phantommun günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Rüyamda bana birisi yıllık gibi bir defterini gösteriyordu. Bak buna çıkacakmış :) Hayatına bir yenilik daha getirmişsin. Bu arada çekim yasası da yapmışsın ;) Hakkında hep hayırlısı olsun.
Gölüşülüs ;) :)
Aa olabilir bak, beni ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-03-2010, 03:14 PM
|
#331 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Rüyamda bana birisi yıllık gibi bir defterini gösteriyordu. Bak buna çıkacakmış :) Hayatına bir yenilik daha getirmişsin. Bu arada çekim yasası da yapmışsın ;) Hakkında hep hayırlısı olsun.
Gölüşülüs ;) :) | Aa olabilir bak, beni görmüşsün:)
Evet yavaş yavaş değişiyor herşey,ben de ufaklı büyüklü değişimler yaparak bu akışı hızlandırmaya çalışıyorum bir nevi:)
Hepimizin hakkında hep hayırlı şeyler olsun inşallah yeshappycim.Hayatımız mucizelerle dolsun. Gölüşülüs. (Bu arada resmin renkleri ve papatya süper..) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | Offline
| |
29-03-2010, 03:45 PM
|
#332 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Ne demek ;) yeni açan çiçekler gibi taptaze kalsın senin ve bu sitedeki herkesin her anı. | Offline
| |
29-03-2010, 03:54 PM
|
#333 (permalink)
| Çevirmen
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Aminnnn.
| |
29-03-2010, 04:44 PM
|
#334 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Phantomm iyi yapmışsın değşiklik bazen iyidir kendini geliştirirken değişimin olması super..Yeni saçının rengini iyi günlerde kullan darısı bana:) | Teşekkür ederimm.Gerçeten çok iyi oldu.
Güzel günlerde kullanmaya başladım bile gülenyüzcüm.
Şimdi tam bahar da gelmişken saçlarda yeni birşeyler güzel oluyor.Darısı başınaaa:)
| |
30-03-2010, 04:41 PM
|
#335 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Dün bi sürü şey yazmıştım bir anda.
Ama site gitti tam cevapla dediğim an ve benim yazdıklarım da uçtu gitti.
Belki yazmam gereken şeyleri mi yazdım?
Hmm söylememem gereken şeyler yazmıştım sanki.Sorası güzeldi ama..
Boğazımdaki düğümü izlemeye,hangi durumlarda ortaya çıktığını test etmeye karar vermiştim.Dün yeniden geldi.
Hemen içinde bulunduğum şartlara baktım.Babam duymak istemediğim olumsuz şeyler söylüyordu.
Bense onları duydukça herşeyi kontrol altına almam gerektiğine karar veriyordum yeniden.
Hayat hakkındaki söylediği şeylere karşı çıkmak istedim ama sustum.Allah'a havale ettim bakalım.İnşallah tüm ailemin hayrına olan şeyler gerçekleşecek.Ve hepimizin mutlu olacağı şekilde.
Şİmdi ilk kaydı aldım.En belirgin durum, kendimi güvende hissetmeme,olaylara yön vermek için kontrolü ele alma düşüncesi,böyle panik anlarda teslimiyeti elden bırakma güdüsü.Bunlar biranda boğazımda ağrı ile karışık bir his ve göğsümde daralma hissi ağlama isteğine neden oluyor.
Ben o durumda hemen olumlamalarımı yaptım.Hissettiğim öfkeden ayrıştım ve Allah'a sığındım.Sonraki konuşmalarıma da bu tutum yansıdı.
Ben her zaman ve tamamen güvendeyim.Akışa teslim oluyorum..
Böyle anlarda asıl, olumlu düşünceyi, teslimiyeti elden bırakırsam,panik yaparsam nerde kalıyor benim olumluluğum?İşte tüm bunlarla öğreniyorum bakalım.
Şimdilik ilk etapta etkili olan yine eski tarz düşünceler oluyor ama ben hemen kendimi desteklemeye başlıyorum.Derin nefesler alıp,duygularımı izlemeye onlardan ayrışmaya gayret ediyorum. Sonra bugün paniklememe neden olan gayet basit bir olay oldu,Ve ben normalde çok iyi yapabileceğim bir işi ilk etapta elime yüzüme bulaştırdığımı düşündüğüm bir şekilde yaptım.Heyecandan yine o "beynimin boşalması,durması" anını deneyimledim.Aslında güzel birşey o an hiç bir şey düşünemiyorsunuz:)Böyle bomboş bir zihin.Sadece o andasınız.Bir saniye sonra ağzınızdan ne çıkabileceğini,birşey çıkıp çıkmayacağını merak ediyorsunuz ve kalbiniz öyle bir çarpıyor ki gürültüsünden sesiniz boğuluyor.
Öyle ki kaç kere derin nefes almaya çalıştım ama kendimi kontrol altına alamadım.
Ve hemen sonrasında gelen "yetersizlik" duygusu "öfke" ve "rezil olmuş" hissi.
Tabi bunlar yine ilk tepkiler.
Benim "yetersizliğimi" görmeye ihtiyacım yok, "gereksiz yere yetersiz hissettiğimi" görmeye ihtiyacım vardı.Bunu bayadır yaşamıyordum ama bu duygu benimle hep.Şİmdi sıkı şekilde buna da çalışmak lazım..Ki bunu döne döne bir daha hissetmeyeyim.
Arkadaşıma teşekkür ediyorum bana bunu hatırlattığı için.Bu duyguyu serbest bırakıyorum.(Serbest bırakıyorum derken yine geldi boğaz ağrım.)
Ben her zaman tamamiyle yeterliyim.
Olduğum anda herşey bütün ve tam.
Kendimi derinden kabul ediyor ve onaylıyorum.
Her zaman için güvendeyim.
Bilirim ki herşey benim ve bütünümün hayrına olur hep,ben bunun hafifliğini ve keyfini yaşarım.
| |
31-03-2010, 12:44 AM
|
#336 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü İyi Geceler Okuyunca,gün içinde kısa bir zaman süresince,varolan anlık duygularını ne güzel izlemişsin ve yazmışsın. Ve istediğin gibi de duygularını değiştirebilme yeteneğin var demektir bu. İç gözlem yapıyorsun ve kendini kontrol ediyorsun. Aynen ben gibisin. Ben bir zamanlar bu duyguların altında kelimenin tam anlammıyla ezilirdim. Başka duygular oalabileceği aklıma gelmemişti. Deneyimlememiştim. Ve yerine başka duygular koymayıda doğal olarak akıl edemiyordum. Daha sonra farklı konumlarda olabileceğimi gördüm. Mesleki olarak,gelir düzeyi,ilişkilerde vs.vs. Ve bu durumlarda kendimi daha iyi hissettim. İyi hissettiğim zamanlarda beni aşağı çeken duyguları da aşama aşama yok etmeye,daha doğrusu yenileriyle,karşıtlarıyla değiştirmeye başladım. Değiştirmek içinde yazarak onaylamalar yapıyordum. Bu bana çok etkili bir yöntem geldi. Günlük yaşamımda da bunu uyguluyorum. Birde kendimi iyi hissetmeye özen gösteriyorum ki bu da çok önemli. Çevremize baktığımızda görüyoruz zaten. Buna herkes dikkat eder zaten.
İşte nedir sen önceki mesajında yazmışsın.
Saçlarını değiştirdiğini,bu vesile ile bende
-(Umarım yakışmıştır.) diye iyi temennilerde bulunayım. Bunun gibi basit şeyler işte:) Selamlar.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| |
31-03-2010, 12:55 AM
|
#337 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Hissetme,görme,ayrışma,yerine yenilerini koyma:)
Teşekkür ederim ben sevdim vallahi yakıştı mı bilmiyorum da gözüme güzel görünüyor.
İyi geceler.
| |
31-03-2010, 01:28 AM
|
#338 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Hissetme,görme,ayrışma,yerine yenilerini koyma:) Teşekkür ederim ben sevdim vallahi yakıştı mı bilmiyorum da gözüme güzel görünüyor. İyi geceler. | Evet aynen öyle,sistematik bir şekilde sonuca ulaşıyoruz,yani herkes.
Kolayca sistemi kurmuşsunuz,analitik zeka dedikleri bu olsa gerek.
Tebrikler.
Siz öğrencilerinizide çok iyi analiz edeceksiniz demekki:)
Lady phantomm
Güzelliğiniz daim olsun efendim.
Saygılarımla
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| |
31-03-2010, 01:43 PM
|
#339 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Eh sizin analitik zekanız kadar olmasa da bizde de var demek bişiler. :)
Yüz güzelliğimiz belki geçici olur ama yüreğimizin güzelliği daim olsun efendim.:)
| |
03-04-2010, 06:45 PM
|
#340 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Önceki gün teyzemler sayesinde evde gerginliğe neden olan konu aşıldı.Ben olayın öyle akar gider gibi çözümlenmesini gülerek izledim.Çünkü bu kez üzülüp hemen olaya müdahale etme gereği hissetmedim.Yalnızca akıntıya bırakmıştım,herkesin lehine çözüleceğine inandım ve o yönde çıktı son karar.Bu yüzden kendime teşekkür ediyorum.Şükürler olsun.
Bugünse yine başka bir şaşırdığım haberle uyandım.
Babam son günlerde iyice tuhaflaştı.Bu bizi kimi zaman üzse de yeni hali ile hem kendisini hem bizi üzen şeylerden uzaklaşmaya başladı biraz.
Sürekli hasta olduğunu söylüyor.Görünürde birşey yok ama sürekli düşünüp bizi de kendini de üzdüğü için depresyona girdi sanırım.Zamanında dedemden aldığı bir para varmış kızım onu verin annen unutur sana güveniyorum her konuda diyor.Benim sağlığım yerinde değil diyor ölücekmiş gibi konuşuyor..
Burası çok iç açıcı değil tabi ki.Bu sabah gözümü bile açmadığım bir vakit kardeşim geldi babam amcamlarla barışmaya karar vermiş dedi direk fırladım yataktan.Yaklaşık bir senedir araları gerçek anlamda bozuktu, ben normalde amcam ve yengemi çok severdim ve annemler gitmemesine rağmen gitmeye devam ettim.Fakat sonra sürekli bu konuların konuşulmasından o kadar rahatsız oldum ki gitme isteği kalmadı içimde.Bayadır gitmiyordum.
Son haftalarda sürekli yengemi görüyordum rüyalarımda.Bana "Niye gelmiyorsun baban mı izin vermiyor?" diyordu.Daha başka başka şeyler..
Babam bu konuda gerçekten çok katıydı.Bize siz istiyorsanız gidin ama ben ne giderim ne de evime gelsinler bundan sonra derdi hep.Ölsem bile gelmesinler diyordu.
Bu sabah anneme demiş ki "Ara bakalım müsaitlerse gidelim, barışalım.Ben kendimi iyi hissetmiyorum nolur nolmaz.."Annem de aradı biraz önce gittiler bakalım.İnşallah güler yüzle geri gelirler.Merak ediyorum çok.
Babamın bu hali arada bir korkutuyor beni.Hani bazı insanlar hissederler ya..Ama bir yandan da depresyonda olduğu için böyle diyorum.Çünkü çok şükür büyük bir sağlık problemi yok.Bakalım doktora götürcez şimdi..
Onun dışında yine kararsızlık problemi yaşıyorum günlük.Karar veremediğim için adım atamıyorum.Bugün kendimi çok zorladım dün yapmaya karar verdiğim şeyleri yapmaya ama gerçek anlamda ne istediğimi bilmediğim için adım atamıyorum.Kafamda soru ve çekincelerle tam odaklanmak güç oluyor.Bir şeye karar veriyorum, gerçekleştireceğim zaman gerginlik hissediyorum.Aklım başka şeylere takılıyor.Ve enerjimi sadece bir yöne aktaramıyorum, gereksiz yere bölünmeler..Üff.
Neyse aşıcam bunları inşallah..
| | | |