18-01-2010, 03:57 PM
|
#68 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Merhaba darkdays, aynı sorundan ben de muzdaribim can kulağıyla dinleyip ilgilendikten sonra benim konuşmama neredeyse hiç fırsat vermeyen insanlardan. Ve empati kurarak yardımcı olmaya çalışanlar o kadar az ki. Ben dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü düşünen insanları bir şekilde uzaklaştırdım kendimden, hayatımdan çıkardım bile diyebilirim. Ne kadar şanslısın ki paylaşabileceğin bir kişi varmış. Kuzeninin seni dinlemesi ve anlaması senin için çok büyük bir şans, zaten acılarını insanlara göstermemekle ilgili sözün cuk oturmuş, acılarından çok kişiye bahsettiğinde hem başkalarının umursamazlığıyla bayağılaşıyor hem de bu insanlarla her karşılaştığında sen üstesinden gelmiş bile olsan bu kişiler sana bunu tekrar hatırlatıyor. O yüzden seni yakından tanıyan, sana yardımcı olabilen, o kötü konu aklından çıktığında tekrar aklına sokmaya çalışmayan, kısacası hayatındaki iyi veya kötü gelişmeleri duymayı hak edenlerle paylaşman senin için yetip artacaktır bile. Gerisiyle de haha hihi yapar geçeriz...
Haftan çok mutlu ve huzurlu geçsin sevgiler |
| |