 PM
|
#141 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Çekirdek inanç telkinleri dinleyen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Acaba, iç konuşmalarınızda bir değişiklik oldu mu? Yada düşüncelerinizde veya davranışlarınızda?
Mesela, ben bugün şunu fark ettim. Çekirdek inanç telkinlerimi dinlemeye başlamadan önce, benim içimde aynı sözler dönüp duruyordu. İçimde yıllardır bir kavga devam edip duyurdu. Şimdi ise o konuyla ilgili her hangi bir şey düşünmediğimi, unuttuğumu hatta, fark ettim. Olamaz, çünkü yıllardır ben bu konuyu her gün devamlı surette, düşünür dururdum. İçimde müthiş bir savaş vardı ve ben bu savaşta hep yenilen taraftım. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
22-03-2013, 10:23 PM
|
#142 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Neredeyse iç sesim susmuş gibi arkadaşlar. Ve telkin cdmi dinlemeye başladığımda müthiş bir huzur ve rahatlama duyuyorum. Korkularım azaldı ve daha kararlıyım. Bana öyle geliyor en azından. Bakalım hayatıma nasıl yansıyacak bu durum. İçsel olarak değiştikçe dış dünyamda buna göre şekil alacak, yine de erken ama çünkü yıllardır süren bir davranış biçimi var. Önce düşünceleriniz değişir, bu davranışlarınıza yansır. Davranışlarınız, kişiliğinizi, kişiliğiniz karakterinizi karakteriniz ise kaderinizi belirler. Yani telkin dinlemekle bitmiyor iş. Bu duygularınızın içselleştirilmesi gerekiyor. Ve davranışlarımıza sonra yansıyacak. Sonra karşı bildirimler almaya başlayacağız. Hayattan ve hayatımızda ki insanlardan. | Offline
| |
23-03-2013, 09:22 AM
|
#143 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Hayat adım adım peşimden geliyor. Sevgi ve şükran doluyum. Her şey benim huzurum ve mutluluğum için var edilmiş bir armağan gibi adeta. Sevgili yavrularım için Sana minnettarım Allahım. Onların sağlığı ve mutlu gülücükleri için. Gözlerinde oluşan mutluluk pırıltıları için. Okuyabildikleri, yazabildikleri ve öğrenebildikleri için. Birbirlerine olan saygı ve sevgileri için. Birlikte huzurlu ve mutlu oldukları için ve yanımda oldukları için. Ve bana daima destek oldukları için. Ve daha pek çok şey için. Şükürler olsun Allahım... | Offline
| |
24-03-2013, 10:44 PM
|
#144 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Artık daha çok şükran duyuyorum her şeye, sanki daha olumluyum düşüncelerimde. Her şey yolunda, huzurluyum. Yeni aldığım kitabımı okuyorum ayrıca. Funda Ceyhanın 9 Kutsal bahçe feng shui den bahseden bir kitap bu, çok beğendim yazarının ellerine ve yüreğine sağlık. Ve çok şey öğrendim. | Offline
| |
24-03-2013, 10:51 PM
|
#145 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Artık feng shuiye göre yönleri biliyorum. Nihayet çözdüm:) Gerçi bu evimden bir kaç ay sonra taşınacağım. Olsun yine de ben bir takım değişiklikler yaptım bile, elimden geldiğince:) | Offline
| |
25-03-2013, 09:45 AM
|
#146 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ sizin adınıza çok sevindim. o kadar güzel yorumlarınız ve tespitleriniz var ki zaten ben sizin olumsuz düşüncelere sahip olacağınızı düşünemiyorum bile.
evet bu sabah ben de aynı şeyi düşünüyordum. bugün kendime çok güveniyorum sanki. ilişkilerime yani. ama sizin de söylediğiniz gibi hayatımdan bazı insanlar çıkmaya başladı (umarım yerine yenileri gelir ). daha önce hoşgördüğüm bazı şeyleri ve kişileri artık hoşgöremiyorum. yani geçen hafta hayatımdan birini çıkarmak zorunda kaldım. tabi ki ilk gün biraz sancılı geçti ama çıkardaığıma göre çıkması gerekiyormuş diye düşünüyorum. çünkü hiç kolay bir şey değil benim için. beni hergün üzeceğine bir gün üzsün, çıksın gitsin hayatımdan. idare etmek istemiyorum artık. aslında bu gibi durumlarda beni üzen şey yaşadıklarımız oluyor. onunla paylaştığımız güzel anılar. onları düşününce kalbim ağırıyor sanki. ama karşı taraf aynı şekilde düşünmüyor demekki. aksi olsa daha dikkatli davranırdı. neyse içimi döktüm yine. sizi seviyorum arkadaşlar. belki de sizden güç alıyorum. iyi ki varsınız. | Offline
| |
25-03-2013, 07:48 PM
|
#147 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Her insan hayatımıza bir şeyleri öğretmek için girer. Görevi sona erdiğinde de gider. Onunla yaşadıklarınıza teşekkür edin. Size kattığı farkındalıklara ve değerlere. Ne değer katmış olabilir ki derseniz bile şöyle düşünmek lazım bana göre 'size değer vermedi ise size kendi değerinizi hatırlatmak için yapmıştı bunu. Kendi değerinize, insanlığınıza.. ve belkide kendinizi eziyor, yok sayıyor ve insanların sizi üzmesine izin veriyordunuz. Şİmdi ise kendi değerinizin farkına vardınız. Bunun için artık sizi üzmesine izin vermek istemiyorsunuz. Hayat çok değerli, neden başkalarının hayatınızı dilediği gibi ezmesine, neden hayatınızın içinde elini kolunu sallayarak gezmesine izin veresiniz ki? Kalbiniz paspas mı ki üzerinde tepinip dursun birileri? Her insan değerlidir ve her insana hak ettiği değeri vermeli. Ama hakkettiğini vermeli | Offline
| |
26-03-2013, 08:56 AM
|
#148 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ evet artık beni üzmesine izin vermiycem. bu kez kararlıyım. söylediğin gibi ben kendi değerimin farkına varıyorum artık.
bu sabah işe gelirken şöyle bir düşündüm. ben değiştim yaa. ben eskiden ilaç kullanmadığım zamanlar sinir küpü gibi oluyordum. ilacı bırakalı aylar oldu ve ben çok iyiyim. çok sakinim, iç huzurum var ve az da olsa kendime güvenim de arttı. değişmek çok güzel bir şey üstelik ilaçsız.
ben kayınvalidem ve yeğenimle birlikte yaşıyorum. özellikle onlarla olan ilişkilerim harika diyebilirim. önceden sinirlendiğim şeylere artık sinirlenmiyorum. çünkü iç huzurum arttı. insan kendisiyle huzurlu olunca başkalarıyla da huzurlu oluyormuş. bunu daha iyi anladığım. bir de şu an David Burns'un iyi hissetmek isimli kitabını okuyorum. bu kitapta "senin haksızlık olarak gördüğün şeyler bir başkası için haksızlık olmayabilir" diye bir cümle vardı. bu cümle benim kayınvalideme olan bakış açımı değiştirdi. ben kayınvalidemin her söylediğine alınır, kafama takar, bana haksızlık ediyor diye söylenirdim. o yazıyı okuyunca aslında benim haksızlık diye nitelendirdiğim olayların ona göre haksızlık olmadığını anladım. onun söylediği şeyler onun onun inancına göre doğru benim için ya da başkaları için değil. o yüzden kafaya takıp üzülmeye değmezmiş gerçekten. Allahıma şükürler olsun. inşallah iç huzurum artmaya devam eder. Allah herkesin yardımcısı olsun. son olarak iyi ki çekirdek inanç tespiti yaptırmışım arkadaşlar. iyi ki varsınız.. | Offline
| |
26-03-2013, 09:17 AM
|
#149 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bil mukabele sevgili serpilelif :) | Offline
| |
29-03-2013, 04:42 PM
|
#150 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ 4. periyot son gün. Bugün bir ara çok tuhaf hissettim. Kendimi başka biri gibi hissettim adeta. Büyülü bir zamandı ve çok güzeldi. Bazı konularda kararlar alıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Olduğum halimden memnunum ve daha iyi olacağımı biliyorum. Hayr Olsun | Offline
| | | |