Siyahça'nın Beyaz SayfalarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız üretim hatası yüzünden işyeri sahibinin müşteriden özür dilemesi iyi bir örnek, anladım böyle...
telkinleri teee buraya üye olduğumda hemen hemen 2 hafta kadar düzgünce dinlemiştim, sonra ara verdik istemeden...sonra şimdilerde 1-2 haftadır yine dinliyoruz, suçluluk duygularını yenmeyi ve ego güçlendirmeyi..ama ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
13-06-2009, 12:08 AM
|
#121 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları üretim hatası yüzünden işyeri sahibinin müşteriden özür dilemesi iyi bir örnek, anladım böyle... telkinleri teee buraya üye olduğumda hemen hemen 2 hafta kadar düzgünce dinlemiştim, sonra ara verdik istemeden...sonra şimdilerde 1-2 haftadır yine dinliyoruz, suçluluk duygularını yenmeyi ve ego güçlendirmeyi..ama sadece uyurken yani 5-6 saat dinliyoruz günde...ben ayrıca günde 1 saat kadar, bazen günaşırı 1 saat kilo vermeceyi ve başkalarının düşüncelerini önemsememeceyi dinliyorum...bu süre verimli değil tabi...ama kilo vermeyi eşimle uyurken dinleyemeyiz, çünkü o kürdan kadar, ayrıca o sigara bırakmayı dinlemek istiyor ben sigara içmiyorum..ayrıca bence o başkalarının düşüncelerini zaten çok fazla kafaya takan biri değil, daha fazla dinlemese iyi olur.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
13-06-2009, 12:33 AM
|
#122 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları | Offline
| |
13-06-2009, 01:51 AM
|
#123 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sudem8, canım benim; Seni seviyorum, bir abla olarak yardımcı olmak için nasıl da çabalıyorsun... Bizler tüm içtenliğimizle paylaşımlarda bulunuyoruz burada. Bir konuya dikkatini çekmek isterim izninle: Esasen sen de biliyorsun ki, dünyada milyarlarca insanın hiç birinin parmak izi birbirine benzemez. Parmak izi benzemediği gibi, ruh halleri de benzemez. Bu da demektir ki, her insanın ruhsal süreçleri farklıdır. Bak sen ne zor günler yaşamışsın, ona karşı bir savunma mekanizması geliştirmişsin. Sonra acılı süreçlerden geçip, bazı şeylerden özgürleşmişsin, iyileşmeyi seçerek. Burada bulunan kişiler de iyileşmeyi seçtiklerinden burada değiller mi? Hepimiz kendimizce yöntem, destek arayışlarıyla burada değil miyiz? Ama hepimizin iyileşme süreçleri de farklı olabilir, öyle değil mi? Örneğin grip virüsünü düşünelim; kimi hiç temas edecek ortamda olmaz ve virüs de bulaşmaz. Kiminin bünyesi dirençli olur, kiminin olmaz. Böyleyken sen virüse neden yakalandın veya neden sen virüsü hızlı ya da yavaş atıyorsun diye yargilayabilir miyiz? Öte yandan iyileşmenin temel taşı suçluluk duygularından arınmak ki, buradaki temel telkinler de suçluluk ve ego güçlendirme. Tam da bunlardan arınmaya çalışırken, kendi referanslarımızdan hareketle karşımızdakine kızıp suçluluk duyguları yükleyerek ne derece yardımcı olabiliriz birbirimize? Kimse kimsenin yerinde olabilir mi? Bir de özgürleşmek diyorsun ya, bu nasıl olacak? Yani senin yöntemin hangisi, ne önerirsin bu durumda? Ayrıca bu durumda senin ve benim özgürleşmemiz gereken bir şeyler yok mu sence de yargılamadan başlayarak? Burada Siyahça'nın durumunda seni bu kadar etkileyen ne örneğin? Sendeki tetiklenen korku hangisi ? Ben kendi içimde, burada olan duruma yol açan şeylerin varlığını kabul ediyorum. Seni seviyorum ve özür diliyorum. Allah'ım lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Siyahça senden de özür dilerim. Günlüğünü işgal ettiğim için ve...Seni seviyorum
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
13-06-2009, 02:17 AM
|
#124 (permalink)
| Binbaşı
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
sudem8, canım benim; Seni seviyorum, bir abla olarak yardımcı olmak için nasıl da çabalıyorsun... Bizler tüm içtenliğimizle paylaşımlarda bulunuyoruz burada. Bir konuya dikkatini çekmek isterim izninle: Esasen sen de biliyorsun ki, dünyada milyarlarca insanın hiç birinin parmak izi birbirine benzemez. Parmak izi benzemediği gibi, ruh halleri de benzemez. Bu da demektir ki, her insanın ruhsal süreçleri farklıdır. Bak sen ne zor günler yaşamışsın, ona karşı bir savunma mekanizması geliştirmişsin. Sonra acılı süreçlerden geçip, bazı şeylerden özgürleşmişsin, iyileşmeyi seçerek. Burada bulunan kişiler de iyileşmeyi seçtiklerinden burada değiller mi? Hepimiz kendimizce yöntem, destek arayışlarıyla burada değil miyiz? Ama hepimizin iyileşme süreçleri de farklı olabilir, öyle değil mi? Örneğin grip virüsünü düşünelim; kimi hiç temas edecek ortamda olmaz ve virüs de bulaşmaz. Kiminin bünyesi dirençli olur, kiminin olmaz. Böyleyken sen virüse neden yakalandın veya neden sen virüsü hızlı ya da yavaş atıyorsun diye yargilayabilir miyiz? Öte yandan iyileşmenin temel taşı suçluluk duygularından arınmak ki, buradaki temel telkinler de suçluluk ve ego güçlendirme. Tam da bunlardan arınmaya çalışırken, kendi referanslarımızdan hareketle karşımızdakine kızıp suçluluk duyguları yükleyerek ne derece yardımcı olabiliriz birbirimize? Kimse kimsenin yerinde olabilir mi? Bir de özgürleşmek diyorsun ya, bu nasıl olacak? Yani senin yöntemin hangisi, ne önerirsin bu durumda? Ayrıca bu durumda senin ve benim özgürleşmemiz gereken bir şeyler yok mu sence de yargılamadan başlayarak? Burada Siyahça'nın durumunda seni bu kadar etkileyen ne örneğin? Sendeki tetiklenen korku hangisi ? Ben kendi içimde, burada olan duruma yol açan şeylerin varlığını kabul ediyorum. Seni seviyorum ve özür diliyorum. Allah'ım lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Siyahça senden de özür dilerim. Günlüğünü işgal ettiğim için ve...Seni seviyorum | İsmiracım ben kimseyi paylayıp azarlamıyorum.hayat herkesin kendi hayatı istedği gibi yaşayabilir...daha önceleri çok örnekler verdim.Bir senedir hala çalışmalarım sürüyor.hala özgürleşiyorum kişilerle.zaten iyileşmek istiyorsan çaba göstermelisin.hala bişeyleri öğrenip aşmaya çalışıyorum.direnç asla göstermedim korkum falan da yok.sen de bilirsin k olumsuz olayları fazla bahsederek,daha fazla hayatımıza çekeceğimiz gerçek.Benim amacım olumsuz olaylarla vaktimizi geçireceğimiz anlarda olumlulara yer ayırsak.siyahçayı çok sevdiğim için onun bu şekilde düşünmesi beni çok üzdü.hatalıyım özür dilerim çünkü konuları okuyup daha bilgilenmek yerine niye uğraşıyorum ki kendi enerjimi odağımı dağıtıyorum.Burda laf anlatacağım diye kendimi paralıyorum suçlu duruma düşüyorum.Allah beni affetsin.verdğin bilgiler ve ikazın için teşekkürler.bundan sonra kimsenin işine karışmam.ister hayatına son verir ister olumlu düşünür.hepinize özür dilerim....işlerinize karıştığım için... | Offline
| |
13-06-2009, 02:46 AM
|
#125 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları siyahça ben de özür dilerim günlüğünü işgal ettğim için....amacım kesinlikle seni yargılamak değil.Bu konuların üzerinde bir aydır durduğumuz için tepki gösterdim.hala olumsuzluklar üzerinde durmanı istemedim. özür dilerim.Bir abla olarak yaklaştım.kesinlikle azarlamak paylamak veya kendimle kıyaslama niyetim yoktu. yanlış anlaşıldığı için üzgünüm.zaten bundan sonra sadece konu okumak için girerim siteye...herşey gönlünüzce olsun...çünkü daha öğrenmem gereken çok şey var..iyi haberlerini alırsam sevinirim.başka bir amacım yok zaten...Bütün gayretim senin biran evvel iyileşmen.sen de kendimi buldum belki de...kendim aştığım ve yaptığım teknikleri vurgulamaya çalıştım.yanlış anlaşıldım....hoşçakal... | Offline
| |
13-06-2009, 02:56 AM
|
#126 (permalink)
| Yüzbaşı
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Canım, ben senden özür dilerim. Ortak çıkış noktasından hareketle kaygılanıp hassasiyet gösteriyoruz aslında. Şimdi gören de diyecek ki bunlara ne oluyor? Ama burada gerçekten içtenlikle paylaşıp, birlikte gelişiyoruz. Ben de senin aşkın kişiliğin ve sıcacık sevgi dolu yaklaşımından aldığım cesaretle tüm içtenliğimle paylaştım fikrimi. Sürçü lisan ettiysem affet. Olsun fikirlerimiz uymasa da anlayabilir ve sevebiliriz değil mi birbirimizi. Kaldı ki Siyahça'yla ilişkinde belirleyici olan kim? Ben mi?
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
13-06-2009, 03:28 AM
|
#127 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Bak şimdiii!...Gel de çık işin içinden Siyahça, "kendi sayfalarında içlerini dökemeyenlerin sayfası" oldu senin sayfan. Hadi sudem8 le ben, konu burada açıldığı için zorunlu devam ettik ve özür de diledik bunun için. Ya bu akınyıldıza da ne oluyor ki!... Neyse ben kendi sayfama döneyim, arkadaşlara mesajlarımı oradan alıp vereyim yeniden...
| |
13-06-2009, 01:49 PM
|
#128 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Canım, ben senden özür dilerim. Ortak çıkış noktasından hareketle kaygılanıp hassasiyet gösteriyoruz aslında. Şimdi gören de diyecek ki bunlara ne oluyor? Ama burada gerçekten içtenlikle paylaşıp, birlikte gelişiyoruz. Ben de senin aşkın kişiliğin ve sıcacık sevgi dolu yaklaşımından aldığım cesaretle tüm içtenliğimle paylaştım fikrimi. Sürçü lisan ettiysem affet. Olsun fikirlerimiz uymasa da anlayabilir ve sevebiliriz değil mi birbirimizi. Kaldı ki Siyahça'yla ilişkinde belirleyici olan kim? Ben mi? | İsmira bir Ben eksikmişim burda yaww,evet ismira gördüm ve ne oluyor bunlara dedim,kızcağızın günlüğüsünde fikirlerinizi çarpıştırıyosunuz,işin garibi herkes özür dilemiş birdee...Bilge insan İsmira,dünya şekeri sudem8, ben sizi çok iyi anladım arkadaşlar ikinizde o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki,kırgınlığa gerek yokk...hepimizin hayatında olumsuzluklar var ve hala devam ediyo belki ama ,olumsuzluklara dayanamamak işin kolay yanı bence (sizlerinde anlatmaya çalıştığı gibi...farklı kelimelerlee),sorunda zaten hayatımızda olan iyi yada kötü şeylere kendi duygu yoğunluğumuzla bakmak,buda bizim farkımızı ortaya çıkarıyor,o yüzden arkadaşlar bırakalım herkes kendi ruhsal gücünü ortaya koyup enerjisini ortaya çıkarsın,ve sorunlarıyla yüzleşsinn...tabiiki bizde kendi deneyimlerimizi arkadaşlarımızla paylaşıcazki ,birbirimize ayna olalım...Ben bazen düşünüp durduğum konularda, bir arkadaşın burdaki yazdığı bir paylaşım duygularımı net anlamama yardımcı oluyor...hepinize sevgiler sevgi insanlarıı(yanlış anladıysam özür dilerim)SİYAHÇA SLM BU ARADA
__________________ | Offline
| |
13-06-2009, 02:00 PM
|
#129 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Benim kimseye kırgınlığım yok,sadece kendime kızdım.Niye bu kadar tepki gösteriyorum diye...Bu sayfalar siyahçanın sayfası, hayat onun hayatı...Trafiğe çıktığmızda her sürücü kendi otomobilinden sorumlu.herkes birbirine müdahale edrse trafik sıkışır.Ben haddimi aştım.özür dilerim | Offline
| |
13-06-2009, 03:19 PM
|
#130 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sizler kadar çabuk iyileşemediğim için, sizler kadar acı dolu hayatım olmadığı halde şükretmeyi bilmediğim için, sizler kadar çabuk öğrenemediğim için üzgünüm...çok vaktinizi aldım, boş yere kendinizi hırpaladınız benim yüzümden, ruhsal gelişiminizi sekteye uğrattım, affedin... ve her birinize her cümleniz için, benimle ilgilenmeye ayırdığınız her dakika için çok teşekkür ederim... yeni farkettim İsmira; ben günlük tutmayı sevmiyormuşum! bu sondu...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| | | |