Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kırıklarını aldırdım kalbimin...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kırıklarını aldırdım kalbimin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı Canım şu an bu hisleri hissetmen çok doğal... Hisset ama esir almasına izin verme sakın...Herşeyde bir hayır vardır...Ben senin eninde sonunda çok güzel şeyler yaşayacağını hissediyorum... Seni heyecanlı heyecanlı bizlere mutluluklarını anlatırken aklıma getiriyorum hep...Çünkü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kırıklarını aldırdım kalbimin...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-08-2008, 03:25 PM   #21 (permalink)
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Canım şu an bu hisleri hissetmen çok doğal...
Hisset ama esir almasına izin verme sakın...Herşeyde bir hayır vardır...Ben senin eninde sonunda çok güzel şeyler yaşayacağını hissediyorum...
Seni heyecanlı heyecanlı bizlere mutluluklarını anlatırken aklıma getiriyorum hep...Çünkü olacak ve sen anlatacaksın bizlere...Bizde oturduğımuz yerden oynayacağız:)
çok teşekkürler canımcım inan gücümün kaynağı sizin desteğiniz,inancınız...herşey güzel olsun hepimiz için,hayırlı olanlar ama çok aı çektirmeden olsun.. mucux

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2008, 06:24 PM   #22 (permalink)
Mustang
Guest

Canım senin yaşadıklarını sindire bilmen zaman alabilir ama olumlamalarına dikkat et.Önce kelimeleri sonrada cümleleri olumla duygularının olumluya döndüğünü göreceksin.Bugün daha önceki çekimlerimzi yaşıyoruz gelecek için iyi şeyler düşünki iyi şeyler yaşa.
Alt 28-08-2008, 08:08 PM   #23 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point

mustanga bu konuda katılıyorum ,kesinlikle geçmişteki çekimlerimiz bugünlerde yaşananlar.sana bi öneri sunsam sabah kalktığın an:"Sevgi ile değişmeyi talep ediyorum.Nereye gidersem gideyim Tanrı benimle gelir" sözünü tekrarla.bişeye yada birileine canın sıkıldı mı:"kendimi bağışlıyorum,olduğum gibi kabul ediyorum ,onaylıyorum seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum " de.bunu sürekli tekrarla çok iyi gelecektir eminim.sevgi ile kal
Alt 29-08-2008, 09:03 AM   #24 (permalink)
Üsteğmen

89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

hepinize çok teşekkür ederim.destek olduğunuz için.bilmiyorum duygular iyi oldu mu hayatta sanki iyileşiyor.dün dedim ya size içimde bir umut taşıyorum olumlama yapıyorum diye.dün erkek arkadaşım aradı.telefonu çalmış ben arıyorum sanmış,bakmış annesi sonra beni aramış.içinden gelen bir "canım" kelimesiyle konuşuyor.bende normal konuştum yani acıtasyon yapmadım,çok normal konuştum.umarım bu onun için bir bunalım sürecidir ve atlatır.kimse inanamıyor bende dahil olmak üzere,ayrılığımıza:)ben en azından sakinim ve olumlama yapıyorum.sosyal hayatımı bırakmıyorum zorluyorum kendimi.planlar yapıyorum.dün arkadaşlarımlaydım,bugün yine arkadaşlarımla gezeceğim akşam iş çıkışı. ve fotograf çekeceğim:) allahım bizim birarada olmasını istiyorsa zaten biz bir araya geleceğizdir.kendimi telkin edip güçlü tutmaya çalışıyorum.hepinze sevgiler.
mustang ablacım olumlamalarımı düzeltebilir misin?nasıl yapardın sen olsaydın???sevgiler...(hızlı cevaptan yazarken ikon koyamıorum:( )
Alt 29-08-2008, 09:17 AM   #25 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim sadece sosyal hayatımı bırakmyorum zorluyorum yerine arkadaşlarımlayım ve eğleniyorum diye bilirsin .Ben en çok bu zor kelimesini çıkardım .Hayat çok zor , kendimi zorladım ,Çok zorlanıyorum gibi bunları hiç kullanmamaya çalışıyorum.
Alt 29-08-2008, 09:53 AM   #26 (permalink)
Üsteğmen

hayatımı çok seviyorum.hayatım öyle sevgi dolu ve heyecanlı ki her zaman gülümsüyorum.başımdan geçen her olay benim iyiliğim için.hayatımda çok mutlu gelişmeler oluyor bunu şuanda hissediyorum.işimle ilgili çok olumlu bir gelişme beni bekliyor.mutlu bir yuva kurma hazırlığına başlıyorum.seviyorum ve seviliyorum.yüreğim daima huzur içinde...
Alt 29-08-2008, 09:55 AM   #27 (permalink)
Mustang
Guest

Alt 02-09-2008, 09:04 AM   #28 (permalink)
Üsteğmen

artık hafta içi uykumu alamıyorum ondan bilgisayarın başına oturur oturmaz bir ağırlık çöküo göz kapaklarıma,eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum aynı dün yaptığım gibi:) ama işte bi saatten sonra uyanıp tekrar geç yatıyorum.neyse yazmakk istediklerimin bunla alakası bile yok.
geçen hafta ayrılık acısı yakmıştı canımı,karşı tarafında yanmış olacak ki yine beraberiz.sorunun ben veya o olmadığını anladım artık.şu an çok büyük sıkıntısı var.ve onunla ilgili fark ettiğim ve kendisininde söylediği bir özelliği var.iyi bir özellik değil ama ona ait benim sevdiğim insana,inanın çok seviyorum ayrıldığımızda geri dönüp baktımızda kötü biran göremedik.sıkıntılı anlar elbetteki oldu ama beraber geçirdiğimiz hiç bir an kötü diil.neyse gelelim özelliğine,bi konuyla ilgili strese girdimi,sıkıştımı kaçıyor.şuan işten dolayı acayip bir baskıda mesela ne yapacağını bilmiyor ve çalışmak istemiyor,ne olduğu önemli diil ama 5 aydır yapması gereken bişey var her yapmadığı gün,yapmak daha zor gelmeye başladığı için onua yapmak için çaba harcamıyor ve ayaklarım geri geri gidiyor diyor.sıkıntıları artıpda beni ve kendini mutlu edemediğini gördü az üzerine gidince yürütemiyorum dedi.yani kısaca benim sevgilim sıkıya gelemiyor.herşey güllük gülistanlık,eğlence dolu ve basit olsun istiyor. şimdide günleri zor şirketi kapandı bir sürü kişi işten çıkarıldı ama onun departmanı hala çalışıyor ve bir müddet daha çalışacak ama ne kadar bilinmiyor buda onları sıkıntıya sokuyor.iş araması gerekecek ve bulamama endişesi var,burada şartları iyiydi.şuan hayatındaki belirsizlik canını sıkıyor.şimdi tekrar barıştık hep konuşuyoruz motive etmeye çalışıyorum onu.ışık gönder dedi sycorox ama kendimde henüz bir enerji hissedemiyorum biraz olumlama yapmam lazım önce ama halim yok.herşeyin düzeleceğine inanmak istiyorum.sevdiğim insanın iş durumu netleşsin ve olumlu gelişmeşer olsun.burada veya başka bir yerde sağlam bir işi olsun.ayrıca bu sıkıya gelince kaçma durumu yok olup mücadeleci bir kişilik sahibi olsun.
ben elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıcam ama sizin gücünüzede ihtiyacım var,bana yardım eder misiniz...sevgiler...
Alt 02-09-2008, 09:24 AM   #29 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim biz insanlar bazen birşeylerle yüzleşmemek için kaçmayı tercih edriz veya başkalarını suçlamak daha kolay gelir.O da öyle yapıyordur.Sen öncelikle kendin olumlu düşünki oda senden görsün .Benim eşimde sonderece olumsuz düşünen bir insan bir takım başarısızlıklar yaşadıktan sonra ümidini iyice kaybetti.Ama ben olumlu düşündükçe ve onun içinde olumlamalar yaptıkça oda inanmasada benim için şunu dile diye bana söylemeye başladı.Erkekler biraz kendilerini zor açarlar ve kendileri için zor çözümler bulurlar .Bunu ya anlayışla karşılayacaksın yada sen çözüm üreteceksin .Onu kendini anlatmasını sağlayacaksın .Bunuda yaparken biraz sabır gerekiyor.Önceleri sadece dinle ve o seden yardım isteyince sakin bir şekilde konuş ve herhangi bir olayda anlattıklarını karşısına koyma.Sana güvendikten sonra sen sus desende susmaz.Şu an zor günler geçiriyor yanında olmana çok ihtiyacı olacak .İkinizede kolay gelsin ve iyi günlerinizi birlikte kurun.Yolunuz açık ve aydınlık olsun.
Alt 02-09-2008, 09:52 AM   #30 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim biz insanlar bazen birşeylerle yüzleşmemek için kaçmayı tercih edriz veya başkalarını suçlamak daha kolay gelir.O da öyle yapıyordur.Sen öncelikle kendin olumlu düşünki oda senden görsün .Benim eşimde sonderece olumsuz düşünen bir insan bir takım başarısızlıklar yaşadıktan sonra ümidini iyice kaybetti.Ama ben olumlu düşündükçe ve onun içinde olumlamalar yaptıkça oda inanmasada benim için şunu dile diye bana söylemeye başladı.Erkekler biraz kendilerini zor açarlar ve kendileri için zor çözümler bulurlar .Bunu ya anlayışla karşılayacaksın yada sen çözüm üreteceksin .Onu kendini anlatmasını sağlayacaksın .Bunuda yaparken biraz sabır gerekiyor.Önceleri sadece dinle ve o seden yardım isteyince sakin bir şekilde konuş ve herhangi bir olayda anlattıklarını karşısına koyma.Sana güvendikten sonra sen sus desende susmaz.Şu an zor günler geçiriyor yanında olmana çok ihtiyacı olacak .İkinizede kolay gelsin ve iyi günlerinizi birlikte kurun.Yolunuz açık ve aydınlık olsun.
çok teşekkür ederim mustang ablacım.yazıyı yazarken senden olumlu umut verici bi yazı geleceğini hissetmiştim:)kendimi kaptırıp karamsarlığa düşmek istemiyorum.sürekli onun ve kendi adıma olumlu düşünmem gerek.şuan en önemli meslesi işi.onu garantiye alacak,en az şimdiki işindeki imkanlara sahip yeni bir iş bulacağımıza yüreten inanıyorum..sizde duanızı ışığınızı arada eksik etmeyin ne olur...sevgiler..

Bookmarks