Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederimm düzenli sanıyordum evet o siteyi biliyorum hayal abla söylemişti tekrar teşekkürler...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-07-2008, 05:14 PM   #351 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

teşekkür ederimm düzenli sanıyordum evet o siteyi biliyorum hayal abla söylemişti tekrar teşekkürler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 11-07-2008, 08:47 AM   #352 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın Dün gece biraz zor geçti .Bizi üst komşu yine kavga ettiler.Bizede naklen yayın dinlemek düştü.Bundan Altı sene önce taşındılar.Kadın çok hoş mavi gözlü uzun boylu bakmaya kıyamazsın adam yeşil gözlü yakışıklı çocuklarda haliyle çok güzeller.Dışardan bakıldığında mükemeller taşındıktan sonra bi ara sanki üstümüzde hiç ses olmadan sanki güreşiyorlarmış gibi seseler gelmeye başladı sonra sadece adamın sesi siz bunları hak etmiyorsunuz demeleri çocukların yapma babcığım demleri.Bizler bir anlam veremedik ev halidir karışmak bize düşmez dedik ama sonra apartmanın softa yakasıyla pek bi anlaştılar kavgalar boyut değiştirdi ve şiddetlendi bütün apartman müdahale etmeye başladı.

Bizlerlede görüşüyorlar ama diğer tarafla daha samimiler.Kızın annesiyle tanıştım çok hoş biri ayıca benim arkadaşımında akrabası olduğu ortaya çıktı.Sora diğer tarafbunlardan bıkı görüşmeyi kesince bizimle samimiyet kurdular eşim vebende üstümüze vazife olmayan herşeye atlarmışız gibi bu olaya syirci kalamadık.Biz onları ayırmaya çalıştıkça onlar daha çok tarıştılar olan çocuklara oluyor.Bu aile kendilerini okadar yalnız bırakmışlarki kimseleri yok sanki.Kadın kocasını herkesten ve herşeyden kıskanıyor adamı kendine saplantı yapıyor ve adamın yanında olan ve haklı bulan herkese cepe alıyor ben hadimi aştım ve işn içine çok girdim .Kıaz akıllar verim adama belki hayatında kimsenin söylemeye cesaret edmyceği şeyler söyledim .Hani bir değim varya bir kulağından girip öteki kulağından çıkıyor diye kadının kulağından bile girmiyor .Kulakları tamamen kapalı hani girip çıksa belki kırıntıları kalır.Adam mantıklı söylenmiş şeyleri dinliyor ve uyguluyor.Kadın beni diğer komşularımdan hatta kendi kız kardşimden bile kıskandı.İki sene uğraştan sonra kendimi yorgun hissettim ve bana yaptığı bir sygısızlıktan sonra bütün ilişkimi kestim.Şİmdi huzurluyum vekafa dinliyorum .Şimdi kendilerine başka seyirci buldularki kavgalar yeniden başladı.Kadına tedavi görmesi için çok uğraştık ama kabul ettiremedik zaten biri başlasa hepsini DR tedaviye alır.Dün ine aynı aolaylar başladı ve ben sonderece ilgisiz bir şekilde baktım .Bir şeyi değiştiremiyorsanız bırakın gitsin.

Ben insanların kendilerini DRa gitmekten neden çekindiklerini anlamıyorum sorun ayak olunca gidiliyor ve bizim komşunun günü hastanede geçer her neresi ağrırsa hastaneye gider ama iş kafa DR gelince ben delimiyim diye tuturur.İllaki delimi olmak gerekiyor bir erimiz ağrıyınca nasıl DR gidiyorsak kendimizi iyi hissetmediğimizdede RuhDR gide bilmeliyiz .Ben bu olayda çocuklara çok acıyorum .Biz konuşurken bana sığınıyorlardı şimdi çok yalnızlar ve bu aylnızlık onları aşırı hırçın yapıyorBizler hayata karşı sorumluyuz gerekirse deli DRuna gerekirse hastaneye yatmalıyız .Hayat çöpe atılmayacak kadar değerli kendimizden biz sorumluyuz ve bu yaşam bize emanet ve ne gerekiyorsa yapmak ize düşüyor.

Kötü bir paylaşım oldu ama hayatın gerçeği bazen biz bazen çevremizdekiler bu tür şeyler yaşaya biliyor.Lütfen yardım almaktan kaçınmayın .

Alt 11-07-2008, 09:32 AM   #353 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point

ablacım çok güzel yazmışsın.. sizlerin hayat deneyimleri, bu deneyimlerden bize verdikleri o kadar önemli ki.. kötü bir paylaşım olmamış o yüzden, çok faydalı paylaşımlar bunlar, almak isteyene öyle çok mesaj var ki..

teşekkür ederim, eline diline sağlık
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 12-07-2008, 07:13 AM   #354 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın ... Biz dün kuzumla kız kardşime gittik ve güzel bir gün geçirdik .Onun evinde trafik gürültüsü bizimkine göre az sanki sayfiye gibi geliyor bize.Biz kuzumla iyi vakit geçirdik ama evdeki hava hiç bizimki kadar iyi değildi.Bizim tehlike kendine gidecek yer bulamamış ve biz gittiğimiz için kızgındı ve buda eşime yansımış .Bizi almaya geldiğinde sonderece sinirliydi .Bende hiç umursamaz bir tepki verdim.Benim umursamaz halim önce biraz sinirlenmesine sonra skinleşmesine neden oldu.Kuzum biraz sinirlendi ama onuda sakinleştirdim .Elimdekilerin hiç birini ona kaptıramam.Bizim İzmir seyahatinin etkileri henüz çıkmadı fırtına öncesi sesizlik yaşıyoruz .Geçen sene İzmir dönüşü terör estirmişti ama zararlı kendisi çıktı eskiden hiçdeğilse birbirimizle konuşuyorduk artık çok gerekli olursa bir iki kelimeden çok konuşmuyoruz.Bir insan kendi eliyleancak kendine bukadar zarar vere bilir.Hayatın her yaşında hayata saygılı olacaksınki saygı görebileceksin.o elinden geleniardına koymayacak ve herkes ona saygı duyacak diye bir şey yok.Büyük büyüklüğünü küçükde küçüküğünü bilecek .Hiç kimse karşısındakine yapmadığı birşeyi bekleyemez.Bu sene İzmirde kalmak amaçlı gitmişti ama bizimle geri dönüp gelmek zorunda kaldı.Çünki kimse orada kalmasını istemiyordu.Bizimle giderken Aslan gibi kükreyerek gitti gelirken süt dökmi,üş kedi gibi geldi .Düne kadar kafasıyla konuşup durdu .Bir insan için en zor olan şeyi sevdikleri tarafından istenmemeyi yaşadıçok zor olsa gerek .Onun için hiç üzülmedim ama zoru kendisi yaratıyor .

Ben çok konuşurum çok şeye karışırım ama insanlara seçimlerine ve düşüncelerine saygı duyarım .Benim insanlarım vardır yıllarca görüşmesekte kaldığımız yerden devam ettiğimiz .Hayat sürekli dipdibe yaşamak değil yaşanan anların kıymetini bilmektir.Hepimize sağlık huzur bolluk ve bereketli günler diliyorum.

Alt 13-07-2008, 07:49 AM   #355 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba, ben dünü biraz hareketli yaşadım vede yoruldum.Sabah Gamze'ciğimi elimden geldiğince geç uyandırmak için uğraştım ama kız kardeşim arayıp uyandırdı sağolsun.Öss sitesine ancak 1veya 2 doğru gire bildi ve sonuçtan bir şey anlamayınca çok sinir olduk.

Benim kocaman aslan İstanbuldaya kendime itiraf edemesemde özledim onu şimdiden.Kendini bilen sorumluluğunun farkında biri olarak gözüm arkamda değil ayrıca amcasının olması ve onunla ilgilenmeleride bir rahatlık veriyor .Bunlar benim çocuklarımın kendi kanatlarıyla uçuş denemeleri ve zamanı geldiğinde onları serbest bırakma denemelerim.Ben onlar için çok şey ifade ediyorum ama onları hayatımın merkezine koyup onları sıkmak vekendimi de bunaltmak istemiyorum .Herkes zamanı geldiğinde kendi hayatını kursun ve biz gerektiğinde görüşelim saygılı sevgili yaşayalım.

Ben çocuklarıma yanımda iken acayip konuşuorum bütün hayatlarında duyabilecekleri kadar çok öğüt ve tecrübe aktarımı yapıyorum.Şimdi yanımdalar ve çok şükürki ikiside hala beni dinlemekten bıkmadılar.Kendi hayatları olduğu zaman onlara bukadar karışmayacağım ve onları kendi hayatlarının akışına bırakacağım.Ama onlar bilirlerki her zamananne dediklerinde arkalarında olacağım.

Bizim toplumumuzda istemeden vermek adet olmuş adam yardım istemez zorla yardım ederler yardıma ihtiyacı olur kimse yanında olmaz.Bu tür yanlışları yapmaktan vazgeçmeye uzun süre önce kararverdim ve benden yardım istemeyen kimseye yardım etmiyorum.Bunu görmemede annem sebep olmuştu .Benim annem bir işe başlardı ve ben hemen koşup elinden alır devam ederdim ve annem alışmıştı buna.Bir gün hayır deme kararı aldıktan sonra da aynı şeyi yapmıştı benim için çok zor olsada kendimi tutmuş yemek koyarken ne elinden almış nede yardım etmiştim ve sofraya yemeği getirdiğinde kafama atarcasına kızgın koymuştu .Bende inat onun pişirdiği yemeği yemedim .Birkaçgün sonra o gün yemek yaparken kendisine yardım etmediğimi yemeği çok zor koydğunu söyledi .Bende kararaldım benden yardım istemeyene yardım etmeyeceğim dedim ve ogünden sonra bir kişinin gücü yetiyorsa ve bendende yardım istemiyorsa kimseye yardım etmiyorum.Sonuç üstüme vazife olmayan şeylere karışmıyorum.Buda beni daha az yoruyor ve de kafam da daha sakin oluyor.

Hayatı kendim için yaşamyı seçiyorum ve sevdikleriminde seçimlerini bu yönde yapmalarını diliyorum.

Alt 13-07-2008, 07:57 AM   #356 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

ablacım süpersin sen.çocukların çok şanslılar ve biz de çok sanslıyız .sevgilerimle
Alt 13-07-2008, 06:49 PM   #357 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

gerçektende huzursuz insanların etrafta olması bazen farkına varmasakta bizleride huzursuz edebiliyor herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek uzaklaşmanız çok iyi olmuş o aileden kıskançlık en kötü hastalık bencede ve çıkılmıyorsa işin içinden yardım almak en güzeli elbette benımde bır arkadaşım vardı böyle eşini yedi bitirdi en sonunda adamcağız ardına bakmadan kaçtı olanda dünyadan bir haber minicik yavrularına oldu
Alt 14-07-2008, 12:54 PM   #358 (permalink)
Akulina
Guest

Özledik sıpayı ya:)
Valla oda baya boş geliyor,garip geliyor bana...Şehir dışında fln olsaydı napardıkki?
Heralde sürekli telefonda başının etini yerdik:)
İyiki yanımızda çocuğumuz,çok şükürki 96

Alt 14-07-2008, 08:35 PM   #359 (permalink)
Teğmen

8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülfuren is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, ben dünü biraz hareketli yaşadım vede yoruldum.Sabah Gamze'ciğimi elimden geldiğince geç uyandırmak için uğraştım ama kız kardeşim arayıp uyandırdı sağolsun.Öss sitesine ancak 1veya 2 doğru gire bildi ve sonuçtan bir şey anlamayınca çok sinir olduk.

Benim kocaman aslan İstanbuldaya kendime itiraf edemesemde özledim onu şimdiden.Kendini bilen sorumluluğunun farkında biri olarak gözüm arkamda değil ayrıca amcasının olması ve onunla ilgilenmeleride bir rahatlık veriyor .Bunlar benim çocuklarımın kendi kanatlarıyla uçuş denemeleri ve zamanı geldiğinde onları serbest bırakma denemelerim.Ben onlar için çok şey ifade ediyorum ama onları hayatımın merkezine koyup onları sıkmak vekendimi de bunaltmak istemiyorum .Herkes zamanı geldiğinde kendi hayatını kursun ve biz gerektiğinde görüşelim saygılı sevgili yaşayalım.

Ben çocuklarıma yanımda iken acayip konuşuorum bütün hayatlarında duyabilecekleri kadar çok öğüt ve tecrübe aktarımı yapıyorum.Şimdi yanımdalar ve çok şükürki ikiside hala beni dinlemekten bıkmadılar.Kendi hayatları olduğu zaman onlara bukadar karışmayacağım ve onları kendi hayatlarının akışına bırakacağım.Ama onlar bilirlerki her zamananne dediklerinde arkalarında olacağım.

Bizim toplumumuzda istemeden vermek adet olmuş adam yardım istemez zorla yardım ederler yardıma ihtiyacı olur kimse yanında olmaz.Bu tür yanlışları yapmaktan vazgeçmeye uzun süre önce kararverdim ve benden yardım istemeyen kimseye yardım etmiyorum.Bunu görmemede annem sebep olmuştu .Benim annem bir işe başlardı ve ben hemen koşup elinden alır devam ederdim ve annem alışmıştı buna.Bir gün hayır deme kararı aldıktan sonra da aynı şeyi yapmıştı benim için çok zor olsada kendimi tutmuş yemek koyarken ne elinden almış nede yardım etmiştim ve sofraya yemeği getirdiğinde kafama atarcasına kızgın koymuştu .Bende inat onun pişirdiği yemeği yemedim .Birkaçgün sonra o gün yemek yaparken kendisine yardım etmediğimi yemeği çok zor koydğunu söyledi .Bende kararaldım benden yardım istemeyene yardım etmeyeceğim dedim ve ogünden sonra bir kişinin gücü yetiyorsa ve bendende yardım istemiyorsa kimseye yardım etmiyorum.Sonuç üstüme vazife olmayan şeylere karışmıyorum.Buda beni daha az yoruyor ve de kafam da daha sakin oluyor.

Hayatı kendim için yaşamyı seçiyorum ve sevdikleriminde seçimlerini bu yönde yapmalarını diliyorum.
Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum..Bende hep hayatımda bu hataları yaptım.. Aynı hataları eskisine göre daha az yapıyorum ama tamamen bu huyumu değiştiremiyorum..Sizlerden öğreneceğim çok şey var..
Sevgiyle kalın..
Alt 14-07-2008, 09:00 PM   #360 (permalink)
Mustang
Guest

Merhabalar ben bu gün anneme gittim eve yeni döndüm.Bu gün kızkardeşimle ikimiz birden gittik ona rica ettim ve birlikte gideceğiz.Ben sabah erken gittimkardeşimde işlerini hallettikten sonra geldi güzel bir gündü çok sevdiğim bir kuzenim geldi ve güzel vakit geçirdik.Bir birimizi özlemişiz yemek yedik ,sohbete tatı idi üstünede bikahve içtik tam oldu.Ben oluşumu özledim bu gün geliyor inşallah.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks