Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler | KOKOLOJİ TESTLERİSerbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bana sal olup süzülmek cazip geldi...
anlamı ne şimdi öğreneceğim..
SÜZÜLEREK GİDİYORUZ” için ANAHTAR
Su Havzaları, gemilerin ve teknelerin doğal varlık alanıdır. Su üzerindeki aracın hiçbir yanında sınır ve engel yoktur. Kendinizi açık denizdeki bir tekne olarak hayal etmek, kısıtlayıcı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
20-05-2012, 01:10 PM
|
#51 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bana sal olup süzülmek cazip geldi...
anlamı ne şimdi öğreneceğim..
SÜZÜLEREK GİDİYORUZ” için ANAHTAR
Su Havzaları, gemilerin ve teknelerin doğal varlık alanıdır. Su üzerindeki aracın hiçbir yanında sınır ve engel yoktur. Kendinizi açık denizdeki bir tekne olarak hayal etmek, kısıtlayıcı bağlardan uzak bir hayatı düşlemektir. Sizi tanımlayan deniz aracı ise, sadece kendinize ait olan zamanları nasıl değerlendirdiğinizi anlatır.
1.Kütüklerden yapılmış bir sal,
Boş zamanızı bir yerden diğerine amaçsızca gezerek geçiriyor, açık hava faaliyetlerinden zevk alıyorsunuz. Balıkçı kayığıyla gezebilir, dağa tırmanabilir, kamp kurabilir, balık tutabilir ya da sadece açık havada dolaşabilirsiniz. Sizin için önemli olan doğa ortamında bulunmanız. Çünkü siz, bütün bir günü çimlerin üzerinde sırt üstü yatıp sadece bulutları izleyerek geçirdiğinizde de mutlu oluyorsunuz.
2.Dayanıklı Bir sandal,
Bedensel faaliyetler ve ter dökmek sizi dinlendiriyor. Hafif ya da ağır bedensel çalışmalar, takım oyunları ya da bireysel sporlar… Vücudunuzun sınırlarını zorlayan her türlü faaliyet hoşunuza gidiyor.
3.Yarış Teknesi
Sakin bir yaz gününü, son sürat yol alan bir yarış teknesinde geçirmekten daha güzel ne olabilir ? Yüksek tempolu eğlence türlerini tercih ediyorsunuz. Sürat sporları, talih oyunları ve zamana karşı oynanan, reflekslerinizi sınayan oyunlar…
4.Yolcu Gemisi
Sizce gündelik hayatta yetirince heyacan var. Doktorunuz boş zamanlarınız için size zihinsel faaliyetler önermiş olmalı. Boş zamanlarınızda satranç oynamayı ve yap-bozla ilgilenmeyi, yürüyüş yapmayı, güzel bir roman okumayı ya da salon oyunlarını tercih ediyorsunuz. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... | Offline
| |
20-05-2012, 01:54 PM
|
#52 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Köpek
Kötü Haber: Herkesi memnun etmeye çalışan ve başkalarının ne düşündüğüne fazla önem veren kişilerle asla anlaşamazsınız. Papağan
İyi Haber : Size uygun olan eğlenmeyi seven, konuşkan ve güldürmeyi bilen bir eş.
Süper bir testmiş:))Eş tercihi tam da istediğim gibi :)) | Offline
| |
20-05-2012, 08:19 PM
|
#53 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ 1. Babam :S espriye bakış açılarımız çoğu zaman farklı olduğu için öyle demek geldi içimden.
2. Doğal olmak.
3. Ufak bir dil sürçmesi hatırlayamamak o gösteriye hazırlandıysam küçük hatalarım olur zamanla da bu hataları aşarım öyle eminim kendimden :D. İyi mizah çoğu zaman spontanedir hataları bile şakaya çevirebilmeli insan o durumda.
4. En yakınlarım dedim. Ruhum asi yapacak bir şey yok. Kendi iplerim benim elimde olsun. Özgürlüğüm çok değerli denetim altında olmak istemem ki denetimci tarafımı da törpüleme çabasındayım. Bayan mükemmeliyetçi olmaktan yoruldum herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum ki onlar da beni koşulsuz kabul etsinler. | Offline
| |
20-05-2012, 08:22 PM
|
#54 (permalink)
| Administrator
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Gelecek haberleri testi de ne ilginçmiş kokolojinin güzelliği burada ummadığın şeylerde beklenmedik yorumlar. :))
İyi haber: kaplan
Kötü haber: kablumbağa | Offline
| |
20-05-2012, 09:56 PM
|
#55 (permalink)
| Binbaşı
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ teşekkürler sweet :)
özgürlüğüme düşkün.. sınırlarımın bekçisi.. bayan mükemmel.. demir leydi.. ve herkesin dinlendiği ada olmak :)) hiç yabancı değil bana..
ve ben kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.. başkaları beni ister kabul etsin ister etmesin..
önceleri sandım ki.. ben başkalarının sınırlarına saygı gösterirsem onlar da benim sınırlarıma saygı gösterir.. yanıldım.. ben kendi sınırlarıma saygı gösteriyorum hepsi bu...
nice nin dediği gibi..
aç aslanlarla dolu bir ormanda.. sırf vejateryenim diye onların sizi yemeyeceğini sanmak büyük yanılgı :)
| |
20-05-2012, 11:48 PM
|
#56 (permalink)
| Administrator
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Şu deniz aracı testinde de "Kütüklerden yapılmış bir sal" olmak dışında hepsi bana yakın geliyor eğlence anlayışım zaman zaman değişkenlik gösteriyor. Yolcu vapuru gibi iki yaka arasında hala mekik dokuyorum zaten. | Offline
| |
21-05-2012, 03:23 PM
|
#57 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bugün bilgisayarı açmaya bile zamanım olmadı.. umarım çok bekletmedim :)
HAYALİNİZDEKİ EV
Bazı insanlar evini sadece barınak ya da dışarda geçirilen uzun ve zorlu bir günden sonra uyuyabilecekleri bir yer olarak görür. Ama çoğu kişi için evi daha derin anlamlar taşır: Güvenlik duygusu, konfor, şefkat ve aşk... Hissettirdikleri ne olursa olsun, kişinin ev imajı, anılarına ve deneyimlerine göre belirlenir ve içinde bulunmak istediği en mükemmel mekanı temsil eder. Hepimiz bir dostumuzun evini ilk ziyaret ettiğimizde "aynen tahmin ettiğim gibi" diye düşünürüz. Evler insanın sadece bedeninin değil kalbinin de bulunduğu yerdir ve zaman içinde sahibinin özelliklerini kazanır.
İçindeyken kendinizi en rahat hissedeceğiniz ideal evinizi nasıl tanımlarsınız? Kapıyı açalım ve içeriye göz atalım?
1. Yıllarca çalışıp para biriktirdiniz ve şimdi bu evi satın almayı düşünüyorsunuz. Gezmek için içeriye girdiğinizde ilk anda önünüze bir merdiven çıkıyor.Merdiven loş mu yoksa parlak bir ışıkla mı aydınlanmış?
2. Ev bir süredir kullanılmıyor.Hol, tuvalet, banyo küveti, yemek odası... Hangisinin ciddi olarak temizlenmeye ihtiyacı var ? En temiz görünen bölüm neresi?
3. Odaları gezerken sokak kapısını tam olarak kapatmadığınızı farkettiniz. Birinin kapıdan baktığını gördünüz. Bu kişi kim?
| |
21-05-2012, 03:54 PM
|
#58 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ kendi cevaplarım.. merdiven loş da değildi aydınlatılmamıştı da.. çünkü güneş ışığı süzülüyordu terasın ucundan.. merdiven terasa varıyordu
küvetin acilen temizlenmesi gerek.. yemek odası kullanılmamışcasına yeni...
hay allah açık mı kalmış.. meraklı bir komşu baktı ama biraz ters yaptım :))
çııÖÖçşHAYALİNİZDEKİ EV" İÇİN ANAHTAR
İdeal eve sahip olmak, dünyevi arzularınızı ve umutlarınızı gerçekleştirmek anlamına gelir. Hayalinizdeki evi gezerken edindiğiniz izlenim, geleceğin size neler getireceğine dair düşüncelerinizdir.
1. Merdiven, önünüzde uzanan hayatın simgesidir. İyi aydınlanmış merdiven görenlerin, gelecekle ilgili hedef ve beklentileri nettir. Merdivenin loş olduğunu görenler ise önlerine uzanan hayatın belirsiz olduğunu düşünüyorlardır.
2. En kirli olduğunu düşündüğünüz bölüm, gelecekte size sorun çıkartacağına inandığınız hayat alanıdır. Temiz olarak düşündüğünüz alan ise mutluluk ve başarının anahtarıdır.
Hol: Kirli hol, diğer insanlarla ilişkilerinizle ilgili sorunlara dair endişe göstergesidir. Temiz bir hol ise kişinin, insan ilişkilerinde sorun yaşamayı beklemediğini gösterir.
Tuvalet: Tuvaletin temiz olduğunu düşündüyseniz, maddi güvenlik ve başarıya önem veriyorsunuz demektir. Tuvaletin kirli olması ise gelecekte parasal sorunlar, borç ve iflastan korktuğunuzu gösterir.
Banyo küveti : Sağlığın simgesidir. Temiz olup olmadığı kişinin hastalık ve sağlık konusundaki umut ya da endişelerini anlatır. Kirli kuvet kişinin ileride başına gelecek hastalıklardan ve güçten düşmekten korktuğunu gösterir. Temiz küvet ise kişinin sağlıklı bir hayat sürdüreceğine inandığını gösterir.
Yemek odası; Tümüyle aileye adanmış bir mekandır. Bu bölüm kirli ise ileriki yıllarda aile içinde sürtüşmeler yaşanılacağına dair inancı gösterir. Temiz ise ailenin o kişi için öncelik taşıdığını ifade eder.
3. Kapılar, evi dış dünyadan korur. Siz hayalinizdeki evi gezerken kapıdan içeri bakan kişi, önemli bir sınırınızı çiğnemiş, savunma hattınızı geçmiştir. Geleceğiniz mutluluğunuz açıdan tehdit oluşturduğunuza inandığınız biridir. Aynı zamanda bu kişi, size kasten kötülük yapacağını asla düşünyeceğiniz biri de olabilir. Onun yanında nedensiz huzursuzluk duyarsınız. Çünkü sevdiğiniz insanlar bize acı verme gücüne sahiptir ve bilinçaltımız, bilincimizin görmezden geldiği tehlikeleri sezebilir.
| |
22-05-2012, 01:06 PM
|
#59 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ evvettt... bugün alışverişe gidiyoruzz :))
AYNALAR YALAN SÖYLEMEZ
Giysi alışverişi çoğumuza boy aynasında katı gerçeklerle yüz yüze gelme fırsatı sağlar. Bunu hepimiz yaşamışızdır. Askıda muhteşem görünen giysi, soyunma kabininde sanki bir değişime uğrar ve sizin üzerinizde emanet gibi duran bir giysiyle kalakalırsınız. Tam bu sırada satış elamanı perdeyi aralar, acınacak halinize bakıp size " ne kadar da yakıştı!" der. Bu durumda nasıl tepki verirsiniz?
1. Doğrudan fikrinizi söylersiniz. "Herhalde şaka yapıyorsunuz, üzerimde çok kötü durdu."
2. Giysi beğenmeme sebeblerinizi açıklarsınız. "Yakası çok geniş.Kollarının duruşunu sevmedim."
3. Bu sözlere aldırmadan " sağ olun ama bir kaç yere daha bakmak istiyorum" dersiniz.
4. İltifatı kabullenirsiniz."Gerçekten mi? Peki, o zaman alıyorum" dersiniz.
| |
22-05-2012, 03:23 PM
|
#60 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ CEVAP ANAHTARI
Giysi alışverişi yapmak ruhsal arayışla benzeşir. Gerçek kimliğinizi ifade eden mükemmel bir araçtır. Gardırobunuz kişiliğinizin uzantısıdır. Çünkü en güzel yanlarınızı - fiziksel ya da ruhsal - öne çıkaran giysilerden oluşur. Satış elemanının sahte iltifatına vermiş olduğunuz cevap ise en değerli varlığınız olan kendinizi nasıl gördüğünüzü açıklıyor.
1." Herhalde şaka yapıyorsunuz.Üzerimde çok kötü durdu."
Aynalar yalan söylemez.Defalarca size çok güzel olduğunuzu söylediler ve bu yüzden boş iltifata ihtiyacınız yok. Kendinizle gurur duyuyorsunuz. Bu hal,dış görünüşünüze de yansıyor. Prim almaya çalışan bir satış elamanının, onca çabayla yarattığınız görünümünüzü bozmasına izin veremezsiniz değil mi?
2."Yakası çok geniş, Kollarının duruşunu da sevmedim"
Her an mükemmel görünmeyebilirsiniz ama aptal yerine de konmayı da kabullenemiyorsunuz. Siz, algılarınızın gerçekçi olduğuna eminsiniz, bununla gurur duyuyorsunuz. Bu nedenle yalana katlanamazsınız. Ayrıntıdaki seçiciliğiniz ve incelikli duyarlılığınızın yansıması kişisel tarzınızı yaratmıştır ve bunu asla tehlikeye atmazsınız.
3."Sağolun ama birkaç yere daha bakmak istiyorum."
Felsefeniz; "Ben, benim. Başkaları ise başkaları." İkisini asla karıştırmıyorsunuz. Belirli bir nedenden dolayı değil, özgün bir varlık oluşunuzla gurur duyuyorsunuz. Sonuçta da kendi bildiğinizi yapıyorsunuz ve başkalarının ne düşündüğü sizi hiç ilgilendirmiyor.
4."Gerçekten mi? Peki, o zaman alıyorum."
Kendi içinizde gururlanacak bir yan henüz bulamamışsınız. Bulsaydınız insanların sizi yönlendirmesine ve yanıltmasına izin vermezdiniz. Aynaya dürüstçe bakmanızın zamanı gelmiş de geçiyor. Bu kez görüntünüzü yine beğenebilir ve şaşırabilirsiniz. Ama bu size istemediğiniz giysilere para ödemek gibi pahalı bir alışkanlık kazandırabilir.
Su_Perisi:
2."Yakası çok geniş, Kollarının duruşunu da sevmedim"
Her an mükemmel görünmeyebilirsiniz ama aptal yerine de konmayı da kabullenemiyorsunuz. Siz, algılarınızın gerçekçi olduğuna eminsiniz, bununla gurur duyuyorsunuz. Bu nedenle yalana katlanamazsınız. Ayrıntıdaki seçiciliğiniz ve incelikli duyarlılığınızın yansıması kişisel tarzınızı yaratmıştır ve bunu asla tehlikeye atmazsınız.
| | | |