Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

siyah inciler

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri siyah inciler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Siyah'cığım canım sana hadim olmayarak bir öneri getireyim canım ben önce işe nikinle başlamanı öneriyorum.Kendini siyah demekle bile sınırlıyorsun canım benim.Ben kendime nik seçerken çok zorlandım.Halbuki bana çok kolaymış gibi gelirdi.Kendmi sınırlardan olumsuzluklardan arındırmak istedim.Hep özgürlüğüme düşkün olduğumdan ve bitürlü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

siyah inciler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-05-2008, 11:47 AM   #221 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: siyah inciler

Siyah'cığım canım sana hadim olmayarak bir öneri getireyim canım ben önce işe nikinle başlamanı öneriyorum.Kendini siyah demekle bile sınırlıyorsun canım benim.Ben kendime nik seçerken çok zorlandım.Halbuki bana çok kolaymış gibi gelirdi.Kendmi sınırlardan olumsuzluklardan arındırmak istedim.Hep özgürlüğüme düşkün olduğumdan ve bitürlü özgür kalamadığımdan dolayı mustangı seçtim.Biz isimlerimizi kendimiz seçmedik ama niklerimizi kendimiz seçiyoruz.Sen canım kendi kendine karamsarlaştırıyorsun.Şöyle neşeli bişeyseçsen ne seçerdin acaba çok merak ediyorum.?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-05-2008, 04:06 PM   #222 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sevgili siyahım merhabalar..

canım bu boşlukta salınma dönemim ilk başlarda normaldi ama artık biraz uzun olmaya başladı..

geçmişten kurtulduğumuzda önümüzde bilmediğimiz yeni bir yol açılır birden kendimizi boşlukta hissederiz..
geçmişin acı veren güvenli sandığımız ortamı bize sıksada içimizdeki negatif egomuz tekrar oraya dönüp kavuğumuza sığınmamızı öğütler..

garip olan artık dışarı çıktık genişledik. azda olsa nefes almanın rahatlığını vücudumuzu esnetmeinin güzelliğini yaşadık
artık kabuğumuza girmek istesekte oraya sığamayız.. ama ileriye gitmek içinde içimizde yeterli enerji yokmuş gibi gelir..

eğer bir hedef belirleyerek kendimize güvenip yola koyulmassak iki adım geri iki adım ileri yaparak olduğumuz yerde sayarak kalırız..

kabuğun içindeyken dışarıyı bilmediğimiz için amaçlarımız yoktu ama şimdi dışardayız kabuğumuzun başında beklemenin bize bir faydası yok ki tatlım..

en kötü yaşanmış şey bile bize bir şey kattı.. bir şey öğrenmemizi sağladı..

anne babanın en popüler evladı olmadın belki ama bildinki
iki evladın var her ikisinede senin için değerli olduklarını hissettrimen çok önemli..

bildinki anne aile baba güven kavramları çok önemli bunu çocuklarına en iyi şartlarda verdin bunun için..

neden hala olmayanın peşindeyiz..
evet olmadı mutlu bir çocukluk yaşamadın varmı bunun tekrarı..

sil baştan annenin çocukluğuna inip önce annenin doğru bir anne olmasını sonra doğru baba ve kardeş olmalarını sonra senin
istediğin aile ortamını sağlamak mı daha kolay ..
yoksa tüm yaşanmışlıkları eğrisi doğrusu ile kabul edip ileriye daha ileriye kendimizi ve ailemizi ve bütümüzü taşımaya çalışmak mı..

nereye kadar kendimizi veya onları suçlayarak ilerleyebiliriz ki..

benim annem babam ayrılmışlar ben küçükken..
her ikisindende ayrı bir şehirde büyüdüm..
bende isterdim lay lay bir çocukluk geçirmeyi.. ama olmadı..
olmayan için enerjimi harcamak yerine olacak olanlara ulaşmak için yol almalıyım..

önce bu hayat için bir özet çıkart canım..

sen kimsin..
ne istiyorsun..
ulaşmak istediğin hedefin ne..
nasıl bir yaşamın olsun istiyosun..
nasıl bir sen olmasını istiyorsun..
başkalarının değil kendinin nasıl olamsını istiyorsun..

bu hedeflerinin gerçekleşmesi için ne kadar yatırım yaptın kendine ..
en kısa zaman da neler yapabilrisin..
hedeflerinin en büyüğüne ulaşmak için ona giden küçük hedefler belirle ..
en kolay olanından başla yapmaya..
ve her seferinde bir sonraki aşamaya geç..
yaptıkların başardıkların için kendini takdir et...

kendini takdir etmekten neden bu kadar kaçıyorsun..

sen çok başarılı özel bir insansın..
bir çok konuda başarıların var..
bunları sen yaptın sen başardın kendin ile gurur duymalısın..

yaşamının sorumluklarını alıp ileriye doğru yönelmelisin..
her şey hazır önümüze gelmiyor malesef çaba vermemiz gerekli önce..

yeni arkadaşlar için yeni ortamlara girmelisin..
kendinden emin olmalısın..

buarada telkinleri düzenli olarak dinlemeye davam et canım..

ankarda patikam diye bir kişisel gelişim merkezi var..
tuğrul bey in buradaki derslerine katılıyorum ben..
istanbuldaki grupları keyiflidir.. aynı ortamın ankarada da olduğuna eminim..
http://www.patikam.net/

fırsatın oldukça burası yada benzer merkezlerde yeni girişimlerde bulun..
tatlı paralarını eğitim için biriktir.. içindeki çocuğa oynayacak oyun alanı vermessen abur cabur ister
ama oynayan çocukların aklına ne yemek ne giyinmek gelir..

içindeki sen en doğru seçimi yapacak..

sevgiler canım..
Alt 09-05-2008, 04:23 PM   #223 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonbahar is an unknown quantity at this point

canim ya lütfen bui kadar karamsar olma bir kere sen daha yaşam yolunun başında genç bir yüreğe sahipsin.. ve yapabilecegin eminim bir cok sey var yeterki iste ve birinden basla bak mesela kismetse ben bir dahaki aya ankaradayim sen sinmdiden gidecegimiz gezebilecegimiz yerleri arastir bakarsin oralarda beraber yeni bir şeyler yapabiliriz.. aksamlari bahceliye dondurma yemeye gideriz.. arada bir genclik parkina gideriz yani kisaca lütfen topla kendini ve birakma seni seviyorum canim ve yanindayim hic unutma emi
sonbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2008, 06:03 PM   #224 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

siyahcım katılmak için vaktin olursa sna güzel bir etkinlik buldum.. hemde ücretsiz..

9 mayıs cuma

saat 19:00’da - ücretsiz

ankara neva’da

prana sıfası tanıtımı

&

ıkız kalp medıtasyonu

butun dinlere ve felsefelere saygiyla yaklasan,

modern tibbi tedaviyi desteklemeyi amaclayan

tamamlayici bir iyilestirme yontemi

“prana(yasam enerjisi)sıfası”

prana sifasi, dokunmadan yapilan basit, guclu ve etkili bir enerjiyle tedavi yontemidir.

bu metod, bedenin iyilesme konusunda icsel bir yetenege sahip ve kendi kendini onaran

bir yasam birimi oldugu gercegine dayanmaktadir. prana sifasi, sorunlu bolgedeki yasam enerjisi (prana) seviyesini

yukselterek dogal iyilesme surecini hizlandirmayi amaclar.

daha ayrıntılı bilggilere buradan ulaşabilirsin..

http://nevagelisim.com.tr/turkce/duyurular.aspx?idd=164

saffet beyde (saffet güler çok severim kendisini pazar günü başka bir eğitim için orada olacak.. fırsatın olursa değerlendir.. super )

sevgiler..
Alt 11-05-2008, 08:57 AM   #225 (permalink)
Mustang
Guest

Siyah'cığım anneler günün kutlu olsun .
Alt 12-05-2008, 10:05 AM   #226 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point

Günaydın anneler gününüz kutlu olsun... Sevgili Mustangcığım ben Siyah seviyorum onu karamsarlık yada olumsuzluk gibi yorumlamıyorum siyah olmasa herhalde mavi yada mor olurdum benden turuncu olmaz gibi geliyor. Sevgili arkadaşlarım kendimi karamsar hissetmiyorum sadece birşeyler başarmak istiyorum kendimi yeteneksiz hissediyorum. Shamanic farkettiği gibi yaşam enerjimle ilgili bir sorun yaşadığımı sanıyorum kendimi çok yorgun hissedip başladığımı sonuçlandıracak enerjiyi bulamıyorum yani birden bire pilim bitiyor yolda kalıyorum... Bunun içn birçok şey deniyorum vitamin kullanıyorum, bitki çayı içmeye gayret ediyorum kronik yorgunlukla ilgili atakan bey bana cd hazırlamıştı onu dinliyorum erteme alışkanlığı ile ilgili olanı dinliyorum sonuç eskisinden iyi geçmişle didişmiyorum bugün için birçok şey istiyorum yine yakalayamadığım birşey var içimde bir yaşam enerjisi bir güç eskisi kadar olmasa beni geride bırakıyor. Çok okuyorum hipnoz cdleri piyasa yeni çıkanları dinliyorum adil maviş özgüvenle ilgili bir cd var beni toparlıyor. Hipnoz eğitimleri veren bir doktor var onun eğitimlerine katılacağım param hazır olunca... Eskisi kadar alışveriş merkezlerine esir değilim oraların dışındada zaman geçirebiliyorum. Her geçen gün annemi yeniden yorumluyorum onunla ilgili yorumum ondan beklentilerim hergeçen gün azalıyor. Ben yaşayamadıklarımın peşinde değilim artık. Bu siteye girdiğim gün ile bu gün arasında halimde hareketlerimde yaşama bakışımda o kadar fark varki... Kurduğum cümlelerde o kadar farklıki ben farklıysam çevremde farklılaşıyor aynı insanlar farklı tepkiler. Ben dilimi tutmayı öğreniyorum dilimden çıkanları dinlemeyi ağzımdan çıkanı kulağımda dinliyor... Haa benim eski davranışlarımı özleyenler yokmu tabiiki var. Benim yapabileceğim birşey yok onlar her daim beni koydukları yerde bulmak istiyorlar ben kimseyi bıraktığım noktada bulmak istemiyorum herkez yaşantısına yeni birşey katsın... Sadece bu pilimin bitmesi eparmağımı bile kıpırdatamaz hale gelmek işte sorun bunu nasıl aşabileceğimde...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 10:46 AM   #227 (permalink)
Mustang
Guest

Canım siyahı bende çok severim ama moru tercih ederim çünki mor enerjiyi kendine çeker sen kendini elbeteki çok değiştirmişsin bu çok kolay bir işdeğil canım tabiki enerjimiz düşecek ve yeniden yüklenecek.Ben şu bir ayı çok yorgun geçirdim enejimin tamamen bitiğini hissetiğim anlar oldu .Ogünler üstüme mor bişeyler giydim hatta biraz ileri gidip yatağımın başına bile mor bişyler koydum .Mesela dün benim bütün enerjimbitti hatta hastalandım bütün negatifleri üzerime çekmiştim azdaha patlayacaktım .Önce bi duş aldım suyun arındırıcı gücüne bıraktım kendimi ,sonrada hayalin çekim yassaı medisini dinleyerek uykuya dalmışım çok şükürler olsun sabah iyi kalktım.Canım sende kendine iyi gelecek şeyleri kendine çekeceksin ve en iyi ne geliyorsa onu uygulayacaksın yolun açık olsun.
Alt 16-05-2008, 08:19 PM   #228 (permalink)
Mustang
Guest

Canımya sitedeki erkekleri kısksndımoh birbirlerine kahve gönderip sohbet ediyorlar .Bende sana kahve göndermek isterdim ama biliyorsunya teknoloji özürlüyüm.Hadi nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyor iyisindir inşallah?
Alt 21-05-2008, 10:05 AM   #229 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba siyah ben dün sitede gezerken shamanicin biyazısını okudum bu gün onu deneyecegim çok ilgimi çekti.senilede paylaşmak istedim istersen sede bi oku.Gizemli konulardaMekanların enerjisel temizliği.Bana denemem gerektiğini gösterdi .Ben temizlik yaptığımı sanıyormuşum .Siyah'cığım seni özledik .
Alt 14-07-2008, 10:55 AM   #230 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt:Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum

Hepimize iyi birgün dileyerek başlıyorum arkadaşlar uzun zamandır bir yol arayışı içindeyim. Yeni başlangıçlar arıyorum kendime ama nereden nasıl başlayacağım bilemiyorum... sizinle tanışalı bir yıl zarfında o kadar çok şey değiştiki hayatımda bazen ben bile inanamıyorum... Geriye baktığımda o benle şimdiki ben arasında kilometreler var çok yol katetmişim ama şimdide karşıdan karşıya geçerken ortada bekleyen insan konumundayım yolu yarılamışım karşıya geçmem lazım birden korkuya kapılmışım geridönmek için geç karşıya geçmek için yüreksiz... Araftayım yani...
Geçen yılki ben sadece hayattaki kalan süresini doldurmak isteyen bir insandı. Hayattan hiçbir tat almıyordum her yaptığım rutin iş bana acı veriyordu. Saatlerce bir noktada oturuyordum insanlarla selamlaşmak bile bana zulum geliyordu. Bu gün çok daha iyi bir noktadayım. bir sürü yeni şey başardım yeni birşeylerde başarmak hevesindeyim. işte bu noktada bir güvensizlik sarıyor beni nede olsa paslanmışım yıllarca yeni birşey üretmemiş hayal etmemiş saatlerce bir duvarı seyrettiğim zamanlar olmuş şimdi ne yapmalı nereden başlamalıyım.
Geçmişte beni üzen insanlara bakıyorum inanamıyorum kendime bu insanlara nasıl teslim olmuşum ne kadarda zavallılar nasıl nasıl bukadar diz çökmüşüm nasıl nefesimi tutmuşumda tepkisiz yıllar yaşamışım nefesimi tutmuşum...
Aslında yeni bir hayat istiyorum kendime neler düşleyipde gerçekleştirememişim nasıl bir ben isteyipte isteklerimden vazgeçip nasıl birbene teslim etmişim kendimi...
Bu geçen zaman zarfında farkettiğim şey irademin çok güçlü olduğu kendine onurlu bir yaşam seçerek tüm olumsuzluklara katlanarak yaşam çizgisini korumaktı yaptığım bunun sonucuydu depresyon...
aslında yeni bir yol var şuanda karşımda henüz yürünmemiş geçmişte yapmak isteyipte yapamadığım bir sürü şey var sadece nereden başlamam gerektiğinde korkular oluşuyor içimde...
Heryerde gidebilir yeni olan herşeyi deneyebilir yanılsamalara katlanabilirmişim gibi hissediyorum sadece çok büyük bir güvensizlik bir karadelik beni tekrar içine çekiyor tekrar içime kabuğuma yapıyorum son birkaç aydır yaşadıklarım bunlar...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks