Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Forum ve Tanışalım Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız burcu üzülme enrjini düşürme. ben dört yıl önce böyle ev arıyordum haftalarca kaç semtte aradım yok yok yok,bütün evler satılık,kiralık olanlardanda öyle paralar istiyorlarki,ev sahipleri yeni alacakları evin parasını bir yılda kiracısından alacak sanki,oturdum allaha bir mektup yazdım.( bana bak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-2007, 11:16 PM   #61 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

burcu üzülme enrjini düşürme. ben dört yıl önce böyle ev arıyordum haftalarca kaç semtte aradım yok yok yok,bütün evler satılık,kiralık olanlardanda öyle paralar istiyorlarki,ev sahipleri yeni alacakları evin parasını bir yılda kiracısından alacak sanki,oturdum allaha bir mektup yazdım.( bana bak allahım onbeş güne kadar bu eve iki buçuk aylık bir bebek gelecek,ben allah olmadığım halde bu masumu bu evde büyütmeye kıyamıyorum, sen nasıl kıyacaksın? şimdi ben tez günde bebeciği en sağlıklı şekilde büyütebileceğim evi bulmak için yasin okuyorum,ve bu problemin ortadan kalkmasını sana havale ediyorum.) bu mektubu yazdıktan sonra kalktım abdest aldım.iki rekkat hacet namazı kıldım( sonradan o zamanlar kıldığım namazların yanlış olduğunu öğrendim ya neyse bu başka bir konu ) oturdum bir güzel yasinimi okudum ve ev aramaktan vazgeçtim. aradan bir kaç gün geçti .annem den bana intikal eden 30 yıllık bir kooporatif vardı,evlerin su basmanı ve kolonlarından başka hiç bir şey yapmadılar ama her ay aidat almak için gırtlağımıza çöküyorlar ve ben tahmin edebileceğin gibi aidatları aylarca ödeyemedim beni çağırdılar öyle bir gittimki adam para dediği an kedi gibi üzerine atlıycam kesin kararlıyım.adam beni bir gördü yüzümün rabbiyesiri silinmiş, hemen ayağa kalktı beni 32 dişini göstererekten karşıladı oturtu ve en son söyleyeceğini derhal dile getirdi benim kooporatif hissemi çok iyi bir paraya almak isteyen varmış, hemen sattım,borçlarımı ödedikten sonra elimde kalan parayla ev almak istiyorum, ev sahipleri bu seferde evlerini satmaktan vazgeçmiş herkes kiraya veriyor....emlakçılar küçücük evlere bi yığın para istiyorlar, ben bu sefer,allaha yeni bir mektup döşendim.( bana bak allahım önce eşşeğimi kaybettiriyorsun sonrada bulmam için beni koskoca şehirde debelendiriyorsun...bu çok ayıp..yapma ben eyüp sultan değilim'ki her şeye şükür edip oturayım ben çömlekçi eyüp gibi iki kuruşuma zarar gelmediği sürece şükür eden garip bir kulum artık benim istediğim büyük mutfaklı büyük büyük üç odası salonu....falan. ha bide lütfen deniz kenarında olsun..) istediğim evi en ince detayına kadar yazdım...aradan bir kaç gün geçti ben istediğim evi buldum,tabiiki denize sıfır değil arsızlık ettim ya tutarsa...diye ama evim denize üç dakikalık mesafede ve büyüklüğü tam istediğim gibi...canımcım lafı uzattım ama belki detaylar yol gösterici olur diye düşündüm..yaradan o kadar sevgi dolu ki benim kıldığım yanlış yunluş namazımı kabul etti mektuplarımdaki edepsizliğimi görmezden geldi ve hızla isteğimi bana nasip etti.kuzularım olmayanlara değil ne istediğinize odaklanın bu enerjiyi evrene saldıktan sonra çok düşünmeyin ve olmadı diye üzülmeyin, şimdi ee hayalayaz senin yarım yamalakta olsa satacağın bir şeyin varmış dediğinizi duyar gibiyim sizin satacak bir şeyiniz yoksa para kazanabileceğiniz loto var milli piyango var vs. siz isteyin ve saf niyetle bekleyin muradınız mutlaka ama mutlaka verilir...( bu arada namaz kılmayı öğrendim, zaten geçmişte yanlış kıldığımıda böyle anladım,) etternam allah zihin açıklığı versin...tresorum kiloları kafana takma, bol bol meyve ye, önemli olan sağlıklı olmak,ben evlendiğimde 65 kiloydum iki ay içinde 39 kiloya düştüm( yanlış bi evlilik yaptığım için kendi kendimi yedim ) ve 30 yılda zar zor 48 kiloya çıkabildim inan bana ortalıkta kemik
torbası misali dolaşmakta insanı mutlu etmiyor.hayatımda hiç kimseyi kıskanmayan ben, o kilolu kadınları gördükçe resmen fesatlanıyordum. lerzanım bibi her nedemekse hiç önemli değil bana muhteşem bir enerji verdi kalktım iki göbecikte ben attım, o neşeyle arkadaşımın kızına dikmek istediğim elbise için çıkardığım kalıp muhteşem oldu. yarın elbiseyide aynı hızla diker veririm çocuğa benim çenem düştü hepinizi seviyorum saygılı sevgilerimi yolluyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-05-2007, 11:25 PM   #62 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Ahhh ne güzel anlatmışsın. Bugün annemi aradım olmadı ev dedim Bana üzülme kızım vardır hayır daha günün var dedi. Ama dün ev çok iyi olmsada yatarken resmen hayalimde yerleştirmiştim. Seninde belirttiğin gibi birşey oluyorsa üzerinde fazla düşünmemek gerekiyor ki nerdeeee bende o takılıp kalıyor bir çıksa evrenide Allahıda rahat bırakacağım ama çıkamıyor. Şunu biliyorum Allah kimseye aşamayacağı sorun vermiyor. Mutlaka üstresinden geliriz ve bu sınavı çok iyi vermek için yollarımızı doğru seçmeliyiz. Ben bugün dua ettim ve yatarken reiki yapıyorum sizlere iyi haberler vereceğim biliyorum:) Ve senin adına çok sevindim tam istediğin gibi olmasa da artık evin var şahane birşey bu
Alt 22-05-2007, 12:00 AM   #63 (permalink)
25emel
Guest

Alıntı:
haftada iki gun saat dortten sonra hic ama hicbir sey yememekle, su serbest, mide eger ondort ila onalti saat bos kalinca vucut cellerden hucrelerden glukoz seker cekerek yenileniyormus genc kalmanin sIrlarindan olduguna dair bu bilimadami ciltcilerin hepsi bu fikirde hemfikir.
lerzanım teşekkürler özellikle bu bölüm gercekten çok dikkatimi çekti.genç kalmanın sırrını bulduk desene sonun da 44 44
burcum merak etme eminim evren dileklerini ve öyledir diyerek sana en güzelini nasip edecektir.umudunu kaybetme... tecrübe konusuyor inan bana 44...hayaliminde dediği gibi enerjini kaybetme bua arada hayalayazım tecrüben gercekten hoşuma gittii.özellikle mektubuna evin için yazdıkların bölümü beni hem neselendirdi hemde düşündürdü. teslimiyet cok önemli niyet edip sonrası için teslim olmak yukarıya güvenmek çok önemli niyet etmişsin sabretmişsin ve ödülünü almışsın tabiri caizse cok sevindim 44
Alt 22-05-2007, 12:01 AM   #64 (permalink)
25emel
Guest

ya hayalayazım keşke bende öle zayıflasam da kilo almak için ugraşsam ya gitmiyo bu kilolar
Alt 22-05-2007, 01:44 AM   #65 (permalink)
hayalayaz
Guest

gülüm benim canımcım
ağzımıızdan çıkanı kulağımız duymalı..bir anda okadar çok kilo verince hiçbir şey yiyemez oluyorsun,ismi lazım değil bir hastalık var.o oluyorsun benim hayatımı sütü sevmek kurtardı,o zamanlar sadece süt içiyordum..sonra sonra süte ekmek falan doğrayarak yemek yemeye alıştırdım kendimi yavaş yavaş...bünyem halen daha nane hatun. iki yıl önce imnun sistemim tamamen çöktü bir hafta içinde belime kadar uzun saçlarımın hepsi tutam tutam elime geldi kel kaldım...şu anda saçları uzattık ama o zamanları siz gelin bana sorun diycem ama boş verin sormayın hatırlamaktan hoşlanmıyorum,hayatım hep kendimi toparlamakla geçti..tabiiki zayıflayın...ama bunu kendinize zarar vermeden yapın,gerçi ben diyet yaparak zayıflamadım..ben güzel tombullardandım..her sabah altıda uyanır saat sekize kadar,saçımın fön'ü yüzümün makyajı tam iki saat kendime hayran hayran bakarak süslenirdim..hayat doluydum. yaş 17..hey gidi heeey.o saatte dükkanını açan almanlar durur beni seyrederdi...çünkü yürürken adımlarımı içimdeki müziğin ritmiyle atardım...bir kere sizler bizlerden daha güzelsiniz ve çok iyi gelişiyorsunuz. biz tarhana çocuklarıyız..nasılmı...o zamanlar, yettiği kadar anne sütü var,,öyle mama falan hak getire. helede bizim gibi maddi durumu eh olanlar için tek alternatif domatessiz bibersiz bebek tarhanası biraz daha büyüdükten sonra sebzeler devreye girmiş ama o zamana kadar,tek yönlü beslenmekten zehirlenmemişiz şükür..neyse ben toparlıyayım iyice dağıttım konuyu...kilo vermeniz gerekiyorsa verin ama bundan şikayet etmeyin kilolar bu şekilde yapışıp kalıyormuş ben söyleyenlerin yalancısıyım,aaa çok iyi bildiğim bir şey varki eğer sağlığınıza dikkat etmeden zayıflarsanız zayıflıkta fazla kilo kadar üzücüdür...saygılı sevgiler...
Alt 28-05-2007, 04:11 PM   #66 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Geldim sonunda kaç zamandır sitenin yenilenmesinden de giremedim.
Evi taşıdım arkadaşlar o evden çok daha iyi biraz fazla olsa da kirası huzurlu olabileceğimi ümit ettiğim bir eve yerleştim çok ayrıntılı yazamayacağım eve internetim daha bağlanmadı ofisten kısaca bilgi vereyim.
İyiyiz kısa zamanda günlüğümden yaşadıklarımı anlatırım ümüdim sizlerinde iyi olması
görüşmek üzere
Alt 01-06-2007, 01:29 AM   #67 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mon@ is an unknown quantity at this point

sanırım çok istedim ve oldu
mon@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2007, 09:47 AM   #68 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkeberk is an unknown quantity at this point

siteye neden üye oldum. sanırım aradığımı buldum. suçluluk duygularım ve kendine güvensizliğim hat safhadaydı. oldum olası çok istememe rağmen kendime yeterince güvenmemeden ilişkilerim istediğim gibi değildi. Suçluluk ve kendine güvensizlik bende saoyal fobi oluşturmuştu. Yapı olarakda biraz hassasım. Bu yüzden olaylardan çabuk etkileniyorum. yetersizliklik duygularım hemen kabarıyo. Bu durumdan bıkkınlık gelmişti artık. Kendimi nasıl rahatlatıp, normal olabilirim diye düşünürken ilk önce sosyal fobi net sitesini buldum. sonrada orda böyle bi sitenin varlığını öğrendim. scriptleri indirip dinlemeye başladım. Sosyal fobilerim henüz geçmedi ama scriptleri dinlemeye başladığımdan beri kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Farkındalığım gelişti. zihnimim bana oynadığı oyunlara karşı artık daha uyanık davranabiliyorum. Yıllardır içimde biriken olumsuz şeyleri hep birlikte paylaşarak kurtulacağıma inanıyorum. İşte burdayım ve hepinizi çok samimi buldum.
berkeberk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2007, 11:25 AM   #69 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Berkeberk hoşgeldin aramıza seni çok iyi anlıyorum an geliyor bende bulunduğum ortamlarda kendimi yetersiz zayıf hissederdim ama bunların düzelmesi gerçekten senin elinde şu an beni küçümsemeye çalışayan insanların bile yanında dimdik duruyorum ve kendileri çekip gitmek zorunda kalıyorlar. ya da açıkca ben bu kişide rahatsızım negatif enerji alıyorum kusura bakmayın durmak istemiyorum diyebilmek muhteşem birşey.
Alt 03-06-2007, 08:37 PM   #70 (permalink)
hayalayaz
Guest

paylaşa, paylaşa bitiriyoruz üzüntülerimizi,tüketiyoruz kendimizi yetersiz hissettiğimiz durumları,birde bakıyoruz herşey tam istediğimiz gibi, iyi yapıyoruz ooooooooooooh safamız olsun. iyi yaptıkça kendimizi daha iyi hissediyoruz. hepimizi kutluyorum hepimize saygılı sevgiler.

Bookmarks