Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Site Sahibinin Hikayesi

Uyarılar

Site Sahibinin Hikayesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Site Sahibinin Hikayesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız inşallah ben de dinleyeceğim uzun yıllar boyunca hep mutlu olmak dileğiyle.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi

Site Sahibinin Hikayesi

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2009, 09:26 PM   #151 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 13
12 Mesajinıza toplam 71 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gvdfl is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Site Sahibinin Hikayesi

inşallah ben de dinleyeceğim uzun yıllar boyunca hep mutlu olmak dileğiyle..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gvdfl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 08:29 PM   #152 (permalink)
Teğmen

ercanqur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
33 Mesajinıza toplam 150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ercanqur is an unknown quantity at this point

atakan bey gerçekten mükemmeL düşünüyorsunuz ve artık bende sizin gibi düşünebiliyorum sağolun gerçekten mükemmel bi site.
ercanqur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2010, 11:31 PM   #153 (permalink)
Teğmen

menis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 114
29 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
menis is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yolculugun keyfini Çıkaranlardan Olabilmek:)

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha Rahat Araba Kullanma scripti cevirisni yapiyordum.Bu scripttte bir cümle dikkatimi çekti.
Önemli olan iilede bir yerlere varmak değildir yolculugun kendisi keyiflidir..
Diyelm ki yanlış bir yola saptın bu bile eglencelidir.Baska yerleri kesfetmis olursun..

Buna benzer sozleri duymustum ancak bir kez daha bu script ile hatirladim.
Hedefleri olmak elbette güzel ancak yolculugun keyfini cikarmak hepsinden daha önemli..
Ne dersiniz*
Yolculugun kesfini cikaranlardanmisiniz yoksa somurtup bir an önce varacagi yere ulasmaya calisan oradan oraya kosusturan basaramayinca kahrolanlardan mi?

Başarı olmasa bile yolculuk keyiflidir.İşte o garantidir en aznıdan.Sonuç ne olursa olsun yolculugun keyfini cikaralim.
daha güzel nasıl anlatılır gerçekten yüreğinize sağlıkhepimiz devamlı ileriyi düşünüp bi yerlere koşup duruyoruz halbuki bulunduğumuz zamanı iyi değerlendirebilmekten öte başka ne güzel olabilir ki...sözün kısası
geçmişin ve geleceğin demir kapılarını kapatıp sadece bugünü yaşamak gerekir (Dale Carnegie)
menis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-02-2010, 09:42 PM   #154 (permalink)

Tesekkür: 2
12 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevmekgüzeldir is an unknown quantity at this point

Telkinlere başlaayı çok istiyorum ama bir yandan da baş agrısı oluyormuş çok şiddetli o beni düşündürüyor
sevmekgüzeldir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 05:24 AM   #155 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Geçenlerde bir üyemizle görüşmüştüm..

Bu üyemiz oldukça şüpheci.Ya telkinlerin içinde başka bir şey varsa ya aslında hayatim değişti sitesinin amacı farklıysa gibi sorularını sordu.
Bende kendisine izah ettim.
En son aslında ben olsaydım telkinlerin içine başka şeyler koyardım dedi.

Böyle söyleyince aklıma "Kişi kendi gibi bilir karşındakini" ata sözü geldi.

Hayatim değişti yi açtıktan sonra bu 4 yıllık sürecte bırakınız telkinlerin içine başka bir şey koymayı böyle bir şeye teşebbüs etmeyi bile düşünmemişimdir.

Kendim böyle düşündüğüm içinde başkalarını da kendim gibi biliyorum.

Bu site açıldıktan sonra defalarca sorulan soru ya bu telkinlerin içinde başka bir şeyler varsa sorusu.Bu bana ilginç geldi.

4 yıl geçtikten sonra bile bu soru ile defalarca karşılaşmamın bir nedeni de saniyorum kendimi yeterince ifade etmemiş olmam.

Bir an önce hayatim değişti kitabını çıkartıp daha açık ve net bir şekilde kendimi anlatmayı düşünüyorum.

Her ne kadar forum içerisinde aynı sorular defalarca yanıtlanmış da olsa rehber niteliğinde bir kitapla verilen yanıtlar daha tatmin edici olacaktır.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 05:49 AM   #156 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kendi kendine oto telkin

Kendi kendine telkin yöntemini de zaman zaman günlük yaşamımda kullanırım.

Bir arkadaşımla bowling oyunuyorduk.Aslında bowling çok oynamışlığım yoktur.Bu maksimum 3 yada 4. oyunumdu.

İlk atışlarım kötüydü.Bunun üzerine şöyle bir imgeleme yaptim.
1960 yılındayım ve bu kişi geçmiş yaşamımda ki bir bowling şampiyonu.Tüm atışları oldukça isabetli.

Bunu düşünüp öyle atışmı yaptiğimda tüm hepsini devirdim yani strike yaptim.

Aslında reenkarnasyona inanmiyorum.Ancak bilinçatımıza komut verildiğinde yani sen 1960 a git ve o tarihte sen şampiyon bir bowlingciydin denildiğinde bu komutu uyguluyor.

Benzer bir yöntemi masa tenisi için kullanmıştım.Ve hiç yenemediğm bir kişiyi yenmiştim.

Ancak şu var ki özellikle efor yada aşırı yetenek gerektiren sporlarda bu tek başına yeterli olmayabilir.

Seneler önce tv de Hülya Avşar Show programında ki hipnozcu seyircilerden bir tanesine çok ünlü bir futbolcu olduğu telkinin vermişti.Seyirci buna inanmıştı ancak yine de topu ayağında bir kaç defadan fazla sektirememisti.

Özellikle günlük yaşamda oto telkin oldukça işe yarayabilir.Özellikle bir konuda yeteneğiniz varsa yada az biraz da olsa biliyorsanız kapasitenizi daha iyi kullanmanızı sağlar.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 11:10 PM   #157 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

kitap bekliyoruz atakan beyy.....

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 08:24 PM   #158 (permalink)
Teğmen

yepyenibirhayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 414
16 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yepyenibirhayat is an unknown quantity at this point

Telkinleri dinlemeye şubat 2006 da başlamışsınız, üyelik tarihiniz mayıs 2006...Ritmotransı keşfettikten ve dinlemeye başladıktan 3 ay sonra bu siteyi kurmuşsunuz. Ne güzel.....Teşekkürler...
yepyenibirhayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2010, 02:12 PM   #159 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough

Merhaba Atakan Bey ve bu siteye katkısı olan diğer arkadaşlar.Kişisel gelişim sitelerinin çoğunda üyeliğim var ama bu site başka bir şey bu sadece sanal ortam değil.İnsanları samimi ve güvenilir buluyorum.Herhangibir siteye üye olduğumda incelediğim ilk bölüm hakkımızda olan bölümdür.Bir çok sitede bu bölüm klasik yazılarla ifade edilmiştir misyonumuz şöyledir diye başlar.Burda site sahibinin hikayesi adlı başlık bana ilk güveni aşılayan oldu.Çünkü insanız merak ederiz kimdir,neler yaşamıştır,neden dolayı ritmontransa yönelmiştir?2009 da üye oldum uzun bir süre ara verdim şu an tekrar buradayım.Sizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum emeğe geçen herkeze.İyiki varsınız.
Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-06-2010, 01:54 AM   #160 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

2006 yılında yani telkinleri ilk dinlemeye başladığımda yazdığım bir yazıyı tekrar paylaşiyorum.
Bu yazı bir anda yazılmıştı bir çok imla hataları ile dolu.
Bu hali ile de ekşi sözlüğe eklenmiş.
atakan sönmez - ekşi sözlük
O zamandan bu yana neler değişti?
Yaşamım boyunca mutsuz olan depresif olan sadece iyi bir insan olan ben artık Mutluyum.
Son 4 senedir depresyon nedir nasıl bir şeydir unuttum.

Sadece iyi bir insanken artık çok daha fazlası olduğumu düşünüyorum.
İyi olmak dürüst olmak zaten olması gerekendir.Önemli olan bunun üzerine neler kattığımızdır.

"iç ses 1999
-atakan sen nasil bir insansin?

ben cevap
-iyi bir insanim

iç ses yil 2000

ben cevap
-iyi bir insanim iste kendi halinde iyi niyetli bir insanim

-iç ses yil 2001
ben cevap
-hosgorulu kimsenin kotulugunu dusunmeyen iyi birisiyim.

-iç ses yil 2002
ben cevap
-iyi birisiyimdir.aaaa ne kadar iyi birisin derler bana valla iyi birisiyim ben.hosgorulu efendi birisiyim ayrica.

iç ses yil 2003

-iyi birisiyimdir yani iyiyim ben iyi.

iç ses yil 2004

-iyi birsiyim iyi niyetli bir insanim.kimsenin kotulugunu dusunmem.

iç ses yil 2005?

-atakan sen nasil bir insansin
-ben iyi bir nisanim

yil 2006

kendi ile barisik bir insanim.hayati seviyorum.kendimi seviyorum.keyif ile yasiyorum.ani bir nokta gibi yasarim.gecmis ya da gelecek umurumda bile olmaz aldigim her nefesin degerini biliyorum

huzur ve dinginlik ile doluyum.hakkimi savunutum.gerekirse tartisirim ancak asla sinirli degilimdir.cogunlukla tartismak benim icin fikir alisverisi ve gelisim firsatidir.kendi m en once gelir.bir sey yaparsam once kendim egelnmmek icin yaparim.hikayeler yazarim ,siirler uydururum,fikralarin suyunu cikartirim!!keniim cok iyi ifade ederim.yaraticiyim ve cevreme pozitif enerji yayarim

ben sosyal cevresi ile ilgili disadonuk rahat ve inanilmaz zeki bir insanim.yaydigim pozitif enerji elle tutlur derecede cabuk farkedilir.kendim ile oolmaktan memnunum.kendi icimde guvendeyim ve rahatim.insanlar ile bireyler ile meselem yoktur.ancak gerektiginde tepkimi gostermekten sakinmam.maddiayata onem vermem ancak para kotudur gibi bir onyargim da yoktur.ben kendimi degerli goruyorum.

ben dik yururum.beden dilim hareketlerim ve mimiklerim dogaldir.samimiyim ve kendimi iyi ifade edenim.karar vermekte gucluk cekmem.bilincaltim ile bir butunum ve kapasitemi cogunluk ile kullanirim.insan olmanin o muhtesem varligin beynine sahip olmanin hakkini verenlerdenim

-atakan sen nasil bir insansin

kimisi bana gicik olur.kimisine bu kadar mutlu ve huzurlu olmam yapay gelir.ancak tum bunlari zerre kadar umursamam.gercekten mutu ve huzurlu insan o kadar az ki.ben de olsam bana gicik olurdum.ne var bok mu var bu kadar mutlusun diye.oysa ben huzur ve mutluluk icin hic bir seye ihtiyac duymayanlardanim.

-atakan sen nasil bir insansin.?

muhtesem kainat ile birim.tanrinin insani kendi suretinde yarattiigina inanirim.ve ben kainat ile iletsim halindeyim.tum zamanlar ile kainatin her zerresi ile surekli iletisim halinde olan bir insanim

ben beden degilim.sonszuluk ile birim.sonsuz yasama sahip olanim.icimde zerre kadar olum korkusu bulundurmayanim.dogru zamanda dogru yerde bulunurum ve sansliyim.pozitifim ve poiztif olaylar ve dusunceler beni bulur..

atakan sen nasil bir insansin?

ben bu soru bana her soruldugunda yeni bir cevap verebilecek her gecen an her gecen dakika farklilasan ve gelisen bir insanim.bu nedenle benim hakkimda soylenecekler bir yazi ile bitmez.peki ben sorayim icsesim neden bana sorup duruyorsun nasil bir insan oldugumu cok mu merak ediyorsun????

-ben senin bilincaltinim.ve her saniye sana bu soruyu sorarim.ve senin cevaplarini kaydeder ona gore emirlerine itaat ederim.bu seneye kadar oldukca olumsuz seyler soyluyordun hakkinda.iyi bir insan oldugunu soylesende kendin hakkinda korkularin endiselerin vardi.ve her saniye bu olumsuz kayitlari kaydediyordum.
oysa bu sene hep olumlu seyler soyluyorsun.ben de hepsini kaydediyorum.benim gorevim sormaktir yorum yapmak degil.ne istersen ne soylersen emirndeyim..
mehtap1606 and marea476 like this.

Bookmarks