[QUOTE=isimsiz11;829817]ben çoktan beri bu sitedeyim bunu hatırlatıyım :)
QUOTE]
sevgili isimsiz, bilmiyordum, hem sorun yok, erken olsun gec olsun, sonucta aramiza hosgeldiniz öylede böylede
eger hakli iseniz kendinizden süphe etmeyin.. babaniz sinirli asabi olabilir, kendisiyle bu konuda konustunuz mu???
sakin bir anini yakalasaniz ve gerekli gereksiz konularda bagiriyorsun bunu yapmasan, biz birbirimizle bagirmadanda cok güzel gecinebiliriz.. Anliyorum yükün kolay degil agir ama benide anlamaya calis, gibi konusmalarla kendi sorununuzu da dile getirseniiz nasil olur acaba..
babaniz size bagirdiginda asil bilinc altiniz degil siz kendiniz kendinize degersizlik duygusu yüklüyorsunuz o esnada kendinize su an sadece sinirli ve gerektigi gibi hareket edemiyor, benim bir sucum yok, kendini toparlayinca anliyacaktir hatasini dediginizde bilinc altinizi kendiniz olumlu bir sekilde etkilersiniz..
hic bir kimsenin kendinden baska hic bir kimseye kanitlama zorunlulugu yoktur.. bu ara sizin hayatinizin düzenli yada iyi olmasi icin de ille babanizin düzelmesi ve iyi olmasi gerekmiyor.. siz olumlu düsünmeyi ve pozitif görmeyi bilir ve basarirsaniz zaten hayatiniz cok sahane bir sekilde olacaktir..
kimsenin düzelmesini kendi hayatinizin düzelmesi icin bir gerekce olarak görmeyin cok beklersiniz..
kendiniz kendinizin mutlulugundan ve iyiliginden sorumlusunuz..