10-03-2008, 11:03 AM
|
#156 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler Merhaba birkaç gündür kendimi tam anlamıyla uzaylı gibi hissederek dolaşıyorum. Tatsız keyifsiz hiçbiryere ait olmayan ben. Pazar gününü arkadaşlarımla birlikteydim. Hiç keyif almadım muhabbetlerinden sıkıldım. Birşey yapmam lazım biryerlere gitmem birileriyle oturup konuşup muhabbet etmek havadan sudan sözetmek ama kendimi oraya ait hissetmek bir tat eksikliği bir lezzetsizlik yaşıyorum ama çok keyifsizim bu birkaç gündür birazda bu keyifsizliği sizlere bulaştırmamak için yazmadım... Kendimi çok çok yanlız hissediyorum birkaç gündür ve ne yaparsam yapayım bu histen sıyrılamıyorum... Bu kendini yanlız hissetme, kimsesiz dünyada tek başına vs gibi hisler o kadar benliğime işlediki mantığımla kendime bir sürü önermede bulunuyorum yine sıyrılamadım işte...
Bu arada iyi giden şeylerde var birkaç gündür çok daha şükür doluyum sanki çevremdeki herşeye daha farklı bir gözle bakıyorum daha az çileden çıkıp daha çok şükran duyuyorum. Çocuklarıma olan sevgim bir kaç daha arttı sanki... Yazla kışı sıcakla soğugu aynı yaşıyorum... Belki saçmalıyorum ama durum bu...yorumlarınızı, önerilerinizi, sabırlarınızı, desteğinizi, ilginizi bekliyorum arkadaşlar nedir benim bu yaşaadığım nezaman kendimi biryere ait hissedeceğim bu kimsesizlik modundan ne zaman çıkacağım bir bileniniz varmı? |
| |