dün kadar harika birgün daha bugün
hayatımı çok seviyorum.hayatım anlamlı,değerli ve iyi anlarım çoğunlukta.bugün yine gökyüzünden güneş gülümsüyor, ağaçların yeşili heyecan veriyor
tanrıma hayatıma bahşettiği maddi manevi herşey için bugün bir kez daha şükrediyorum. şükürler olsun ki beni yaratmış bana kendinden bir parça verip hayat mucizesinin ayrıcalığını tattırmış. bugün buraya, önce Allahıma şükür edip, dileklerimi ondan diledikten sonra, olumlama yazmak için geldim. düşüncelerimi sözcüklere dökmekte pek profesyonel değilim ama imgeleme konnusunda özel bir yeteneğim olduğuna emin olabilirsiniz
imgeleme yapıp,hissetmek içinse sanırım bilinç altımı temizlemem gerekiyor çok değil biraz
ben sevgi dolu bir insanım.
ben kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve çok seviyorum.
ben çok değerli olduğumu biliyorum.
ben insanları seviyorum, kendimin ve hayatıma girmiş veya girecek olan diğer insanların hatalı yönlerini affediyor sevgimle noktalayıp,bırakıyorum.
ben hayatımda mutlu olmak için istediğim tüm iyiliklerin gerçekleşmesini seçiyorum.
ben tüm yetenek ve becerilerimi isteklerimin gerçekleşmesi için,mutlu olmak için kullanırım.
ben çok güzelim, akıllıyım, yetenekliyim, sevgi doluyum,affediciyim,çok mutluyum,etrafıma neşe saçarım, etrafımdaki tüm insanlar beni severler ve bana saygı duyarlar.
ben ailemi çok severim ve ailemde beni çok sever ailemle aramdaki iletişim harikadır birbirimizi daima anlayışla ve hoşgörüyle karşılarız,büyük bir sevgimiz var.
ben sevgilimi ruh eşimi çok severim oda beni çok sever birbirimize karşı anlayışlı,hoşgörülü,sevgi dolu,aşk doluyuzdur.birlikte bir yaşamı paylaşmak bir aile kurmak istiyoruz ve bu istegimizin gerçekleşmesi için gereken tüm koşullar şuandan itibaren oluşuyorlar.ikimiz için tüm şartlar iyi yönde ilerliyor.
ben iş yerimde istediğim hak ettiğim konumdayım ve günden güne işverenlerim için değerim daha da artıyor beni en iyi pozisyona getirmek için çalışıyorlar.
ben işimi çok seviyorum ve işimde her geçen gün yükseliyorum ve işimde istediğim en iyi pozisyona geliyorum.
ben iş yerimdeki önemli konumdaki bir mühendis tarafından destekleniyorum ve onunla beraber şantiyeleri geziyorum bu durum benim yararıma, tünellere girmeye ve oradan sorumlu olmaya hazırlanıyorum ve bu amaca doğru emin adımlarla ilerliyorum.
ben parayı seviyorum ve parada beni seviyor, evrendeki bolca miktardaki para bana doğru akar,her zaman,daima ihtiyacım olandan daha fazla miktarda para bana gelir.
ben maddi açıdan ve manevi açıdan rahatım ve mutluyum.
bugünlük ilk ısınmam şimdilik bu kadar