Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kırıklarını aldırdım kalbimin...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kırıklarını aldırdım kalbimin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendime zorla olumlama yaptırıyorum o an ters bişey olsa bile hemen gülümsüyorum kendimi zorluyorum içime güçlü bir inanç yerleşti ne istersem olacak.ama önce ne istediğimi bilmem gerekli değil mi yavaş yavaş gerçekten ne isteklerim var onların farkına varıyorum.sonra o yönde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kırıklarını aldırdım kalbimin...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-09-2008, 01:54 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

kendime zorla olumlama yaptırıyorum o an ters bişey olsa bile hemen gülümsüyorum kendimi zorluyorum içime güçlü bir inanç yerleşti ne istersem olacak.ama önce ne istediğimi bilmem gerekli değil mi yavaş yavaş gerçekten ne isteklerim var onların farkına varıyorum.sonra o yönde güçlü bir şekilde istiyorum.erkek arkadaşımla aram düzeldi kaçgündür buluştuğumuzda sadece eğleniyoruz.herşey yoluna girdi ve daha da iyiye gidiyor.hayatımda çok güzel olaylar olmaya başladı.
size çok şey borçluyum,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.hepinizi kocamn kucaklıyor ve öpüyorum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 08:01 AM   #32 (permalink)
Mustang
Guest

Çok iyi gidiyorsun devamet.
Alt 08-09-2008, 09:07 AM   #33 (permalink)
Üsteğmen

89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Çok iyi gidiyorsun devamet.
dediğin gibi hep olumlu düsünüyorum artık, böyle oldukça içimdeki umut daha da büyüyor ve bu olumluluğun yansımalarını görüyorum.tesekkür ederimm...
Alt 10-09-2008, 12:14 PM   #34 (permalink)
Üsteğmen

kaybolmuşluklardan dönme vaktim geldi.ben fark etmedim o geldi.sadece gel dedim,bulamıyorum yolumu yardım et dedim.annemin karnındaki gibi kapandım içime doğru ve sadece bekledim.karanlık bir odanın arkasından süzülmeye başladı ışık demetleri aniden içime doğru ve umut taneleri serpti yüreğime,sadece sığındım ve gel dedim tüm kalbimle,gücüm yok bulmaya seni dedim ve bekledim,geldi sonunda,hiç gitmeyeceğim dedi..bırakmam dedim,sonsuza dek parlayacağız birlikte dedi,sadece gülümsedim...
Alt 28-10-2008, 03:02 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

uzunca bir aradan sonra yeniden bir şeyler yazma hevesi geldi içime. ara ara defter yaprakları koparıp bir iki cümle yazıp çantamam atıyorum. eskiye nazaran çok daha iyiyim. kendimi aşmaya çalışıyorum. içimde büyük bir umut ve huzur var. rahatım, isteklerimin kabul olduğunu hissediyorum adeta ve sadece doğru zamanda tamamen bana ait olacaklarını. çünkü ben uzunca bir süredir mutluluğu seçtim. mutluyum, sahip olduğum maddi ve manevi herşeyden ötürü mutluyum.hayatımı seviyorum ve eşsiz bir hayata sahip olduğumun farkına vardım. gerçekten ben mutlu oldukça çevremdeki mutluluk yansımalarını görebiliyorum. sevgiyle çözülemeyecek hiç bir şey yok sadece sevmeyi bilmek gerek. ben kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum. eskiden kendime acımayı seçtiğim içinmiş tüm kederim,isyanım ama ben artık çok değiştim. varlığımda sahip olduğum tüm yeteneklerimi beni mutlu eden,daima mutlu kılan olaylar için kullanmayı seçiyorum. umut doluyum, beni mutlu eden her isteğimin kabul olduğunu hissediyorum şuandabana doğru geliyorlar ondan sanırım içimde huzurlu bir rahatlık var.herşey için şükürler olsun,benim olan ve mutluluğum için dilediğim herşeyin benim olacağı için şükürler olsun.
Alt 30-10-2008, 10:30 AM   #36 (permalink)
Üsteğmen

dün kadar harika birgün daha bugün hayatımı çok seviyorum.hayatım anlamlı,değerli ve iyi anlarım çoğunlukta.bugün yine gökyüzünden güneş gülümsüyor, ağaçların yeşili heyecan veriyor tanrıma hayatıma bahşettiği maddi manevi herşey için bugün bir kez daha şükrediyorum. şükürler olsun ki beni yaratmış bana kendinden bir parça verip hayat mucizesinin ayrıcalığını tattırmış. bugün buraya, önce Allahıma şükür edip, dileklerimi ondan diledikten sonra, olumlama yazmak için geldim. düşüncelerimi sözcüklere dökmekte pek profesyonel değilim ama imgeleme konnusunda özel bir yeteneğim olduğuna emin olabilirsiniz imgeleme yapıp,hissetmek içinse sanırım bilinç altımı temizlemem gerekiyor çok değil biraz
ben sevgi dolu bir insanım.
ben kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve çok seviyorum.
ben çok değerli olduğumu biliyorum.
ben insanları seviyorum, kendimin ve hayatıma girmiş veya girecek olan diğer insanların hatalı yönlerini affediyor sevgimle noktalayıp,bırakıyorum.
ben hayatımda mutlu olmak için istediğim tüm iyiliklerin gerçekleşmesini seçiyorum.
ben tüm yetenek ve becerilerimi isteklerimin gerçekleşmesi için,mutlu olmak için kullanırım.
ben çok güzelim, akıllıyım, yetenekliyim, sevgi doluyum,affediciyim,çok mutluyum,etrafıma neşe saçarım, etrafımdaki tüm insanlar beni severler ve bana saygı duyarlar.
ben ailemi çok severim ve ailemde beni çok sever ailemle aramdaki iletişim harikadır birbirimizi daima anlayışla ve hoşgörüyle karşılarız,büyük bir sevgimiz var.
ben sevgilimi ruh eşimi çok severim oda beni çok sever birbirimize karşı anlayışlı,hoşgörülü,sevgi dolu,aşk doluyuzdur.birlikte bir yaşamı paylaşmak bir aile kurmak istiyoruz ve bu istegimizin gerçekleşmesi için gereken tüm koşullar şuandan itibaren oluşuyorlar.ikimiz için tüm şartlar iyi yönde ilerliyor.
ben iş yerimde istediğim hak ettiğim konumdayım ve günden güne işverenlerim için değerim daha da artıyor beni en iyi pozisyona getirmek için çalışıyorlar.
ben işimi çok seviyorum ve işimde her geçen gün yükseliyorum ve işimde istediğim en iyi pozisyona geliyorum.
ben iş yerimdeki önemli konumdaki bir mühendis tarafından destekleniyorum ve onunla beraber şantiyeleri geziyorum bu durum benim yararıma, tünellere girmeye ve oradan sorumlu olmaya hazırlanıyorum ve bu amaca doğru emin adımlarla ilerliyorum.
ben parayı seviyorum ve parada beni seviyor, evrendeki bolca miktardaki para bana doğru akar,her zaman,daima ihtiyacım olandan daha fazla miktarda para bana gelir.
ben maddi açıdan ve manevi açıdan rahatım ve mutluyum.

bugünlük ilk ısınmam şimdilik bu kadar
Alt 31-10-2008, 05:04 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

bugün yine diğer bütün günlerim gibi harika bir gündü, yogundu ama verimli geçen yoğunluğu seviyorum.
çalışmayı birşeyler öğrenmeyi ve üretmeyi seviyorum.
ben hergeçen gün beni mutlu eden şeylere sahip oluyorum.
benim hayatımdaki herşey yolunda.
parasal açıdan bolluk içerisindeyim,gelirim giderlerimin çok çok üstünde.
Alt 02-11-2008, 08:45 PM   #38 (permalink)
Üsteğmen

ben çok mutluyum. sahip olduğum herşey için şükürler olsun. öncelikle inandığım bir yürek verdiği için allahıma şükürler olsun gerçekten pozitif bakınca, güzellikleri fark edince, durmadan dua edince insan nasılda mutlu oluyor. sahip olmak istediklerimiz kendimizi iyi hissetmek için değil mi??o zaman şimdideen kendimizi iyi hissetmeliyiz ki herşeye sahip olabilelim istediğimiz. isteklerimiz zaten bizim ve yanımıza geliyorlar bir şekilde
paylaşmak istediğim bir kaç şey var detay vermeden anlatıcam ama mucize yaşıyorum adeta.
son zamanlrda kendimi çok iyi hissediyorum, sahip olmak istediklerime özlem duyup acı çekmek yerine bol bol Allahıma dua ediyorum ve isteklerim zaten benimmiş gibi düşünüyorum,insanlara kıskançlık duymamaya zorluyor kötü düşünmemeye kısaca ruhumu iyi olmak adına eğitmeye zorluyorum elbette kolay olduğunu söyleyemem ama ucundan acık başarıyorum. gelelim olaylara:))
aslında şuanki durumum şu ki bu ay ciddi anlamada kısaca "param yok, 5 kuruş bile:))" malumunuz borç. yiğidin kamçısı borcumda var:)))erkek arkadaşımın iş durumu acaip derecede belirsiz şirket kapandı kapanacak,ne yapacak bilmiyor,bunalımda:))) ama ben yinede çok mutluyum ve içimde anormal bir rahatlık var bu bir geçiş süreci çünkü bunu biliyorum,çok umutlu bakıyorum günlerime ve gülümseyerek uyanıyorum ve mütemadien dua ediyorum.Allahıma sığınıp yalvarıyor,duamı ediyorum.
geçenlerde kafam karışık yine iyi olmama rağmen buhranlık şöle bir uğramaya çalışıyorum,akşam vakti iş çıkışımda erkek arkaaşımla buluşmuşum yemek yemişim sonra o beni çay içmeye bi yere bırakıyor onu beklemem için.yaklaşık 1 saat kadar orada bahçeye doğru bakarak çayımı içiyor bir yandan dua ediyorum,kafam karışık. Allahım dedim, ne olur güzel haberlerle gelsin,yüzü gülerek gelsin(ve bu esnada imgeliyorum o halini)umudun yeniden ver ona ve ne olur bir işaret ver (beklediğimiz ama bahseetmediğimiz bir mevzu vardı) öyle bişey düşünüyorsa onunla ilgili bir olay olsun ve bana anlatsın ben belki işaretleri anlayamıyorum ondan ne olur bahsetsin dedim:))) ve yemin ederim şükürler olsun Allahıma, geldiğinde yüzü gülüyordu çok güzel haberler verdi keyfi yerindeydi ve konuşmadığımız konu hakkında bir olay gelişmişti ve bana ondan bahsetti o an yaşadığım mucizenin heyecanını şükran duyma durumunu ve içimden deli gibi şükür ettiğimi size anlatamam öyle mutlu oldum ki:))))
onun dışında inanın işe gidecek param kalmamıştı:))) ödemem vardı ve onun üstünü bile tamamlayamıyordum ve ben kimseden borçta isteyebilen biri değilim ama içim rahattı bana gelecek bir yerden inanıyorum dedim vee gerçekten hiç beklemezken bu haftayı atlatabilecek kadar bir miktar geldi:))) ödememi de yaptım:))))haftaya da maaşımı alıcam zaten:))))
içim çok rahat gerçekten söylüyorum:)))
Allahıma inanıyorum,kendime inanıyorum,sevgiye inanıyorum.
bütün isteklerimin benim olduğunu biliyorum ondan içim çok rahat:)))
kendimi bulmamı sağlayan sizleri çok seviyorum.sevgiler....
Alt 02-11-2008, 09:07 PM   #39 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

Senın adına cok sevındım canım.. gerçekten pozıtıf dusuncenın ıse yaradıgını bende goruyorum..sua n yasadıklarım daha küçük seyler ama yurekten dıledıgım ve ınandıgım seylerınde olacagına hiç şüphem yok..herşey çok guzel olacak
Alt 03-11-2008, 07:35 AM   #40 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim ,senin adına çok sevindim bak sende kendinle ilgili çaba harcamaya başlayınca ne çok değişim göstermeye başladın.

Bende önce olumlu düşünmeye sonra şükretmeye ve bana verilenlerin değerlerini bilmeye başlayınca bir çok sorunumu aştım .

Bak sende bunları yapmanın keyfine varınca ne güzel değişimler yaşıyorsun devam et çok iyi gidiyorsun .

Yolun aydınlık ve açık olsun.

Bookmarks