13-03-2009, 04:29 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: yeşilay Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese bende değişmeye karar verdim nerden başlasam bilmiyorum çok çekingen buluyorum kendimi konuşurken zorlanıyorum ve bu yüzden iletişeme girmek istemyorum insanlarla bu da beni çok üzüyor çünkü ben lkonuşkan rahat olmak istiyorum ezik gibi sessiz sedasız duygularını ifade edemeyen biri olmak istemiyorum telefon çalsa bile heyecanlanıp konuşurken kekeliyorum arkadaşlar ben bu sosyal fobimin üstüne gideceğim ve yeneceğim lütfen sizlerinde bu yolda destek ve yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum böyle olmak yaşamak gerçekten çok zor.... | merhabalar yeşilay sf denilen şeyden bende nasibimi alıyordum çok önce yıllarda bunları şöyle azaltabilirisn korkunun üstüne giderek mesela ben de telefonda heyecanlanma denen topluluktan kaçma gibi teppkiler veriyordum ve aklıma gelmeyen bir çok şey takıntı vb...korktuklırının üzerine gidersen bunaları azaltacığına inanıyorum arkadaşım ve bu telkinlerle o denilen şeyi tamamen yenmeye doğru ilerliyorum.siteyi takip edersen çok güzel sonuçalr aldığını görüceksin...(sağlıklı günler çok yakında sen için )wave
__________________ sizi seviyorum |
| |