Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

KOKOLOJİ TESTLERİ

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dinazor yumurtası diyesim geldi.. YUMURTADAN ÇIKMADAN için CEVAP ANAHTARI; Harika bir protein kaynağı olmaktan öte yumurta, aynı zamanda gelecek nesillerin ve kendi çocuklarınızın sembolüdür. Seçtiğiniz yumurta türü çocuklarınız için beslediğiniz umutları ve dilekleri anlatır. 1. Yılan Yumurtası : Yılan bilgeliğin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

KOKOLOJİ TESTLERİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-05-2012, 03:50 PM   #71 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

dinazor yumurtası diyesim geldi..

YUMURTADAN ÇIKMADAN için CEVAP ANAHTARI;

Harika bir protein kaynağı olmaktan öte yumurta, aynı zamanda gelecek nesillerin ve kendi çocuklarınızın sembolüdür. Seçtiğiniz yumurta türü çocuklarınız için beslediğiniz umutları ve dilekleri anlatır.

1. Yılan Yumurtası :
Yılan bilgeliğin ve gizli servetin sembolüdür ve bunlar sizin çocuklarınızın sahip olmasını en fazla istediğiniz şeylerdir. Dengeli bir bakış açısı edinin ve çocuklarınızın sizden en çok istediği şeyin sevgi olduğunu unutmayın..

2. Kaplumbağa Yumurtası:
Kaplumbağa sağlığın ve uzun hayatın evrensel sembolüdür. Çocuklarınız için en fazla istediğiniz şeyler sağlık ve fiziksel iyiliktir.

3. Dinozor Yumurtası :
Çocuklarınız için en fazla arzu ettiğiniz şey onların benzersiz bireyler olarak büyümeleridir. Onların okulda, işte ve genel olarak toplumda bir kalıptan çıkmış hale getirilmelerini istemiyorsunuz. Nasılsa yanlışlar yapacaklar ama siz onların orjinal yanlışlar olmasını diliyorsunuz. Bu isteğiniz takdir edilecek bir istek ama unutmayın ki bir çocuğun bağımsızlığı için atacağı ilk adımlar anne ve babalarına karşı çıkmak için atacaklarıdır.

4. Tavuk Yumurtası :

Çocuklarınızla ilgili çılgınca düşleriniz ya da hırslarınız yok. Eğer mutlularsa daha önemli ne olabilir ki ? Normal bir hayatın güvenliliği ve basit zevkleri yeterlidir. Tek bir tavsiye : Büyük düşler kurmanın zararı yoktur.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 27-05-2012, 09:33 PM   #72 (permalink)
Binbaşı

1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

eh bugün pazar dı.. evde temizlik çamaşır falan :))

çamaşır demişken...

ÇAMAŞIR ASMAK

Şimdi biraz eski moda gözükebilir ama çamaşırları kurumaları için çamaşır ipiyle dışarıya astığımız zamanlar o kadar da eski değil. Artık kurutma makinaları var ama eskiden (şimdi bile) çamaşır yıkarken havayı gözlemek, yoksa günü nemli pantolonlarla geçirmek zorundaydık.

Herşeyin elde yıkandığı ve çamaşırların dışarı asıldığı devre geri dönüyoruz. Kirli sepetiniz dolu ve bugün çamaşır yıkamanız lazım. Ama gökyüzüne baktığınızda yağmur bulutlarının toplanmaya başladığını gördünüz. Aklınızdan ne geçiyor?

1."Eyvah! Bu şaka olmalı! Yani şimdi yarına kadar bekleyecek miyim? Ne giyeciğim peki?"

2."Biraz daha bekleyip havaya bakalım, belki düzelir."

3. "E güzel, demek ki bugün çamaşır yıkamayacağım."

4. "Yağmur yağsa da yağmasa da bu çamaşırları yıkayacağım!"
Alt 27-05-2012, 09:45 PM   #73 (permalink)
Binbaşı

tabi ki her koşulda o çamaşırlar yıkanacak. gerekirse sabaha dek uyumaz ütüyle kuruturum.. obsesifim ben :)()

ÇAMAŞIR ASMAK İÇİN ANAHTA;

Yağmurlu çamaşır gününe verdiğiniz cevap hayatınızdaki stres seviyenizi gösterir.

1."Eyvah bu şaka olmalı, Yani şimdi yarına kadar bekleyecek miyim? Ne giyeceğim peki?"
Stres seviyesi 80. Hayatınızda yanlış gidebilecek tüm küçük detayların sizi etkilemesine izin veriyorsunuz ve şimdi stres seviyeniz öyle bir noktaya ulaşmış ki en küçük şey bile gününüzü zehir etmeye yetiyor. Biraz durup gevşemenin zamanıdır, yoksa sağlığınız etkilenecek.

2. "Biraz daha bekleyip havaya bakalım belki düzelir."
Stres seviyesi 50. Hayatınızdaki stres sizi fazla etkilemiyor ve işler planlandığı gibi gitmediğinde olaya iyi bir açıdan bakabiliyorsunuz. Sorunlar ortaya çıktığında onları çözmeye devam edin, durumunuz oldukça iyi. Unutmayın her stres kötü değildir. Hayatınızdaki stresin sizi motive etmesini sağlayın.

3. "E güzel demek ki bugün çamaşır yıkamayacağım."
Stres seviyesi, neredeyse sıfır. Küçük sorunların sizi etkilemesine izin vermiyorsunuz. Bu hayatı kolaya alan felsefenizin haklı olduğu bir şey var: Hayıflanarak yağmurun yağmasını engelleyemezsiniz.

4. " Yağmur yağsa da yağmasa da bu çamaşırları yıkayacağım."

Stres seviyesi neredeyse : 100. Hayatınızda o kadar çok stres varki gerçeği inkar ediyor ve olanaksızı elde etmeye çabalıyorsunuz. Ve başaramadığınızda daha büyük sorunlarla ve daha çok stresle karşı karşıya kalıyorsunuz. Biraz rahatlamak için zaman ayırsanız ve düşünseniz o zaman boşa harcadığınız çabayı göreceksiniz. Azıcık yavaşlayın ve işleri biraz kolay yanından alın. Aynı çorabı bir gün daha giymek sizi öldürmez.

ama beni öldürür :((
Alt 29-05-2012, 11:37 AM   #74 (permalink)
Binbaşı

en büyük gizem

Ruhunuzun ölümden sonra yaşadığını hayal edin. Size göre bedeninizden ayrıldıktan sonra nasıl bir biçim alır?

1. Ruh, bedenin yaşarkenki boyuna ve biçimine sahiptir.
2. Ruh insan şeklini korur ama boyu daha büyüktür.
3. Ruh insan biçiminde ama ufaktır, küçük bir peri gibi.
4. Ruh ateşten bir bulut gibidir, kalıcı bir biçimi yoktur.

Alt 29-05-2012, 11:53 AM   #75 (permalink)
Binbaşı

bedenizden ayrı düşleyemedim ruhumu..

ıÜü1. Ruh, bedenin yaşarkenki boyuna ve biçimine sahiptir
Siz hayattaki en değerli şeylerden birine sahipsiniz: Kendine güven. Kendinizi kabul ediyorsunuz, hatalarınız ve herşeyinizle ve kendinizi olduğunuz gibi seviyorsunuz.
Hayatınız boyunca bu tavrı devam ettirin ve kendiniz hakkında daha sevilecek neler varsa keşfetmeye devam edin

2. Ruh insan şeklini korur ama boyu daha büyüktür
Bugünkü halinizden hoşnut değilsiniz. Başaracak ve deneyim kazanacak daha fazla şeyiniz olduğunu düşünüyorsunuz, bu da gerçek beni olduğundan çok daha büyük görmenize neden oluyor.
Bu tatminsizlik eğer kontrol etmeyi öğrenebilirseniz size ilham kaynağı olabilir. Yoksa sizi eksiklik olarak huzursuz etmeye devam edecektir.

3. Ruh insan biçiminde ama ufaktır, küçük bir peri gibi
Tüm iyi özelliklerinize karşın hala içinizdeki sizi özel yapan şeyleri bulamamışsınız. Bu memnuniyetsizlikten ziyade kendinizden şüphelenmekten kaynaklanıyor.
"Bende yanlış olan nedir?" diye kaygılanıyorsunuz ama cevabı bir türlü bulamıyorsunuz. Sizde yanlış olan insan olmanız, tıpkı bütün diğerleri gibi ve bunun anlamı mükemmel olmamaktır.
Bunu kabullenin, insan olmanın iyi yanları da olduğunu göreceksiniz.

4. Ruh ateşten bir bulut gibidir, kalıcı bir biçimi yoktur
Eksikliklerinizden üzüntü ya da güçlü olduğunuz yanlarınızdan gurur duymuyorsunuz ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamak gibi bir şeyle uğraşamazsınız.
Aslında siz "ben" ile ilgili konularla fazla meşgul değilsiniz. Bunun nedeni inanılmaz derecede sığ veya inanılmaz derecede derin biri olmanızdandır. Ama bu bile sizin için önem taşımıyor
Alt 30-05-2012, 02:10 PM   #76 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

İniş testi :)

İflah olmaz bir iyimserim evet hep çimenliğe düşerim. Rüyalarımda bile çimenlere düşerim yükseklerden atlarken. :))

Değişim zamanı

Masum bir masa örtüsünden neler neler çıktı yine :))

Beyaz olsun istedim. Özgürlük benim vazgeçilmezim.

Kahve içmeye gidiyorum:

1.Ortamım gayet ferah ve rahat bir yerdi. Temiz ince detaylar, tablolar, masada çiçekler, etrafta mutlu insanlar, güzel müzikler vs.

2.Etrafı inceler ve dergi okurdum. Çok çalışıyorum evet başımı kitaplardan kaldırmaya ihtiyacım var ama biraz daha böyle devam 40 gün kaldı yakşalık. :)

3. Tadı ve sıcaklığı beklediğim gibi süpriz yok. Yani fark ettim de sorun olsa bile onu kabullenmeyi bilirim pek şikayet etmem. Kahve dediğin acı olur şekersiz içerim ben. Yok yok gayet iyiydi kahve bu kahve molası güzel geldi. Ki bu yapmadığım bir şey değildi. :D

Yumurta testini sevdim ya kaplumbağa olurdu ya da tavuk tam bir karar veremedim.

Bu güzel paylaşımların için teşekkürler sevgili cansuyu.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2012, 10:47 PM   #77 (permalink)
Binbaşı

gerçek bir macera

Canavar !
hepimiz bu sözcüğü kullanırız ama hangimiz gerçekte bir tane görmüşüzdür...? yüz kişiye bir canavar çizmelerini söyleyin,yüzüde farklı şeyler çizicektir.. Canavarlar çok çeşitlidir.. Filmlerde gördüklerimiz, rüyalarımızda bizi kovalayan,masallardakiler.. Canavarlar yüz metrelik kertenkeler,insan formunda korkunç tipler olabilirler.. Bu sözcük sizin gözünüzde nasıl canlanıyor ?

Ülkede bir canavar ortalığı kasıp kavuruyor,korku saçıyor ve durdurulamıyor, üstelik sizin tarafa doğru geliyor. Canavar öfkeyle dolu ve onunla konuşmanın ya da imkanı yok.ama neden bu kadar öfkeli ?

1- Karnı aç veyemek bulmak için avlanıyor..

2- Kaybettiği sevgilisini arıyor...

3- Çok çirkin olduğu için mutsuz..

4- Tüm dünyaya öfkeli...
Alt 30-05-2012, 11:01 PM   #78 (permalink)
Binbaşı

:( öfkeli dedim ben..

belki tüm dünyaya.. belki öfkesini açığa çıkartan tek kişi veya duruma belki de öfkesine yenilip öfke kaynağını yenemediği için kendisine..

:( ve zaten septik olduğum da tecrübeyle sabittir

Canavar İçin Anahtar;

Hayalinizdeki canavar gölge diye bilinen ve herkesin kişiliğinin karanlık yanını temsil eden temel öğenin görüntüsüdür.gölge her birimizde vardır ve canavarın öfkesi hayatımızdaki bir stres kaynağına yönelmiştir...

1- Karnı aç ve yemek bulmka için avlanıyor :
öfkeli canavar kendi iştahınızı açtığınız savaşa tepki vermektedir.son zamanlarda bir diyetle mi güreşiyorsunuz ?karnınız boşken kafanızı çalıştırmak zordur..unutmayın her şey ölçülü olmakla başlar ama bu ölçülü olmanın kendisini de kapsar.bazen bir şeyler araştırmak açlığı arttırıp sonunda İstanbulu yemekten çok daha iyidir...

2- Kaybettiği sevgilisini arıyor.

Eğer canavarın umutsuzca sevgilisini aradığını düşündüyseniz belki de romantik cephede zorluklar yaşamakta olan kendinizsiniz..kaygısız bir aşk hayatının aslında aşk hayatı olmadığını kendinize sürekli ahtırlatın...drakula nın bile başarısız olduğu geceler vardı...

3- Çok çirkin olduğu için çok mutsuz :

Canavarın öfkesinin kedni çirkinliğinden kaynakalndığını düşünenler kendi görüntülerinden bir şekilde hoşnut olmayan kişilerdir...eksikler zihnin gözlerinde katlanbilir ve bu olumsuz görüntü dünyanın bizi gördüğü şekli de etkiler..sevilmek için ilk adım aynaya baktığınızda gördüğünüzü sevmeyi öğrenmekten geçer...

4- Tüm dünyaya öfkeli :

Bu cevabı seçenler karamsarlardır..sizin için bardağın yarısı boş,üstelik su sıcak ve tadı da kötü.. Düzeltilebilecek yanlışlar bulmak iyi birşeydir ama sadece şikayet ederek dünyayı değiştiremezsiniz.bu enerjiyi olumlu kullanmak için bir yol bulabilecek miyiz ona bakalım...
Alt 31-05-2012, 11:12 AM   #79 (permalink)
Binbaşı

LABİRENT

Bir kez daha eğlence parkına dönelim ve bilinçaltımızı keşfetmeye devam edelim. Eğlence parkındaki aktivitelerin bazılarını hatırlıyorsunuz, roller coaster'ın başdöndürücü heyecanını ve iyi huylu atlı karıncayı. Korku tüneli hala bekliyor ama onu çiftlerin keşfine bırakalım. Onun yerine labirentte bir yürüyüşe ne dersiniz?

Kocaman labirentte yolunuzu buldunuz ve çıkışta duruyorsunuz. Aşağıdakilerden hangisi duygularınızı yansıtıyor?

1. "Çok kolaydı.Hemen bitirdim. Acayip düşeşti!"
2. "Eh biraz zaman aldı tabii ama şimdi düşününce aslında çok da zor değildi."
3. "Amaan nasıl kayboldum!Bir an yolumu hiç bulamayacakmışım gibi geldi."
4. "İçerde bir grubun peşine takıldım da bana yolu gösterdiler, Yoksa hala ordaydım."

Alt 31-05-2012, 11:47 AM   #80 (permalink)
Binbaşı

düşeşti dedim ama :(( şaka mı bu..hayatım boyunca anlam aradım ben...simurgu arar gibi...

LABİRENT İÇİN ANAHTAR

Dolambaçlı ve birbirine eklenen labirent koridorları tüm yanlış dönüşler, aynı yerlerden geçişler ve çıkmaz yollarla sizin hayatta kendinize seçtiğiniz yolları temsil eder. Ergenlik, hayatta kaybolma ve karmaşa duygularının en sıklıkla yaşandığı dönemdir. Labirentte yaşadıklarınız yetişkin olma yolunda yaşadıklarınızı hatırlama şeklinizdir.

1. Çok kolaydı.Hemen bitirdim. Acayip düşeşti.
Pek çok kişinin hayatının ergenlik dönemini stres ve karmaşa dolu olarak hatırlamasına karşın sizin için sadece eğlenceli geçmiş. Siz ruhunuzu aramakla meşgul ya da arkadaş baskısıyla perişan olmamışsınız; tüm deneyim büyük ve eğlenceli bir parti olarak geçmiş. Elbette bunun anlamı gerçek sınavın hala önünüzde olduğu anlamına da gelebilir.

2. "Eh biraz zaman aldı tabii ama şimdi düşününce aslında çok da zor değildi."
Okul günleriniz kolay geçmemiş ve büyük olasılıkla hepimizin kaygılandığı, aşk, arkadaşlık ve gelecek düşünceleri ile uykusuz geceler geçirmişsiniz. Ama bu deneyim sizi bugün olduğunuz kişi yapmış ve öğrendikleriniz önünüze çıkabilecek zor zamanları aşmayı öğretmiş.

3." Amaan nasıl kayboldum! Bir an yolumu hiç bulamayacakmışım gibi geldi."
Hemen herkes büyürken bir ya da iki kötü yıl geçirmişken siz hayat hakkında kaygılanmayı en uç noktaya taşımış, sadece kafanızın içindeki sorunlara takılmış, yoğun şüphe ve kaygılarla kendinize eziyet etmişsiniz. Bu karakterinize ciddiyet ve derinlik eklemiş olabilir ama artık rahatlamanın ve hayatın tadını çıkarmanın zamanıdır. Bunu hak ettiniz.

4. "İçeride bir grubun peşine takıldım da bana yolu gösterdiler.Yoksa hala ordaydım."
Bugün hayatınızda en çok gurur duyduğunuz şeyler gençliğinizde edindiğiniz arkadaşlıklar ve ilişkiler. Siz de herkes gibi kaygılar duymuşsunuz ama işler ne zaman zorlaşsa size yardımcı olacak birileri olmuş. Şimdiye kadarki şansınıza şükredin. Şimdi artık yardıma ihtiyacı olanlara el uzatma sırası sizde.

Bookmarks