Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın sevgili günlüğüm.Ben hala toplantının güzel enerjisi altında yüzünde kocaman bir gülümsemeyle dolaşan bir insanım.Bu aralar hayatımda yaşadığım her iyi şeyi kabul ediyorum hazını yaşıyorum .Kötü denebilecek olaylarda sanki ben seyirciymişim gibi beni içine almadan sıyırıp geçiyor.hayata olumlu bakabilmek ban ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2008, 09:37 AM   #371 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın sevgili günlüğüm.Ben hala toplantının güzel enerjisi altında yüzünde kocaman bir gülümsemeyle dolaşan bir insanım.Bu aralar hayatımda yaşadığım her iyi şeyi kabul ediyorum hazını yaşıyorum .Kötü denebilecek olaylarda sanki ben seyirciymişim gibi beni içine almadan sıyırıp geçiyor.hayata olumlu bakabilmek ban çok şey kazandırdı ve kendimi bulmama neden oldu.Toplantıda tanıştığım gençler benim onlara olaninancımın hiçde boş olmadığını bir kez daha kanıtladı.Sizleri çok sevdim .Toplantıda okadar çok mutlu olup coştumki o gün gelirken yaşadığım bir kızgınlığı bile unutum gitti.Canım hayal 'ciğim seni yeniden görmek beni çok mutlu etti senin o yüksek enerjini hissede bilmek ne hoştu .Umarım iyi günlerde seni daha iyi misafir edebilirim.Shamanic'ciğim senide görünce hiç şaırmadığım tamda hayal ettiğim gibi çok hoş kendinden emin ve bu kadar bilgiyi nasıl bukadar genç yaşına sığdırdığına inanamadığım güzel insan ikinizi tanımaktan çok mutlu oldum.Hele sanki daha önce tanıypta kısa bir süre önce ayrılmışım gibi içten samimi Belgin'im bu üçlüyü görünce çok mutlu oldum.Ayrıca uzktan tanıdığım insanların şahsen tanımamda onlardaki olumlu enerjileri hissetmemde beni çok mutlu etti.Hepinizi tanımaktan sonderece mutluyum.Gelecekten daha umutluyum .

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-07-2008, 07:53 AM   #372 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın günlüğüm ,dün Ankara'da kavrulduk çok sıcaktı birde ben sandoloz sakızını yemeye başladım sanki iki misli daha terledim.İnşallah faydasını görürüm.Dün komşumuzla birlikte bizim orada yapılan parklardan birine gittik önce gönülsüz gittiğimiz parktan hoşnut bir şekilde döndük hatta üşüdük bile eve gelince fırına giriyormuş gibi olduk.Güzel bir geceydi.

çevremdekilerede olumlama yapmayı öğretiyorum ve başkalarına söylenen yanlışların bile kendilerini etkileye bileceklerini söylüyorum.Hayatlarından olumsuzlukları çıkarmalarını rica ediyorum.Başkalarında etkiliyim ama iş en yakınlarımda sarpa sarıyor.

bu gün anneme gidiyorum içimde ki korkuya EFT yapmam lazım sanki her an kavga edecek mişiz gibi sürekli tetikte duruyorum .Buda beni yoruyor ayrıca gergin oldugum içinde ikimizide etkiliyor.Bu gece orada kalacağız yarın temizlik için kadın gelecek yarın akşama kadar oradayız.Bana olumlu enerjilerinizi yollayın.

Bu ara kitap okuyamıyorum buda beni biraz üzüyordu ama dikkat ettim .Sitede çok yazı okuyorum buda hiç okumamaktan iyi ama kitabın yerini hiç birşey tutmuyor.Birazdan çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın banada dua edin hepinizi kocaman öptüm.

Alt 24-07-2008, 09:23 AM   #373 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Hadi bakalım ablacım gazan mübarek olsun.Dualarım seninle.Böyle bir konuda senin için endişelenmek istemezdim (anne konusunda)ama ne yazık ki endişeleniyorum.Kendine dikkat et ve sinirlerini bozma sakın.Söylemesi kolay ama elimden başka bir şey gelmiyor.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 26-07-2008, 07:56 AM   #374 (permalink)
Mustang
Guest

Canım redflowers'ım bendeböyle bir konuda endişelenmekten hiçhoşnutdeğilim ama ne yaparsın.İnsan en çok kendini dünyaya getiren insandan böyle şeyler görünce zoruna gidiyor.Sanki anne baba sevgisi koşulsuz olmalı diye düşünüp onuda göremeyince diğerlerinden ağı geliyor.

Benim bir huyum var benim kabul ettiğim insanları kolay bırakamam ve dibine kadar onlara tolerans tanırım bitincede bitmiştir.Ben bütün kanalları denemişimdir.O kişi okadr alışmıştırki benim onu affedeceğime ondan sonra peşimde dolanır durur.

Toplantı gününden bir gün önce teyzemler babacığımı üzmüşler ve ben bunu toplantı sabahı öğrendim .Babamlada köye gittiği için henüz ne olduğu hakkında konuşamadık ve çok sinirliyim .Hep annemle kardeşlerimin yüzünden babamla bana saldırmaya kalkıyorlar ama biz biraz çetin ceviz olduğumuzdan sökmüyor.Hani bir zihniyet vardır ya bana dokunmayan bin yaşasın gerisi ne olursa olsun diye .Ben ve babam hiç bir zaman böyle yaşamadık hep ortada bir sorun varsa o sorunu sahiplendik ve çözdük .Hiç bir zaman adam sende demedik.Bu bize açok artı kazandırdı biz hayatımız boyunca amayanlış ama doğru rengimiz ne ise onu yaşadık ve insanlar bize gözleri kapalı güvendiler.Yapa bileceğimizide yapamayacağımızıda direk söyledik.Diğerleride Renksiz kokusuz , konuştuğunda mangalda kül bırakmayan ama birisi höt dediği zaman sinen ve karşısındaki insanı sömüren kendi beceriksizliklerinin acısını başkasından çıkarmaya çalışan insanlardı.

Ben o gün toplantıya gidip okadar güzel enerjiyi almamış olsaydım ogün çok şey yapardım .Kafam çok karışık olmasına rağmen sizlerle olduğum o zamanda hiç değilse biraz erteledim .Buda benim sakin düşünmeme neden oldu.Ben olaylar hakkında tartışmaktan hiç hoşlanmam ama gerekirsede vatan millet sakarya der dalarım ve benimle baş etmek biraz zor olur.Ama en zoruda cahille tartışmak her nasıl olursa olsun ister üniversiteli ister kara cahil olsun.Haklı olduğum bir konuda benimle baş edemezler zaten ben bir konuda haksızsam özür dilerim.Bizim zamanımızdaki çocuklara hep şu öğretildi özür dileyecek duruma düşmeyin .Bu yüzden bizler hayatımızı çok temkinli yaşadık ve çok az özür diledik.Bilmem ne kazandık ......

Gelelim annemlerdeki bölüme biz işine yaradık ya çok mutlu oldu onun işine yaradığın sürece senden iyisi olmaz ve seni çok sever.İşte benim yıllarca yaşadığım çelişki.Dün dua bile aldık .Kuzumda çok çalıştı ellerine sağlık.Hepimizin canı çıktı .Gece kız kardeşimle konu konuyu açtı en sonunda amacını kendi ağazından söylettim .Birde demezmiki ben kimseyle küsmem onlar bana neyaptı diye .İnsanların kötü olduğunu kabul ettmek için illaki kendi canına mı bir zarar vermeleri gerek anlamadım.Kuzucuğum bıktı benim böyle saçma sapan şeylere üzülmemeartık dayanamıyor laf anlamayana laf anlatmasana diye .Biz konuşurken annem yatığı yerde duramadı bizim konuşmanın içine giermediği iin .Ertesi gün bana tavırlı kalktı ama iş varken tavır yapmadı.Annemlere yolculuğumuz yorucu geçtive geldiğimizde oh be dedik.

Alt 27-07-2008, 09:34 AM   #375 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın ;bu gün yine sabah erkenden kalkıp huzur ve sesizlik içinde kendi ritüelimi yaptım sideki turumu yaptım sizlerden haberler aldım.
Ben bir ara karar almıştım yaşantımda beni yoran sürekli zamanımdan çalan ve boşa kürek çektiğimi hissine kapıldığım insanları hayatımdan çıkarma kararı almıştım .Sonra serbest bırakmıştım ve bu sene hayatıma bakıyorumda o tür insanlar hayatımdan kendiliklerinden çıkmaya başlamışlar. Ya çok uzaklaşmışım yada tamamen yoklar.Çıkaramadıklarımın karşısında ben güçlenmişim beni sömüremiyorlar.Ben bir ara allahım kötü insanları benin kapıma uğratma yolları açık olsun ama benim kapımdan giremesinler demiştim ama en kötüsü şu anda evimde yaşıyor.İzmirden geldikten sonra fırtına öncesi sesizlik diyordum ya dün patladı içindeki bütün irini eşime boşaltı .dün bizim dışımızdaki bir olayı dinler gibi onların tartışmalarını dinledik ve içini boşaltı.bir insan kötü olunca çekimleride kötü oluyor ve kötü çekimlerde onu mutsuz etti.

dün en yakın komşumdan bile nekadar uzaklaştığımı fark ettim ve onların nekadar hatalı çekimler yaptığını fark ettim .Çocuğa deli oğlan diyip duruyorlardı ben dayanamayıp çocuklara söylediklerinin iyi dilekler olmasını yoksa ilerde çocuk deli olacağını onlara anlatmaya çalıştım.

Kendimi bu aralar içim boşalmış gibi hissediyorum.EFT ile çok şeyin üstüne gittim ve bende çok olumlu etkileri oldu .Annemlerde çilek reçeli bile yedim oysa çilek kokusu bile benim şişmeme sebep oluyordu. Ogün yedim hiç bir şey olmadı .Ben gece yatarken şükürlerimi yapıyorum .Sabah kalkınca çok şükrediyorum gün içindede aklıma gelen herşeye şükrediyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum .Bu siteye ve siz site sakinlerine de çok şükrediyorum.Sizleri gördükten sonra yanılmadığımı anladım .Birde bütün site toplansak ne kadar hoş olurdu diye düşünüyorum .Sizleri seviyorum iyiki varsınız .Hepimizin yolu açık ışığı bol olsun.

Alt 28-07-2008, 02:58 AM   #376 (permalink)
Üsteğmen

Su_Duru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Su_Duru will become famous soon enoughSu_Duru will become famous soon enough

Sevgili Mustang,
senin yazilarini severek okuyor ve takip ediyorum, senden ornek aliyorum, senin sayende bende EFt yapmaya basladim..ve ogrenmeye calisiyorum...özelliklede surekli sükretmeni cok ornek aliyorum..bende yaparim aslinda..fakat simdi daha cok yapiyorum..arada sukur namazlarida kilardim, fakat birakmistim..
bu yazini okudum
"Ben gece yatarken şükürlerimi yapıyorum .Sabah kalkınca çok şükrediyorum gün içindede aklıma gelen herşeye şükrediyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum .Bu siteye ve siz site sakinlerine de çok şükrediyorum".

ve ben tekrar baslamaya karar verdim.. sukur namazini kilmak tarif edemiyecegim bir duygu veriyor bana

sizlerle tanisma firsati verdigi icin Rabbime sukrediyorum..sizlerden ogrenecegim cok seylerin oldugunu biliyorum
iyiki varsiniz..tanimiyorum ama sizleri Seviyorum
Güzellik yüzde degil, yürekte olmali
Su_Duru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 29-07-2008, 07:19 AM   #377 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın .Bu aralar kendimle ilgili bir şey yazmak içimden gelmedi .Bu gün de ne yazacağımı bilmiyorum .Kendimi sizlere okadar çok dökmüşümkiveya bir takım şeyleri okadar bırakmışım ki şimdi rahatım .Bunu söylemek bile beni mutlu ediyor.Sanki iyi ve güzel olanı tutuyor kötü olanı salıyorum .Bana deymeden geçip gidiyor deysede acı vermiyor.

Su - duru sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap .Ama sitede gelişimlerimizi anlatırken belki hepimiz çok dindarda olsak din içerikli konuşmuyoruz.Tabiki din hayatımızın bir parçası ama paylaşımlarımızı bu bağlamda yapmıyoruz.Canım benim .Ben şükürlerimi alışa gelmiş olduğumuz şekilde yapardım ama şimdi bakıyorum az bile şükretmişim .Bunuda secret kitabını okuduktan sonra anladım oradaki örneklerde insanların şükürlerini duyunca ve konu hakkıda yazılanları okuyunca bize öğretilen şükürlerin az bile olduğunu gördüm.Bizlere Allah inancı korku ile eşdeğer olarak verildi ve bizAllahtan hep korktuk oysa ben tanrı ile dostluk kitabını okuduktansonra bunun manasızlığını gördüm ve dine bakış açımda önemli değişiklikler oldu.Biz akıllı varlıklar olarak Allah bize düşünüp gelişme yetsi vermiş bizler kendimiz için ne iyi ise onu araştırıp bulmayız .Ben çocukluğumdan beri bana dayatılana değil aklıma uyanı seçtim ve şimdide bir çok şeyi doğru yaptığıma inanıyorum.Sanada kendi yolundaki doğrularını bulmanda başarılar diliyorum.

Bu gün yine anneme gitme günüm .Sanki daha az korkuyorum bu gün daha rahatım umarım iyi bir gün geçiririm .Babamda köyden geldi onu çok özledik.Her ne yaşarsak yaşayalım insanın ailesi olması güzel.

Hepimizin yolu açık ,hayatı bolluk ve bereketli ,sağlıklı ,mutlu ve başarılarla dolsun umarım bu gün hepimize güzellikler getirsin.Sizleri seviyorum iyiki varsınız .

Alt 29-07-2008, 09:21 AM   #378 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really nice

Günaydın, canım ablam, bizler hep korkuyla büyütülmüşüz. Sevmeyi ayıp bilmişiz. Sevdiğimizi göstermek suç sayılmış. Aslında sevmek, sevilmek çok güzel bişey, ama bizler korkuyoruz. Tanrı sevgisi, çocuk sevgisi, hayvan sevgisi, çiçek sevgisi hepsinden korkuyoruz göstermiyoruz. Göstersek veya desek daha çoğalacak daha güzel olacak ama nasıl olsa biliyor demeye gerek yok gibi vb. sebeplerden denilmiyor. İnsanın ailesi olması ve kendini dinlemesi çok güzel. Ailemize bile zaman zaman sevgimizi gösteremiyoruz.
Şükretmek, teşekür etmek çok çok güzel Allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin paylaşsın ki çoğalarak gelsin.

Bizler gösterelim yansımalarını bakalım.

Sevgiyle kalın.
umelihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 30-07-2008, 08:05 AM   #379 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın , dünki anne ziyareti iyi geçti kız kardeşimle birlikte gidiyoruz artık ve ben eskisi kadar zorlanmıyorum.Hastalığı ile ilgili bir çok konuda nasihatte bulunduk ama nafile konuştuğumuz bizi dinlemediğinden belli.Bu onun kendi hayatı kendi değişmek istemediği sürece yapacak bir şeyimiz yok .

Bizim gelinin bir arkadaşı var oniki yıldır MS hastası mütiş bir insan henüz 40 yaşında çok faal biri. Hastalığını ilk öğrendiği sırada ben kendim için ne yapa bilirim diye araştırıp ilk önce Reiki eğitmeni oldu daha sonra EFT yaptığını ve bir çok tekniği uyguladığını öğrendim.Kendisi ile uzun süredir görüşmüyoruz ama hayatı için elinden gelenin en iyisini yapıyor kendi için çaba harcıyor.Dün kız kardeşim gelinimiznde alerjileri var ona bak ablam EFT yaparak alerjilerinden kurtuluyor sende yapsana demiş oda öyle bir arakadaşı olduğuhalde onun çabalarına küçümseyerek bakar hep aman ne faydası olacak demiş DR gitmiş DR bir sürü ilaç vermiş ve ilaçların faydası olmamış.Kendinden vazgeçmemiş bir kadın en ağır hastalıkla bile korkusuzca mücadele edebiliyor .Kendinden vazgeçmiş bir kadın uyuz uyuz bir hayat yaşıyor.

Kendimi uçsuz bucaksız bir deniz kenarındaki gibi huzurlu hissediyorum.Sanki tüm kaygılarımdan ve tasalarımdan kurtulmuş gibiyim.İnsanın içindeki fazlalıklardan kurtulması çok güzel bir duygu .Yeni beni içimdeki benle tanışması biraz zaman alacak ama iyi olacak.Kendim yıllarca mücadele ettim gereksiz yer kendimi çok hırpaladım .Kendimi memnun etmekten önce başkalarını memnun etmeye çalıştım.Sonuç kocaman hayal kırıklıklarıve canımın kanaması....Artık yaralarımı sarmayı öğrendim kendimi tedavi ediyorum ve kendimle tanıştımve kendimi mutlu hissediyorum .Artık kimsenin beni kanatmasına değil incitmesine bile izin vermiyorum .Kim bana ne yaparsa bende ona kişiliğimin el verdiği şekilde sakin ve onların beni acıttığı şekilde canlarını yakıyorum .İnanılmayacak kadar sakin yapıyorum adam benim ona yaptığımı anlaması zaman alıyor.Bana telkinlerin çok faydası oldu ben biriyle tartışırken çok çabuk öfkelenip karşımdaki kişi haksız bile olsa benim tepkileim sonucu kendini haklı zannediyordu.Şimdi ben okadar sakinimki karşımdaki benim sakinliğime şaşırıp kalıyor.

Bu günlüğü tutmam çok iyi oldu kendimi tekrar okuduğumda nasıl adım adım yenilediğimi görüyorum anlatacak çok şeyim var zamanla ve halletikçe paylaşılacak bir çok şey .Ben bazı şeyleri annemle olan meseleyi çözerken hayatımdaki bir çok farklı şeyle bağlantısı olduğunu ve onlarında çözüldüğünü gördüm.Umarım herkes de benim gibi yüklerinden kurtulur yeni başlangıçlara yelken açar.Yolumuz aydınlık ve ışıkla dolsun.

Alt 31-07-2008, 08:23 AM   #380 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın...Bu gün yine günlükleri okuyup kendi günlüğüme geldim hepinizdeki değişimi takip ediyorum .Yeni geldiğinde kendi günlüğüne yazı yazarken bile çekinenler şimdi arkadaşlarına öyle güzel destek mesajları yazıyorlarki çok güzel doğrusu .Bu sitenin bu yanı beni çok etkiliyor .Belki bize anlatılan azıcık şeye bile destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz.Sizleri seviyorum iyiki varsınız.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks