17-12-2009, 02:04 PM
|
#46 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir )) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla | kirletmek nedemk yazdıgın içn teşekkür ederim :) haklısı sonçta beni ilk defa görmede ki çoğu kez gördü bu konuda komplex yapmamam gerkr ama çok ince düşnüorum sırf kafamı yoruorum diorum ya yakndan farklı geldysee ya pasif biri oldgmu düşündüyse diye kendimi üzüorum,kendime geliyorum bazen ama yine aklımın bi ucuna taklıo:( herşeyin üst üse geldiğini düşünüyorum bazende bi heycan geliyo eski halme dönüyorum.evet belki gerçektende bana layık değildi.. bende artık senin gibi takılmayı düşünüyorum yani plotonik en iisi bu valla tek basına ohh en masumu :) ama sen yinede hoşlandıgın biri olursa duygularını belli etmekten çekinme :) dediğin şarkıyıda buldum açtım suan.çok çok teşekkür ederim tekrar. moral oldu bana ..
görüşmek üzere |
| |