26-12-2009, 01:12 AM
|
#65 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bnm günlüğüm "esra'cığım" hüzünleri,umutsuzlukları koy sepete gönder memlekete. hiç birsey senin tatlı canından kıymetli değil kuzum. bu gün baktıgımızda hepimiz ailemizle ters düşmüşüzdür üzülmüş ve üzmüşüzdür. ama sonrasında hep pişmalık duymusuzdur. öyle değil mi_? misal ben ailemi anlamak için hep sevdiğim insanları göz önüne getirmişimdir, o an basına birsey gelmemesi için, ona birsey olmaması için anlık olarak onu üzmeyi göze alabirim. doğru bir davranıs olmasa da bu yaptıgım, sevdiğim insanların bendeki değerlerini anlayıp aileme de hak verebiliyorum. önemli olan burda senin bu güçlükler karsısında güçlü olman. "esra'cıgım" sık sık olumlama yapmanı tavsiye ediyorum. güne gözlerini actıgında olumlama ile başla, isteklerini evrene yolla sana geri dönecektir. iyi ki varsın arkadaşım. sevgiler.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. |
| |