Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dark''ın qünLüqüüü (:(:

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dark''ın qünLüqüüü (:(: Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: darkdays Nickli Üyeden Alıntı of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dark''ın qünLüqüüü (:(:

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-11-2009, 10:34 PM   #41 (permalink)
Teğmen

nevin aydoğmuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
43 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevin aydoğmuş is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'(
merhaba kimse kusursuz değildir ve sen herkesten çok daha önemlisin benimde çevremde pek çok sevmediğim insanlar var ama onların yüzüne gülmüyorum hatta yüzlerine bile bakmıyorum çünkü değmezler çünkü hak etmezler onları hiçönemsemem ve onlarda hissederler önemli olan benim onlar değil neysem oyum kimseye kendimi kanıtlamak sevdirmek zorunda değilim ben beni sevdikten sonra başkasının düşüncesi vız gelir kendini sev yeter

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nevin aydoğmuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2009, 01:06 PM   #42 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point

teşekkür ederim gerçekten çok haklısın.
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-12-2009, 08:02 PM   #43 (permalink)
Teğmen

113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

uzun süredirgünlüğüme yazmıyordum çünkü herşey çok monotondu yazacak birşey bulamıyordum ta ki bu güne kadar ..benden hoşlanan bi çocukla ilk buluşmamazı yaptık bugün nasıl heycanlıydım anlatamam kendime güvenemiyordum ne knouşçaktım nasıl davrancaktım bilemiyordum. kendimi nedense oldugundankötü gösterdim yada gerçek beni gördü çok utangaaç davrandım o konu açtıgında birşeyler anlatıordum sürekli o anda problem olmuyordu ama konu tükenince bitürlü ben konu açamıyordum aslnda birbirini tanımayan insanın biribre sorması gereken okadar sorular vardır düşnüyorum bulamaıyorum bu drum beni çok rahatsız etti. çocuk dior bana birazda sen sor aklına bişey gelmiyomu dedi tıkandım yani bu telkinleri ekim den beri dinliyorum ama böyle olmasını tahmin etmiyordum kendime daha güvenir olabilirdim. çok kararsız davrandım o ne sorsa sen bilirisn dedm .. ne düşündü bilemiyorum artık. inşallah benden uzaklaşmaz gururum kırılır :(
Alt 16-12-2009, 03:48 PM   #44 (permalink)
Teğmen

içim çok dolu doknsan ağlıcam boğazımda bişey düğümleniyo sanki birden hayata küstümm . ben nie diğerleri gibi değilim nie hep böyle oluyooo . nie kendime yok nie kararsızım nie buz gibiyim sıcaklıktan yana eser yok nie ne knuşmam gerektiğini bilemyeip susmak zorunda kalıyorum niyee suan bu durumdayım.. gururum incildii hemde çok sanki ben ondan hoşanıyomuşum da o benden hoşlanmıyormuş gibi hal oldu olay.. o benden hoşlanıyorduu buluştuk sougudu nerde hata yaptım bilmiyorum ama canım çok acıoo nedense begenilmemek çok ktü bi duygu yıkılmış durumdayıımm kendime güvenip yere bir oldu demeekki hiç yokmuş böyle bişey . bidaha kimseylee buluşmucammm
Alt 16-12-2009, 04:00 PM   #45 (permalink)
spestnaz
Guest

heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir )) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla
Alt 17-12-2009, 02:04 PM   #46 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir )) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla
kirletmek nedemk yazdıgın içn teşekkür ederim :) haklısı sonçta beni ilk defa görmede ki çoğu kez gördü bu konuda komplex yapmamam gerkr ama çok ince düşnüorum sırf kafamı yoruorum diorum ya yakndan farklı geldysee ya pasif biri oldgmu düşündüyse diye kendimi üzüorum,kendime geliyorum bazen ama yine aklımın bi ucuna taklıo:( herşeyin üst üse geldiğini düşünüyorum bazende bi heycan geliyo eski halme dönüyorum.evet belki gerçektende bana layık değildi.. bende artık senin gibi takılmayı düşünüyorum yani plotonik en iisi bu valla tek basına ohh en masumu :) ama sen yinede hoşlandıgın biri olursa duygularını belli etmekten çekinme :) dediğin şarkıyıda buldum açtım suan.çok çok teşekkür ederim tekrar. moral oldu bana ..
görüşmek üzere
Alt 17-12-2009, 02:45 PM   #47 (permalink)
spestnaz
Guest

benn artık umudumu kesmiş gibi yim o tarafdan hayırlısı deyip geçdim umurumda değil kimse. . neyse sana bolll bolll mutluluklarr
Alt 19-12-2009, 08:44 PM   #48 (permalink)
Teğmen

5 gündür telkinleri dinlemiyorum telefondan sildim 3 aydır dinliyorum ama kendme baktıgımda değişim göremiyorum hani hala utangacım hala kararsızım hala kendime güvenim yok..değişim gösteren arkdaslara gerçekten imreniyorum. telkinlerle değişime inanıyorum ama benm duvarlarım çok sağlam demekki yıkamıyor o duvarları bu telkinler benimde siyah gözlüklerimi taktıgım bi ana geldi ve pes ettim :(
Alt 20-12-2009, 10:51 AM   #49 (permalink)
Teğmen

GÜNAYDINNN :)
GÜNE DURGUN BASLASAMDA YATAGIMDAN YORGUN KALKTIYSAMDA BUGÜNÜN GÜZEL GEÇECEĞİNE İNANIYORUM .HEM DE ÇOK GÜZEL OLACAK DİĞER PAZARLARDAN DAHA FARKLI OLACAK BUGÜNHERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAKKK :) BUGÜN HEERŞEY İSTEDGİM GİBİ OLACAK GÖRMEK İSTEDİGİM KİŞİLERİ GÖRECEĞİM .. İSTEDGİM KİŞİLERİ ÇEKCEMM HAYATIMA PİŞMANLIK DUYDUGUM DAVRANIŞLARIM DÜZELCEK KIRILDI DEDİĞİM GURURUM ONARILACAK BUGÜN BUGÜN YENİDEN BAŞLIYACAGIM ADETA MUTLULUK YAPIŞACAK ÜZERİME HİÇ GİTMEMEK ÜZZERE :)
bugün belli birsey mi olacak ? hayır bugün olacak belli bir konu yok ama ben bugün herşeyin çok güzel olacagna inanıyorum :)
sağlıcak ve mutlulukla :)
Alt 20-12-2009, 11:42 AM   #50 (permalink)
Teğmen

momismyhope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 317
58 Mesajinıza toplam 422 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
momismyhope will become famous soon enoughmomismyhope will become famous soon enough

Tebrikler sevgili darkdays tebrikler güne güzel başlamışsın ne güzel.
Umarım içindeki duvarları en kısa sürede yıkarsın.

Yolumuzda varolan ışık daima çoğalsın.

Lütfen bunu veya daha iyisini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
Teşekkür ederim,
teşekkür ederim,teşekkür ederim.
momismyhope isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
(:(:, dark''in, qunluquuu