Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

pisi pisi aysun un yeri:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pisi pisi aysun un yeri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim insan bir şeyi gönülden istediğinde, evren devreye girer, istediği gerçekleşir, istediğin her şeyin hızla gerçekleşmesi dileğiyle saygılı sevgiler....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

pisi pisi aysun un yeri:)

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2008, 08:47 PM   #31 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

canım benim insan bir şeyi gönülden istediğinde, evren devreye girer, istediği gerçekleşir, istediğin her şeyin hızla gerçekleşmesi dileğiyle saygılı sevgiler.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-11-2008, 08:48 PM   #32 (permalink)
pisiii
Guest

valla sevgili away iki vakıf var drama için çalıştığımız. bunlar çocukların çalıştığı ve sahnelemeye hazırlandıkalrı oyunlarla ilgili. bide ben kendi çapımda amatör bi gruptayım. vakıfta da amatörüz bilmiyorum nereye varıcak . ama işte herkes acemi ya abdurrahman çelebi durumu oluyor.
ankadara çağdaş drama derneğinin eğitimlerine gitti arkadaşlar.
hani bizim yönetmen yok nefesti yok sesti işte duvara tırman arkadaşlarına sarıl g,b, şeyler yaptırdığı için ben gitmedim oraya . ama giden arkadaşalr memnun kaldılar. ben iki kur geç başladım bizimkilerden. dramanın temelinde nefes ve bedeni rahatlatma telkin ve hareketleri var.

ben geç gittim ya bi baktım hoca hooop diyor bizim arkadaşlar kolları iki yana açmış tek ayak üstüdne ninja gibi :) yanı grup olma akynaşma adına oldukça eğlenceli

Alt 09-11-2008, 08:55 PM   #33 (permalink)
pisiii
Guest

canım ablam ;
hala sayıştay sınavı açıklanamdı. sevgili güneşte bana katılarak akşamları uykudan önce iki nokta yapıyoruz.

dün bi arkadaşımı aradım : kazandım açıklanmış dedim :) hem o mutluluğu hissetmek hemde stres içinde iken bi şaka yapmak istedim.
ama yanıt şu oldu.: ya kazandınmı çok şaşırdım. hani ben kazanacağımı biliyordum ama seni hiç beklemiyordum...

birlikte çok çalışmıştık. netlerimizde okadar yakınki.. ya birlikte kazanıp ya birlikte elenicek durumdayız. bi tuhaf geldi. yanı bana sorsa ben sana güveniyordum ya da kazansa haketmiştin derdim.
sonra dedimki ; özkanın bu olumsuz düşüncelerini sevgiyle evrene gönderiyorum. ikimizde kazanıp mutlu olucağız bunuda sevgiyle gönderiyorum
sevgili kankam yakışmadı sana bu tavır ..öyle değilmi ama

Alt 09-11-2008, 09:06 PM   #34 (permalink)
pisiii
Guest

hey millet
bakın binbaşı , general falan olmuşum:) ne çok yıldızım olmuş. ya ayıptır söylemesi demin çay demleyip yumurta kırdım site açıktı.
bi lokma aldım ya ne oluyo bi bakıyım dedim o arada iki yldızdan bu kadar olmuşum. annem hep derdi zaten yumurta yemek faydalıdır.
hemen büyüdüm bakın

Alt 09-11-2008, 09:43 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
hey millet
bakın binbaşı , general falan olmuşum:) ne çok yıldızım olmuş. ya ayıptır söylemesi demin çay demleyip yumurta kırdım site açıktı.
bi lokma aldım ya ne oluyo bi bakıyım dedim o arada iki yldızdan bu kadar olmuşum. annem hep derdi zaten yumurta yemek faydalıdır.
hemen büyüdüm bakın
maşallah maşallah hayırlı olsun yıldızların bu arada günlüğün hayırlı olsun
Alt 09-11-2008, 11:01 PM   #36 (permalink)
pisiii
Guest

olmuş dimi. dostlar salı günü sunumum var. neo klasık dönem büyüme stratejielri... of.. ardından da vizem ...

Alt 10-11-2008, 07:14 AM   #37 (permalink)
Mustang
Guest

Canım sana sunumda başarılar bu kadar emek harcıyor ve olumlu düşünürsen yapamayacağın birşey yok hadi kim tutar seni.İnsanların senin enerjilerini düşürmesine izin verme. Bazen çevremizde en güvendiklerimiz bile bizim enerjimizi düşürürlerve bizi aşağıya çekerler sınav öncesive sonrası kimsenin yorumunu alama kendi içinde olumla ve bekle ...Salı günü bütün dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz.

Alt 10-11-2008, 10:57 PM   #38 (permalink)
pisiii
Guest

evet ablacım ya hakıkaten o gün sanki enerjim düşüverdi. bır kötü hisettim kendimi. sanki insan sevdiklerinden beklemediği şeylerde nerjisini daha çok yitirıyor

Alt 11-11-2008, 11:49 PM   #39 (permalink)
pisiii
Guest

bugün güzel bir sunum sağladığın ve ilk vizemi başarıyla atlatmamı sağladığın için şükrediyorum. akşam annemin bana hazırladığı güzel sofra için şükrediyorum.
yüreğim hala sevebildiği için şükrediyorum.
bu gün sınavım açıklandı. sayıştaydan elendim günlük.

ama biliyomusun çok uzulmedim bu sefer. oysaki artık daha başarılıydım. yaşdan dolayı girebileceğim sınavların sonuna ulaşmaıştım.

okuldan ankaraya eve dönerken ağladım az bugün ben günlük. kendime ağladım. geçmişime , geleceğime , sevdiğime , sevmeyenlere.. şükrettim gene geçen
seneden daha başarılı olabildiğim için. şükrettim onu hala özleyen , onun yüreğim iççin atan bir yüreğim olduğu için.

ah bi kazansaydımda annecim artık bi baltaya sap olabildiğimi görebilseydi...
özkan haber verdi bu gün sayıştay sonucunu. birbirimizde tc kimlkilerimiz var. aradı olmamış dedi. nekadar farkla kaybettim çomku yakın dedim. yok kenardan değil bayağı farkla akzanamadın dedi. ben bekliyodum zaten seni dedi.
ben ondan 3 net fazla yaptım sanıyodum sorulara bakınca. ya o ya ben yanlış hatırlamışım çünkü onun neti benden fazla çıktı.. demiştim ben senin yapamaman şaşırtmadı ded. hoş oda kazanmadı ama , ne bileyim arkadşlaıkta bu olmaz sanki tuhaf geldi.
günlük , şükretmeliyim buna devam etmeliyim. 30 kasımda idari yargı sınavı var. belki çok fantastik. hakımlık kim ben kim...
annecim yine yapamadım , özür dielrim...

Alt 11-11-2008, 11:54 PM   #40 (permalink)
pisiii
Guest

belki olması gereken bişey var , belki bir hayır var.ondan çok uzulmedim , ha günlük? yada alıştım ben buakdarım. aslında bunuda demek istemiyorum. yanı zayıf kılıyor enerjisiz kılıyor.ağladım ben otobuste yaslanıp cama..kazanıcaktım.gurur duyacaktı artık ailem benimle.kurtulcaktım o iş yerinden. birileri artık insan olduğumu maaş verip insanları satın alamayacaklarını , emeğe saygıyı anlayacakalrıdı. başım dik olacaktı. haketmedim mi artık rabbim ben. biliyorum sınıyorsun. ama ben bir garip sahipsiz pisiciğim ,yetermi gücüm.. isayan etmeden daha enkadar direnebilirim... isyan ettirme beni

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks