Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Ben YANILMIŞIM :(((

Forum ve Tanışalım Ben YANILMIŞIM :((( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ne yasadıgınızı ikinizinde bılemeyız ..hayat bu hep aynı notalarda gıtmez bazen hüzün bazen mutluluk dökülür .. önemlı olan zor zamanda sıkıca sarılmak hayata.. kendınızı onun yerıne koyun ,onu da sizin yerınıze sonra karar verın gercekten haklımıyım abartı mı dıye.. emınım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Ben YANILMIŞIM :(((

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2010, 04:49 PM   #11 (permalink)
Teğmen

tuba_erva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 272
62 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuba_erva is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ben YANILMIŞIM :(((

ne yasadıgınızı ikinizinde bılemeyız ..hayat bu hep aynı notalarda gıtmez bazen hüzün bazen mutluluk dökülür ..
önemlı olan zor zamanda sıkıca sarılmak hayata..
kendınızı onun yerıne koyun ,onu da sizin yerınıze sonra karar verın gercekten haklımıyım abartı mı dıye..
emınım cevabı buldugunuzda kafanızdakı sorunda çözülecektır
unutmayın hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa..ve süpriz yumurta gibi,ne cıkacagı bellı olmuyor

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tuba_erva isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 11:02 AM   #12 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir gün diliyorum :))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 11:11 AM   #13 (permalink)
Binbaşı

1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Selam Matri,
Açıkçası gidişi tamamen blöfmüş. Dönmemesini tercih edermişim. Şimdi anlıyorum ki beni bırakmaya hiç niyeti yok. Biz bunca sene birbirimize ses yükseltmedik. Emretmedik. Saygımızı yitirmedik. Ama anlıyorum ki benim uysallığımdan kaynaklanıyormuş.
Size biraz özel bir soru sorabilir miyim? Bir erkek için kadının sadece kendisi için değiştiğini düşünmek bu kadar zor mu? Neden kocam ısrarla başkasına aşık olduğumu ya da etkilendiğimi iddia ediyor? Oysa benim tek ihtiyacım kendime ait biraz alan.
Anlamıyorum, anlayamıyorum. Anlatamıyorum. Evimi, işimi, alışkanlıklarımı terk edip gitmek istiyorum.
Alt 07-07-2010, 11:29 AM   #14 (permalink)
Binbaşı

Merhabalar,
Bunu da düşünmedim değil. Biz tartışırız, konuşuruz, farklı yönlerimiz hep vardı. Ortada buluşuyoruz ne güzel diye düşünüyordum. Ama cuma gecesi yaptığımız bir konuşma sonrasında, yalnız aktivitelerimi kabul etmeyişinin, sürekli gergin ve tedirgin oluşunun tamamiyle kıskançlığından olduğunu birlikte gördük. Farklı yetiştiriliş tarzlarımız yüzünden birbirimizi bu noktada anlamıyoruz. Onun sürekli kontrol altında tutan yapısının ailesinde diğer bireylerde de olduğunu gösterdim. Ben omuzlarımdan bu yükü attım. Ama sanırım kocamın değişeceğine inanmıyorum.

Bu kadar zor olmak zorunda değil ikili ilişkiler. Herkes temelinde saygı, sevgi, anlayış, güleryüzden başka bir şey beklemiyor. Yeniden denemek yeniden boyun eğme yolunda atılmış bir adım mı olacak, bilemiyorum. Birkaç gün ağızıma bal çalıp sürüncemede yaşamayı, yaşlanmayı ikimiz adına da doğru bulmuyorum.

Bilemiyorum. Aklım hala çok ama çok karışık.

İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yakışıklı oğlunuza da sevgiler :)
Alt 07-07-2010, 11:34 AM   #15 (permalink)
Teğmen

aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice

Selamlar Bluepebbles,

Sadece ilk yazınızı okudum sonraki gelişmeleri okumadım. Öncelikle geçmiş olsun diyerek sözlerime başlamak isterim.

Ben evli değilim, ancak çevremdeki evli kadınları veya uzun süreli beraberlik yaşayan kadınları gözlemlediğimde çoğunlukla hepsinin karşılarındaki erkeğe "teslim" olduklarını fark ediyorum. Sizin gibi yani...

Unutulmaması gereken çok önemli bir noktanın altını çizmek istiyorum. Birini sevmek, ona ait olmak demek değildir sevgili arkadaşım. Aidiyet duygusu çok tehlikelidir. Özellikle kadınlar için. Bir kadına/erkeğe koşulsuz şartsız teslim olma durumu, kuşkusuz beraberinde mutsuzluk getirir.

Şimdi ne yapılabilir ? Ya beraberliğinize "kendiniz" olarak devam edecek ve bunu karşınızdaki erkeğe kabul ettireceksiniz. Olmazsa yolunuza "kendiniz" olarak, hiç bir baskıyı kabul etmeyerek devam etmelisiniz.

Çünkü üzülerek söylemek zorundayım ki, birine ait olmanın sonu yok sevgili arkadaşım.

Ancak siz "kendiniz" olduğunuzda ve "kendinizle" kurduğunuz ilişkide mutlu olduğunuz sürece huzur bulabilirsiniz.

Birine ait olarak yakaladığınızı sandığınız mutluluk er-geç bitmeye mahkumdur.

Size şimdiden bol şans diliyorum. Lütfen "kendiniz" olmaktan asla vazgeçmeyin ve "kendiniz" ile kuracağınız ilişkide çok başarılı olun, yolunuz açık olsun hep mutlu olun.

Sevgiler,
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 11:59 AM   #16 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanılmak güzeldir :)

kocanın tepkisi seni halen sevmesine rağmen tercihi sana bıraktığını ancak bu tercih sonucunda bir yuvanın yıkılmasında sorumluluğun da sana ait olacağı mesajını vermek istediğini gösteiriyor.
ayrıca eğer dediğin gibi padişah yapısında bir adam olsaydı evden çıkıp gitmek yerine seni evden çıkarmayı denerdi.

bence sende özgür olma isteği uyandıran farklı nedenler var...
Bu noktada teoman haklı olabilir fakat tam tersi senin baş kaldırmanı kendisine yedirememiş ve sana ders vermeye çalışıyorda olabilir. Yıllardır bu adamı bu şekilde kabullenebildiğine göre ayrılık kararında acele etmemelisin. Bazı şeyleri daha net görmeye başladığına göre artık kartlarını açık oynamalısın yeniden bir araya gelip sakince konuşup ilişkinize yeniden yön vermelisiniz. Sen neyin nasıl olmasını istiyorsan bunu açık bir dille eşine belirtmelisin ve verdiğiniz kararlar ikiniz içinde rahatlatıcı ortak kararlar olmalı. Kararların sonucunda iki taraftan birisi bu durumdan rahatsızsa ve sorunlar giderek artıyorsa çözümlenemez hal alıyorsa ancak ozaman ayrılık düşünülebilir. Ama tabiki her evlilikte bu böyledir taraflardan birisi mutlaka biraz daha ılımlı olmak zorundadır bu görevde hep kadınlara düşüyor malesef. Bu yeni ruh halinle bir kez daha denemelisin seni bu şekilde kabullenebiliyorsa yuvayı yıkmanın anlamı yok. İki insanın birbirine alışması kolay olmuyor ve çok zaman alıyor yılların alışkanlıklarını bir anda silip atmak çok zor yeni bir hayata yeni bir insana alışmakta silmekten çok daha zor.
Alt 07-07-2010, 12:12 PM   #17 (permalink)
Binbaşı

Selam,
Bunca yıldır gözüm kör derecesinde aşıktım. Güvensiz ve eleştirel yapısını hem geçmişine hem de aile yapısına verebiliyordum. Maddi meselelerde ve aile meselelerinde, "bunlar ince konular, açılırsa tedavisi güç olur", deyip konuyu örtüyordum. bu örtülerin üzeri kalınlaşmış zamanla. Onu çok özlediğim bir iş seyahati dönüşünde, onu tepkisiz bulunca çok bozuldum. Tartışma sonucu bu anın yaşanmaması için uzun zamandır kendini şartlayıp, rol yaptığını itiraf edince çok kırıldım. Bizim ilişkimiz asla dergi oyunlarının, rollerin sahnelendiği basit, ikircikli bir ilişki olmadı. Önce bunu hazmedemedim.

Sonra da birgün eski sevgilisinden kaçış sebebinin bendeki anaç tutum olduğunu söyleyince, gerçekten yıkıldım. Bunca senedir beni ayrı tutuşun sebebi, eski sevgili ve kaçışla aynı cümlede geçince, ben de sessizce elimi eteğimi ağlaya ağlaya çektim. Sonrasında yaşadıklarımız, benim içimdeki aşkı da alıp götürünce... üstünü örttüğüm sıkıntılar birbir çıkmaya başladı. Kıskanılmaktan boğulduğumu farkettim. Artık 18, 19 yaşındaki haliyle kabullendiklerimi istemediğimi gördüm.

Ben başım dik yürümekte bir sakınca görmüyorsam, kocamın da görmemesi gerektiğini fark ettim. Ve daha başka bir sürü detayı fark ettim. Şimdi terapiye gidiyorum. Özgüvenimi ve kendime saygımı geri kazanmak istiyorum. Şimdiye kadar yapmadığım hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Gepegenç kaybettiğim kuzenim bana hayatın kısa olduğunu hatırlattı. Onun arkasından, en azından dolu dolu yaşadı dediler. Kendi hayatımda ben bunu göremiyorum.

... vs. vs. uzar da uzar... kısacık bir girişte yaşanılan her detay yazılmıyor. ama objectif olmanıza çok sevindim. Dürüstçe boşlukları sormanıza da. Ama yıllar içinde yaşananlar, 2010 içinde yaşananlar, izler, etkiler tepkiler, her şey anlatılmıyor ki... Birikim diyelim.
Ama size şu kadarını itiraf edeyim, uzaktan bakınca şimdiki bana aşık olması daha doğru geliyor bana.

Keyifli günler

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanılmak güzeldir :)

bunca yıldır sessiz sedasız bekledikten sonra neden şimdi boyunduruk altına alındığını düşünmeye başladın? evdeki padişaha hizmet etmek neden şimdi ağır gelmeye başladı?

kocanın tepkisi seni halen sevmesine rağmen tercihi sana bıraktığını ancak bu tercih sonucunda bir yuvanın yıkılmasında sorumluluğun da sana ait olacağı mesajını vermek istediğini gösteiriyor.
ayrıca eğer dediğin gibi padişah yapısında bir adam olsaydı evden çıkıp gitmek yerine seni evden çıkarmayı denerdi.

bence sende özgür olma isteği uyandıran farklı nedenler var...
Alt 07-07-2010, 12:28 PM   #18 (permalink)
Binbaşı

Teoman Bey'in de Sizin de düşündüklerinize hak veriyorum. Ayrıca benim nerede kalacağımı düşüneceğine, onun gitmesinde de saygı duyuyorum. Fakat bu aynı zamanda tartışmadan ve kabul etmekten kaçmak olmuyor mu? Ama gidişinden önce anlatmaya çalıştıklarımı dinlemeye ve anlamaya çalışmasını çok isterdim. Alışkanlığım bir yana, ondan önceki hayatım çocukluk, ilk gençlik yıllarıma tekabül ediyor. Başka bir hayatım olmadı ki.
Kararımız ortak olmak zorunda dediğiniz gibi. Ben sadece geçici çözümlerden korkuyorum.

Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu noktada teoman haklı olabilir fakat tam tersi senin baş kaldırmanı kendisine yedirememiş ve sana ders vermeye çalışıyorda olabilir. Yıllardır bu adamı bu şekilde kabullenebildiğine göre ayrılık kararında acele etmemelisin. Bazı şeyleri daha net görmeye başladığına göre artık kartlarını açık oynamalısın yeniden bir araya gelip sakince konuşup ilişkinize yeniden yön vermelisiniz. Sen neyin nasıl olmasını istiyorsan bunu açık bir dille eşine belirtmelisin ve verdiğiniz kararlar ikiniz içinde rahatlatıcı ortak kararlar olmalı. Kararların sonucunda iki taraftan birisi bu durumdan rahatsızsa ve sorunlar giderek artıyorsa çözümlenemez hal alıyorsa ancak ozaman ayrılık düşünülebilir. Ama tabiki her evlilikte bu böyledir taraflardan birisi mutlaka biraz daha ılımlı olmak zorundadır bu görevde hep kadınlara düşüyor malesef. Bu yeni ruh halinle bir kez daha denemelisin seni bu şekilde kabullenebiliyorsa yuvayı yıkmanın anlamı yok. İki insanın birbirine alışması kolay olmuyor ve çok zaman alıyor yılların alışkanlıklarını bir anda silip atmak çok zor yeni bir hayata yeni bir insana alışmakta silmekten çok daha zor.
Alt 07-07-2010, 12:31 PM   #19 (permalink)
Binbaşı

Söylediklerinize katılıyorum. Ben de o aidiyetten çıkıp evliliğimi sürdüreyim derken ipler birbirine dolandı. Yaşayacağız ve göreceğiz, su yolunu bulacak nihayetinde.
Alt 07-07-2010, 12:56 PM   #20 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

İçinden nasıl geliyorsa kararlarını o şekilde ver sevgili bluepebbles içine attığın yada içinde yarım kalan duygular olmasın kararlarını verirken korkma belirlediğin çizgide cesurca ilerle hiç bir şeyin sana ket vurmasına izin verme sevgilerle....

Bookmarks