Siyahça'nın Beyaz SayfalarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim arkadaşım, iyisin demişsin ya, aslında bilsen ne kadar günahkar ne fena bir insanım! gerçi çoğu belayı başıma, kendi salaklığımdan, hayır diyemememden çektim ama yine de galiba yerim cehennemin en dibi! onca günahın üzerine ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
31-05-2009, 09:08 PM
|
#51 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim arkadaşım, iyisin demişsin ya, aslında bilsen ne kadar günahkar ne fena bir insanım! gerçi çoğu belayı başıma, kendi salaklığımdan, hayır diyemememden çektim ama yine de galiba yerim cehennemin en dibi! onca günahın üzerine bir de gittim kendi dinimden olmayan biriyle evlendim..yani inancıma göre cehennemdeki yerimi iyice garantiledim! eşimi seviyorum ve o da beni...çocuklarıma gerçek baba olabilmek için elinden geleni yapıyor...ve evimizde farklı dinlerden olmamızın en küçük negatif etkisi hissedilmiyor...yine de islama göre ben yanlış yaptım... üfff her neyse, aklım karıştı... meditasyonu hiç denemedim, eğer benim durumumda işe yarayacağına inanıyorsanız tabiki hemen öğrenir yaparım...yalnız...annemin beni 1,5 yaşındayken bırakması...aslında annemi anlıyorum sayılır, yine evlat sevgisiyle yaptı bunu, çocuğu olmayan ablama verdi beni...belki ben de yapardım...yapar mıydım? vermesi sorun değil de ablamın çocukları olunca geri gönderilmek üzücüydü...ve karşımda annem olduğunu söyleyen yaşlı, farklı birini bulmak... affettim sanıyordum ama hala azıcık kırgınlık var içimde... off eşşek kadar kadın oldum hala şu saçma anıyı silemedim kafamdan! babamsa...onu affetmek biraz daha zor gibi...babayla ilgili ilk anılarım annemin dayak yediği, gürültülü kavgaların, hakaretlerin, iftiraların olduğu kareler... hatta çok utanç verici ama....rahmetli baba, sinirlendiği zamanlarda (genellikle herzaman!) benim, onun öz çocuğu olmadığımı söylerdi anneme! Bu bir iftiraydı tabi...ama yine de küçük bir çocuğa sürekli üç harfli o iğrenç kelimeyle hitap edilmesi birazcık yıkıcı olabiliyor! ve annemin ilk öğütleri: sakın evlenme, erkeklere güven olmaz! babamın ilk öğütleri: sakın kimsenin gözlerinin içine bakma, seni kandırırlar, kötü yola düşürürler... ve anneme güvenemezdim hiç...koca yaz boyu, evden babadan kaçıp istanbula ablalarımın yanına yerleşmek için gizli gizli para biriktirir, sırdaşlık yapardık...sonra bir bakardım yazın sonunda annem babamla barışmış ve güç bela biriktirdiğimiz parayı da babama hediye etmiş! bunları epeydir hiçkimseyle paylaşmamıştım, pek anlatmam hayatımın o kesitini...utanç verici, incitici, aşağılayıcı yığınla anı... şimdi biri bana söylesin; nasıl affedeceğim bu insanları ve kendimi?! | Siyahçam üzdün beni.ama hepimizin ne sorunları var, önemli olan takılı kalmamak.sen önce kendini affetmekle başla birde ailenden özgürleşmeye ve onları affetmeye bak.zor ama başarırsın.Benim oğlumda senin gibi babayı affdemiyordu.şanal bey ilk önce özgürleşme yapmış.bilinçaltına inildiğinde babam gibi olmak istemiyorum.en sonunda babasını çok sevdiğini söyletene kadar çalışma yapmış.şimdi çok rahatladı.benimle bir problemi yok ama benden de özgürleştirdi.daha hamileyken ben ona çocuk dünyaya gelmeyi reddedmiş.annem üzülüyor acı çekiyor benim yüzümden diye....23 yaşına gelince çocukluktaki sorunlar rahatsız etmeye başladı.ben sana nasıl özgürleştiğini ayrıca yazarım. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
31-05-2009, 10:54 PM
|
#52 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sudem; bana önce sen, sonra r.şanala gitmek için para, sonra da r.şanal lazım... realblues...(uff çok karışık yazamadım); sen buralarda mıydın? teşekkür ederim samimiyetin ve ilgin için...sağol... naz; çok teşekkürler arkadaşım..dediklerini dikkate alacağım... blue jaloon; teşekkür ederim güzel duan için...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
31-05-2009, 11:59 PM
|
#53 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Selam tatlım hala aynı fikirdeyim sen iyi bir insansın siyahça peki tatlım affetmesen eline ne geçecek dur ben sana söylim stres sıkıntı geçmişte yaşamak huzursuzluk daha çok şey yazabilirim ama affetmek büyüklüktür Rabbin kullarını gördüğü gibi tek herkes aynı onun için hırsızı da soylusuda soyzuzuda hıristiyanıda müslümanıda eeee onun affettiğini sen affetmezsen o sıkıntıları ve kısır döngüleri yaşarsın.he birde günah işledim dinimden olmayanla evlendim demişsin çok komik tatlım ya rabbim tek ona giden bir çok yol var o ortada ve biz farklı dinlerle etraftayız sen istediğin yoldan git bütün yollar ona çıkıyor dünyadaki herkes cenneti yaşayacak ama herkes ayrımsızca yani farklı dinden biriyle evlenmenin günahı değil bence sevabı var onun yolu belkide daha çabuk gidiyor ne biliyorsun o yoluda öğren ne şanslısın ki rabbim sana ikiyol sunmuş ona gitte nerden gidersen git .canım ben hisleri çok güçlü biriyim canım ilk yazdığımda sana özellikle ananı babanı ve kendini affet dedim anladınmı niye öyle dediğimi ...aydınlık içinde ol her zaman yanındayız | Offline
| |
01-06-2009, 12:16 AM
|
#54 (permalink)
| Teğmen
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nohut bu sabah döndü...ağlayarak merdivenleri çıkıyormuş, kızım da sesini duyup alıp gelmiş... sabahtan beri uyuyor, neşesiz gibi...insanlara güvenini kaybetmiş gibi görünüyor! (valla öyle bir hali var, hissettim) Düşünsenize beni azbuçuk annesi sanıyordu, ve ben onu evden attım! terkettim! ama bilse...mecburdum... acaba benim annem de böyle mi...?! -hişştt saçmalama kendine gel, siyahça insanı! yeter artık bu kadar bebeklik! kurtul şu 5 yaş psikolojisinden! biliyorsun ki sen muhteşemötesisin! (tövbe tövbe!) | SELAM YA YAZMADAN DURAMIYORUM SENDE BENİ ÇEKEN BİR ŞEY VAR ...BELKİDE ALLAH SANA ANNENİ AFFETMEN İÇİN KEDİYİ EVDEN ATMAN GEREKİYODU BUNU MESAJ OLARAK GÖNDERDİ NE DİYORSUN MECBURDUM DİYOSUN AMA NOHUT SENİ AFFETTİ NE DERSİN BÖYLEMİ OLDU ACABA..... BUNU ANLAMAK FARKINDALIKTIR İŞTE ...AYDINLIK İÇİNDE OL. | Offline
| |
01-06-2009, 12:50 AM
|
#55 (permalink)
| Teğmen
yerim seni arkadaşım! üşenmeden oturup yazmışsın bir de...elceğizin dert görmesin... evet haklısın şükretmeliyim, hem de aldığım her nefeste 2 kere...çünkü ne belalar geldi geçti, şükür zararı dokunmadan atlattım...(yaaaaniii) düşününce aslında herkes tarafından gerçek yüzü görülen ve dostsuz kalan o vatandaşın yerinde olmak istemezdim...on tane amirin takdirine bile değmez bu... iyi, iş konusunda da rahatladım zorla, şimdi sıra allahın cezası parayı kendime çekmeye geldi! pis yaa! o kadar da hayal kuruyorum ama gelmiyor kollarıma... | yine ben sıkılmadın benden değilmi bak paraya yine kötü davranıyosun allahın cezası değil allahın bir lutfu birde pis demişsin fulledin yani ama gelmiyorda değil geliyor parayla ilgili her düşünceni olumluya cevir neden parayı hak etmediğini düşünüyosun önce bunu çöz içinde herkes istediği her şeyi hak eder hep azamı kanaat ettin yada geçinecek kadar olsun yeter dedin bence bişey var bunu çöz arkadaşım...allahtan belanın geldikten sonra geçtiğini düşünüyosun ve geçiyor böyle düşündüğün için artık getirme belaları çekip çekip halletiğini her sabah kaltığında aynanın karşısına geç ve gözbebeklerinin içine bak ve seni seviyorum çünki sen tanrının yer yüzündeki halifesisin de bunu üç ay boyunca yap eğer sıkılmazsan sana başka şeylerde tavsiye edeceğim adım adım yap bak içindeki özgüvenin ve duyguların nasıl işleşecek ve huzur bulacak ama bunları istersen sana büyük bir zevkle yazarım ... aydınlık içinde ol... | Offline
| |
01-06-2009, 01:30 AM
|
#56 (permalink)
| Üsteğmen
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları hüfff hepiniz bir oldunuz ağlattınız beni kızlar! meleklerle mi yarışıyorsunuz anlamadım ki!... bu kadar çok iyi insanı bir arada görmemiştim hiç... bana bunu görme fırsatı verdiğiniz için çoookkk teşekkür ederim..minnetimi ifade edecek kelime bulamıyorum! esos; söylediğini hemen yarın denemeye başlıyorum, söz... içimde biri, sürekli kirli, günahkar olduğumu söylese de....(belki de artık susması gerek!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
01-06-2009, 02:00 AM
|
#57 (permalink)
| Teğmen
hüfff hepiniz bir oldunuz ağlattınız beni kızlar! meleklerle mi yarışıyorsunuz anlamadım ki!... bu kadar çok iyi insanı bir arada görmemiştim hiç... bana bunu görme fırsatı verdiğiniz için çoookkk teşekkür ederim..minnetimi ifade edecek kelime bulamıyorum! esos; söylediğini hemen yarın denemeye başlıyorum, söz... içimde biri, sürekli kirli, günahkar olduğumu söylese de....(belki de artık susması gerek!) | istersen yapabiliyormuşsun gördünmü artık susması gerek demen senin ilk adınımdı kutluyorum başardın günden güne hep huzurlu ve güzel duygular paylaşacaksın bu arada bende ağladım ama sevinçten hoş geldin | Offline
| |
01-06-2009, 02:02 AM
|
#58 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları seni seviyorum esos insanı! bugün yatmadan önce hepinize dua edeceğim! sizi hep kendiniz gibilerle karşılaştırsın diye!...
| |
01-06-2009, 02:20 AM
|
#59 (permalink)
| Teğmen
seni seviyorum esos insanı! bugün yatmadan önce hepinize dua edeceğim! sizi hep kendiniz gibilerle karşılaştırsın diye!... | vallahi normalde ben hiç ağlak değilimdir ama bu gece duygu seli bastı kızlar sevinçten ama ha acı yok bende seni seviyorum duaların hepimizin yanında olsun amin. | Offline
| |
01-06-2009, 01:40 PM
|
#60 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları yine harika birgün! sabah kalkar kalkmaz esosun dediği gibi aynaya koştum ve değerli olduğumu söyledim kendime... sonra okula giderken günün huzurlu geçmesi için iki nokta yapmaya çalıştım...henüz olmuyor gibi, ama eminim ki yapacağım çok yakında! şöyle düşündüm; madem Tanrı bu yolu karşıma çıkardı, ve madem içime bunu yapmayı isteme duygusunu koydu, e demek ki yapabileceğim! bugün müfettiş insanı girmedi dersime, olsun en güzel, en uygun vakitte gireceğini biliyorum...bir ara koridorda gözgöze geldik tonton bir müfettişle...gülümseyiverdim..(bu gülümseme şeysi bende reflex olarak çalışıyor nedense!) adamceğiz baktı baktı, ısrarlı gülümsememe gülümsemeyle yanıt vermek zorunda kaldı...görseniz ne şeker bişeyyy! eve alıp besleyesim geldi, köşeye sıkıştırıp mıncıklamayı düşünürken çalışanlar zor zapdetti beni!
| | | |