Siyahça'nın Beyaz SayfalarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BENDE SEVİYORUM BENDE İLGİNTİRKİ BEN BU ARALAR HERKESE SEVDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM YAA CİDDEN AMA GERÇEKTENDE SEVİYORUM SEVGİ YÜKLENDİ BANA DÜNDEN BELLİ SEVİYORUMM SENİ CANIM VE BURDAKİ HERKEZİ SEVGİYLE KAL SEVGİSİZ KALMAYIZ İNŞ.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-05-2009, 03:21 PM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları BENDE SEVİYORUM BENDE İLGİNTİRKİ BEN BU ARALAR HERKESE SEVDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM YAA CİDDEN AMA GERÇEKTENDE SEVİYORUM SEVGİ YÜKLENDİ BANA DÜNDEN BELLİ SEVİYORUMM SENİ CANIM VE BURDAKİ HERKEZİ SEVGİYLE KAL SEVGİSİZ KALMAYIZ İNŞ. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim | Offline
| |
28-05-2009, 06:13 PM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları beni mi seviyorsun?! şaşkın niyeki? ben de seni seviyorum!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
28-05-2009, 06:41 PM
|
#33 (permalink)
| Üsteğmen
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları atlattım gibi, çok şükür...zaten atlatmamış olsam da yaşamaya devam etmek zorundayım, çare yok...ama o anın, o görüntünün kabusu beni son nefesime kadar ara ara yoklayacak biliyorum! kısmet... yarım saat sonra sınıfımın son etkinliği için gösteri alanında olmalıyım...(hiç de belli olmuyor!) son bir haftadır insanları nasıl bu derece yanlış tanıyor olduğumun şokunu yaşıyorum! hani demiştim ya, iş konusunda herşey çok iyi, başarılıyım falan filan...kendimi kandırmışım! güçsüz düşene kadar çalışıyorum, tek istediğim aldığım maaşı haketmek, kimsenin, 'çocuğumu iyi yetiştirmedi!' bedduasını almamak... ben iyi niyetle çabalayıp duruyorum ve bir bakıyorum, amirin etrafındaki yalaka vatandaş, ne yapmış etmiş, cilvesiyle, politika bilirliğiyle, türlü dalaveresiyle amirden övgü alıyor, ve ben takdir görmekten geçtim, tam bir enayi durumuna düşüyorum! ve böyle anlarda bu tür asalak tiplere olan öfkem teeee gidiyor beni bu vaziyette yetiştiren anneme babaya kadar dayanıyor! -annem; beni istemediğini başından attığını bu derece hissettirmen neyse, neden beni böyle salak yetiştirdin?! neden bana öğretmedin ki idealist olmaktan çok cilve bilmek, kadınlığını kullanmak başarı getirir! neden ben başka kadınlar gibi değilim?! anne ben bu yaştan sonra nasıl adam olacağım?! nasıl göreceğim insanların ne hain, ne plancı ne sinsi düşünceli olduğunu?! yaw birinin kötü olduğunu etrafındaki herkes görüyor söylüyorsa neden sen teee senenin sonunda farkediyorsun böyle olduğunu?! anne yaptın yapacağını, ağlattın yine beni o kadar km uzaktan! söyle anne şimdi ben bu şiş gözlerle gösteriye nasıl gideceğim?! ( ) *ne yapayım kardeş, gülmeden duramıom işte...hayatın kendisi komik, elimde değil! hem komik hem zırsaçma! Allahım sen beni bildiğin gibi yap! hakettim...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
28-05-2009, 06:43 PM
|
#34 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları diğer kadınlar gibi makyaj, giyinme, saç-baş yapma gibi dertlerim olAmadığından şimdi 15 dk da giyinip, çıkcem inşallah... ölmezsek görüşürüs...
| |
28-05-2009, 08:22 PM
|
#35 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
atlattım gibi, çok şükür...zaten atlatmamış olsam da yaşamaya devam etmek zorundayım, çare yok...ama o anın, o görüntünün kabusu beni son nefesime kadar ara ara yoklayacak biliyorum! kısmet... yarım saat sonra sınıfımın son etkinliği için gösteri alanında olmalıyım...(hiç de belli olmuyor!) son bir haftadır insanları nasıl bu derece yanlış tanıyor olduğumun şokunu yaşıyorum! hani demiştim ya, iş konusunda herşey çok iyi, başarılıyım falan filan...kendimi kandırmışım! güçsüz düşene kadar çalışıyorum, tek istediğim aldığım maaşı haketmek, kimsenin, 'çocuğumu iyi yetiştirmedi!' bedduasını almamak... ben iyi niyetle çabalayıp duruyorum ve bir bakıyorum, amirin etrafındaki yalaka vatandaş, ne yapmış etmiş, cilvesiyle, politika bilirliğiyle, türlü dalaveresiyle amirden övgü alıyor, ve ben takdir görmekten geçtim, tam bir enayi durumuna düşüyorum! ve böyle anlarda bu tür asalak tiplere olan öfkem teeee gidiyor beni bu vaziyette yetiştiren anneme babaya kadar dayanıyor! -annem; beni istemediğini başından attığını bu derece hissettirmen neyse, neden beni böyle salak yetiştirdin?! neden bana öğretmedin ki idealist olmaktan çok cilve bilmek, kadınlığını kullanmak başarı getirir! neden ben başka kadınlar gibi değilim?! anne ben bu yaştan sonra nasıl adam olacağım?! nasıl göreceğim insanların ne hain, ne plancı ne sinsi düşünceli olduğunu?! yaw birinin kötü olduğunu etrafındaki herkes görüyor söylüyorsa neden sen teee senenin sonunda farkediyorsun böyle olduğunu?! anne yaptın yapacağını, ağlattın yine beni o kadar km uzaktan! söyle anne şimdi ben bu şiş gözlerle gösteriye nasıl gideceğim?! ( ) *ne yapayım kardeş, gülmeden duramıom işte...hayatın kendisi komik, elimde değil! hem komik hem zırsaçma! Allahım sen beni bildiğin gibi yap! hakettim... | Siyahça slm,yazdıkların doğrultusunda birşeyler yazmak istedim,öncelikle senin dediğin o insan tipleri hayatımızda o kadar çok karşımıza çıkıyorki,ben artık onlarla ilgilenmemeyi seçtim,anladığım kadarıyla emek verdiğin bir konu var ve hiç emek vermediği halde takdir toplayan birisi var,buraya kadar anlamış olmayı ümid ediyorum bence o takdir toplayan insanda zaten,haketmediği övgüleri aldğı için basit, ve kendini bu şekilde önemli hissetmeye çalışıyo,sonra takdir eden amirinde basit, e oda kendini önemli hissetmeye çalışıyo,e nooluyo diyeceksinsonuç amirin dediğin o insanla ,hakedilmemiş takdirleri toplayan o insan,kendilerini önemli hissetmek için birbirlerine çekiliyolar...(çekim yasası şeysi) dizi gibi oldu yawdevamı yarın,şaka şaka ne diyodum e durum böyle oluncada sende uzaktanböyle kaldın sanırım...sen kendin doğru davrandığına inanıyosan ve vicdanın rahatsa boşver arkadaşım ,her sorun gibi bununda geçiceğini söyle kendineayrıca güzel kalbin olduğu için ve onlar gibi olmadığın için şükretmeyi seçmen lazım gelir bu durumda senin sevgiler
__________________ | Offline
| |
28-05-2009, 10:37 PM
|
#36 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları yerim seni arkadaşım! üşenmeden oturup yazmışsın bir de...elceğizin dert görmesin... evet haklısın şükretmeliyim, hem de aldığım her nefeste 2 kere...çünkü ne belalar geldi geçti, şükür zararı dokunmadan atlattım...(yaaaaniii) düşününce aslında herkes tarafından gerçek yüzü görülen ve dostsuz kalan o vatandaşın yerinde olmak istemezdim...on tane amirin takdirine bile değmez bu... iyi, iş konusunda da rahatladım zorla, şimdi sıra allahın cezası parayı kendime çekmeye geldi! pis yaa! o kadar da hayal kuruyorum ama gelmiyor kollarıma...
| |
28-05-2009, 10:43 PM
|
#37 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları nerdesın sen:( | Offline
| |
28-05-2009, 10:47 PM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları toparlanmaya çalışıyorum gülüm, bu sefer de başka birinin borcu yüzünden icrayla uğraşmak zorundayız...hadi hayırlısı... ben de seni çoookkk özledim dostum...yakında stand-up hizmetlerimizle yeniden karşınızdayız...
| |
28-05-2009, 10:53 PM
|
#39 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları stand-up yapmana gerek yok:( sen ol yeter.... | Offline
| |
28-05-2009, 11:41 PM
|
#40 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları
__________________ | Offline
| | | |