Siyahça'nın Beyaz SayfalarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çook komik, valla çok güldüm, allah'da sizi güldürsün siyahça, he heehee bayılcam gülerken.. :))))))))))... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
05-06-2009, 04:38 PM
|
#81 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları çook komik, valla çok güldüm, allah'da sizi güldürsün siyahça, he heehee bayılcam gülerken.. :)))))))))) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
05-06-2009, 07:29 PM
|
#82 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları off ya karnım ağrıdı gülmekten,bende bi ara köy oyununa üyeydim,bizde köyleri talan ediyodukkk
__________________ | Offline
| |
05-06-2009, 07:46 PM
|
#83 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları
__________________ | Offline
| |
05-06-2009, 07:50 PM
|
#84 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları yaa siyahçaa benı bılem guldürdün saol ya.... | Offline
| |
05-06-2009, 11:31 PM
|
#85 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 6
20 Mesajinıza toplam 164 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Sevgili siyahca,
Bir an once mizah yazmaya baslamalisin! Ben boyle bir kalem gormedim. Sundan eminim, cok iyi bir yazar olacaksin oyle yada boyle! Eskiden olsa benim tarih ve komplo yazdigim portalda hemen bi kose torpillerdim ama portal kapandi. Ama ne yap et bi yerde yazmaya basla!
Hem terapi oalcak senin icin hem farkli yollar acacak sana! | Offline
| |
06-06-2009, 01:12 AM
|
#86 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları teşekkür ederim arkadaşlarım...bu arada sorunun nedeni belli oldu; meğer gün, gece yarısından sonra değil bu oyun için sabah saat 5 ten sonra değişiyormuşşş! (insan bi haber vermez mi?!) sonuç; zaten başka bir sebepten mahkemem sürüyordu, (tarlam için işçi arıyordum, benimkisi işçi aramak değil, köle çalıştırmakmışşş) işte bugünki anlamsız iki isyanımdan sonra cezam kesildi; -30 akçe! zaten bikaç kuruşum vardı, şu an -20 akçedeyim ve herzamanki gibi açım! komutana eski alacaklarımı sormaya cesaretim de kalmadı artık... bu arada aslında Godot dost, biliyor musun ben teee çocukken yazar olmayı hayal ederdim..ama o zaman ilgilendiğim alan gerilimdi! feci gerilimli öyküler yazardım, hatta bir keresinde yeğenlerime tarlamızın ortasındaki su sondaj kulübesinin aslında bir hapishane olduğunu ve içinde zenci bir kölenin senelerdir prangalı olarak yaşadığını anlatmıştım...arada bir bu kulübeye gelip su saatini kontrol eden belediye elemanları da zenci köleye yemek getiren gardiyanlardı! kulübenin demir parmaklıklı tek penceresine yeğenlerimin boyu yetişene kadar bu hikayeme inandılar...zavallıların çocukluk kabusu oldum! zenci köle! amasyada! yine yeğenleri korkutmak amacıyla, dağ boyunda ve dağ kalınlığında dev yılanların, dağların arkasında pusuda beklediğini anlattığımda bir süre sonra buna benim de inanmam sonucu gerilim tarzı hikayelerime son vermek zorunda kaldım! (hüfff hala gözümde canlanıyor o dev yılanlar!) sonracığıma efenim, ben liseli akıllı uslu (ehh) bir kız olduğumda aniden mistik güçlerimin farkına vardım ve hayatımda yeni bir saçma dönem başladı! o ara çekim yasasını ben bulmuştum! hem de ne bulma! saçmasapan hayallerim gerçek oluyordu, rüyalarımda geleceği görüyordum! işte bu rüyaların biri hafızama yer etmişti...rüyamda bir kitapçı rafında (ya da korsan tezgahı :) ) kendi yazdığım bir otobiyografi kitabının kapağını görüyordum...kapakta benim resmim, kızımın ve ondan biraz küçük oğlumun resmi vardı! kendi hikayemi yazmıştım ve ben çocuklarıyla beraber hayatın zorluklarıyla başetmeye çalışan dul bir kadındım! eşimden ayrıldıktan sonra bu rüyamı ablama hatırlattım, ta o zaman ilk ona anlatmıştım çünkü...ablam ağladı... pefff çenem yine yerlerde!... hayat gerçekten çok komik ama eğer birgün minik bir kitabım olursa bunun komedi tarzında olacağını hiç sanmıyorum!... (dedim size, egomu kurcalamayın diye! şimdi susturun bakalım becerebilirseniz!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
06-06-2009, 03:26 PM
|
#87 (permalink)
| Üsteğmen
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları amcam ölmüş! en son çocukken görmüştüm onu, ama severdim...fakir yaşadı, sıkıntıyla dertle zavallı...koskoca sülaleden kala kala bir en büyük kardeş olan halam bir de en küçük kardeş olan amcam kaldı... dert etmeyin, çok fazla üzülmedim ben...üzülemedim... asıl üzüldüğüm, en büyük yeğenim Mehtap buraya gelemeyecekmiş...onu bekliyordum dört gözle...aramızda yalnızca 3 yaş olduğundan o hem arkadaşım hem kardeşim gibidir...(hala bekardır öhö) faturaları birikmiş, annesi (ablam) işinden kazandığıyla ancak kirayı ödeyebiliyor...istanbulda yaşamak zor!...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
07-06-2009, 08:28 AM
|
#88 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Canım, öncelikle başın sağolsun. Amcana da Allah rahmet eylesin. Gönülden arzuladığın oysa, arkadaşınla buluşma da gerçekleşir hayırlısıyla... Sevgili Siyahça; Matrix'e hükmedin başlığı altında yazdıklarını okuduğumdan beri, sana yazmak isteyip, fırsat bulamamıştım. Şimdi seninle görüşümü paylaşmak istiyorum... "olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki...iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi?" demişsin ya? Olur, canım. Senin kendi çözümlemelerin de var aslında. Ama ben bir konuya dikkat çekmek ve bir kaç şey hatırlatmak istiyorum affına sığınarak. Dileklerimiz olur olmasına; 1- Evrende her şeyin, dolayısıyla bizim dilediklerimizin de mevcut ve mümkün olduğunu, kesin bir inançla kabul ediyorsak, 2- Dileklerimizi olumlu anlamdaki sözcüklerle, olumlu fiil ve şimdiki ya da geniş zaman kuruluşlarıyla düşünüp dile getiriyorsak, 3- Onun bizim için gerçekleşirliğine inanıp, hayatımıza almayı kabul ediyorsak, 4- Gerçekleşmekte olduğunu bilmenin emin olma duygusuyla, güvenle, serbest bırakabiliyorsak, oluyor. Burada her maddenin püf noktası; * 1. maddedeki realite anlayışı düşünce modelin olsun. * 2. Aklından geçen, dilinden dökülen söze dikkat! Şakayla bile olsa söylenen sözler potaya giriyor. * 3. Arzuladığın şeyi hakettiğine ve bunun senin için güvenli olduğuna inan. * 4. Bunları yaptıysan iş bitti zaten.Tevekkülle bırak, yaşamına devam et. Şimdi devam edelim: "çok birşey istemiyorum ki" Neden 'çok bir şey 'istemiyorsun ki? Evrende yeterince olmadığından mı?.. Yaratan'ın gücü yetmeyeceğinden mi?.. Sanmıyorum. Yoksa bunu haketmediğine inandığından mı?.. Ya da cehennemde yanma korkundan mı?.. Allah'ın "yeryüzünde halifem" "ruhumdan üfledim" deyip yarattığı tek ve özel parça olarak, hayatta her şeyin en iyisini, en güzelini, BOLLUĞU BEREKETİ yaşamayı haketmiyor muyuz her birimiz? O halde; Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum. Gibi bir düşünce biçimini içselleştirsen ve anlık diline gelen ifadeler de, gerek inanç gerek cümle kuruluşu olarak, pozitife dönüşse... Baskı altındayken, insan olumluya odaklanmakta ve güvenmekte zorlanabiliyor. Ama bunu aşmak için senin çok etkili bir aracın olduğuna inanıyorum... Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
sorunun ne olduğunu biliyorum da kendimi bundan nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum işte!... | Bunu bilmediğinden emin misin?.. Yukarıda çekim yasasını keşfinle ilgili yazdıklarını okuyunca, aslında çok iyi bir yöntemi bildiğini düşündüm... Sorunların çözümü için ihtiyaç duyduğumuz kaynaklar kendi içimizdedir. Sadece bunu farketmemiz gerekir. Ve dönüşüm için en etkili yöntem, keyif alarak kullanacağın yöntemdir. Senin çekim yasasını doğallıkla işlettiğin yöntemin hangisi?.. Senaryo yazmak!.. Evet!.. Senaryo kurgulamak, senin çok doğallıkla ve keyifle yapabildiğin bir şey...Yine yazmak da en etkili araçlardan biri... Dahası… Bilinçaltı oyunlardan, mizahtan çok hoşlanır. O yetenek de sende...O halde?.. ?... ?... Haydi! Ne duruyorsun? Yeni senaryona başlasana!.. Akça Pakça imzalı yeni hayatının senaryosuna!.. Ne dersin? super (İpucu:Yaşamının nasıl olmasını istiyorsan, ne olmak istiyorsan ve nelerin olmasını istiyorsan...Hepsini, şu anda onun içindeymişsin gibi, şimdiki zaman kipiyle ve pozitif sözcüklerle ve duygularını da işin içine katarak! Sana bir şey diyeyim mi, samimiyetle, şu anda bu düşüncenin heyecanıyla içim titriyor benim!)
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
08-06-2009, 09:17 PM
|
#89 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları ismira arkadaşım, sen ne ka akıllı birisin! yazını okurken önce aklına, zekana, sonra inceliğine, hassaslığına hayran kaldım! teşekkür ederim...Allah razı olsun! Allah ne muradın varsa versin! Allah tuttuğunu altın etsin! Allah sevdiğine bağışlasın!... (henüz o senaryoyu mizahla nasıl harmanlayacağım kafamda netleşmedi...becerebilirsem yazarım..)
| |
08-06-2009, 09:29 PM
|
#90 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları rezil oldum koca çeteye! bütün çete benim aptal olduğumu düşünüyor! (başka ağlak smile yok mu?!) küçük komutan: Tavşanlıdan kimse ayrılmasın 2. bir emre kadar.
Siyahca,size dava açılacak,isyanınızı kanıtlıyorlar,birazda ceza keserler. büyük komutan: Başlığı kilitliyorum...
Böyle nahoş bir durum ilk ve son olur umarım...
Verilen emirlerin son anda iptali, zorunda kalınmasının ne derece zor bir karar olduğunun bilinmesini isteriz...
İstihbarat elemanlarımızı bu konudaki çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz...
Bir felaketin eşiğinden dönüldü... İsyan eden askerlerimizin isimleri deşifre edilemedi...Sıkıntı en az şekli ile atlatıldı...
Dikkati elden bırakmayalım... Siyahça eğer mahkemeye verilirse, isyan tuşuna yanlışlıkla bastığını savunsun... Örgüt irtibatını şiddetle reddetsin... Aylardır Tavşanlı'da bulunmasını ve Tavşanlı vatandaşı olmasını, örgüt irtibatı olmadığına delil olarak sunsun diye düşünmekteyim...(Liderlik kararı olmayıp şahsi fikrimdir, bağlayıcılığı yoktur, tavsiye niteliğindedir)
| | | |