Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkin Harici Sorularınız

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

sanki negatif e ayarlanmışım

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız sanki negatif e ayarlanmışım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar başlıkta kısaca yazdığım gibi kısaca "sanki hayatım negatif e ayarlanmış" yani olmasını istediğim birşey olacağı zaman (mesela toplum içinde rahat olma) ama bilinçaltım yakalıyo biranda beni ve hep olumsuz oluyo herşey nasıl kurtulabilirim bu durumdan ? aynı durumda olanlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

sanki negatif e ayarlanmışım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-09-2012, 12:54 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart sanki negatif e ayarlanmışım

arkadaşlar başlıkta kısaca yazdığım gibi kısaca "sanki hayatım negatif e ayarlanmış" yani olmasını istediğim birşey olacağı zaman (mesela toplum içinde rahat olma) ama bilinçaltım yakalıyo biranda beni ve hep olumsuz oluyo herşey nasıl kurtulabilirim bu durumdan ? aynı durumda olanlar var mı bana farklı bakış açısı kazandırın..!!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2012, 01:01 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sanki negatif e ayarlanmışım

yazdiginiz cümlede dogruluk payi sadece su sekilde vardir eger siz hayatinizin negatif olmasini istiyorsaniz "negatife ayarlanmistir" eger yok hayir siz hayatinizin pozitif olmasini istiyorsaniz bu cümle yanlistir..

bu hayat sizin ve sadece siz onu olumlu yada olumsuz yönde etkileyebilirsiniz..

bilincalti ne ile doldurulmussa o sekil yaklasir bize.. bunca zamana kadar olumsuzluklarla donatmisiniz ki olumsuz bir sekilde sizi yakaliyor, ne dersiniz artik pozitif düsünme ve pozitif olumlamalar yapma vakti geldide gecmiyor mu ???

bundan kurtulmanin bir sürü yollari var ve öylede kolay degil, kendinize olumlu cümleler kurmalisiniz, sadece olumsuzluklarin degil hayatinizda olumlu yönlerinde etkisini görmeniz ve farkina varmaniz gerekli, dualarinizi dileklerinizi ve düsüncelerinizi iyi ve pozitif yönde degistirmelisiniz arti telkinlerede baslarsaniz faydalarini görmeye basliyacaksiniz..

basarilarinizi diliyor aramiza hosgeldiniz diyorum
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2012, 01:07 AM   #3 (permalink)
Teğmen

94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

ben çoktan beri bu sitedeyim bunu hatırlatıyım :)
ya işin aslına annem-babam ayrı ve babamın yanında kalıyorum ve onda da sinir var ve bağırıyo sürekli yani bağırılmıycak şeylere bağırıyo ve bende artık babam bağırmasın diye içten içe düşünceler başlamıştı "hemen yapıyım dediğini de bana bağırmasın, acaba ben mi yanlış yapıyorum da bana bağırıyo" diye kendimden şüphe ediyordum ve değersizlik duygusu oluştu bende.Bir de babam olduğu için yani çekirdek inancı'nda anne-baba önemli ya, bilinçaltım babam ne derse alıyo bir başka deyişle..Yani babam bana bağırınca bilinçaltım bana değersizlik duygusu yüklüyo ve ister istemez kendimi birilerine kanıtlama ihtiyacı duyuyorum ve asıl kişi babam olması lazım, ama gerçekte kendimi ona kanıtlamaya gerek yok çünkü asıl sorun babamda yani babam kendini düzeltse bizde iyi olacaz ama napalım ?
Alt 09-09-2012, 01:19 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

[QUOTE=isimsiz11;829817]ben çoktan beri bu sitedeyim bunu hatırlatıyım :)
QUOTE]

sevgili isimsiz, bilmiyordum, hem sorun yok, erken olsun gec olsun, sonucta aramiza hosgeldiniz öylede böylede

eger hakli iseniz kendinizden süphe etmeyin.. babaniz sinirli asabi olabilir, kendisiyle bu konuda konustunuz mu???

sakin bir anini yakalasaniz ve gerekli gereksiz konularda bagiriyorsun bunu yapmasan, biz birbirimizle bagirmadanda cok güzel gecinebiliriz.. Anliyorum yükün kolay degil agir ama benide anlamaya calis, gibi konusmalarla kendi sorununuzu da dile getirseniiz nasil olur acaba..

babaniz size bagirdiginda asil bilinc altiniz degil siz kendiniz kendinize degersizlik duygusu yüklüyorsunuz o esnada kendinize su an sadece sinirli ve gerektigi gibi hareket edemiyor, benim bir sucum yok, kendini toparlayinca anliyacaktir hatasini dediginizde bilinc altinizi kendiniz olumlu bir sekilde etkilersiniz..

hic bir kimsenin kendinden baska hic bir kimseye kanitlama zorunlulugu yoktur.. bu ara sizin hayatinizin düzenli yada iyi olmasi icin de ille babanizin düzelmesi ve iyi olmasi gerekmiyor.. siz olumlu düsünmeyi ve pozitif görmeyi bilir ve basarirsaniz zaten hayatiniz cok sahane bir sekilde olacaktir..
kimsenin düzelmesini kendi hayatinizin düzelmesi icin bir gerekce olarak görmeyin cok beklersiniz..

kendiniz kendinizin mutlulugundan ve iyiliginden sorumlusunuz..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2012, 01:24 AM   #5 (permalink)
Teğmen

iyi söylüyosun güzel söylüyosun ben babama bağırma bize filan diyorum demediğimi sanmayın ama onun yüzünden bende paranoya oldum bende sinirli oldum aslında bu aralar evde pek vakit geçirmiyorum fazla karşılaşmamak için, böylece daha rahat oluyor ama eve gelince ne biliyiim insan gününün güzel geçmesini bekler evde öyle değil mi ? dediğim gibi çekirdek inanç olduğu için baba, bilinçaltı onu alır yani tamam bende olumlama yapıyım ama en iyisi fazla yüzyüze gelmemek onunla...
Alt 09-09-2012, 01:27 AM   #6 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

hatırlıyorum da sevgili İsimsiz :) sakinleşme olumlamaları ve benzer olumlamalar üzerine konuşmuştuk.. yani aslında olumsuz duygu ve düşüncelerin yerine olumluları koymak için bilinçli bir çabanız var..
acaba devam etmediniz mi?

kendimizden başka kimseyi değiştirme güç ya da sorumluluğumuz olduğunu sanmıyorum. ancak kendimizin ilettiği duygular değiştiğinde, tepkilerde değişiklik de kaçınılmaz olarak gelecektir..

acemişirine nin de değindiği gibi.. biz sadece kendimiz<den sorumluyuz. ancak bu sorumluluğu başkalarına yüklemek yerine almak zorundayız da aynı zamanda..

gecenin bu saatinde.. çok da derinleşmeden :)) bir kıssadan hisse paylaşmak istedim..
Bir gün bir psikiyatriste 30 yaşlarında bir adam geldi. Adam o yaştaki insanlarda nadir görülebilecek bir halden muzdaripti.

“Baş parmağımı emmeden duramıyorum” diye şikâyet ediyordu.

Psikiyatrist, hastasını dinledikten sonra “fazla kay
gılanmana gerek yok” dedi. “Yalnız her gün başka bir parmağını em.”

Bu tavsiyeye fazlasıyla şaşırsa da hasta denileni yaptı. Fakat elini ağzına her götürdüğünde bilinçli bir karar vermesi gerekti. Doğruya o gün sıra hangi parmaktaydı? Daha hafta dolmadan psikiyatristin kapısını çaldı. Alışkanlığını terk edebilmişti. Hastasının anlattıklarını gülümseyerek dinleyen psikiyatrist, daha sonra şöyle dedi :

“Bir kötü yanımız alışkanlık haline geldiğinde onunla başa çıkmak zorlaşır. Ama bu alışkanlık yeni tutumlar edinmemizi, yeni kararlarda ve tercihlerde bulunmamızı gerektirdiğinde, onun bu çabaya değmediğini anlayıveririz. Ve ondan kurtuluruz.”

“Hayatta işlediğimiz hataların çoğu düşünmek gerektiği yerde hislerimizle, hissetmek gerektiği yerde düşüncelerimizle karar vermemizden kaynaklanır."

John Golbins
Alt 09-09-2012, 01:32 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

söyle sorsam size, kacarak nereye kadar bu sorun cözümlenecek`???

anladiniz degil mi..

elbette siz daha iyi bilirsiniz ama uzak durarak ve kacarak bir yere varilmaz.. birlikte cözüm yolu bulmalisiniz..

madem cekirdek inanc baba o zaman birlikte buna bi cözüm.. en güzel yolu konusarak, uyararak..

tabiiki siz elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuzdur bundan süphem yok, acizane fikirlerimi söylüyorum..

pes etmeyin
Alt 09-09-2012, 02:04 AM   #8 (permalink)
Teğmen

hayırlı artık ne diyelim, biz gayret edelim babama yanındayken iyi davranıyım da gerisini Allah yardım eder..
Alt 09-09-2012, 02:08 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

siz bunu basaracaksiniz ben size inaniyorum.. hemde uzak kalmadan, eve gelmemezlikler yapmadan.. siz isteyin yollar size acilacaktir..

Veren Allah biz istemesini bilmeliyiz..

isinizin rast gitmesi dilegi ile
Alt 09-09-2012, 02:33 PM   #10 (permalink)
Teğmen

inşallah, sağolun yorumlarınız için Allah razı olsun, sizinde muradınızın gerçekleşmesi dileğiyle... :)

Bookmarks