Hepiniz iyiki varsınız arkadaşlar
Tam bir geçiş dönemindeyim. Bir şey bekliyorum, bir şey arıyorum, bulmayı seçiyorum. Kendimi geliştiriyorum. Sınavlarıma çalışıyorum, ne yazık ki hala bitmedi. Haftalardır sınav oluyoruz yeter artıkk! Belirsizlik bile huzur veriyor. Geçen cumartesi saat 5e doğru lab finalimden çıktım, çok iyi geçmişti, çıktığımda çok çok ilginç bir manzara beni bekliyordu. Hiç kampüsü bu kadar boş ve güzel görmemiştim. Yürüdükçe ayakkabımın çıkardığı sesler koca kampüste yankılanıyordu. Final haftası olduğu için herkes yurduna çekilmişti. Bomboştu ve hava kararmıştı, hiçbir yerde park etmiş araba yoktu, çok çok huzurluydu. Yalnızlığın tadını çıkardım
Tabii her zaman hoş olmuyor kırk yılda bir gelen mesajlar. Olsun, her şey yoluna girecek. Kurslar, aktiviteler ne güne duruyor! Hem artık geçiciliklerden bıktım, zamanında bana eğlence ve özgürlük veren bu durum artık kendini sağlam bir arkadaşlık kurma isteğine bıraktı. Ben daha samimi ve açık oldukça bana da öyle davranılacak biliyorum. Artık plan da yok! Çekim yasasına güveniyorum. Ruh eşi ruh eşi diye sayıklamaktan kariyerine odaklanmaya zaman bırakmaz mı insan. O iş bir zamana kalsın bakalım... Ruh eşim sandığım insan zaten ruh eşim olsaydı bana ulaşmaya çalışırdı. Gerçek ruh eşim şu an beni arıyor zaten. Çünkü ben de onu arıyorum. Eğer ruh eşimse bu işi zamana bırakması gerektiğini de ben gibi farketmiştir
Bu gibi şeyler hiç düşünmediğim zaman ve yerlerde karşıma çıkıyor, bu yüzden o kişiyle ilgili anılar imgeliyorum, karşılaşma yeri ve zamanı değil. Ve rahatım. Bu işi bıraktım. İşim gücüm var benim kardeşim!
şu yabancı dilleri bir geliştirelim bakalım, sırada pilates var. Bir de üni. kulüplerine bakacağım şöyle güzel bir tane bulup katılmayı düşünüyorum. Zamanında dans kulübüne katılmıştık ama, aman diyim şimdi daha değişik bir şey istiyorum
Sevgiler arkadaşlar, hepinize bol sağlıklı mutlu başarılı ruh eşli(!) günlerr