Hayata Evrimsel AdımlarHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Hayata Evrimsel Adımlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
keskin38 Nickli Üyeden Alıntı
Ay bu günlerde çok enerjikim
Çocuklarla ip atladım, basket oynadım
Hatta mızıkcılık bile yaptım Çok zevkli oluyomus ya mızıklanmak
Bu arada her gun sabah ac karna sıgara ıcen ve her teneffus 1 tane olmak uzere ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
25-03-2009, 03:15 PM
|
#31 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar Alıntı: keskin38 Nickli Üyeden Alıntı
| bravo keskinciğim içimizdeki çocuğu zaman zaman şımartmamız gerekiyor.bahar geldi saylır artık tabiatın canlanma dönemi başladı.bizimde canlanıp yeni ve güzelliklere uyanmamız gerek.ne kadar güzel ip atlamış enerjini yükseltmişsin mızıklanmışsın demekki bunu yapmaya ihtiyacın varmış şımartılmaya ihtiyacın varmış yapmak istediğini yapmak içindekini bulmak onu farketmek bir adım ileri attığımızın göstergesidir canım hergünün böyle güzel olsun güzelliklerle dolsun . sevgiler.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
25-03-2009, 04:42 PM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Hayata Evrimsel Adımlar Mızıkcılık yapan öğrencilerime çok kızardım ama hakkaten zevkliymış yaa artık cok fazla kızmamaya calısıcam... Serpilcim ve melodiscim güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor kat kat güzellerini hepimiz için diliyorum...Muucckk Az evvel de Atatürk Büstünün etrafına güller sarmasıklar diktim. Yandaki arsadan toprak caldım kova kova Toprakla ilgilenmek iyiymiş yaa yoruldum ama iyi hissediyorum kendimi. Bahar da geldi herkese tavsiye ederim. Çiçek dikin,toprakla ilgilenin.Negatif enerjinizi salın gitsin toprakanaya
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) | Offline
| |
25-03-2009, 11:50 PM
|
#33 (permalink)
| Üsteğmen
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Hayata Evrimsel Adımlar İyi değilim hiç iyi değilim. Birşeyleri değiştirebileceğime inanıyordum, evet değişiyor diyordum ama yanılmışım. Değişen hiç birşey yok. Hala umutsuz, hala korkak, hala kendini basarısız hısseden ve basarısızlıga mahkum eden bir ben var. Kendimi kandırıp durmusum bunca zaman onu anladım. Mutluyum dediğimde aslında mutlu değilmişim. Dışta mutlu ama içte değil. Yine tıkandım, yazamıyorum. Neden düşüncelerimi anlatmakta bu kadar zorlanıyorum? Neden böyleyim? Çok zor olmamalı, yapabilirim diyorum ama yapamıyorum...Offfffffffff.........En iyisi yatmak.... Ama bu kasvetli düşüncelerle uyudugumda rahat uyuyamayacagım, güne de böyle başlayacagım düşüncesi sardı şimdi de....... Ya noluyor banaaaaaaaaaaa
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) | Offline
| |
26-03-2009, 07:58 AM
|
#34 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar
Bişey olduğu yok keskincim sadece hayata Evrimsel Adımlar atıyorsunsuper hani hayata ilk adım attığımğzda tüm gücümüzle ayakta durmaya çalışırızda sonra bırakıveririz ya kendimizi pat diye;) ama yinede devam ederiz yürümek için ve sonunda başarırızsuper birden koşmayı bekleme cnm... kendini kandırdığın falan yok , eğer birden koşmayı beklersen kandırmış olursun dimi?:) | Offline
| |
26-03-2009, 09:38 AM
|
#35 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar Birden koşmayı beklemiyorum elbette. Bu ancak bir mucize ile gerçekleşir. Ancak yıllardır aynı yerde saymak da cok acı... Geçtiğimiz 4 yılda hiç bir artı yok gelişim anlamında. Anlık mutluluklar, anlık huzur yetmiyo bir yerde. Kalıcı olsun istiyorum. Bazen hemen olsun istiyorum ama hemen de olmaz farkındayım. Hiç olmazsa adımların sıklıgı artsa, Hiç olmazsa aynı yerde sayıp durmasam... Kafam bir sürü düşünceyle dolu ama yazamıyoruuuummmm Alıntı: melodiss Nickli Üyeden Alıntı
Bişey olduğu yok keskincim sadece hayata Evrimsel Adımlar atıyorsunsuper hani hayata ilk adım attığımğzda tüm gücümüzle ayakta durmaya çalışırızda sonra bırakıveririz ya kendimizi pat diye;) ama yinede devam ederiz yürümek için ve sonunda başarırızsuper birden koşmayı bekleme cnm... kendini kandırdığın falan yok , eğer birden koşmayı beklersen kandırmış olursun dimi?:) |
| |
27-03-2009, 11:21 AM
|
#36 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar Yine sabah geç kaldııımm Ya uykuyu çok seviyorum ben. Nasıl yapsam da saatınde kalkmayı alışkanlık halıne getırsem. 5 dk uyuyunca sankı buyuyorum nıye kalkmıyosam? 5 dk daha 5 dk daha dıye dıye mesaı saatı gelıyo saate bakıyorum hanı bı 5 dk daha uyuyabılırmıyım acaba dıye.haydaaa saat 8.30 pat kalkıyorum hemen... Neyse... Pazar aksamına kadar gorusemeyecegımızı soylemek ıcın geldım... Özluycem burayı... Nerden cıktı sımdı bu secım yaaa? Görüşmek üzere. Sevgiyle kalın....Hoşçakalın...Mutlu kalın...Esen kalın
| |
30-03-2009, 11:54 PM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar İçimden hepimize rahat, huzurlu, mutlu ve güvenli uykular dilemek geldi....İyi geceler..... Ayrıca mutlu, huzurlu, güvenli ve sağlıklı günlere uyanmamız dileğiyle.... En kötü anımız bütün olumsuzlukları yendiğimiz, negatiflikleri kapı dışarı ettiğimiz an gibi olsun.... Sevgiler.... ( müsadenizle kendime teşekkür edicem )
| |
31-03-2009, 03:23 PM
|
#39 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar :))) Miniklerime okuma yazma belgelerini verdim. Görseniz nasıl mutlu oldular Son ders kolbastı oynamaya çalıştık ama ne oynadık bunu da mutlaka gormelıydınız. Eminim yerlere yatardınız çunku kolbastıyla alakası olmayan, sanki sarhoş, sanki deliymişiz gibi türlü çeşit figürler cıktı ve ritmi de asla yakalayamadık. Herkes ayrı telden çaldı nitekim beceremedik Pazar günü diktiğim çiçeklerimin bazıları boyunlarını bükmüşler ne dersiniz tutunabilecekler mi hayata Dün gece telkinlerimi dinleyemediiiimmmm... Telefonumda arıza var. Biran evvel Cep telefonu hastanesine ( ) yatırmam lazım. Randevu istiyolar mı acaba Sanırım bugun yıne havamdayım. Güneş, kuş cıvıltıları, türlü çeşit böcek sesleri ( malum köy okulundayım ) insana iyi geliyor... Haaa bir de soguktan üstüste giyinip robot gibi hareket etmekten kurtuldum o da rahatlık verdi galiba Ya günlük kusura bakma seni amacından çok saptırıyorum ama olsun be sen de benim klasik günlüğüm olursun. Hem sırası geldikçe değişimlerimi de yazarım elbette....Hadiiii uzatmaa naz yapmaaa ortada buluşalıımmm
| |
31-03-2009, 04:42 PM
|
#40 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar Yazık çok yazık. Kendisine uzanan yardım ellerini elinin tersiyle iten insanlara acıyorum....
| | | |