Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ebruturuncu günlüğü..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ebruturuncu günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.. Öncelikle Atakan Bey’e ve sitede adı geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Teşekkürümün sebebi kendime göre büyük sorunlar yaşadığım bir süreçte bana umut olmanızdır. Yaklaşık 6 senendir tekrarlanan depresyon ve panik atak rahatsızlığım var. 6 yıl öncesi oldukça hareketli, iş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ebruturuncu günlüğü..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-03-2009, 07:58 PM   #1 (permalink)
Teğmen

ebruturuncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 25
6 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebruturuncu is an unknown quantity at this point
Standart ebruturuncu günlüğü..

Merhaba..
Öncelikle Atakan Bey’e ve sitede adı geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Teşekkürümün sebebi kendime göre büyük sorunlar yaşadığım bir süreçte bana umut olmanızdır.

Yaklaşık 6 senendir tekrarlanan depresyon ve panik atak rahatsızlığım var. 6 yıl öncesi oldukça hareketli, iş ve sosyal hayatımda idealist ve “ölmemek için yaşamak değil de yaşamak için yaşamalı” diyenlerdendim. Psikolojik rahatsızlıkları ise ortada fiziksel bir sorun yoksa insanın kendisin yarattığı zayıflık olarak değerlendiriyordum. Her şey insanın kendi elindeydi. Ama elindekileri kaybedince hayat ters köşeye yatırabiliyormuş insanı. Birkaç hazin hikâye üst üste gelince sendeliyormuş insan. Uzun süredir ilaç kullanıyorum. Arada tamam dedim. Gerek yok bu tabletlere. Direnmeye karar verdim. Ama her seferinde bir öncekinden daha kötü uyandım. Yıldığım, yaşamak istemediğim, hayatın kıyısından döndüğüm anlarla yaşamaya çalıştım. Şanslıyım ki ailem hep yanımda oldu. Şanssızım ki yanımda olmayan dostlar oldu… Ama farkındayım ben bile kendime artık sabredemiyordum çoğu zaman. Ve hayat herkes için zordu.

Depresyonun veya panik atağın adına takılmıyorum artık. Sonuçları kötü. Başarılı bir meslek hayatım vardı, bitti. Sosyal hayatım bitti. Yakın çevre dışında tek başıma dışarı çıkamıyordum. Artık hiç çıkamıyorum. Tek başıma araba kullanamıyorum. Eskisi gibi kendimi şöyle sahile atıp denizi seyrederken çay içeyim demiyorum. Birkaç kursa başladım, gidip gelme sorun olmaya başladı yarıda bıraktım. Televizyonu sürekli açık bırakıyorum seyrettiğimden değil birileri konuşsun evde tek başıma olduğumu düşünmeyeyim diye. Velhasıl çok iyi durumda değilim arkadaşlar. Konan teşhis ilaçlara dirençli majör depresyon… Ama bu süre içerisinde aslında bakıyorum da çok kötü olduğum dönemler dışında yılmadım. Suçlasam da hep aramaya bulmaya çalıştım kendimi. Bunun için farklı yolar denedim. Psikoterapi, bilinçli hipnoz, nefes terapisi, NLP, biyoenerji gibi yöntemlerle umut aradım. İlk başta her şey güzel başlıyor fakat bir süre sonra ilaca gösterdiğim direncin aynısıyla karşılaşıyorum.

Hayatım Değişti sitesini internette gezerken rastladım. Çok ilginç gelmedi. Hipnozu denediğim dönemlerde doktorumun telkinlerini kaydedip dinlediğim de olmuştu. Sonuç alamamıştım. Ama siteyi incelemeye devam ettim. Takdir edersiniz ki bir sürü yöntemle uğraşıp sonuç alınamadığında insan daha da şüpheci oluyor. 2-3 gün sitede yazanları okudum. Yavaş yavaş da olsa enteresan geldi. Ve dinlemeye başladım. Açıkçası mucize beklemiyordum. Ama bu yöntemde bir farklılık buldum. Bilerek veya bilmeyerek (bunun artık bir önemi yok) aile, öğretmen, vs. hep kulağımıza bir şeyler söyleyip bizi bize düşman ettilerJ ve bunu bir kere, bir gün değil yıllarca yapmaya devam ettiler. En sonunda dedikleri oldu. Deliye kırk defa deli deme örneği işte. O zaman ben şimdi günde 10 saat bu amaç için hazırlanmış telkinleri dinlersem ve dinlemeye devam edersem mutlaka bir fark olacaktır diye düşündüm.
10 gündür dinlemeye devam ediyorum. Özellikle gece uykuda dinliyorum. İlk başta sorun oldu uyuyamadım, sersemlik yaptı filan. Doğal aslında. Beyin alışık değil olumlu mesajlar almaya herhaldeJ ilk değişiklik sindirim sistemimde oldu. 7-8 aydır bu sorunu yaşıyorum. Şimdi 10 gündür eski düzenime dönemesem de bir hareketlenme oldu. Sadece bunun için bile dinlemeye devam edebilirimJ çevremden geri bildirim almadım henüz çünkü söylemiştim anti sosyal yaşıyorum. Ama daha dik yürüyorum galiba. İlk 5 gün kendimi farklı hissettim ama bu farklılığı tanımlamam zor. Fakat arada çok ciddi kötü olduğum, ağladığım günler oluyor. Mesela dün berbat bir gündü sürekli ağladım ama bugün daha iyiyim. Uyku sürem her zaman çok uzundur.. Ne saat duyarım ne telefon. Ortalama 10 saat yetiyordu. Ancak telkinleri dinlemeye başladığımdan beri 12 saate çıktı uyku sürem. Umarım geçici bir durumdur. Son 2 gündür suçluluk ve ego dışında erken uyanmayı da ekledim. İnşallah normal insanlar gibi bende 8 saat sonra uyanabilirim. Bir hafta sonra da depresyon ile ilgili telkini eklemek istiyorum. Sıralama herhalde doğrudur.

Durum budur arkadaşlar. Yazmaya devam edeceğim. Sizleri sevdim. Paylaşımlarınızı sevdim. Benim umudum var iyi olmak için. Umarım hayat da benden umutludur.

Sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ebruturuncu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2009, 08:07 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Hoşgeldin aramıza ebru...Günlüğün hayırlı olsun:)
telkinlere devam ettikçe sendeki değişikliklere inanamayacaksın bundan emin ol.uyku durumu bende de olmustu basta ama sonra gectı 2 haftadan sonra zınde uyanma telkınını de ekledıkten sonra bu 2 gundur erken uyanmaya basladım sana da tavsıye ederım.
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2009, 08:15 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Hoşgeldiniz.
Yaşadıklarınızı çok güzel ifade etmişsiniz.
Bu değişim süreciniz de gerek ben gerek deneyimli üyelerimiz gerekse Yaşam koçumuz Mert bey yorumlarımızla size destek olacağız.
Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2009, 08:47 PM   #4 (permalink)
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough

hoşgeldin aramıza ebru ve günlügün hayırlı olsun canım inan bu site ve telkinler insanı çok ama çok olumlu yönde etkiliyor insanlar sürekli yardımlaşma halinde bende yeni sayılırım sitede 4.ayım telkinleri dinleyeli ise hiç kesintisiz 3 ay doldu arada bir dalgalanmalar, bunalımlar oluyor örnegin gecenlerde ben pes dedim bir anlık bunalımla o kadar yol kat etmişken herşeyi bırakacaktım ki sevgili shamanic'in sayesinde kendime geldim şükürler olsun yani destek çok burda herkes aynı ve biliyorum sende çok ama çok iyi hissetmeye başlayacaksın kendini hatta başlamışsın ki aramızdasın bizlerle paylaşıyorsun tekrar günlügün hayırlı olsun hergün daha da iyi yazılarını okumak için sabırsızlanıyorum
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2009, 08:54 PM   #5 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Merhaba Ebru

Hoşgeldin yanımıza. Benimde zamanında, her ne kadar artık yaşadıklarım bana kötü bir masal gibi gelse de şu an yaşadıklarından pek farklı değildi yaşadıklarım. 7 sene boyunca panik atak ve depresyon tedavisi gördüm ve bunun 5 yılını yalnız yaşadım. Bahsettiğin her şeyin hayatımda iz bırakan yaşanmışlıklar olduğunu, ama artık eskisi kadar kötü etkilemediğini görüyorum buraya bir kez daha yazarken, her ne kadar elimden kelimeler dökülmemek için beni zorlasa da. Ama son zamanlarda sık kullanılan meşhur bir söz var tabiri caizse damdan düşeni yine damdan düşen anlar.

Bu ve bunun gibi uğraştıran birçok rahatsızlığımdan 9 aydır resmen sıyrılmış durumdayım şu an. Telkinler ve yaptığım çalışmalarımla derinlere inerek tüm tetikleyenlerimi bulup ortaya çıkardım ve onlar ortaya serilmekten hiç hoşnut olmadıkları için benden ebediyen uzaklaştılar :) Artık baş ağrımı bile abartır hale geldim ki, migrenim sadece bir saniye kesilsin diye yalvar yakar ağlardım 1 sene önce.

Yine ben kendimi anlattım, farkındayım Ama derler ya hep, başka birisinin de senin acılarını paylaştığını bilmek bazen acını hafifletiyor.

Hayattan ve sağlığından çok umutlusun bu mükemmel ve hayatta senden umutlu ki burada bunları paylaşarak bir nevi içini rahatlatmana müsade etmiş. Demek ki ilerleyen dönemlerde sen de benim ve bir çok arkadaşım gibi 'geçmişte ben bunları yaşamıştım' dediğinde durup kendine ya hakikaten yaşayan bendim değil mi diye soracaksın.

Sen hayattan razısın, hayatta senden hep razı olsun Ebru' cum.

Yeni hayatında sağlığın için attığın her adım, kolaylıkla amacına ulaşmanda rehberin olsun.

Sevgilerimle.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2009, 12:38 PM   #6 (permalink)
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough

günlüğün hayırlı olsun ebruturuncu inşallah güzel gelişmelerle süslersiniz bu günlüğü bir de günlük tutmanın şöyle de yararı var sanırım kendindeki gelişmeleri daha iyi anlayabilmek çünkü ben düşündüğüm zaman hep bundan 1 ay öncede böyleydim şimdide böyleyim diyorum yani gelişimi heralde farkedemiyorum ama diğer insanlar farkediyor işin kötü tarafı da değişimi farkedenler pek birşey söylemiyor yani önce bizim farketmemiz lazım o yüzden günlüğüne sadece içinden gelenleri yaz bence ben de öyle yapıcam iyi de olsa kötü de olsa yazıcam.ay aman bunu biri okur da kötü birşey yazar diye hep iyi şeyler yazmak pek iyi olmaz.zaten başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinledikten sonra da bu sorun biraz da olsa ortadan kalkar diye düşünüyorum inşallah her gün daha iyiye gidersin kendine ve günlüğüne iyi bak:D
Alt 19-03-2009, 05:53 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Yorumlarınız ve ilginizle çok mutlu ettiniz. .Yüreklenirdiniz..

Yüzleşmek istemediğimden yazamaktan kaçıyordum. Bir deneme daha yapmıştım yakın geçmişte..yazmaya çalışmıştım neler hissettiğimi anlatan. .. Onu da taze bunalımlar olduğu için günlüğe eklemek istedim:

“Geçmişin hesaplaşması ya da geleceğin endişesi olmadan yürümek istiyorum. Ama artık hiçbir gemi taşıyamaz beni biliyorum. VERİLEMEYEN KARARLARIN ORTASINDA SIKIŞTIM, o kararların ne olması gerektiği hakkında düşünmeye bile korkuldu. Kaçış bundandı. Kendimizin ne olduğunu anlamaya çalışarak geçirdiğimiz yıllar oluyor sadece bir gün hesap soran gözlerle bize bakan. Kırgınlığın ve öfkenin tanımı hiç bu kadar yakın olmamıştı. Batmış şehirler gibi onarılmayacak olan bir yürekten geriye önce kırılmışlığım sonra kızgınlığım kaldı. Yokmuş gibi davranıp yokmuş gibi yaşamak, Bahçenin içinde sadece kendin, çiçeklerin. Geçmişi yaşayan her bir parçanla birlikte söküp atmak içindekileri. Ve atılan her parçayla birlikte küçük de olsa bir boşluk kalacağını bilerek yapmak bunu. Hep bir şeyleri ertelemeye mecbur kalmanın bıkkınlığı ise yerleşir gecelere. Belki de hiçbir şey gerçek anlamda bir savaşı göze almaya değmiyordur. “

Dün gece uykuda dinlemedim telkinleri. Aslında uykuda daha çok etki edeceğini düşünsem de ara verdim. Ve dün gece daha az uyudum. Benim için büyük başarıdır. Bir süre gündüz dinleyeyip sonra tekrar geceye dönerek test etmek istiyorum.

Bir ay sonra neler yazacağımı ben de çok merak ediyorum.

Gerçekten de benzer duygulardan gelindiğinde, bu duygular paylaşıldığında acılar hafifliyormuş. Tekrar teşekkürler.

Diliyorum her yeni günle karanlık gecelerin şafağı aydınlanır yüreklerimizde…
ebruturuncu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2009, 06:10 PM   #8 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer

Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute

Selamlar ebruturuncu,
Hoşgeldin, telkinlerin etkilerini çok derinden yaşayan bir çok arkadaşın deneyim ve paylaşımlarını bulacaksın burada.

Sıcak, dostane ve açık yaklaşımın burada güzel şeyler paylaşılabileceğini gösteriyor....

Şu sonradan eklemeye karar verdiğin yazı, şiir tadında kaleme alınmış çok güzel bir örnek. Eğer yazıyorsan yazmaya devam et, yazmıyorsanda bence hemen yazmaya başla, çok güzel hikayeler kaleme alacağını düşünüyorum. Yüreğine sağlık.

Tekrar hoşgeldin

Sevgiler MERT.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 03:02 AM   #9 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: ebruturuncu günlüğü..

Yorumların için teşekkürler Mert.

Evet önceden yazıyordum ve çok zaman oldu tekrar yazmayalı. Diyelim ki bu aranın olması, mutsuzlukların yaşanması gerekiyordu. Ama telkinleri inatla ve umutla dinlemeye devam ediyorum. Böylece belki küllerimden yeniden doğar, dertlerimi tekrar haflere dökebilirim:))

Sevgiler..

Bookmarks

Etiketler
ebruturuncu, gunlugu..