02-12-2007, 01:26 PM
|
#104 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Benim Güncem pamirim canım en doğru şekilde enişte denene haddini bildirmişsiniz galiba...
bebişler anne karnındayken onların güvencesi altında ve annenin yaşadığı her duygu yoğunluğu minik canın etkilenmesi demek...
sizler anne olarak bu ayrıntıları çok daha iyi bilmektesiniz... bu olay çözüme kavuşurken benim tek düşündüğün dünyaya gelecek yeni bireyin ruhsal etkileşimi idi..
enişte denenin bu güzelliklerin farkında olmayarak yaşadığı sorumsuzluk umarım bu şekilde ona doğruyu bulması ve elinde ki hazinelerinin (eşi ve bebişi) kıymetini anlmasına vesile olmuştur...
her şerde bir hayır vardır derler... bu durum sizlere sıkıntı ve üzüntü getirdi.. ama bir ailenin belki gelecekte yaşayacakları büyük bir yanlışı bu haliyle düzeltmeye vesile olmuşsunuzdur... kim bilir.. umarım bu durum onlara iyilik getirir..
eşin ve arkadaşları yeterince ağır ve rencide edici konuşmuşlardır ve hayal ablanın deyimiyle en azından gururunu okşamışlardır.. bence bu konuyu hiç merak edip sorarak adamların sinirlerini daha fazla zıplatmayın..
senin ona söylediklerinde gayet yerinde olmuş... umarım artık ailesinin bütünlüğü adına bu tarz asalaklıklar yapmaz ... çünki şu an o evin enerjisini koruyan minik bebiş ve ona duyulan saygı oldu.... dileyelimde bu şansını doğru kullansın...
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |