siyah incilerHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri siyah inciler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Siyahcım hoşgeldin tekrardan,gerçekten merak etmiştik,nerelerde,neler yapıyor diye,günlüğünü yukarılarda görünce mutlu oldum...
İyi olmana sevindim,aynı duyguları bende yaşıyorum,ama bi yerden başlaman gerek,ki başlayacaksındırda,zamanla ruhun sana nereye gideceğini zaten gösteriyor senin kafan karışık olsa bile...
Ayrıca buluşmaya gelirsen çok seviniriz...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
14-07-2008, 11:37 AM
|
#231 (permalink)
| Guest | Ynt: siyah inciler Siyahcım hoşgeldin tekrardan,gerçekten merak etmiştik,nerelerde,neler yapıyor diye,günlüğünü yukarılarda görünce mutlu oldum...
İyi olmana sevindim,aynı duyguları bende yaşıyorum,ama bi yerden başlaman gerek,ki başlayacaksındırda,zamanla ruhun sana nereye gideceğini zaten gösteriyor senin kafan karışık olsa bile...
Ayrıca buluşmaya gelirsen çok seviniriz... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
14-07-2008, 02:04 PM
|
#232 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler Değişim, dönüşüm bir hobi edinmek, yabancıdil öğrenmek yeni bir iş yapsam ne yapabilirim benim elimden ne gelir bunu bilmek istiyorum bunun cevabını bulunca sanırım yolun karşı kıyısına geçmiş olacağım...
Bir yanıma güneş işlemiyor hep olumsuzluk üretiyor. Bu yaşta ve niteliksiz görüyorum kendimi ve yeni bir yol oluşturmak riskli geliyor. Ama içimde öyle bir itici güç oluştuki bir şeyi başardığımı görmek istiyorum... Biraz içime kapanmama neden olanda bu sanırım. Hayattan taleplerim var artık ve bu talepleri nasıl kanalize edeceğim konusundaki kuşkularım var. Yeniden ayağa kalkıp yenilenmek, öğrenmek, risk almak gerekiyor yani yaşamak yaşama dönüş bunları gerektiriyor. Yaşamdan kopuşta böyle bir gereklilik yoktu. İşte korkum bu... | Offline
| |
14-07-2008, 03:53 PM
|
#234 (permalink)
| Üsteğmen
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler Sevgili Shamanic sizden ayrı geçen süre içerisinde kişisel tarihimi yeniden inşa ettim kendimi, yaşadıklarımı, tepkilerimi yaptıklarımı yapamadıklarımı eksik yaptıklarımı fazla yaptıklarımı herbirini tek tek değerlendirdim. Eylül ayından itibaren bir grup içerisinde olmam gerekiyor hem eğitim almak hemde kendi başıma aşamadığım sıkıntılarımda profesyonel yardıma ihtiyacım var.Sanırım af konusunda böyle bir yardım alacağım...
Devam eden sıkıntılarım hala var, yeni bir açıdan baktığım sıkıntılarım var aşabildiklerim var, saplanabildiklerim var. Ama ilkdefa yararlı olma isteği var içimde bu gerçektende kaybettiğim bir yönüm...
Blokajlarım var. Günlük yaşamda hala sıkıntılarım devam ediyor. İşe geç gidiyorum günlük işlerimi yetiştiremiyorum ya çok temiz bir evde yaşıyoruz ya çok dağınık bir bakıyorsun ev müze gibi toz bezleri bile bir hizada... belki sizlere çok basit geliyordur ama benim için sorun bir öyle bir böyle ya çok düzenliyim herşey ip gibi yada yaka bir tarafta paça bir tarafta genel görüntümde öyle ya zımba gibiyim saçlar fönlü tertemiz mis gibi yada yataktan fırlamış gibi bir öyle bir böyle benim içinden çıkamadığım bir durum bu aslında bir kalıp bu bilinçaltında birşeye hizmet ediyordur mutlaka. Mutlaka birşeylere kalkan olmuştur zamanında ama şimdi işe yaramıyor. Sadece hayatı zorlaştırıyor. Enerjimdeki ani düşüşlerde öyle bununda bilinçaltı kaynaklı olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz bir çok sosyal olma saplantısım var olmamı öyle görünmemi sanırım öyle görünme sosyal olmak olsaydı sıkıntım yani bu gerçekten bir istek olsaydı sanırım çoktan bunu aşmış olurdu. Bu kalıpları unutmuş olduğum bir iyi niyet var buna ulaştığımda zaten hayatımdaki bu uçları aşmış olacağım. | Offline
| |
16-07-2008, 10:32 AM
|
#236 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: siyah inciler Bir geç günaydın benden bu gün yine geç geldim işe yinede son iki gündür baya baya enerjiğim kendi yapıma göre daha az depresif daha az küskün daha mutlu hani neredeyse yaşama bağlanıyorum der gibi...
Sevgili Serpil Pazar günü Ankarada olursam toplantıya katılacağım hatta veletleride getireceğim. Şayet gelemezsem Ankaralıları ve seni Ankaradan yolu geçen tüm arkadaşlarımı beklerim bir öğlen gelin bir çayımı için isterim. Kucak dolusu sevgiler. | Offline
| |
24-07-2008, 04:28 PM
|
#237 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Burada Sıkışıp Kaldım Üç yıl önce ne kadar çok umut vardı işimle ilgili içimde. Önce beklentilerim sonuçsuz kaldı sonra umut etmek bir yana hayal bile kuramaz hale geldim. Şimdi son üç yıldır sıkışıp kalmış durumdayım burda bu durmda olmak biraz içimi acıttı bugün...
Umut beslememek ne kadar sıkıcı aslında yaşadığım kolay hayat burada şükretmem gerektiğini söylüyor eşim ama bir eksik bir noksanlık yaşatıyor bana burada olmak...
Sabah gel bir fincan çay iç. Öğlen hurra hep beraber salata hazırla internette dolaş kitap oku akşam beşte tarlaya yürü arabayı çıkarmak için...
Bir lezzetsizlik barındırıyor içinde itici bir şey yok içinde mesela daha iyi kazanmak içinde çok çalışmak olsada...
Son derece rahat neredeyse üç yıldır iş kıyafeti bile giymiyorum ne giysen olur sadece gel git...
Nereye elimi atsam buradan çıkabilmek için elimi attığım yeryer kuruyor buradan giden arkadaşlarımı görüyorum hayat buluyorlar belkide kolay iş, işsizlik geriletiyor insanı...Yorgun gitmiyorum eve işte yorulmuyorum çünkü iş yok belkide eee daha ne diyorsunuz ama ben burada kapana kapanmış gibi hissediyorum bir filiz vermek istiyorum birşeyleri kazanmak birşeylerin üstesinden gelmek başarının tadını heyecanını hssetmek... Binlerce kilit var sanki yaşantımda sanki tam açmaya başlıyorum kilitleri o kadar çoklarki aç aç bitmiyor... | Offline
| |
24-07-2008, 04:53 PM
|
#238 (permalink)
| Üsteğmen
| Ben Bir Mucize İstiyorum Aslında Bir tat tuz kaybettiğim umut, yaşama sevinci, kahkaha, özgüven, dilemek ve dileğine kavuşmak belkide başarının unuttuğum lezzeti, özlediğim dostlar tatlı muhabbetler geri dönün yaşantıma...
mutlulukla katın yaşantıma, yine hızla çıkayım merdivenleri yine sabah olsada işime gideyim diye içim içime sığmasa, yeniden ağlayana kadar gülsem, yine risklerden korkmasam bende kalan sadece bir şükür var hiçbir zaman bırakmadığım herzaman ve herzaman şükredecek birneden bulduran bana. Bunun dışındaki tüm tatlar neden çıktınız yaşantımdan yeniden yeşermek istiyorum kurumuş bir iken... | Offline
| |
24-07-2008, 05:00 PM
|
#239 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler merhaba siyah...
ben daha yeni sayılırım sitede...
biraz önce günlüğünü karıştırdım biraz...
ve haika yazılar yazmışsın...
tebrik etmek istedim ve yazılarını takip edeceğim...
asıl önemli olan ise şu...
bazı konulardaki sorunlarımız aynı... super
__________________ http://site.mynet.com/dexlier | Offline
| |
24-07-2008, 05:12 PM
|
#240 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Ben Bir Mucize İstiyorum Aslında İstediğin bir mucize değil aslında.Hep hayatımızda olan fakat bazı zamanlarda görmekte zorlandığımız şeyler.İnsan umudu olmadan yaşayamaz derler.Umut hep vardır aslında bir kıyı köşede.Ama biz bizi sarsacak,iliklerimize kadar sıcacık dolduracak umut peşindeyiz.Kendinin farkında olmadan,aldığın nefesin,içtiğin suyun farkında olmadan yanı başında duran mutluluğu nasıl farkeder ki insan?
Güneş sadece ısıtmak ve ışık yaymak için doğuyor sanıyorsan,gece de hep bir hüzün,aynada yıldızı sönmüş gözler görüyorsan yaşama sevincini neyler insan?
Herşey senin içinde.Bulmak istediğin ama göremediğin yerde belkide.Yüreğinde.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| | | |