Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dark''ın qünLüqüüü (:(:

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dark''ın qünLüqüüü (:(: Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok saol spestnaz ilgilenipte yorum yaptıgın için teşekkür ederim .....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dark''ın qünLüqüüü (:(:

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2010, 07:20 PM   #61 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

çok saol spestnaz ilgilenipte yorum yaptıgın için teşekkür ederim ..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 07:32 PM   #62 (permalink)
Teğmen

mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point

[quote=darkdays;467106]inşallah canım (: ben daha öncede bikonuda bisoru yazmıştım cvb var mı diye bakıcaktım ki hangi konuya yazdgımı unuttum aradım bulamadım malum site çok yoğun konular falan..kusura bakmassanız tekara sormak istiyorum .. ben ego ve suçluluğu dinliyorum öyle önerildigi için..telefona attım

ve sırayla ego(klasik) ve suçluluk(klasik) çalıyor..bir hafta böyle dinliyicem değil mi..
daha sonra ego+suçluluk+ sosyalik attırıcıyı ekliycmm yani.sormak istedgim şarkıları arda arda dinliyoruz değil mi ?

şimiden teşekürler arkadaslar [/quote

cevap aldınmı bu soruna bilmiyorum ama üye girişi yaptığın zaman sağ üst köşede my post var onu tıklayıp hangi konulara ne yazdın listesini görüp, tıkladığındada o sayfaya gidebilirsin mutlulukla kalın

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 07:39 PM   #63 (permalink)
Teğmen

mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'(

bu konuda benziyoruz. sen çekim yasası videolarından biraz izle. küçük bi öneri, sevmediğin insanlara tepkilerini birden değil yavaş yavaş göstermeyi dene. örneğin bişey soruklarında yüzlerine bakmadan cvp ver yada cvp verme kus. bakma işim var diyebilirsin .

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 10:01 PM   #64 (permalink)
Teğmen

113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

çok haklısınn artık eskisne göre daha iyiyimm karakter olarakk inşallah daha iyi olur çekim yasasıyla çok sey okudum izledm ama beceremiyorum bi an geliyor kopuyor hepsi inancım kalmıyor snra tekrar baslıyorum bi umut mutlu olmak için böle böle devam ediyor artık ugrasmak istemiyorum akışına bırakıcam ben birşeyler yapamk istersem yaparım diye düşünüyorum bazen. üzerinde ince eliyip sık dokuduğumuz fazla büyttüğümüz için olmuyor bazı şeyler. fazla düşünmemek daha iyi herşeyi akışına bırakmak ama bunu yapmakta gerçekten zor :(
Alt 17-01-2010, 02:02 PM   #65 (permalink)
Teğmen

merhaba günlükk..:)
yine sıkıcı bi pazar günü havada çok soğuk..sımsıkı giyinp dışarı çıkmak samimi bi arkdasımla biyere gitmek oturup bu soğukta bi çay içmek dertleşmek isterdim suan :) neyse bu bugün olmayacak gibi gözküyor..içim sıkılıyor şarkılara verdim kendimi mozillayı indirdim sitede daha hızlı dolşaıyorum explorer da zor açılıyordu biraz..gülşenin yeni şarkıları çok güzel eğlenceli moralimi düzeltiyor özellikle nazan öncelin bi şarkısını sölemiş 'dillere düşeceğiz seninle' diye dinleyince keyifleniyorum :) ayy ayy dışarı çıkmak soğuk havayı hissetmek istiyorum ya hoşuma gdiyor bazen böyle havalar ama çıkacak insan yok suan malesef tekte zevk almıyorum. neyse inşallah çıkabilirm bu gün dışarı..telkinlere tekrar ödneceğim bigün ama kulaklık yada bi ipod alınca diğer türlü dinleyince düzensiz oluyor çünkü .neyse kapatayım artık. inaşşah bu sıkıcı gün kurtulur bu sıkıcılıktann .
Alt 17-01-2010, 02:07 PM   #66 (permalink)
Teğmen

ercanqur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
33 Mesajinıza toplam 150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ercanqur is an unknown quantity at this point

merhaßa arkadaşım eLini teLefonunun yes tuşuna götürerek aramak istediğin arkadaşını arayaßiLir üzerine kaLın bişeyLer qiyerek havanın gidişatını değiştireßiLirsin ve hayaLLerini gerçekLeştirmek için herhangi bi sorun kaLmaz ; )
ercanqur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2010, 07:10 PM   #67 (permalink)
Teğmen

saol arkdasım arkdaslarımı aradım ama hepsi ya soukta çıkmak istemedi yada işleri vardı neyse sorun olmadı bende ablamı alıp çıktım .
canım sıkkın eski bi arkdasımla konuştum eski günleri eski çevremi özledim önceki masumlukları özledim moralim bozuldu onlarla birlikte olmak için neler vermezdimm .. kendmi smdiki çevremde pek ifade edemiyorum aslında ediyorum geçenseneye göre sus pus değilim ama sürekli dert dinlemekten bıktım diyebilirim herkes sevgilisini anltıyor yok kavga ettik yok söle yok böle susup dinliyorum çareler üretiyorum. ben birşeyler analtamaya baslayınca gösterdigim ilgi gelmiyor bana beni gerçekten dinleyen arkdasım az . hoşuma gitmiyor :( neyse bi söz verdı hep hoşuma gitmiştir..
ACILARINI GÜLÜMSEYEREK KİMSEYE GÖSTERMEMEYİ ÖGREN ! NASILSA KİMSE ONLARLA FAZLA İLGİLENMEYECEKTİR ..
kim demişşse ne kadar dogru demişş ..hayat çok tuhaf ya,zaman su gibi geçiyor geriye baktıgında diosun ne çabuk geçti bi sorunla karşılaşınca hiç bitmecek hep üstünde kalacak gibi hissdiyorsun sonra bi bakmışşsın yok.. o yüzden çok kafa patlatmamak lazım ama bunu basaramıyorum bi sorun olsunnn direk en kötüye odaklanıyor beynim.. off offf kardeşim gibi bi kuzenim var beni sonuna kadar dinleyen anlayan tek insan diyebilirim keske suan yanımda olabilseydi ama malesef yol var aramızda .. birde ağlayan biri olmayı isterdimmm böle içim bunaldığında derler ya ağlasam rahatlıcam die aynı o durumdayım ama kolay ağlayabilen biri değilim bu kötü mü iyi mi hala çözemedim ..çok yazdımm çok.. yazdıkça yazasım geliyor :) geçen gün bi konu açıldı arkdasla yapmak istediklerini yazıp gerçekleştirmekle ilgli düşündüm benim en çok yapmak istedgim şey ne aacaba ilk birinci sıraya neyi koyabilirim diyee ..ama bi karara varamadım hayatımda en çok die bi kavram yok die düşündüm kendmi tanımam gerkiyor ilk bas benim yaa.. ne istedigmi bilmiyorum bilee o kadar vahim durumum .. kısa kesim dicem ama pek kısa olmadı sanırım karman çorman konuştum :) neyse inşallah bu hafta çok güzel geçer aslında normall dertsiz tasasız geçsin o bile yeter ..
Alt 18-01-2010, 03:57 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

Merhaba darkdays, aynı sorundan ben de muzdaribim can kulağıyla dinleyip ilgilendikten sonra benim konuşmama neredeyse hiç fırsat vermeyen insanlardan. Ve empati kurarak yardımcı olmaya çalışanlar o kadar az ki. Ben dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü düşünen insanları bir şekilde uzaklaştırdım kendimden, hayatımdan çıkardım bile diyebilirim. Ne kadar şanslısın ki paylaşabileceğin bir kişi varmış. Kuzeninin seni dinlemesi ve anlaması senin için çok büyük bir şans, zaten acılarını insanlara göstermemekle ilgili sözün cuk oturmuş, acılarından çok kişiye bahsettiğinde hem başkalarının umursamazlığıyla bayağılaşıyor hem de bu insanlarla her karşılaştığında sen üstesinden gelmiş bile olsan bu kişiler sana bunu tekrar hatırlatıyor. O yüzden seni yakından tanıyan, sana yardımcı olabilen, o kötü konu aklından çıktığında tekrar aklına sokmaya çalışmayan, kısacası hayatındaki iyi veya kötü gelişmeleri duymayı hak edenlerle paylaşman senin için yetip artacaktır bile. Gerisiyle de haha hihi yapar geçeriz...
Haftan çok mutlu ve huzurlu geçsin sevgiler
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2010, 07:44 PM   #69 (permalink)
Teğmen

Dediklerinde çok haklısınn ne güzel uzaklaştırmışşsın inşallah bende uzaklaştırıcam.kuzenimin beni dinlemesi dedğin gibi büyük şans. şikayet edip daha fazlasını isteyeceğime şükür etmem gerekiyor.. birde gerçekten hayatımdaki iyi veya kötü gelişmeleri duymayı hak edenleri ii seçmem lazım..Çok sağol Güzellikler senden eksik olmasın :)
Alt 28-01-2010, 07:47 PM   #70 (permalink)
Teğmen

dosta duyulan ölüm acısnı bukadarmı iyi dile getirlir hüzüne boğuldum dinleyince. merak edenlere dinlemeleri için link ..
Videos Posted by Facebooq wideo paqe xD: Meçhul sanıklar-geri dönülmez yerdesin | Facebook

Bookmarks

Etiketler
(:(:, dark''in, qunluquuu