Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu ne demek şimdiiiiiii????*...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-06-2009, 05:11 PM   #131 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

bu ne demek şimdiiiiiii????*

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 13-06-2009, 07:41 PM   #132 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizler kadar çabuk iyileşemediğim için, sizler kadar acı dolu hayatım olmadığı halde şükretmeyi bilmediğim için, sizler kadar çabuk öğrenemediğim için üzgünüm...çok vaktinizi aldım, boş yere kendinizi hırpaladınız benim yüzümden, ruhsal gelişiminizi sekteye uğrattım, affedin...

ve her birinize her cümleniz için, benimle ilgilenmeye ayırdığınız her dakika için çok teşekkür ederim...

yeni farkettim İsmira; ben günlük tutmayı sevmiyormuşum! bu sondu...
Sevgili SİYAHÇA, benim için beyaz sayfalarını boş bırakma.Merak etme bundan sonra hiç yorum yapmam.Bir senedir Şanal Beyi izledğim için yazarken ve konuşurken yapılan yanlışlarımızı düzeltmek için çok dikkat ettim.şimdi de çevremde sevdiğim nazımın ve sözümün geçtiği kişilerinde sözclerine çok dikkat ediyorum.Bilmeden ağzımızdan çıkan olumsuz sözler hele kağıda dökülünce madde haline dönüşüyor.Bunun ciddiyetini bildiğim için tepkimde diğer arkadaşlara göre fazla oluyor.çünkü senin zarar görmene dayanamam.ilk izlemeye başladığımda bende şanal Beye kızıyordum herkese tepkiliydi.Meğer işin özünü öğrenince öyle oluyormuş.ağzımızdan çıkan her söz zihnimizde her düşünce birde bunları yazarsak daha da etkili oluyor.Ben olumlamalarımı çoğu yazarak yaptım ve daha çabuk etkili oldu.İsmira beni yanlış anladı sanki ben kıyaslama yapıyorum seni paylıyorum.asla öyle bir niyetim yok.kuantum düşünce tekniği ile bir sene kafa patlattım ciddi bir şekilde.çok kolay olmuyor, 46 senelik bilinçaltını temizlemek...hala da çalışıyorum. Bana faydalı hayatımı değiştirecek, bilgi verenin kulu kölesi olurum.Her gece yatarken bugün yeni birşeyler öğrendim mi diye düşünürüm.çok şükür faydasını görüyorum.ayrıca kimi uyardım ve yardımcı olduysam hayatı değişti.gerçi benim iyi niyetli sözlerim hep yanlış anlaşıldı.Buyrun ben çekiliyorum.istedğiniz gibi yazın, çizin, düşünün...seni anlayan kişiler yorum yapar.rahat rahat...BENİM YORUMLARIMI BEĞENMEYEN İSMİRA sana duymak istediklerini yazsın.mutlu messut okursunuz.Bana çok yardımcı olan Shamanıc..Mümin Bey... Redflofewrs teşekkürler
Alt 13-06-2009, 07:47 PM   #133 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

ya arkadaşlar napıosunzu allah aşkına?yahu ne bu alınganlık aaaa olmuo ama....yakışmıo hiçç...o alınıo bu ona laf soluo..yawww burda paylaşım için bırbirimizin dertleri azalsın die konuşuorus..kımsenın mecburıyetı yok...yaww sacmalamayaın valla komık oluo bıde..kocaman kadınlar kusuo bırbırnee...alla allaaa
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 13-06-2009, 11:47 PM   #134 (permalink)
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Thumbs down Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar napıosunzu allah aşkına?yahu ne bu alınganlık aaaa olmuo ama....yakışmıo hiçç...o alınıo bu ona laf soluo..yawww burda paylaşım için bırbirimizin dertleri azalsın die konuşuorus..kımsenın mecburıyetı yok...yaww sacmalamayaın valla komık oluo bıde..kocaman kadınlar kusuo bırbırnee...alla allaaa
Hep destek tam destek kardeşim konuşşş
Harbiden ablalarım, kardeşlerim komik bi durum olmuş burda küstüm ben oynamıyorum ver oyuncaklarımı modu için biraz vakit geçmiş yaşlar ilerlemiş, gerçi sizin ruhunuz genç kalmış 8 yaşından sonra ilerlemeyi durdurmuş gibi görünüyo bu yazılanlara göre

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 14-06-2009, 09:51 AM   #135 (permalink)
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough

sabah uyandım kahvemi aldım pc başına oturup sitemi bir dolaşayım dedim baktım akçamın günlüğünde bir karmaşa bir karmaşa ne oluyoruz yahu dedim galiba benim gözlükleri değiştirme zamanım gelmiş uzağı görme problemim varken yazıları da yanlış okuyorum artık diyip bi güzel ağladım o kadar ilerlemiş ki sevgili canım gözlerim akçamın ben günlük yazmayı sevmiyorum bu son artık yazmıyacağım diye garip bi yazı yarattı kendilerince acil ben net görüyorum gözlerim çok sağlam diye olumlamalar yapmalıyım kendime ki canım akçamın yazılarını günlüğünü rahat okuyayım bu arada sevgili bayanlar hepiniz o kadar tatlısınız ki inanın sayfaları tekrar tekrar başa alıp okudum yahu kimse kimseyi suçlamıyor kimse kimseye kötü bişey demiyor hepiniz bir yardımlaşma yarışmasına girmişsiniz buna sevinmeniz lazım kendi adıma söylersem ben çok mutlu oldum birbirlerini tanımayan ama yardım etme amacıyla tabiri caizse çırpınan insanlar hatta ne yalan söyliyeyim günlüklere yazıp destek vermeniz fikir söylemeniz benim gibi yazma özürlü çekingen birine bile cesaret vermek üzereydi ben de günlük açmalıyım diye düşünüyordum yapmayın size bir sır vereyim mi sevgili Redflowers benim meleğim diyorum ona çünkü ne zaman sıkışsam kafam karışsa sitede ilk o yetişir yardımıma onunla yazışmalardan dolayı yanlış anlaşılmalar olmuştu aramızda netice de yazıyoruz mimikler ses tonu vs görmüyoruz bu da farklı anlamalara sebep oluyor hatta seminerde gülmüştük bu olaya yani ben inanıyorum kimsenin kimseyi suçladıgı kızdıgı vs bişey yok ve akçam hepimiz seni çok seviyoruz unutma
tamam cenem düştü umarım ne demek istediğimi anlata bilmişimdir malum yazma özürlüyüm bu arada yardımınızı bekliyorum acilen akçam ve hanımlarrrr bu sorunuma nasıl olumlama yapmalıyım
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 15-06-2009, 12:00 AM   #136 (permalink)
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold

Sevgili arkadaşlar, hepiniz çok yerinde şeyler yazmışsınız. Paylaşımlarımızın hepsi iyiniyetli ve içten. O yüzden buradayız. Benim için çok özel misafirlerim olduğu için zamansızlıktan giremiyorum foruma. Kimsenin yanlış anlamasını istemem, kimseye kırgınlığım da yok.

Ben kendi özeleştirimi ilk uygun zamanda kendi sayfamda yaparım. Üzüntüm, gerçekten Siyahça'nın sayfasında gereksiz yere bu durumun uzamasına neden olmaktan dolayı. Ben bilgelik iddiasında değilim, öyle olabilmeyi isterdim tabii ki... Gelişim yolunda ilerlemeye çalışan kişilerden biriyim sadece sonuçta ve bazen yazı ortamında iletişim kazaları olabiliyor. Kendi adıma, ilgili herkesten tekrar özür dilerim.

Siyahça'm, seni seviyorum. Lütfen cesaretini koru. Benim yanlışım veya doğrum kimsenin yaşamının belirleyicisi olamaz, olmamalı, değil mi?

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 15-06-2009, 12:14 AM   #137 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough

Allah Allah ... 2 gün siteye giremedim neler neler olmuş ( misafir vardı )... bende şöyle bir kızlara bakayım ...havam değişsin dedim... anaaaaaa birde ne görimmmmm.... bensiz bir eğlence bir şamata..
beni arayan soran yok..... yokluğumda eğlenin diye birde fıkra yazdım...okuyan yok... bende küstüm.. ( pardon ya burası siyahçanın sayfasıymış... okuduklarıma bakınca küstüm sayfası sandım...PARDON )
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 15-06-2009, 12:39 AM   #138 (permalink)
Teğmen

ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road

sudem arkadaşım sen kuantum düşüncedesin onun için böyle şeyler seni etkilememeli ben senle aynı fikirdeyim aynen herkesin olumsuz düşüncelerine dur dediğim için yargılanıyorum ama umrumda değil sen bütün samimiyetinle yapıyorsun allah senden ve senin gibi düşünenlerden razı olsun ismira kardeşim kuantumla ilgil, değil onun niyetide çok iyi ama belkide siyahçanın acılarını yaşayarak anlatarak atacağını düşünüyor ..sudem yılmak yok daha siyahçaya çoooook şeyler yazacaz
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 15-06-2009, 01:04 AM   #139 (permalink)
Binbaşı

1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sudem arkadaşım sen kuantum düşüncedesin onun için böyle şeyler seni etkilememeli ben senle aynı fikirdeyim aynen herkesin olumsuz düşüncelerine dur dediğim için yargılanıyorum ama umrumda değil sen bütün samimiyetinle yapıyorsun allah senden ve senin gibi düşünenlerden razı olsun ismira kardeşim kuantumla ilgil, değil onun niyetide çok iyi ama belkide siyahçanın acılarını yaşayarak anlatarak atacağını düşünüyor ..sudem yılmak yok daha siyahçaya çoooook şeyler yazacaz
güzelim yılmadım inan ki...bir yıla aşkın tam meyvelerini almışken....ismiraya dargın değilim.belki benim de hassas olduğum bir dönemdeyim.Ben de yaptığım hatanın farkındayım.Allah beni affetsin.Bugün oğlum dahi olsa aynı tepkiyi gösteriyorum.siyahçayı çok sevdğim için o yere çakılma yazısı beni çok etkiledi.Malesef seni anlıyorum diyemedim.yeğenim işsizdi,sürekli olumsuz cümleler.hep olmak istemediği cümleleri yazıyor nette...o nuda eleştre eleştre değiştirdim.şimdi TRT de çalışıyor.bu işler o na çok saçma geliyordu.şimdi işyerinde müdürleri dahil hepsi kuantum düşünce teknği uyguluyorlarmış.En sonunda bana hak verdi.Kendine acıyıp,olumsuzluklarıyla sürekli vakit geçirseydi hak verirmiydi sence...Siyahçayı oğlum ve yeğenim kadar yakın bulduğum için müdahale ettim.hatalıyım özür dilerim.Benim daha sevgiyle sabırla yaklaşmam gerekirdi.olumsuz düşünceler bizi geri götürüyor.Ben bu siteye dalga geçmek veya kendimi övmek için girmedim.geçtiğim yolları belki örnek olur diye açık açık anlattım.en gizli sırlarımı paylaştım.ama pişman oldum.yaşımla dalga geçildi yok 8 yaşından itibaren büyümemişte yaşını başını almışta bunlar beni çok üzdü açıkçası.yaptığım bir yorum veya tepki buralara geldi.Siyahça gereken olgunluğu gösterdi teşekkür ediyorum kendisine ismiraya'da ayrıca özür diliyorum.Ben onun kadar bilgece bakamadım.Biraz fevri davrandım.sizi seviyorum..
Alt 15-06-2009, 01:13 AM   #140 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hep destek tam destek kardeşim konuşşş
Harbiden ablalarım, kardeşlerim komik bi durum olmuş burda küstüm ben oynamıyorum ver oyuncaklarımı modu için biraz vakit geçmiş yaşlar ilerlemiş, gerçi sizin ruhunuz genç kalmış 8 yaşından sonra ilerlemeyi durdurmuş gibi görünüyo bu yazılanlara göre
Çok teşekkür ederim saol yaşım 46 yaşımla gurur duyorum.8 yaşta galiba sudem8 in 8 i..onun içinde ayrıca yaptığın IQ testi için bende merak ediyordum...ama yaşanmışlıklar o kadar çok ki...senin yaşına saygı duyuyorum günlüğünü takip ediyorum. gerçekten çok güzel paylaşımlar çok faydalandım.

Bookmarks

Etiketler
beyaz, sayfalari, siyahca'nin