merhabalar arkadaslar
ben uye olalı 20 gun falan oldu.ama duzenlı dınleyemedım. bıraz kendımden bahsedeyım.
benım sorunum:özguven eksıklığı+baskalrının düşüncelerını onemseme+suçluluk duyguları vs..
20yasındayım ve unıversıte öğrencısıyım.hala kendımle uğrasıyorum.ama ben bılıyorum sorunun kaynağını küçüklükten gelen aıle baskısı:elalem ne der? düşüncesi.
bır sure sonra baskalrı ıçın yasar oldum. baskalrını mutlu etmek. onlara ıyı gorunmek sankı benden bıle degerlı gelıyordu.herkesın benı sevmesı,bana olumsuz bışey soylememesı ıçın yapılan sahte davranışlar..
düşüncelerımı toparlayamyorum.bazen dalıp dalıp gıdıyorum. yani- odaklanma sorunu -.bazen dunyanın en mutlu ınsanıyım.bazense ölmek ıstyorum.pencereyı acıp kendımı atmamk ıçın agladıgım çok oldu. çook agladım.her gun yenı bır karar aldım. soz verrdım kendıme. yarın hersey degışecek dıye..ama malesef o yarınlar hıç gelmedii.herşey şimdide baslıyor belkıde.. şuanda..
ne olur ölmek ıstemıyorumm.
henüz çook gencımm.
.
.sorunum sadece bu degıl.yemek krızlerım var.ve bu hıç normal olmayan bır bıçımde..kontrol edemedıgım yeme davranışları. çatlayıncaya kadar derler yaaa. aynen öyle.sonra tabıı suçluluk duyguları,kendımı degersız hıssetme....daha ayrıntılı yazmak ısterrdım fakat cıkmak zorundayım. baska zamn ınsallah
desteklerınızı beklıyorum.mümkün olduğunca yazıcam..
şimdiden herkese teşeekkürlerr