Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

csk günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok doğru söylüyorsun csk... 10 yıldır çalıştığım bu şirkette çok kişiye hoş geldin dedim...ve çok kişiye güle güle... ama ben hep burdaydım ve kimseyede pabuç bırakmadım...yılmadım azim ettim...kazandığımı düşünüyorum.... ne yazık ki özel sektöre laf geçiremiyorsun.... senin özel hayatın yokmuş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

csk günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-11-2007, 08:53 AM   #241 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: csk günlük

çok doğru söylüyorsun csk...
10 yıldır çalıştığım bu şirkette çok kişiye hoş geldin dedim...ve çok kişiye güle güle...
ama ben hep burdaydım ve kimseyede pabuç bırakmadım...yılmadım azim ettim...kazandığımı düşünüyorum....
ne yazık ki özel sektöre laf geçiremiyorsun....
senin özel hayatın yokmuş gibi düşünülüyor...ama olsun yinede ve her zaman güzel bir işim olduğu için şükrettim....

(bu gün ne için şükrettiniz kısmına bunu ekliyeyim bu arada) 96

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-11-2007, 11:51 AM   #242 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point

kim tutar senı bosver sen aıle yasamından sakın odun verme ben tam 7 sene yasamayı erteledım sonucu ne oldu koskoca bır sıfır karsılıgında faksla gelen ısten cıkarılma oldu yuzume bıle soylenemedı, dedıgın gıbı benım calıstıgım ıs yerınde ınsanlar bekar kalmayı bırak stresten evlı bayanlar hamıle kalamıyordu, cok da ısınden ayrılan oldu seyahat etmek sebebıyle,bır kez tesekkur duymak bır kenara benı bır de kanunsuz ısler yapmaya zorladılar, ben de ısımde ıyıyım, benım felsefem su, sen ıyısen sana ısde asta cok, fırma sadece bır araç, ne derlerse desınler tazmınatla cıkarılman temennısıyle:))) orayla ısın bıtıyor gıbı gelıyor bana , bosver sen ne ıstedıgını bılıyorsun, sana layık olanları hayatına cekmen dıleklerımle
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2007, 12:12 PM   #243 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ben seni çok yakından tanımıyorum csk ama yazılarından seni anladığım kadarıyla...
güçlü ... başarılı ve özverili bir insansın... işinin gereklerini ve şirket içinde ki potansiyel durumları
kendin daha iyi bilmektesin... sürekli değişkenlik gösteren müdür tayfası olduğuna göre demekki yanlış onlardaymış...

senin potansiyelin ve o şiret için bunca zaman yaptıklarınla... belki firmada yeni müdür sen olursun...
böylelikle doğru çalışma prensiplrini tüm takımına uygularsın..

tabii burada patronun ve üst seviye yetkililerinin konuyla alakalı dşünceleri önemli...
bunca zamandır emek verdiğin biryer içinde yaptıklarını düşünerek belki yine yanılan arkadaşların gönderilecek ve ekibin başına sen geçeceksindir..

işini tamamlıyorsan çalışma saatlerin konusunda asla ödün verme ama anladığım kadarı ile
şirketiniz içerisinde ekip bütünlüğüne çok önem verilmekte ve senin tamamlayıcı büyük rolün inkar edilemez...

bunun farkında olduklarına eminim...
ciddi olarak başka bir yerde çalışmayı yada kendi işini kurmayı düşünmüyorsan eger şartlarını kullanma şansın varsa
bu şirkette bunca zamandır verdiğin emeğin kaymağını yeme yollarını da bir düşün derim...

sevgiler...
Alt 24-11-2007, 01:30 PM   #244 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

teşekkürler.

bugün biraz temizlik yaptım olumsuz sinyaller yaydığım mesajlarımı sildim günlükten. çekim yasası için daha dikkatli olmalıyım dedim.

bir hedefim daha gerçek oldu. bir araba için el sıkıştım ve kredi başvurumu yaptım. kısmetse pazartesi günü teslim alacağım. kampanyalalar nedeniyle sıfır araç bakmaya başlamıştım. bir yandan da acemi şoför olduğum için endişe de duyuyordum. cuma günü showroomda iş arkadaşımı gördüm. eşiyle gelmiş araba bakıyordu. kendi araçlarını takasa vereceklerdi. önümde pazarlık yapılıyordu. derken senin arabayı ben alayım dedim. böylece o takastan fazlasına satmış oldu ben de piyasa fiyatının altına araba almış oldum. herkes memnundu sonuçta. çekim yasası işlemiş doğru zamanda doğru yerde bulunmuş ve fırsatı değerlendirebilmiştim. tam bu olay öncesinde de hayal abla mail adresime bir mesaj atmış. görmemiştim denildiği gibi maili forward da etmemiştim ama enerjisi geçmiş yine de . teşekkürler hayal abla.
Alt 24-11-2007, 01:52 PM   #245 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

tebrikler csk....
yanlış hesap bağdattan dönermiş derler...

çok şükür sen oralara kadar gitmesine bile izin vermedin..

yolun kolaylıklarla ve doğru edreslerin sana getirdiği başarılarla dolsun....

sevgiler....
Alt 28-11-2007, 01:15 PM   #246 (permalink)
hayalayaz
Guest

bende senin günlüğüne her zaman giremiyorum...her şey doğru yerde ve zamanda gerçekleşiyor..evren ve yaradan bizi seviyor buna güven yeter..ben bildiğim herşeyle sizlerleyim..hepinizi seviyorum..canlarım beniiiiim hepinize saygılı sevgiler..
Alt 03-01-2008, 09:26 AM   #247 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

04.01.2008
uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba

yeni yıla yeni bir başlangıçla giriyorum. 2007 hedeflerim gerçekleşti. arabamı almıştım ve dün de işimden ayrıldım. olay bu noktaya gelmeden önce üzücü bazı gelişmeler oldu. Ancak iki tarafında niyeti artık belli olduğu için oturup konuştuk. haklarımı ödeyeceklerini söyleyip istifa etmemi istediler. İstifa edersem işsizlik sigortasından faydalanamayacağımı, alacağım tazminatın araba için girmiş olduğum borcu ancak karşılayacağını, hazırlıksız olduğumu yani bir iş bulmadığımı, bu yüzden beni uygun bir sebeple çıkarmalarını istedim. böylece ham tazminat alıp hem de işsizlik sigortasından yararlanabilecektim. ( işsizlik sigortası maksimum asgari ücret ama elektrik, doğalgaz, su,telefon gibi aylık giderlerimi karşılayacak en azından.) bu konuşmalar öğlen yapıldı ve akşam üstü anlaştık. bugün çıkışımı veriyorlar. yarında evrak imzalamak için tekrar gideceğim işyerine.

herşey bitti ve herşey şimdi yeniden baişlayacak. şimdi yeni hedefler belirlemenin ve bu geçiş döneminde evin geçimini sağlayacak plan ve bütçenin yapılma zamanı.

Alt 03-01-2008, 10:45 AM   #248 (permalink)
Akulina
Guest

Merhaba...
Mutlu ve güzel bir yıl diliyorum size...İyi bir anlaşma yapıp iyi ayrılmanız güzel olmuş...Çoğu iş yerlerinde maalesefki bu olmuyor ve iş çığrından çıkıyor çünkü...En yakın zamanda herşey yerli yerine oturur ve yeni kaynaklar,önünüze aydınlık yollar açılır eminimki...
Alt 03-01-2008, 11:29 AM   #249 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

merhabalr csk...

sen daima kendinden emin bir şekilde hareket ettin..
daha önceki mesajlarında bu işyeri ile yollarının ayrılmasını istemen de yine kendi dileklerinin arasında vardı...

bunun için bu haberin hayırlı olduğuna inanıyorum...
kendi hedeflerin ve seçimlerin doğrultusunda da ocak ayı bitmeden iş bulacaksın gibi bir his var içimde..

onun için hayırlı uğurlu olsun diyorum ve bir an evvel önünde ki yeni hedeflerinin gerçeğe dönüşmesi dileklerimle...
yeni ve güzel haberlerini bekliyorum..

2008 sana ve sevdiklerine mutluluk huzur ve sağlık bereket getirsin bolundan..

sevgiler..
Alt 03-01-2008, 02:06 PM   #250 (permalink)
hayalayaz
Guest

coşkun hamda olsa senin planların zaten hazır...bu süreç yaşanacaktı..yaşandı ve çok şükür bitti...doğa boşlukları sevmez..şimdi iş hayatında boşalan bu yer hızla dolacaktır emin ol...yalnız şu andan itibaren kesin hedefler belirle..yine üçle..atıyorum...iki farklı iş yeri adresi + kendi kuracağın bir iş...eğer hepsine aynı sevgiyle yaklaşabiliyorsa..kendine alternatiflerle iş buldun ve seçilen değil seçen oldun demektir..sevgiler ve başarılar..

Bookmarks