| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kırıklarını aldırdım kalbimin...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kırıklarını aldırdım kalbimin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili phantomcum ne demiş büyüklerimiz, söz uçar yazı kalır:))) ben özellikle yazıyorum ki, her an bakayım olumlamalarıma. hatta buraya yazdıklarımı sesli okuyarak telefonuma kaydettim sesimi sabah akşam fırsat buuldukça dinliyorum. sonra bencil davranmıyorum sadece beim başıma gelen olayları değerlendirmiyorum etrafımdan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili phantomcum ne demiş büyüklerimiz, söz uçar yazı kalır:))) ben özellikle yazıyorum ki, her an bakayım olumlamalarıma. hatta buraya yazdıklarımı sesli okuyarak telefonuma kaydettim sesimi sabah akşam fırsat buuldukça dinliyorum. sonra bencil davranmıyorum sadece beim başıma gelen olayları değerlendirmiyorum etrafımdan güzel haberler duymaya başladım demekki banada sıra geliyor:)) pozitifliğimi hep koruyorum artık. eskiden yapamadığım buydu hemen kara bulutlara kapılırdım ama şimdi daha iyi:))) içimde şuna inanıyorum ki istediğim her güzel şey zaten gerçek oluyor. olayları istediğim yönde gözlemlemeye karar verdim böylece benim beklentilerim doğrultusunda gelişiyor olacak herşey:)) gün içinde yine olumlama yapmak istiyorum ama biraz çalışalım değil mi:))) sevgiler....
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Haklısın söz uçar yazı kalırr ![]() ![]()
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ışık belirli bir enerji değerinde tanecik (foton) ,belli enerji değerinden sonra dalga gibi davranır max plank'a kadar fizikçiler ışığın sürekli enerji ye sahip olduklarını düşünüyorlardı ama ışık kesikli enerji değerlerine sahip yani ışık belli seviyelerde enerji taşıyabilir bunuda ilk kez einstein açıklamıştır bir parçacık ne kadar küçülürse enerjiside o kadar büyür atomlardaki enerji çok büyüktür elektronlardaki ondan daha büyüktür ve ve elektronlardan daha küçük parçacıklar işte onları ne göz görür ne elektron mikroskobu onların enerjisi çok daha büyük hatta bu varlıkların varlıkları bile kabul edilmiyordu taki big bag teorisinin doğruluğu kanıtlanan kadar
__________________ bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir | |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bugece çok güzel bir rüya gördüm inanamıyordum öyle gerçekti ki:)))))) gerçeği çok yakınımda demek ki:))))))))))) demekki çekim çoktan başlamış, şimdi koşullar oluşuyor ve mutlu sona doğru ilerliyorum, yaşasın:)))) ben bugünde kendimi çok iyi hissediyorum, harikayım,mutluyum. allahıma çok çok şükürler olsun bana verdiği maddi manevi herşey için. evet içimde kırgınlıklarım var iş yerimdeki bir kaç kişiye, ağzıma bir parmak bal çaldıkları ama bişey yapmadıkları için geçmişten gelen bir kırgınlık. ama onları affediyorum kızgın değilim, çünkü biliyorum benim daha iyi bir alternatifim olduğu için şartlar böyle gelişiyor. ben daha iyisini hak etttiğim için şartlar böyle gelişmeye devam ediyor. o yüzden onlara kızgın değilim, ve şu an onları sevgiyle affediyor ve benim için daha iyi fırsatlar yaratmalarını istiyorum:))))) sevgilimle aramız çok iyi, birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutluyuz. onunda işleri günden güne, hergeçen gün iyileşiyor, o da pozitif ve oılumlu olmaya başlayınca hayatındaki herşey yolunda gitmeye başladı. ikimizin hayatı da çok güzel, çok mutluyuz, bizim için güzel bir gelecek hazırlıyoruz:)))) |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() | ![]() birde çok enteresan dün arkadaşım mail atmış bana Walt Disney in sözünü "if you can dream it, you can do it" "hayal edebilirsen, yapabilirsin" bu bana Allahımdan işaretler istediğim için gelen bir işaret belkide pes etmemem için:)))))) birde yeşilim2005in imzasında yazan söz:)) "Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir." bunları iyi değerlendiricem, bol bol hayal ediyorum zaten:))))))kendimce medi yapıyorum:)))))))))) herşey benim istediğim gibi oluyor:))))))))))) |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 44
41 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende hep olumlamalar yapıyorum hayal ablanın meditasyonunu yapıyorum ama olmuyoooo. hep bir karmaşa hep başarısızlık geliyoo bütün bunları unutup yoluma devam ediyorum ama yine bişeyler karıştırıyo ortalığı. 21 hatta daha fazla yaptım mediyi. yaparken çok güzel çok mutlu oluyorum ama sonuç neden böyle oluyoo. kendimi sevmeye değer vermeye başladım sayenizde ama şimdi sanki herşey bitti gibi geliyoo..
__________________ Üzülme! der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin herşey başka bir surette geri döner." |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
![]() | ![]() acele etmeye lüzum yok nidanemcim. sakin, herşey yavaş yavaş önce sonuna kadar inanmalısın ve olumsuzlukları kendinden uzaklaştırmalısın. önce küçük çekimler yapmayı dene onların olduunu gördükçe inancın daha da güçlenecek, bol bol kitap oku, kişilerin günlüklerini oku.gelişimleri takip et sen önce kendini değiştirki hayatında değişsin değil mi ama ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
41 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() teşekkür ederim disik82 söylediklerini yaptım hiç acele etmeden yavaş yavaş halada umudum var ama sonucun güzel olacağına okadar inandırdımki kendimi. şimdi ise olmadığını görmek yıktı beni. neyse daha fazla kötü şeyler yazmayayım. artık herşey olacağına varır.
__________________ Üzülme! der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin herşey başka bir surette geri döner." |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
![]() | ![]() phantomm disik82 yazdıklarınzla yavaş yavaş toparladım sayılır kendimi. umudum hiç bitmiyo aslında herkes beni gülerken görür hep umut dolu sevgi dolu bir insanım aslında. işte hayat bazen böyle yapıyo inişler canımı yakıyo. belki ilerde bu acıyı gülerek hatırlayacagm yada sonsuza dek unutacağım. galiba unutmak en güzeli. herşeyi okumaya çalışıyorum sitede yeni sayılamam ama pek aktif değilim şimdi matrixe hükmedin yorumlarını okuyorum çok farklı geldi bana. belki ordanda bişeyler kaparım. hepiniz sevgiyle kalın. öpüyorum hepinizi ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kırıklarını aldırdım kalbimin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili phantomcum ne demiş büyüklerimiz, söz uçar yazı kalır:))) ben özellikle yazıyorum ki, her an bakayım olumlamalarıma. hatta buraya yazdıklarımı sesli okuyarak telefonuma kaydettim sesimi sabah akşam fırsat buuldukça dinliyorum. sonra bencil davranmıyorum sadece beim başıma gelen olayları değerlendirmiyorum etrafımdan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi