pisi pisi aysun un yeri:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pisi pisi aysun un yeri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben artık diyecek birşey bulamıyorum...Ben evet dikkat ederim,ama bu benimdir...Hekes ben gibi olacak değil...O zaman bir örnek,tek tekabül yaşar giderdik...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-11-2008, 01:13 AM
|
#81 (permalink)
| Guest | Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Ben artık diyecek birşey bulamıyorum...Ben evet dikkat ederim,ama bu benimdir...Hekes ben gibi olacak değil...O zaman bir örnek,tek tekabül yaşar giderdik... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
19-11-2008, 01:28 AM
|
#82 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? | Offline
| |
19-11-2008, 01:32 AM
|
#83 (permalink)
| Guest | Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) yanıt hakkı doğduğu için yazmalıyım ,
açıkcası deminden beri uyeliğimi silmek için uğraşırken gelen mesajalrdan fırsat bulamadım.
öncelikle özelden msj atan , uye ve diğer editor arkadaşlara sonsuz teşekkür eiyorum.
sanırım onalr olmasa idi şuan silecektim.çünkü artık burada paylaş bu günlüğe girmek tat evrmiyoru. uslubun ağır olmadığını düşünen arkadaşalra özellikle tekrar okumalarını tavsiye ediyorum. hala bulmayan varsa onalrın takdirleridir ama biz alındık... öncelikle özelinden bir özür msjı yazmak istdim belgine ama sonra acaba biz buakdar yanlış ne yaptık dedim. ben zaten tahmin etmiştim o arkadaşlara gittiğini , tek bana geldim böyle bir iddiada bulunamdım. ama defaalrca uyarıldığım özelidmen defalarca msj aldığım ksımına virgül koyarak araya girmek istiyorum. foruma girdiğim uyeliğimin ilk günüde dayanışmaya yazmıştım. büyük harfle yazmışım ilk msjımdı arkdaşlar. uyarı geldi , atlamışım tuh dedim hem ona , hem foruma hem o ara özelden msja ttığım dieğr bir editor arkdaşa özür msjı yazdım.. odnan sonra kendisinden özelüem bir uyarı msjı gelmemiştir. ben burdaki adı geçen bir kaç insanı özledim , züüldüm , benimsedim paylaştım. ama yazamyırum şuan buraya. elim geri gidiyor ne yazacaksın , kim nediyecek , açılayımmı..açıkcası şuan o msj kopyalanmış , işte biz uzatıyomuş abartıyomuş gibi bi halde görüdm ya inanın ne yazmak nede telkin hiç bişey gellmiyo içimden. bu sayfaya yazarken ağladım ben , güldüm , umutlandım ..
ama şimdi yazamıyorum
bizler çocuk değiliz , belkide uslup ondan ağır geldi ve msjımnda da dedim burada yazmamdan kızar cexza verirse canı sağolsun. yanı uslupsertmı olmu arkadaşalr densin diye bekelrdim ben.. ama çok daha sert bir uslup. haketmediğimizi düşünüyorum bukadarını..kaprıs oldun diyede yazmadım okadar şeyi..
biz forumun haylazı gibi lanse edilmemiz hoş gelmedi , böyle sarıldık tutunduk çünkü...
yakın bi,r zamana kadar iş yoğunluğum sebebiyle bırakmak zorunda kaldığım bir görevim vardı , Türküyenin en büyük sitelerin birinde editörlük yaptım.. orada kitle çok daha farklı olduğu için bi mesafe korumaya çalıştım , oyuzden belgin içnde empatı yapıyorum ama uslup konusunda dikaktlı olamk gerkiyor. o insanlar oraya o konuda yanlız hissettikelri için , gerçek hayatta belkide konuşamadıkalrı , ürktükerli konualrı orda kendilerini daha yakın insanlar bulabildikerli için bulunuyorlar..onaları küstürmeye hakkım varmıydı benim ?
bu sayfa gerçekten günlük olmaktan çıktı. ve siz kaynattınız oda düzeni sağkadı diye kestirip atıldığı polis devlet mantığınıda doğru bulmuyorum..açıkcası alındım. ve ben msjmı yzarkende zaten özrümü belrttim uamrım buraya yazmam sorun değildir dedim. züerine o msjıda anlayamıyrum. tadınınm kaçmasına sebeb olduğum üye arkadaşalrdan özür dierlim ama inanın enerji falan kalmadı |
| |
19-11-2008, 01:52 AM
|
#84 (permalink)
| Guest | Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) ben bu akşam gerçekten yanlız kalıca gibi hisetttim, o arkadaşlarla msn de bir araya geldik düşünebiliyormusunuz... buraya yazmıyoruz elimiz gitmiyor çünkü..
napalım ne edelim , çıkalımmı kalaımmı....
günlükmu olmak istiyorsun. al sana bir kaç satır ,bak gecenin kaçı....dağılmış siteye girmeyen arkdaşalramı uzeleyim ,beni anlayan bi kaç insan bulmuştum onu yazma şansım gitti onamı üzüleyim , tutunma amacı ile geldiğim sayfam neye döndü , bide suçlu gibi olduk sankı onamı üzüleyim...
yani redflowers durum bundan ibaret.al işte değiştim. inan günlerdir olamdığım kadar negatifim..sernde görevini yaptın ama burada hassas insan çok , malesef onu atladın. |
| |
19-11-2008, 02:03 AM
|
#85 (permalink)
| Guest | Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Bana bakın giderseniz,yazmazsanız falan resmen küserim size:),zaten ankaradasın,aynı şehirdeyiz bak kızarım pisicim...
Şimdi bunları yazıyorum tırstım cafeyemi yazsaydıkki...buda şimdi geyik sayılır...amaaan yaz işte,bizde okuyalım...Hızlı yazma canım benim,ağır ağır yaz...Negatif olma sakın...Senin daha çok pozitifliğe ihtiyacın olacak daha... |
| |
19-11-2008, 02:05 AM
|
#86 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) suçlu olduğunuz söylenmedi...
şansınızı kaybetmek yada şansınızın gitmesini sağlamak, klavyenin ucunda...
uzak değil...
ve size bağlı, ki bu önemli bir nokta...
unutmamışsınzdır ama yinede hatırlatmak isterim, o klavyenin ucunda tutunma amacınızda var...
lütfen biraz düşünün...
ve;
eğer ayrılırsanız, üzülürüz...
sağlıcakla ve ışıkla...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
19-11-2008, 08:43 AM
|
#87 (permalink)
| Guest | Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) |
| |
19-11-2008, 09:14 AM
|
#88 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) arkadaşlar biz burada bir aileyiz ve bazen aile içinde de sürtüşmeler olabilir, yanlış anlaşılmalar falan ama bunlar uzun sürmez ve küslüğe dönüşmez o yüzden şimdi taraf olmak yerine kapatalım bu tatsız konuyu. bazen ben kardeşime durduk yere sinirlenirim yada o bana e o an bir harala gürele birbirimizi yanlış anlarız on dakka sonra hadi gel şunu yapalım deriz unuturuz gider. yani bizimde burada bir kardeşliğimiz var ve kardeşler arasında küslük,alınmak olmaz. hadi uzatmayalım daha fazla hekes burada kalıyor kimse bir yere gitmiyor daha yapacak çok şeyimiz var onlara odaklanalım canlarım. | Offline
| |
19-11-2008, 09:41 AM
|
#89 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) gördüğüm kadarıyla burda bi çok kişi konuşmasını kendi günlük sayfasından yapıyor. eğer bu sorunsa bi kişiyi uyarmak yerine genel olarak uyarmak daha doğru değilmi sizce?
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. | Offline
| |
19-11-2008, 09:44 AM
|
#90 (permalink)
| Guest | Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) sohbetten alıntıdır..,
kaçıyorum işe dönmeliyim... sizi çok seviyorum
öncelikle günaydın herkese
yazmak zorudna hiseettiğmi için şuan iş yerinde masamdankalktım iki kat aşağıda yanıt veriyor ve hemen çıkıyorum. ben okuyor ama yazamıyorm çoğunlukla.
öncelikle atakan beyeilgisi için sonsuz teşekkürler aama anlayamadığım neden bir imla çemberine sıkışıldıoradan devam ediliyor...,
bana zamanında böyle bi msj geldi dünde arkdaşalr söüznü ettide ben buna alınmadıkmkii..,tavıra alındım
eğer buna alınmış olsam daha önce pisicim az dikkatli ayz diyen mod arkadaşa niye alınmadım? yada dünmsj yazan diyen mod arkdaşalra...demek üslüpta bir sorun var... ayrıca sevgili shamanic in tatlı diille uyardığından bahsediliyor ,işte kıstas bu . tatlı dil...yoksa neden anlayış göstertmeyelim. sanki bir bana geldi , ben alındım dieğrleri onun üğzerine yazdı.
biz koskoca insanlar bu tip bir usluba alındık.
dün özelden bunu konuşurken bir kişi hepinizi dağıttı dedi bir arkadaş..demek alınganlık sıradan bir imla meselsei değilmiş..yada ban imla msjı gelmişte olay orada büyümüş değil..o msjda birşey yazdım ben.
dün bir sevdiğim öldü benim... bunu paylaşacakken ne gördüm.,şuan nasıl yzıyorum bir düşünün..
burada da aysun hep eleştiri , paylaşmaya gel ama duvar...buna alındım ben... çocuk gibi azara... dieğr arkdaşalrda yazımı kopyaladı ise bundandır imladan değildir...
ben uzadığı için tekrar özrü diliyor ve sadece usluba alındığımızı belirtmekistiyorum.
sevgili redflowers elbet görevini yapıyor onuda dedim , empatı yapayım diyorum ama burada hassas insnlar yokmu...bize bu gözle yaklaşsan daha güzel olmazmıydı canım.. sayfamda o ikinci msjı görünce çok üzüldüm ha orta sayfa bulunacak derken uzlaşmaktan uzaklaştık... sevgili uyeler çok üzgünüm yineden yanlız bırakmadığınız destek olduğunuz iiçn teşekkürler. diiğer arkaşlarada onalrı çok sevdiğimisöylemekistiyorum. bana çok şey kattınız ve katıyorsunuz.. sevmeyi hatırlattınız... |
| | | |