Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?Forum ve Tanışalım Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba,
Hayatta hiçbirşey raslantı değildir.
1994 yılından beri kişisel gelişim kitapları okuyarak, ruhsal gelişim derneklerinde ki toplantılar derken kendimi geliştirmeye çalıştım. Sorularımı yanıtlamak için psişik konular üzerine filmleride ilave edersek buralara kadar geldim.
İzmir merkezli Bilişim sektöründe özel bir firmada ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi | |
|
20-05-2007, 10:46 PM
|
#51 (permalink)
| Guest | Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Merhaba,
Hayatta hiçbirşey raslantı değildir.
1994 yılından beri kişisel gelişim kitapları okuyarak, ruhsal gelişim derneklerinde ki toplantılar derken kendimi geliştirmeye çalıştım. Sorularımı yanıtlamak için psişik konular üzerine filmleride ilave edersek buralara kadar geldim.
İzmir merkezli Bilişim sektöründe özel bir firmada satış sorumlusu olarak çalışmaktayım. İşimi seviyorum ve çok şanslıyım ki patronum olsun yönetimde bulunan diğer çalışma arkadaşlarım da evrenin enerjisine inanan ruhsal gelişime açık insanlar ve her konuda onlardan destek almaya çalışıyorum. Tabi ki şu an çok şanslı olduğumu sanabilirsiniz ama işimde 1,5 aydır görev yapmaktayım ondan öncesinde gerek iş gerekse özel ilişkimde çok sıkıntılar çektim hala da evrenin bana sunduğu sınavları vermeye çalışıyorum.
Yaklaşık 10 gün önce The Secret kitabı ofisimize geldi okumak için sıraya girmiştim. Ve bu akşam ki hiç messenger adresime gelen e-mailleri okumadan direk siler geçerdim. Ama bu akşam üzeri sanırım üyelerinizden biri The secret filmi- Barış Hoşgörü haftası ile ilgili maili sildikten sonra tekrar gelen kutuma taşıyıp okumaya başladım önce filmi indirdim o arada sitenizi gezmeye başladım ve işte bu dedim.
Başta da yazdığım gibi Hiç bir şey Raslantı değildir.
Çarşamba gecesinden beri hayatımda sıkıntılarla birlikte hatta aşamayacağımı düşündüğüm değişimler var şu an olumsuz sorunlar olarak görünse de biliyorum ki evren vermem gereken sınavı karşıma çıkardı ve ben bunu düşünce gücümle başarmalıyım.
Telkin mp3 leri indirdim dinliyorum. ÇOk güzeller ve ihtiyacım olan herşey bu sitede, eminim şu an vermekte olacağım hayat sınavında sizlerinde çok katkısı olacak.
Burayı keşfettiğim için çok mutluyum. Hoşbuldum Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
20-05-2007, 11:19 PM
|
#52 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: cicek klubu Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı
sonra balik ve salat. balik balik degil simdi donmus ama o da bir zamanlar balikti elbet diyerek.. | Bu akşam biz de balık ve salata yaptık, salata demiyelim de her çeşidinden on kişilik gibi hazırlanmış ama sadece iki kişilik salata düşmanlarına yönelik..
balkonda yağmur ve şimşekleri izleyerek üzerimizde montlar.. Biraz didişerek biraz romantik güzel bi gece... Yemeği beraber hazırlamanın keyfiyle... ve özlemişim sizi..
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... | Offline
| |
21-05-2007, 01:00 AM
|
#53 (permalink)
| Guest | Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? hoşgeldin burcu safalar getirdin
zor diye birşey yoktur, imkansız biraz zaman alır, fiziksel, duygusal, mantal,bildiğimiz her yönden değişiyoruz gelişiyoruz,bu siteye ilk geldiğimizde,du bakem nolcek,diyoruz biraz dudak bükerekten,çünkü öncesinde gerçekten çok şeyi denemiş oluyoruz,ama müziklerimizi sistemli bir şekilde dinledikçe gelişimin hızı çok sevindiriyor inan bana,senin imajinasyon bilginde vardır,birleştir iki çalışmayı bir biriyle hiç çekinme ben çok faydasını gördüm ve ummadığım kadar hızlı gelişmeler kaydettim,sınavlarımız çok, ama ağır olmalarının sebebi sadece bizim düşünce kalıplarımız,kendimizi gülümsemeye alıştırdığımızda,sınavları daha kolay veriyoruz,şu anda hangisinde okuduğumu hatırlamıyorum ama(sanıyorum edgar cayce'nin kitabıydı) yaradan mükemmellikten ve kolaylıktan yanadır diyordu,doğru, hep mükemmellik istemiyormuyuz,peki mükemmellik ve kolaylık bize zaten nasip olmasa istemek aklımıza gelirmi? bir bak bakalım,istediğin ve hiç bir zaman istemediğin şeylerin listesini yap şöyle bir,istediklerin zaten senindir, istemeyi akıl bile etmediğin şeyler ise planında değildir,mesela ben hiç bir zaman holding kurmayı akıl bile etmedim,ama bir işim olmasını her zaman istedim,holdingim hiç olmadı ama M.Ö. bir iş sahibiydim (iflas ettim hemde rekor bir şekilde 1 yılda iki iflas )çok üzüldüm kendimi çok suçladım,benim buraya giriş tarihime bakarsan kısa bir süre öncesine kadar,şimdi iflas ettiğime değilde sadece aptallar iflas eder diye düşündüğüm için üzülmüşüm yıllarca,aptallığı hazmedememişim,şu an ne yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın her ne ise daha kolay atlatabileceğini biliyorum,buna inanıyorum ve senin adına bunu ben diliyorum tekrar hoşgeldin diyorum canı yürekten. saygılı sevgiler |
| |
21-05-2007, 01:10 AM
|
#54 (permalink)
| Guest | Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? sevgili yılmaz sende hoş geldin safalar getirdin,
çocuklarınla birlikte dinliyormuşsun ooooohhh sefanız olsun hepiniz eşzamanlı gelişeceksiniz, iliişkileriniz dahada güzelleşecek önce kendi içinizde mutlu olacaksınız,huzur ve mutluluk yayacaksınız çevrenize,dünyaya,evrene,ben daha dün istemiştim güzel insanların çoğalmasını çevremizde. dileklerim hızla gerçekleşiyor dostlar gözümüz aydın
saygılı sevgiler. |
| |
21-05-2007, 09:07 AM
|
#55 (permalink)
| Guest | Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Herkese günaydın
Dün telkin müziklerini dinleyerek uyudum ve şimdi işime gitmeden tekrar dinliyorum Bugün benim için hayatımda olumlu gelişmelerin olacağı gün yeni bir evim olacak ve hafta sonu taşınacağım. Olumsuz olacak tüm düşüncelerden uzak duruyorum. Aklıma geldiği an bile hemen olumlu şeyler düşünüyorum. Dünden ya da 2 gün öncesinden çok daha iyi olacak herşey istediğim gibi ilerleyecek.
Bu müzikleri dinlerken içimde bir çoşku ve mutluluk var tüylerim ürperiyor çok hoş.
Hepiniz umarım güne ve haftaya iyi başlamışsınızdır. Çalışmalarda kolay gelsin. Hayalayaz teşekkür ederim wave |
| |
21-05-2007, 10:05 AM
|
#56 (permalink)
| Guest | Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? ya ben pek anlayamadım bu oynayan arkadasların ne dediğini bibi neki? bir bilen varmı? Alıntı:
ahhh ah cingen olmak varmis satyim anasina:))) ooooh
| bunu okuyunca direkt aklıma ablam geldi.cok özenir de arkadaş(ablam)...bana hep kadar mutlular baksana der. ablamı anımsattın şimdi bana... |
| |
21-05-2007, 11:04 AM
|
#57 (permalink)
| Guest | Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? bibi nedemek bilmiyorum ama romanları severim,onlarda beni sever,bir çiçek alma süresi içinde bile hemen muhabbeti geliştirirz kendileriyle,bana göre en büyük özellikleri mış gibi yapmaları,akşam sofrada zeytin ekmek bile yeseler bunu dışarıya yansıtmaları pirzoladır. bürolara evlere temizlik işçisi gönderiyordum,yanımda çalışanların hepsi romandı,ve hayatımda hiç bir zaman işe o günlerde olduğu gibi hevesle gitmedim, şimdi onların nasıl her daim neşeli ve pozitif olduklarını düşününce,hedeflerini küçük tutuyorlar,küçük şeylerden mutlu olmayı biliyorlar,hedeflerini büyütmek istedikleri zaman bunun sorumluluğunu hep beraber üstleniyorlar,( örneğin ailede iki çocuğun çok zeki olduklarına, okumaları gerektiğine karar vermişler ailede en büyük kız çocuğu dans ederek kardeşlerinin eğitimini finanse etmeyi üstlenmiş,anne kazanılan paranın tüm çocukları için en verimli şekilde idare etmeyi ve dans eden çocuğunun korunmasını vs. üstlenmiş, bu süreç içinde hep yoksuldular ama küçükler yüksek okul okudular dans eden çocuk ev sahibi vs. hep birlikte anneye bakıyorlar. meğer anne parayı sadece lazım olduğu kadarıyla kullanmış gerisini aklının erdiğince biriktirmiş ) saygı duydum. ben scriptleri dinlemeye başladıktan bir müddet sonra bir gün şarkı mırıldanırken yakaladım kendimi sesim kötü, şarkı söylemem ben,aa neşem yerine geliyor dedim,dans etmeyi severim (dim)hemen bir roman havası buldum, dans etmek hem terapi, hem spor tavsiye ederim.burcu' cuğum evin hayırlı uğurlu olsun sevgilerimi göderiyorum hediye olarak,arzu edersen tüm evini doldururum kaynak sınırsız ve son derece cömert. saygılı sevgiler |
| |
21-05-2007, 12:06 PM
|
#58 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?
sevgili lerzan, yakamozdusleri, lalezar... azımle dıyete devam edıyorum..hos ıstanbula gelınce bogazda kahvaltı olayını pazar sabahı bıle frenleyerek kendımı astım... porsıyonları arkadaslarımla paylasarak.. benı 1,5 aydır gormeyenler zayıfladıgımı gorunce benı daha da cok motıve ettıler... dıyete devam.. sigara olayında da paketı yanıma almadım , ama hayalayaz cok haklısın bu zıkkımın bir tane de bın tanesıne de bır.. hıc agıza surmemek lazım... lerzan harıkasın.. sakın bırakma..sımdılık bu kadar ..cok alıstım sıze ınternete de bır hafta boyunca seyahatte olacagım ıcın pek gıremeyebılırım .. sevgıler hepınıze tresor | Offline
| |
21-05-2007, 09:41 PM
|
#60 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Hey bu gün dil kursuna yazıldım pazartesi başlıycam büyük ihtimalle wave
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... | Offline
| | | |