05-12-2007, 03:28 AM
|
#11 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 2012 yılı son mu yoksa başlangıç mı? 17p/holmes kuyruklu yıldızı hopi kehanetinin “mavi kachina”sı olabilir mi?
mitch battros – earth changes media
kadim hopi kehaneti “mavi yıldız kachina cennetlerde göründüğü zaman,
beşinci dünya ortaya çıkacak” der. bu, “arınma” günü olacaktır. sözünü etmekte olduğum şey
hem bilim topluluğundan hem de woo woo topluluğundan tepki alacaktır. bu nedenle senaryomu
açıklamadan önce bir temel kurmanın önemli olduğuna inanıyorum.
1963’te frank waters’ın yazdığı “hopi kitabı”nda anlatıldığı gibi, benzeri görülmemiş bilgi ortaya çıktı.
waters yaklaşık üç yıl hopiler ile yaşama deneyimine sahip oldu. waters’a yüksek pozisyondaki büyükler tarafından,
kabile seremonilerinin başlangıcından beri hopi toplumu içinde gizli tutulmuş olan bilgiler verildi.
waters kendi sözleriyle eşsiz deneyimini ve hopi büyüklerinin paylaştığı derin güveni tanımlıyor:
“proje (kitap) üzerinde çalışmak yaklaşık üç yıl gerektirdi. bu zamanın çoğunda kuşku içinde yaşadım,
araştırmada birlikte çalıştığım oswald bear fredericks ile birlikte. hopi sözcülerinin söylevleri
white bear tarafından kasede kaydedildi, daha sonra ingilizceye tercüme edildi. tüm hopi sözcüleri bilgiyi isteyerek ve karşılıksız verdi.”
bazı büyüklerin, bir çok insanın ‘mavi güneşin’ işaretini reddedeceğini ve ‘kırmızı güneş” ile kalacağını söyledikleri bildirildi.
daha fazla uyanmış olanlar ‘mavi güneşe’ çekilecekler. o zaman realite bölünecek – kendilerini dünyasal dramalardan
(zararlı modeller/ilişkiler) ayıran az sayıda insan ‘mavi güneşi’ takip edecek ve sevgiye dayanan dünya’ya geçecek.
hala değişim ile mücadele eden ve ‘bilinmeyene’ açılmak yerine ‘bilinen’ ile kalan çok sayıda insan ‘kırmızı güneş’ ile kalacak
ve kendilerini eski düşünce şekillerine yapışmış bulacak ve insanlara ve dünyaya yıkım ve büyük zarar getirecek.
" 17p/holmes güneşten daha büyük"
news release - ap, cnn, abc, reuters
“şaşırtıcı şekilde patlayan 17p/holmes kuyruklu yıldızının 24 ekimde büyüklüğü ve parlaklığı arttı.
genişlemeye devam ediyor ve şu anda güneş sistemindeki en büyük tek nesne, güneşten daha büyük.”
17P kuyruklu yıldızının fotoğrafları
17p/holmes kuyruklu yıldızı 24 ekim 2007’de görkemli bir patlama ile astronomları şok etti.
24 saatten az bir süre içinde, 17 büyüklüğündeki kuyruklu yıldız yaklaşık bir milyon faktörü ile parladı,
akşam gökyüzünde çıplak gözle görülebilir hale geldi.
kutsal hopi kehaneti beyaz adama nasıl aktarıldı
1963’te, “hopi kitabı”nda walters’ın aktardığı şekliyle: sıcak bir günde anayolda yalnız başına araba kullanırken,
david young isimli bir rahip yerli bir büyüğü almayı teklif etmek için durur, yerli büyük başını sallayarak kabul eder:
“ben beyaz kuştüyü’yüm, kadim ayı klanından bir hopi’yim. uzun yaşamımda bu topraklarda yolculuk yaptım,
kardeşlerimi aradım ve onlardan bilgelik dolu birçok şey öğrendim. insanlarımın kutsal yollarını takip ettim.
onlardan geçmişin hikayelerini ve geleceğin kehanetlerini dinledim. bugün, kehanetlerin bir çoğu hikayelere dönüştü ve bir kaçı kaldı.
ve şimdi ben ölüyorum. oğullarımın hepsi atalarına kavuştular ve yakında ben de onlarla birlikte olacağım.
ama hiç kimse kalmayacak, kadim bilgeliği anlatacak ve aktaracak hiç kimse olmayacak.
insanlarım eski yollardan yoruldular – orijinlerimizi anlatan,
dördüncü dünyaya ortaya çıkışımızı anlatan büyük seremonilerin hepsi terk edildi, unutuldu. zaman kısalıyor”
bölüm ıı – hopi kehanetinin dokuz işareti ve ikiz ile ilgili
önce 17p/holmes ile ilgili birkaç şey. parlamaya devam ediyor ve kuzey gökyüzünde çıplak gözle görülebiliyor.
en son çekilen resim yavaşça büyüyen bir kuyruğu gösteriyor ve muazzam “coma (yıldız bulutu)” boyutuna sahip.
nasa bilim adamı dr. casey lisse’de ile telefon görüşmesi yaptım,
kısa konuşmamızda dr lise, “size bunun şimdiye kadar gördüğüm en garip kuyruklu yıldız şekli olduğunu söyleyebilirim” dedi.
lisse “coma”nın güneşten daha büyük olduğunu kabul ediyor ve çekirdeğinin doğru ölçümünü yapmak için bilgi topluyorlar.
dr. lisse ayrıca bir yorum yaptı. o emin değil ve ortak bir çekirdek olup olmadığını görmek ile çok ilgili. bu konuyla çok ilgilendim,
çünkü hopi ikiz kehanetini yansıtıyor olabilir.
hopi kehanetinin dokuz işareti
beyaz kuştüyü’nden, ayı klanı, hopi kabilesi
“bunlar gelmekte olan büyük yıkımın işaretleridir: dünya öteye beriye sallanacak.
beyaz adam başka topraklarda insanlarla savaşacak – bilgeliğin ilk ışığına sahip olanlarla.
beyaz adamın buradan çok uzakta olmayan çöllerde yapmış olduğu gibi birçok duman ve ateş sütunu olacak.
sonra yeniden inşa edilecek çok şey olacak. ve yakında, çok yakında pahana geri dönecek.
beşinci dünyanın şafağını kendisiyle birlikte getirecek. bilgeliğinin tohumlarını kalplerimize ekecek.
şimdi bile tohumlar ekilmekte. bunlar beşinci dünyaya ortaya çıkışın yolunu kolaylaştıracak.”
dördüncü dünya yakında sona erecek ve beşinci dünya başlayacak. her yerdeki yerli büyükler bunu biliyor.
yıllar boyunca işaretler gerçekleşti ve çok azı kaldı.
birinci işaret:
bize pahana’ya benzeyen, ama pahana gibi yaşamayan beyaz – derili adamların geleceği söylendi
– kendilerinin olmayan toprakları ele geçiren ve düşmanlarını silahlar ile vuran adamlar.
ikinci işaret:
topraklarımız seslerle dolu dönen tekerleklerin gelişini görecek (vagonlar)
üçüncü işaret: garip, bufaloya benzeyen, ama büyük uzun boynuzları olan bir hayvan büyük sayılarda topraklarda dolaşacak.
(büyükbaş hayvan, sığır)
dördüncü işaret: topraklardan demir yılanlar geçecek (demiryolu rayları)
beşinci işaret: topraklardan dev örümcek ağları geçecek (elektrik ve telefon hatları)
altıncı işaret: topraklardan taş ırmaklar geçecek (beton yollar)
yedinci işaret: denizlerin siyaha döndüğünü duyacaksınız ve bu nedenle birçok canlı ölecek (petrol akıntısı)
sekizinci işaret: insanlarımız gibi saçlarını uzatan birçok gencin bizim yollarımızı bilgeliğimizi öğrenmek
için gelip kabile uluslarına katılacağını göreceksiniz. (hippiler)
dokuzuncu ve son işaret: dünyanın üzerinde, büyük bir çarpma ile düşecek olan cennetlerdeki bir ikamet – yerini işiteceksiniz.
o bir mavi yıldız olarak ortaya çıkacak. bundan hemen sonra, hopi insanının seremonileri sona erecek.
“bunlar gelmekte olan büyük yıkımın işaretleridir.
ama beyaz kuştüyü bunu görmeyecek. ben yaşlıyım ve ölüyorum. siz – belki onu göreceksiniz. zamanında—“
bölüm ııı – hopi kehaneti bir ikiz’den bahsediyor mu? – eğer öyleyse, onun ne olduğunu biliyorum
hopi kehanetleri ve 17p/homes serisinin bu üçüncü ve son bölümünde,
ikiz olduğuna inandığım şeyi ilk kez söyleyeceğim. ipucum en olası olarak 17p den ayrı olan ‘ikinci bir kuyruklu yıldız’. ancak,
dr. lisse ile görüşmemden sonra, 17p/holmes kuyruklu yıldızının ikinci bir çekirdeğe sahip olabileceği olasılığını keşfediyorum.
topladığım bilgilerden, bir ikizin kehaneti aşağıdaki ifade gibi bir şey olabilir. lütfen not edin – aşağıdaki ifadenin kaynağını doğrulayamadım.
“mavi yıldız kachina’nın (mavi güneş) dönüşü (ki ayrıca nan ga sohu olarak bilinir) yeni günün be yaşamın yeni yolunun ve
yeni bir dünyanın gelmekte olduğunu bize söyleyen alarm saati olacaktır. bu, değişimlerin başlayacağı zamandır. içimizde yanan
ateşler olarak başlayacaktır ve eğer orijinal öğretileri hatırlamaz ve yaşamın barış dolu yoluna geri dönmezsek arzular ve çatışmalar ile yanacağız.
ikizlerin arkasından arınma gününü getirecek olan arındırıcı ‘kırmızı kachina (kırmızı güneş) gelecek.
o gün dünya, onun yaratıkları ve bildiğimiz tüm yaşam ebediyen değişecek. arındırıcının gelişinden önce haberciler olacak.
dünyadakilere eski yolları hatırlatacak mesajlar bırakacaklar”
daha kaygı verici, ama maya kehaneti ile bir çok şekilde tutarlı olan, şu anda gerçekleşen “geçiş” ve aralık 2012’deki doruk noktası.
“ikinci kuyruklu yıldız”
birkaç hafta sonra ortaya çıkacak olan ikinci bir kuyruklu yıldız ile ilgili haberleri izleyin. yine, ayırt etmenizi kullanmanızı istiyorum.
bu tür olaylar bir çok farklı insana bir çok farklı anlam ifade edebilir. çoğu kişi için bir başka şaşırtıcı astronomik bir olaydır,
diğerleri için derin atalara ilişkin bir anlamı vardır.
birçok insan için kendinin – yansıması zamanı olabilir. davranış ve tutumlarda değişimler yapma zamanı.
kişisel anlamı olabilir, aynı zamanda, gerçeğinizi en iyi yansıtan topluluğa erişme olabilir ve belki de
bu ‘geçiş’ zamanında ilerlemek için gerekli olabilecek birlik hissini elde etme olabilir.
‘8p/tuttle’ kuyruklu yıldızı noelden sonra görünecek
ikinci bir kuyruklu yıldız resme giriyor.
hopi kehanetinin ikiz bir kuyruklu yıldızdan sözettiğini ifade eden herhangi bir gerçek varsa,
bu o yıldız olabilir. her iki kuyruklu yıldız çıplak gözle görülerek göklerde süzülecek.
hopi kehanetinin bu kısmının henüz doğrulanmamış bir kaynaktan geldiğini tekrar söylüyorum.
‘8p/tuttle’ halley – tipi bir kuyruklu yıldızdır, 13,6 yıllık yörüngeye sahiptir,
dünyanın yörüngesinin hemen dışında geçer. 2 ocakta görünmeye başlayacak.
1790’da keşfedildiğinden beri, bu kuyruklu yıldız dünyaya yakın g etçiği beş özel geçiş yaptı.
beyaz bufalo buzağının doğumu ile birlikte bu olayın “arınma”da teşrifatçı işaret olduğu söylendi.
not: 2012 maya kehanetinde olduğu gibi, bu yaşamın sonu anlamına gelmiyor –
‘bildiğimiz şekliyle yaşamın sonu’ anlamına geliyor. bir yolun sona ermesi ve bir diğerinin başlaması.
güncelleme : bölüm ııı – ‘8p/tuttle’ kuyruklu yıldızı yeni yılın 2 nci gününde ‘17p/holmes’e katılıyor
ikinci kuyruklu yıldız dikkati çekmeye başlıyor. bilimsel toplulukta, bir çok insan 17p/holmes kuyruklu yıldızının
‘sürpriz’ görünüşü ve hareketleri ile ilgili spekülasyonlar yapıyorlar. astronomi topluluğu bu yıldızı ve şimdi de
8p/tuttle kuyruklu yıldızının gelişini fısıldaşıyor. metafizik toplulukta da heyecan az değil, bu iki olay ‘geçiş’ zamanının burada olduğunu gösteriyor.
her iki dünyayı bir araya getiren ne mükemmel bir birleşim.
şimdi bilimsel topluluk bazı üçgenleme olaylarını işaret eden kuyruklu yıldızların,
gezegensel hizalanmaların ve süpernovaların modellerini bulmak için kitapları,
haritaları ve tarihi kayıtları araştırıyor. çok benzer bir şekilde,
metafizik topluluk bugün gökyüzündeki göksel olayları üçgenlere bölmek için dini ve kabilevi kehanetlere yakından bakıyor.
şüphesiz maya takvimi ile birlikte hopi kehanetleri metafizik/spiritüel ilgi ile ilişkili olarak listemin en üstünde.
ama bu olası gerçekler ile birlikte, incildeki kehanetler ve tarih var. doğudan gelen üç bilge adam (magi)
göklerde ne gördü ve bu ne anlama geliyordu? ‘bethlehem yıldızı’ birçoklarının ilgisini çekti. o bir kuyruklu yıldız mıydı,
belki de gezegensel bir hizalanmaydı? büyüleyici bir ‘tesadüf’ olmasına rağmen, çoğu astronom bethlehem yıldızının
yukardaki tarihi döngüsel haritalara dayananlardan herhangi biri olmadığını kabul ediyor.
8p/tuttle kuyruklu yıldızı 2008 ocak ayının ilk haftasından itibaren cassiopeia, andromeda,
triangulum ve pices takımyıldızlarında dönerken, kuyruklu yıldız dramatik astro – fotoğraflar alma fırsatları yaratarak
çok sayıda nesnenin önünden geçecek. kasım ayındaki 17p/holmes kuyruklu yıldızına benzemeyen şekilde güneş – hedef –
gözleyici açısı sunacak, 47 ve 70 derece arasında.
17p/holmes kuyruklu yıldızı güncelleme – 29 kasım
dolunay akşam gökyüzünü terk ettiği için, holmes kuyruklu yıldızı tekrar görülebiliyor.
kuyruklu yıldız ekim sonunda patladığında olduğu kadar parlak değil. çoğu insan şimdi çıplak – gözle onu bulamıyor.
bir çift göz mercek ile perseus’u hızla taramak kuyruklu yıldızın yerini belirtecektir.
holmes kuyruklu yıldızı şu anda güneşin hacminin 10 katını işgal ediyor ve mavi –
yeşil bir kuyruk işareti geliştiriyor. benzer bir kuyruk kasım ayında gözlendi,
ama manyetik fırtına sırasında koptu. şimdi kuyruk yeniden büyüyor.
en son resimlere bakmak için http://spaceweather.com’u ziyaret edin
çevirisinden dolayı saffet güler e teşşekür ederim Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |