Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-10-2007, 05:15 PM   #21 (permalink)
Teğmen

pelin nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
10 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pelin nur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pelin nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 10:59 PM   #22 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alalev61 is an unknown quantity at this point

teşekkür ederim bitanemm
alalev61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 03:51 PM   #23 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point

slm alev nasilsin umarim iyisindir
sendeki etkiler nasil su an
yani günden güne artiyormu
hangi müzik türünü dinliyorsun
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 04:01 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen

109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
pervin Nickli Üyeden Alıntı
selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum.
çok güzel birbirimize böyle enerji göndermemiz ben biraz detaycıyımdır bence olumsuz düşünmemek yerine olumlu düşünelim ne dersiniz birinci cümlede olumsuzluk geçiyor ya o açıdan
Alt 09-10-2007, 11:25 PM   #25 (permalink)
Teğmen

21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

iyi olmaya çalışıyorum ..geçen haftya oranla daha negatif olduğum bir gerçek aksini söylemek kendimi kandırmak olur..bu ruh halim geçecektir sanırım bende diğer arkadaşlar gibi dalgalanma yaşıyo olabilirm..doğa ssesleri ağırlıklı olmak üzere toplam 8 telkin diniyorum ..günde 8 saati geçiyo dinleme sürem.uyku esnasında dinlemeye fırsat bulabiliyorum..hepinizi seviyorummm

aa bu arada aklıma gelmişken Atakan Bey'e bir sorum var malüm önümüz bayram ben bikaç gün ailemin yanında olucam ve maalesef tekinleri 5 gün dinleyemeyeceğim..acaba bir çuval inciri berbat etmiş mi olurum dusun
Alt 14-10-2007, 10:46 PM   #26 (permalink)
Teğmen

herkesin geçmekte olan ramazan bayramı kutlu olsun..bikaç gün siteden ayrı kaldım ailemin yanındaydım ..mükemmel bi 3 gün geçirdim yaa ailemle olmak ii geldi bana birde ablamın bebeği var onu gördümmü tüm sıkıntılarımı unutuyorum zaten,onu özleyeceğim .. şimdi telkinleri dinlemeye kaldığım yerden devam ediyorum..
Alt 20-10-2007, 01:02 PM   #27 (permalink)
Teğmen

telkinleri düzenli dinleyeli yaklaşık 1 ay oldu..eskisine oranla daha rahatım endişelerim, yersiz kaygılarım olmasına rağmen kendime olumlu şeyler söyleyip kendimi rahatlatabiliyorum..sanırım yersiz endişenmelerim için atakan beyden bana has cd doldurtmasını isticem..bunun dışında olumlu yada olumsuz bir fark yok bende..

atakan bey telkinleri ancak uyurken 8-10 saat dinleyebiliyorum bu telkinlerin etkisini azaltırmı??gündüzde dinlemelimiyim??
Alt 20-10-2007, 01:10 PM   #28 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
alalev Nickli Üyeden Alıntı
telkinleri düzenli dinleyeli yaklaşık 1 ay oldu..eskisine oranla daha rahatım endişelerim, yersiz kaygılarım olmasına rağmen kendime olumlu şeyler söyleyip kendimi rahatlatabiliyorum..sanırım yersiz endişenmelerim için atakan beyden bana has cd doldurtmasını isticem..bunun dışında olumlu yada olumsuz bir fark yok bende..

atakan bey telkinleri ancak uyurken 8-10 saat dinleyebiliyorum bu telkinlerin etkisini azaltırmı??gündüzde dinlemelimiyim??
Bende genelde uyurken dinledim.Ön siralara su sesi arka siralara ney sesi ekledim.Bu sayede su sesi calarken uykyua dalmis oldum..Dilerseniz gündüzde deneyin bakalim
Tabii ki senelerin birikimi bir kaç ayda çözülmez.Bunun için zaman gerekiyor.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2007, 02:39 PM   #29 (permalink)
Teğmen

bugün öğlen paydosuna kadar çok poziiftim içimden sürekli gülmek geliyodu çoook mutluydum..bu öğlen paydosuna kadar sürdü sonrasında bir o kadar berbat hisssettim ..niye bu gelgitler bir anlasam tamam herzaman havaya uçarcasına mutlu olmak gerekmez ama ortada hiçbir sebep yokken bu denli kötü hissetmeme anlam veremiyorum..böyle oluncaada çok kızıyorum kendimee çoook!!!
Alt 23-10-2007, 06:25 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point

slm alev
seni cok iyi anlioyrum
seninkine benzeri seyler bendede oluyor
ama ben geceleri kendimi daha iyi hissediyorum
ama son iki gündür daha iyiyim diyebilirim
söyleyebilecek en önemli sey bence sabir sabir sabir devam devam devam
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks