Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba bay günlük. . nasılsınız? sizi boş mu vereyim? asıl ben nasılım, öyylemii! ben aynı işte gidip geliyorumm geçmiş gelecek şimdi arasında afedersiniz kütük gibiyim vurunca ses çıkıyor ama ne dediğini bilmiyorr. tamamen uyuşuğum babamın üzerimdeki beklentilerini bertaraf etmeye çalışıyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-11-2009, 08:38 PM   #31 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

merhaba bay günlük. . nasılsınız? sizi boş mu vereyim? asıl ben nasılım, öyylemii! ben aynı işte gidip geliyorumm geçmiş gelecek şimdi arasında afedersiniz kütük gibiyim vurunca ses çıkıyor ama ne dediğini bilmiyorr. tamamen uyuşuğum babamın üzerimdeki beklentilerini bertaraf etmeye çalışıyorum. kalbimde var bi kırıklık. bilmiyorum ne olacağım gerçi kimse bilmiyor ama. . hatta sen bile bilmiyorsun bay günlükk xD eee si öyle bay günlükk insanların paraya taptıklarını gördükçe başkalarıyla alay etmek için binbir takla attıklarını gördükçe buraya gelip burdaki temiz kalpli mutlu mes'ud umutlu istediğine inanan insanları görme isteğim artıyor, bay günlük. . dün telkinlere başladım biliyormusun bay günlük. . şimmdi ego ve suçluluğu dinliyorumm. bana dua edin çünkü ihtiyacım varr heralde. . Kalın sağlıcakla, bay günlük. .

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 27-11-2009, 10:12 PM   #32 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

senı ızlıorum.............cok şeekrsin:)
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2009, 03:16 PM   #33 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senı ızlıorum.............cok şeekrsin:)
teşekkür ederim günlüğümü 4. sayfasının 2. mesajı olarak şereflendirdiğiniz içinn hepinizi çoookk seviyoruummm kalıın sağlıcakla
Alt 28-11-2009, 03:20 PM   #34 (permalink)
Sultan
Guest

Alt 28-11-2009, 04:16 PM   #35 (permalink)
spestnaz
Guest

merhaba bayy günlüükk xD mutluyum varya inanamzasınız, mutluyum ve mutlu olduğum için de mutluyum. bayram olalı nerdeyse 2 gün geçti bize henüz kimse gelmedi geçen yıl böyle olsaydı kendi kendimi bitiriyor olurdum ama şimdi mutluyum, çünkü biliyorum onların kaçırdıklarını xD hayatt güzel, bay günlükk. anneme mutluluk, ego ve başkalarını önemsememe telkini dinletmeye karar verdim, tabii kadıncağızın bunların ne olduğundan haberi yokk ;-) o ney dinleyip rahatlayacağını sanıyor xD neyse bay günlük benn kaçtımm biraz stres atmam gerek :)) yaşamayı seviyorum Allah'a şükürler olsun :::)))
Alt 29-11-2009, 04:56 PM   #36 (permalink)
spestnaz
Guest

bugünn lise arkadaşları buluşma ayarlamış. gittim. gittim kendimi göstermek için, ben değiştim, diyebilmek için. biliyordum senin de geleceğini. biliyordum, o yüzden gittim. gittim çünkü seni özlemiştim. anlamazsın ama, anlayamazsın. seni sevmişdim tüm kalbimle. tümm kalbimle, o zaman nerede çekim yasası? quantum bana gıcık mı? seni görebilmek için geldim ben, sense yüzüme bile bakmadın. sarıldık belki ama ben kıyamadım senin kokunu içime çekmeye biter, diye. ama sen yüzüme bile bakmadın. senin hayat dolu olduğunu görmek, o mutlu halini görebilmek için bir ömür boyu, nelerimi vermem! tam gözyaşlarım bana küstü derken aramızı yaptın, teşekkür ederim. evet sana aşığım çünkü. . çünkü sü varmı yalvarırım söyle. aşığım işte. aşığım sırılsıklam. aşığım sana. anla beni n'olursun. sen uzaksın, ailem uzak, arkadaşlarım uzak. . nolur anla beni, en azından kulağın çınlasın ben seni anınca. insan ağlayınca içi açılır. içim açılınca sen daha bi büyüyorsun orada. seni duymamak için, unutmak için çırpınıyorum, ama olmuyor. olmuyor, neyleyim! şimdi biliyorum niye istanbuldayım. seni uzaktan daha iyi sevebilmek için. uzaktan daha iyi sevebilmek. gökyüzüne, dolunaya bakınca seni görebilmek için istanbuldayım. yıldızlar senin resmini çizsinler, diye istanbuldayım. ufukla sevişen deniz bana senin adını yazsın diye istanbuldayım. martılar senin adınla çığlık atsın, diye burdayım. seni sevdiğim için burdayım. özür dilerim, seni seviyorum.
Alt 29-11-2009, 09:15 PM   #37 (permalink)
spestnaz
Guest

sssanırım biraz fazlamı abatrmışım yada öyyle bişey işte. farkettimki günlerdir bu buluşmada onu görünce ne yapacağımı düşünüyormuşum, hiçbişey yapmadım. o benim yüzüme bakmadı ben onunla konuşmaya tenezzül bile etmedim. kendisi kaybeder diye düşünüyorum. aslında onuda benide tanıyan herkes kendisi kaybeder boşver dediler bana ama eski enes onnlara aldırmazzdı xD olaya bakınsanıza başkalarının dediği kötü şeyleri hemen kabul ediyorum ama iyi şeyleri gözardı ediyorum. çevremdeki herkes tam tersini yapıyor ve gayet mutlular. ben tersini yapıyorum ve gayet mutsuzum ;;))) çıkktım oradan ve buraya, sizlere geldim. sonnra the desert in günlüğüne takıldı gözüm: tamm 44 sayfa :)) ilk on sayfasını okudum, sonra gözüm ağrıdı onları yarın öbür gün okuyacağımm )) niye bilmem ama içime doğdu o mutlu olmayı hak ediyor ve eminim olacakk :)) aslında buradaki mutsuzum diyen herkes hak ediyor başka bi'yerde daha söylemiştim sanırım: buraya gelenler kenndi hakları olupta başkalarınca gaspedilen mutluluğu geri kazanmak için mücadele eden cengâverler dir. . tabii bence xD

eee si bayy günlükk şimdi anlıyorum erken bunama nın fayydasını xD olumsuz o kadarr çookkk şeyy varki onları kafaya takmaktan vazgeçemediğim için önce onları kafama takıyorumm, sonnra da unutuyorumm )) haa dersleri biraz zor anlıyorumm hatta onlarıda unutuyorumm ;) ama hayatt güzel Allah:'a şükürr. sizleri seviyorum sayın hayatım değişti sakinnleri. . hepinize sarılldım, hissedinnn
Alt 29-11-2009, 09:15 PM   #38 (permalink)
spestnaz
Guest

bua rada yukarıdaki yazı hiçde fena olmamışşş xD sizzleri seviyoruuumm
Alt 30-11-2009, 07:57 PM   #39 (permalink)
spestnaz
Guest

bugünn sabahtan beri yüzümde heryeri dolaşan bi ağrı var. pelt olmuş durumdayı :)) özellikle gözlerimin arkası ağrıyor. neden bilmem ama kenndimi gereksiz hissediyorum. sanki arkamı dönüp uzaklaşsam hayattan kimse umursamazmış gibi. böyle düşünüyorum, sonra da kendi kendime insanları hiiiçç mi hiçç sevmiyorum diyorumm. sinirlerim bozuluyor, çıkarcılıklarından, umutsuzluklarından, kötülüklerinden, bencilliklerinden, düşüncesizliklerinden neffret ediyorum. . ama tümm bunları yaparken mutlu yumm. nasıl oluyor anlayamıyorumm. hiç bişeyi kafama takmıyorum. ilginç. .
Alt 30-11-2009, 08:24 PM   #40 (permalink)
Sultan
Guest

geçmiş olsun hayata nasıl bakarsan öyle görürsün kendini sevmeye başladığın an değişmeye başlarsın sevgiyle mutlu kalın

Bookmarks