09-11-2007, 01:38 AM
|
#35 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Regina'nın günlüğü Bir süredir iyi değilim. Herşey gibi pozitif olmaya ve çekim yasasına da zaman ayırmak gerekiyor. Ben çok yoğun olduğum için ayıramadım. Önceden süreli konuyla ilgili okur, düşünür, kendi yaptığım ve secret sitesinden aldığım videoları seyreder ve başarırdım. Ama işlemeyen demir paslanıyo. Yine de ben telkinlerin etkisi olduğunu düşünüyorum. nasıl mı? Ego olayı. Yeni işimden ötürü çok mutluyken şimdi o işi beğenmiyorum, kendime layık görmüyorum, hep daha iyisini istiyorum, insanlara karşı eskisi kadar hoşgörülü değilim. Çirkef biri oldum çıktım. Belki de dinlememem gerekirdi belki benim egom zaten yeterince şişkindi.
Daha fazlasını istedikçe asabi tatminsiz ve kavgacı bi insan oluyorum. Sürekli kafamda neyi nasıl yaparım da şu olur. Bugün arabamı bozdum ve yolda kaldım! Dizel benzin doldurdum depoya! Sağolsun doğru düzgün tanımadığım etmediğim bi arkadaş gelip arabayı çekti ben de içindeyken. Çok tehlikeli bişey aslında. Yarın normalden erken kalkıp işe otobüsle gidicem. Hiç şikayet etmiyorm lanetliğimin cezası bu. Trafik karmamın iyi olduğunu zaten kimse söyleyemez. Sürekli Türk erkekleri gibi arabanın içinde el kol hareketleri yapıp insanlara küfrederek sinir stres içinde geliyorum. O da son zamanlarda böyle oldu, çok ilginç. Arkadaşlar bu telkinler bana gerçekten yaramadı ben napıcam? ben yine o saf tatlı iyi niyetli kız olmak istiyorum.
Cep telefonum bozuktu sigorta şirketi bir sürü saçmalk yaptı. en son gerçekten abarttılar ama öyle bi hale geldimki. Yazdığım maili ve telefon konuşmamı, o tavrımı, o laflarımı düşününce yüzüm kızarıyor. Manager hemen arayıp istediğimi yaptı. Yani işe yaradı ama yine de bu ne!
Bişeyler sanırım ters gitti. kendine güven denilen şey bu olmamalı. Tamam yine güveneyim kendime ama şükretmesini de bileyim... Büyük hayaller kurayım ama küçük şeylerle de mutlu olayım. nasıl yapıcaz???
Bu arada burda bir dernek var. O derneğin kurucusu benim tanıdığım sevdiğim bir abim. Ona saldırıda bulunan iftira atan insanlar oldu. En son dayanamadım ve öyle bi mail attımki. Süper bi dille yazılmıştı ama agresif tabii. İnsanlar mail atıp teşekkür etti çok beğendiklerini söylediler. Ama yine de ben bu işlere karışmak istemezdim. Hiçbir kavgaya taraf olmak kafamı bunlara yormak istemezdim.
Ya ben yalnızca psikolog olmak ve bir de maddi sorunlarımı çözmek istiyorum. Bi de annemle kavga etmemek. neden bu kadar sinirleniyorum en ufak bişeyine onu da bilmiyorum.
Her işte bir hayır vardır ve kendime ben artık yalnızca güzel şeyleri çektiğime göre snu iyi olacaktır. Bunu dememiştim ne zamandır. Şimdi diyorum. Yarın araba büyük masraf çıkarmadan, çok az bi paraya tamnir olmuş olarak gelsin. Aldığım derslerle yeni bi başlangıç yapayım. Olmadı bu. Stagnation, duraklama mı deniyo? 7 Temmuz,dan itibaren harika muhteşem bir çıkış ve muhteşem değişiklikler yapmıştım. Şimdi sanırım duraklama dönemine girdim. Çıkmalıyım. Allah ve evren çöküşü de göstermez umarım.
Ha bir de dün akşam gördüğüm rüya çok garipti. Koskoca bir kale gibi bi şeyin tepesindeyim. Ama o kadar yüksek ki, çok yüksek bi gödelenin iki katı. balkon gibi kenarına kadar gidip aşağıya bakıyorum. O sırada siyah bir at koşarak üzerime doğru geliyo. Attan kaçmaya çalışıyorum. Kenardan tırmanarak aşağı kata inmek istiyor ama korkuyorum vs... Belki de çok uykusuz kaldığım içi böyle kötüyüm disiplin etmem lazım kendimi. katı olmam lazım. yatıyorum ben... |
| |