Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkin Harici Sorularınız

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

ne yapacağımı bilmiyorum

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız ne yapacağımı bilmiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba; Şu anda evdeyim.Ne mi yapıyorum hiçbir şey.Bütün gün boş boş dolanıyorum.Haftaya pazartesi okul açılıyor.Ben evden gideceğim.Bu üniversitede 5. yılım olacak ama ben hala üzülüyorum,gitmek istemiyorum.Oda değişikliği için yazın başında yurttan ayrılırken dilekçe vermiştim fakat yurdu aradığımda odamın yine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

ne yapacağımı bilmiyorum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-09-2012, 02:50 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart ne yapacağımı bilmiyorum

Herkese merhaba;
Şu anda evdeyim.Ne mi yapıyorum hiçbir şey.Bütün gün boş boş dolanıyorum.Haftaya pazartesi okul açılıyor.Ben evden gideceğim.Bu üniversitede 5. yılım olacak ama ben hala üzülüyorum,gitmek istemiyorum.Oda değişikliği için yazın başında yurttan ayrılırken dilekçe vermiştim fakat yurdu aradığımda odamın yine aynı olduğunu oda değişikliğinin olmadığını öğrendim.Bir sene daha o kişiyle aynı odada kalmak istemiyorum.Aynı şeyleri yaşayacağımdan korkuyorum.Biliyorum bu irrasyonel bir korku.Daha gitmedin.Niye o zamanki şey için şimdi düşünüyorsun diyebilirsiniz ama elimde değil düşünüyorum.Dışarı çıkmak istiyorum ama öyle gezmeye.ne markete,ne oraya buraya uğramadan sadece gezmek.Her gün erteliyorum yapacağım işleri bir bahane bulup kendi kafamda.Ha işte bugün yorgunum,ha işte bugün canım istemiyor.Bugün çok çalıştım gitmeyeyim.Sallayıp duruyorum.Hayatımı erteliyorum sürekli ama erteleyince sadece geçici rahatlama oluyor aslında geçici rahatlama da olmuyor.Aklın orada kalıyor.Aslına bu bende dışarı tek başıma çıkacağımda oluyor.Mesela kendime eşofman altı alacağım çarşıya çıkmam lazım.İstemiyorum.Biliyorum çok kolay birşey ama gözümde büyütüyorum.Şimdi git tek başına.Tek başıma dolaşmayı sevmem.İstemem ama ne arkadaşım var öyle çıkıp gezip tozacağım kimse de yok.Daha doğrusu bu garip durumlar okuduğum şehirde değil de eve gelince oluyor.Ben bıktım artık bu yorgunluk halinden.Şöyle dinç olmak istiyorum.Önceki yazlar hiç böyle değildim.Yine evdeydim ama enerjiktim sporumu yapıyordum.hem de bir değil birden fazla sürekli hareket halindeydim.Terapiye gitmek istiyorum.Artık çözüm bulmak istiyorum bu sorunlarıma.Küçük bir ilçe oturduğum yer.Psikolog falan yok.Birirlerine anlatmak istiyorum çözüm bulmak istiyorum.Kendim düşününyorum düşününyorum bulamıyorum.Çok da düşünmek istemiyorum.Çok düşününnce moralim bozuluyor.saplantı haline glemesin diye de düşünmek istemiyorum erteliyorum düşünmeyi ama bu sorunların çözülmesi lazım öyle uzak durunca da sorun orada duruyor çözülmüyor.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 03:38 PM   #2 (permalink)
bir damla deniz
Guest

Standart Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum

Yalnız değilsin. Tam da anlattığın şekilde aynı sorun bende de var. Hiç bir şey yapmak istememe. Yapmam gereken ancak beklettiğim o kadar çok şey var ki. Daha önceleri yapmaktan çok zevk aldığım şeyleri bile yapmıyorum.

Hele ki, biri benden bir şeyi yapmamı istesin. Canım istemiyorsa mutlaka bir bahane bulurum veya zorla da olsa yaparım ve sonra iç dünyama çekilirim. Ayrıca iç dünyamdan beni ayırdıkları için sinirlenirim bile. İhmalkar, üşengeç, tembel gibi tanımlamalar koyarlar.

Sanki dünyadan hiç zevk almıyorum. Ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediğimi biliyorum sanırım.

Sıradan bir yaşam istemiyorum. Belki sorun budur. Belki senin sorunun da budur.
Alt 26-09-2012, 04:06 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

Yazınızı okurken beni anlatıyo gibiydiniz hatta bazı şeyler tıpatıp aynı erteliyorum önemli işlerimi hep önemsizlerin önüne koyuyor yapmam gereken sorumlulukları hep erteliyodum. şunun farkındayım ki değişmeyi ne kadar çok istesemde bir o kadar değişmekten korkuyordum. En açık örneği sorumluluklardan kaçmamdı. İlerde uzakyol gemilerde çalısıcam ama zamhet edipte kendime bir süreliğine iş bile aramaktan çekiniyorum.

Geleceğim bile karanlık ama yinede gittiğim yolu biliyorum. Aklım karanlık yolu aydınlatmama yardımcı oluyor. Senin gibi en son ne zzaman dışarı çıktığımı bile hatırlamıyorum bir çok şeyi istemiyorum

yeğenim beni parka götür dese bile götürmüyorum parka götürdüğünde çok sıkılıyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum senin gibi benimde düzene oturmuş her gece programlarım vardı şimdi onlar bile allak bullak oldu birşey yapmıyorum.

Tüm bu sorunlara neden olan durum nedir *?

-Erteleme (atalet) Bu konuda Mümin Sekman'ın ''kişisel ataletinizi yenin'' kitabı tam size göre

-Zamanın Yönetememe

-Kendine vakit ayıramama

-Sorumluluklardan kaçma

-Zayıf irade ( kendine söz geçirememe) --bunların hepsi bende var maleseff

Eee sevgili dostum değişmeyi gerçekten istiyor musun ? Başlarda bende çok istiyordum ama zamanla farkettiğim şey değişime direniyodum... Bunuda şöyle farkettim .. İşlerimi erteleyerek, sorunlarıma çözüm bulsam bile o çözümleri pcye kaydederim ve şöyle bi uyuşukluk tembellik ve rahatlama gelir ve kendi kendime daha sonra uygularım diyorum ve yine önemsiz şeylerle zaman öldürüp çözümlere zaman ayıramıyorum aslında bütün günüm boş geçiyor ama bi türlü sorunumu çözücek programı uygulayacak gücü bulamıyorum kendimde.

Değişmeyi gerçekten arzuluyorsan şunu çok iyi anlamalısın

Artık canına tak etti ve değişmek istiyorum dedin. Artık bundan sonraki gelişmelere hazırlıklı olmalısn. Çünkü evrenin çekim yasasını harekete geçirmiş oldun ve evrende hayatına çeşitli çözümler sunacak. Bu bir kitap olabilir, seninle aynı sorunları yaşamış birisi olabliri, sana yardımı dokunucak herhangi birisi olabilir. Bir websitesi bile olabilir. Kısacası evrenin çekim yasasını harekete geçirdiğinde evren sana yardım etmek için hayatına, senin yararına olan herşeyi çekebilir. Mesele gerçekten değişmeyi isteyip istemediğine bağlı..

Bunu nasıl mı anlarsın? yine evren sana ihtiyacın olan çözüm yolunu gösterir ve sende dersinki ya tamam son bi kez daha gereksiz işle oyalanıyım da sonra söz yapıcam demekle değişmeyi gerçekten istemediğini (ve bu durumdan ne kadar acı çeksende) göstermiş olursun..

Seçim senin değişmek için değişmeye direnen yanının olup olmadığını kontrol edebilirsinde, etmeyebilirsinde. Ben bu durumun geç farkına vardığım için 9 ay gibi bir sürede çok az yol katettim ve artık değişime direnen tarafına karşı geldiğinde artık sevgili dostum çok kısa sürede denilebilecek kadar bir sürede çok yol katedeceksin.. Kaçmayı bıraktığın zaman vazgeçmeye öğreniceksin ki bu iki kelime birbirlerinden çok farklı.. bununla ilgi bir konu paylasıcam. Sevgili dostum artık kendinden kaçmaktan yorulmadın mı ben yoruldum ve değişmek için değişimim önündeki engeli kaldırmadıktan sonra yol katedemiceğime eminim

Değişimle ilgi hayatına giren şeyler karşılaştığın olaylar yaşadığın şeyler hiçbiri tesadüf değil. Benim hayatıma önce tesadüf sandım ama büyük bir armağan olduğunu sonradan anladım. Yinede gelişme kaydettik sweet'le beraber ama değişime direnen bir yanım olduğu için ve bende bunu sonradan farkettiğim için tam anlamıyla yararlanamadım tam kendimi geliştiremedim hep erteledim her zaman yaptığım gibi
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 06:10 PM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Ah bykus ah biliyorsun sorunlarını artık tek yapman gereken şey eyleme geçmek. Siparişlerini ertelemeden istediğine kavuşmak. İstikrar. Ama geldiğin noktadan gurur ve mutluluk duyuyorum. Başımın tatlı belası bykus. Şimdi başkalarına da ışık tutar hale geldin ama kendini ihmal etme. Bildiklerini öğrendiklerini uygula o zaman daha iyi ve inanarak anlatırsın. Tıpkı benim sana anlattığım gibi. Uygulama fırsatı yaratmak kalıcılığı sağlar. Bu noktada eyleme geçtiğin an başarılı olacağına eminim. Şimdi bir tek eyleme geçmek kaldı senin içinm. Yeniden ve yeniden her zaman iyileşmek için daha iyi olabilmek için ilk adımı atın gerisi gelir.

Bir şey aklına geldiyse şimdi yapıcaksın. Yarın veya daha sonra değil. Ya da bir plan defterine not alacaksın çünkü içindeki atalet duygusu senin o işi unutmanı sağlıyor onu yenmek için plan defteri iyi bir çözüm.

Eylem + İstikrar = Başarı

Eyleme geçerken kar zarar hesabı da yapabilirsiniz bunu yaparsam ne olur yapmazsam ne olur. Sanırım bu ara kararlarımı verirken buna dikkat ediyorum ve beninm için her durumda en faydalı olanı seçmeye çalışıyorum.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 07:16 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uygulama fırsatı yaratmak kalıcılığı sağlar. Bu noktada eyleme geçtiğin an başarılı olacağına eminim. Şimdi bir tek eyleme geçmek kaldı senin içinm. Yeniden ve yeniden her zaman iyileşmek için daha iyi olabilmek için ilk adımı atın gerisi gelir.

Bir şey aklına geldiyse şimdi yapıcaksın. Yarın veya daha sonra değil.

Eylem + İstikrar = Başarı

Eyleme geçerken kar zarar hesabı da yapabilirsiniz bunu yaparsam ne olur yapmazsam ne olur.

ne güzel dedin sweet içimi aydınlattın :)

eylem + kararlılık = başarı

herşey o ilk adımı atmakta aslında ama o ilk adımı atıcak gücü kendimde bulamıyorum doğrusu ama atıcam o adımı

ilk olarak hangisinden başlasammm ki

tamam buldum önemli değil ama okumak istediğim ''İçimdeki Yolculuk'' adlı bir kitap var
Alt 26-09-2012, 07:35 PM   #6 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

İçinden en çok ne yapmak geliyorsa onunla başla.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 09:03 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 49
39 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blackstarr will become famous soon enough

bir şeyi yapmadan önce şöyle bir düşün mesela bir elbise alacaksın aman kim gidecek bu sıcakta mağzaya çarşıya pazara tıklım dıkış sıkıcı sıcak bir yandan üfff. birde şöyle düşün yürürken spor yapacaksın birşeyler yaparken aklın dağılacak nefes almış olacaksın sonra belki çok beğeneceğin bir elbise satın alacaksın sonra zaten yine eve geleceksin ev hep aynı yerinde kalacak işlerini erteleme.. işini hallettikten sonra geçiçi değil kalıcı bir rahatlama olacak şöyle bir söz vardır bütün hayatım boyunca eşek olmaktansa bir yıl inek olurum bu yöntemi ders çalışmak içinde yapabilirsin ya da diğer sorunların için inanırsan başarırısın...hoşçakal ;)
blackstarr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2012, 10:06 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

burda bana değilde konuyu açan arkadaşımıza odaklanmak gerekir. Hepinizin ayrı ayrı yorumları için çok teşekkür ederim.

Blackstarr sana katılıyorum teşekkür ederim değerli fikirlerin için aslında çok mantıklı geliyor. Zaman zaman benimde aklıma geliyordu bu çözüm ama hiç denemedim. Açıkcası birşeyi yapmakda zorluk çekiyorsam eğer, onu zihnimde hayal edip zorluk çekdiğim işi çok kolay bir şekilde yapabildiğimi görmeye çalışmak beni fazlasıyla harekete geçireceğine inaıyorumm

iki değerli tavsiyem var size

1. az önce çok karamsar ve mutsuzdum adeta dibe vurmuşdum. youtube'u açtım ve ruhu dinlendiren fon müziği yazdım iyi geldi ve daha reiki müzikleri melek senfonisi çok çok rahatlattı karamsarlıkdan ve mutsuzluktan seni söküp alıyor rahatlatıyor.

2. Özelliklede kendi kendine hipnoz olsun meditasyon olsun bunlarda gözünüzü kapatıp hayal etmeniz istenecekdir sizden. Hayal kurmada güçlük çeken arkadaşlar için hayal gücünü geliştirme egzersizleri var.
Alt 27-09-2012, 02:02 AM   #9 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çoooook çooook teşekkür ediyorum.O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.Evet bugün gittim çarşıya eşofman almak için zorladım da gittim.Gezdim.Anneme demiştim beraber çıkalım diye çıktık.Benim sorunum mesela mağazaya,markete tek başına gitmek istememek.Neden derseniz.Nedenini bilmiyorum ama bu eve gelince yani yaşadığım şehirde oluyorum.Okuduğum yere gittiğimde her yere girip çıkıyorum.Eve gelince mesela kıyafet dükkanlarına tek başıma gireceğim çekiniyorum çünkü burada dükkana giriyorsun direk satıcıyla muhatapsın illerdeki gibi ne bileyim bir lc waiikiye girip malını seçip kasaya gidip ödemiyorsun kıyafet bakmak istiyorsun rahat rahat satıcı peşinde dolanıyor.ben de ona gelemiyorum.Çarşıya çıkmak istememeni nedeni bu.Bunu nasıl aşabilirim?
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2012, 03:35 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

bu konuda EFT hakkında bilgisi olan birisinden yardım alabilirsin. Kesin çözümdür

sanırım bunada ihtiyacın var belki denemek istersin diye Bilinçaltı Temizleme Meditasyonu

Bookmarks