Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Silvia nın günlük defteri :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Silvia nın günlük defteri :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili silvia merhaba.. İşte bak bu 13 günlük süre çerçevesince telkinler ufakta olsa hayatına yön vermeye ve seni olumlu yönde etkilemeye başlamış ne kadar sevindirici bir haber !! Eminim ki ilerleyen günlerde yeni telkinlerle varolan sıkıntıların daha bir azalmaya ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Silvia nın günlük defteri :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2008, 10:50 AM   #31 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Sevgili silvia merhaba..

İşte bak bu 13 günlük süre çerçevesince telkinler ufakta olsa hayatına yön vermeye ve seni olumlu yönde etkilemeye başlamış ne kadar sevindirici bir haber !! Eminim ki ilerleyen günlerde yeni telkinlerle varolan sıkıntıların daha bir azalmaya ve kendini daha bir rahat hissetmeye başlayacaksındır. Sonuçta burayı takip ettiğimizde esas değişimleri bir ay ya da iki ayda bile hissetmeye başlayan insanlarla karşılaşıyoruz seninde yazdıkların kadarıyla sabırlı bir insan olduğunu düşünürsek o olumlu değişiklikleri er geç yakalıyacaksın kaçış yok Kendine cici bak.. Sayfalar dolusu mutlu değişimlerle burayı renklendirmeyi unutma :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 04-07-2008, 12:08 AM   #32 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Desteğin için sağol McDaniel yazdıkların biraz olsun gülümsememi sağladı bugün :)

öğlene doğru yine çocuklar gibi ağladım ama kısa süre sonra üstünden çok geçmeden derin bi oh çektim..içini dökünce rahatlıyor insan :)
sitedeki arkadaşların da fikrini aldım ve dinlediğim telkinlerde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum..(sanırım vakti geldi artık)

öneriler doğrultusunda ve kendi içgüdüm doğrultusunda şunlara karar verdim
Suçluluk telkinini çıkaracağım (zaten olan biten kötü şeylerin sorumlusu ben değildim ve bunu daha önce de biliyordum..)

Erteleme ve egoya devam edeceğim :) yani 2 ye düşüreceğim..beynin de yükü hafiflesin
1 hafta sonra 3. telkin olarak kendine güveni koyacağım :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2008, 06:12 AM   #33 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

bence suçluluğu çıkartma 30 şarkıdan oluşan bi listen var diyelim 2 tane suçluluk koy bi liste başına bi listenin sonuna .birden çıkartma bence suçluluğu.ama sen bilirsin
Alt 04-07-2008, 10:42 AM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
kısmen Nickli Üyeden Alıntı
bence suçluluğu çıkartma 30 şarkıdan oluşan bi listen var diyelim 2 tane suçluluk koy bi liste başına bi listenin sonuna .birden çıkartma bence suçluluğu.ama sen bilirsin
haklısın canım..aslında telkinlerin hepsi birbirinden önemli...fakat ertelemeyi de dinlediğim halde hala ertelediğim işlerim var..vakit çok geç olmadan o konuyu acilen halletmem gerekiyor...o yüzden ertelemeyi daha fazla dinleyebilmek için listemden 1 tane telkini çıkarmam gerekiyor mecburen... mesela atıyorum günde 10 saat dinliyorsam 10 u 3 e bölersek ortalama her bir telkini 3.3 saat dinlemiş oluyorum
ama 10 saat içinde 2 telkin dinlersem günde saati 5 e çıkıyor...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2008, 10:54 AM   #35 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Silvia'cım suçluluk çok önemli bir telkin.Sen ego+erteleme dinlesende aralara mutlaka bir kaç tane suçluluk at.10 saat dinliyorsan en az yarım saatini de suçluluk telkinine ayır.Aralara istediğin serpiştir.Suçluluk telkinini çıkartmak pek tavsiye edilmiyor.Gerekirse egoyu azalt atıyorum 2 saat ego 2 saat suçluluk 6 saat erteleme gibi.Suçluluk telkinini çıkartmaktansa egoyla eşitle zamanlarını.İstediğin gibi ayarlayabilirsin.
Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2008, 11:08 AM   #36 (permalink)
Yüzbaşı

beni bu konuda uyardığın için çok sağol redflowers ' cığım :)
beni büyük bi hatanın eşiğinden döndürdün...yazdıklarından onu anladım..
evet ertelemeyi çoğaltıp egoyu azaltayım bu daha iyi olacak bence de :)

Alt 05-07-2008, 07:59 AM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

Evet güzellerim..yine burdayım
bugün kendimi iyi hissediyorum..dünden itibaren sizin de fikir ve önerilerinizi alarak telkin dinleme düzenimle ilgili biraz oynama yaptım :)
meğersem tüm gün ardarda 3 tane farklı telkini çevire çevire dinlemekmiş benim beynimi yoran ve strese sokan sanırım..
şimdi 5 saat sadece erteleme dinleyip...ardından 2 saat ego ve 2 saat suçluluk dinledim ve beynim daha rahat etti :)
ha bu arada gözlerimin renginde bariz açılma oldu..eskisinden çok daha güzel görünüyorlar..sıcak bir bal rengi tonu oldular :)

bir de şunu keşfettim sanırım..ertelemenin bana fazla etki etmemesi sebebi arasında dinleme düzeninin yanısıra odamda kullandığım renklerin de etkisi var sanırım..benim odam mavi ağırlıklı...mobilyalarım mavi..çarşafım mavi...araya kırmızı biblolar falan ekleyeceğim kırmızı renk harekete geçirip çalışma şevkini arttırıyomuş..bunu zaten biliyordum da tembelliğin oda rengimden olabileceği aklıma gelmemişti...bakalım odama kırmızı birşeyler ekledim ufak tefek de olsa..inşallah işe yarayacaktır...fazla mavi renk uyuşturuyor beni sanırım

Alt 05-07-2008, 11:44 PM   #38 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Alıntı:
silvia Nickli Üyeden Alıntı
bugün kendimi iyi hissediyorum..dünden itibaren sizin de fikir ve önerilerinizi alarak telkin dinleme düzenimle ilgili biraz oynama yaptım :)
meğersem tüm gün ardarda 3 tane farklı telkini çevire çevire dinlemekmiş benim beynimi yoran ve strese sokan sanırım..
şimdi 5 saat sadece erteleme dinleyip...ardından 2 saat ego ve 2 saat suçluluk dinledim ve beynim daha rahat etti :)
ha bu arada gözlerimin renginde bariz açılma oldu..eskisinden çok daha güzel görünüyorlar..sıcak bir bal rengi tonu oldular :)

bir de şunu keşfettim sanırım..ertelemenin bana fazla etki etmemesi sebebi arasında dinleme düzeninin yanısıra odamda kullandığım renklerin de etkisi var sanırım..benim odam mavi ağırlıklı...mobilyalarım mavi..çarşafım mavi...araya kırmızı biblolar falan ekleyeceğim kırmızı renk harekete geçirip çalışma şevkini arttırıyomuş..bunu zaten biliyordum da tembelliğin oda rengimden olabileceği aklıma gelmemişti...bakalım odama kırmızı birşeyler ekledim ufak tefek de olsa..inşallah işe yarayacaktır...fazla mavi renk uyuşturuyor beni sanırım
Merhaba silvia zannediyorum ego suçluluk ve erteleme telkinleri ile gidiyorsun genel olarak(benim gibi sende acele ediyosun) benim sana tavsiyem erteleme falan şimdilik boşver en azından 1 hafta ego ve suçluluk dinle(dinlediyse sorun yok 1 hafta)bunlardan sonra topluluk karşısında konuşma veya sosyallik arttırıcı telkinlerinden birini ego ile birlikte öneririm bir hafta da böyle gittikten sora istediğin telkini koymanı öneriyorum,ben Atakan abi ile de konuştum bu konuyu acele etmeden gidince daha da sağlam işi koparıyoruz diye düşünüyorum,yani acele etme derken yalnış anlama telkinler kosununda acele etmemeni öneriyorum onun haricinde maksimum dinlemeni öneriyorum.Ya şu öneriyorum sözcüğünü ne kadar çok kullandım

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 04:36 AM   #39 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

merhaba silvia istemek, inanmak her şey bir insan için. ferhat dağları delmişti değil mi, deminde bir abimiz 33 yaşında ailesinden uzak bir şekilde ingiltereye
dil öğrenmek için gitmiş, baştada o yaşta ingilizce filmler izleyerek kendini geliştirmiş ing. konusunda. diyeceğim o ki bir şeye inanıyorsan eninde sonunda
ulaşırsın, arada buz tutmayacak mı yollar evet tutacak yolda kapanacak ama önemli olan senin motoru durdurmadan arabayı sürmemeye devam etmen.
sen başaracağım dedikten sonra her şey yapılır, yeter ki beyinde bitsin iş.
Alt 06-07-2008, 06:42 PM   #40 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Cem . Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
silvia Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba silvia zannediyorum ego suçluluk ve erteleme telkinleri ile gidiyorsun genel olarak(benim gibi sende acele ediyosun) benim sana tavsiyem erteleme falan şimdilik boşver en azından 1 hafta ego ve suçluluk dinle(dinlediyse sorun yok 1 hafta)bunlardan sonra topluluk karşısında konuşma veya sosyallik arttırıcı telkinlerinden birini ego ile birlikte öneririm bir hafta da böyle gittikten sora istediğin telkini koymanı öneriyorum,ben Atakan abi ile de konuştum bu konuyu acele etmeden gidince daha da sağlam işi koparıyoruz diye düşünüyorum,yani acele etme derken yalnış anlama telkinler kosununda acele etmemeni öneriyorum onun haricinde maksimum dinlemeni öneriyorum.Ya şu öneriyorum sözcüğünü ne kadar çok kullandım
acele ettiğim çok mu belli oluyor napıyım eylül başı sınav var ve daha kitap yüzü açmadım..
güzel önerilerde bulunmuşsun teşekkür ederim :)

Bookmarks