Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Zeynep'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sanki Hiçbir olumlu yanını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Zeynep'in günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-02-2010, 06:04 PM   #71 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sanki Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi Gel de sevin uzun boyuma O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.
Oo cadım sende iyi boy varmış o sıranın öbür ucunda da ben vardım işte Bakış açısı demek ki, bir ucundaki üzülür, öbür ucundaki üzülür, ortadaki dikkat çekmiyorum diye üzülür üzülmeye bahane çok her zaman için.Bu kadar zamandır bazı konularda bana avantaj bile sağlayan boy konusu, kendimle barışıklığımda en ufak bir şüphe yaşadığımda başka insanların da dikkatini oraya çekti demek ki. İlginç bir tecrübeydi, şimdi iyiyim. Sağol cadım.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2010, 06:29 PM   #72 (permalink)
gnr
Üsteğmen

gnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gnr will become famous soon enoughgnr will become famous soon enough
Talking Cevap: Zeynep'in günlüğü

slm herkese..
Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.
İyi ettim galiba
Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilemem

Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...
Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezÇünkü boy uzaması durmuştur...
ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinn
HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR
gnr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2010, 06:42 PM   #73 (permalink)
Üsteğmen

254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

Alıntı:
gnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm herkese..
Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.
İyi ettim galiba
Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilemem

Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...
Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezÇünkü boy uzaması durmuştur...
ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinn
HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR
İyi ettin tabi gnr her zaman bekleriz
Bak ya herkes boyunu yazıyo şimdi de ben yazarım görürsünüz gününüzü gnr lütfen erkek olduğunu söyle yoksa 1.75ten sonra 1.82 boyunda bir kızı kaldıramayacağım
Aslında hoşuma gidiyor insanlar minyon olunca genellikle şefkat gösteriyorlar iyi davranıyorlar ama uzun zamandır ilk defa bu şekilde bir muameleye maruz kaldım biraz moralim bozuldu. Şimdi daha iyiyim ama, teşekkür ederim
Alt 07-02-2010, 07:42 PM   #74 (permalink)
gnr
Üsteğmen

284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Talking Cevap: Zeynep'in günlüğü

zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkek
BAk Boyunu merak ettim şimdi
yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.
olanlarda mankenmmi oluyolar sankii

Bende küçükkken kısaydım.
Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.Bide böyle düşün
Alt 07-02-2010, 07:49 PM   #75 (permalink)
Elektra
Guest

Alıntı:
gnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkek
BAk Boyunu merak ettim şimdi
yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.
olanlarda mankenmmi oluyolar sankii

Bende küçükkken kısaydım.
Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.Bide böyle düşün
Erkeksen o kadar da uzun değilsin. Benimde babam 1.82 çünkü
Alt 07-02-2010, 07:56 PM   #76 (permalink)
gnr
Üsteğmen

Question Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkeksen o kadar da uzun değilsin. Benimde babam 1.82 çünkü
şimdilik iyi galiba 17 yaş içinne uzun nede kısa...ideal yani
Bende manken olmıycam zaten yeter bu kadarr..
Teşekkür ederimm
Alt 08-02-2010, 06:33 PM   #77 (permalink)
Üsteğmen

Direksiyon sınavını geçmişiiiiimm
Artık ben de ehliyet sahibi bir insanım Vee hayatım boyunca otomatik vites kullanacağım daha debriyaj görmek istemiyorummm!
Bugüüüün, ders seçtim, yıllardır görmediğim kuzenim ve yengem bize geldi, sinan çetinin programları gibi olduk kuzenim nasıl değişmiş, çok hoş bir gündü hem kafam dağıldı süper oldu. Ders programım harika, cuma günüm boş. 3 gün tatil!Böyle ders programına can kurban bayılıyorum okuluma bölümüme Bugün çok şımarıklık yaptım Ama şimdi çok yorgunum. Gidip dinleneyim en iyisi.
Alt 08-02-2010, 06:44 PM   #78 (permalink)
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point

Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 07:05 PM   #79 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin.
Sormayın, vites değiştirdikten sonra pat diye çekince neler olduğunu arabayı zıplata zıplata öğrendim Sınavda kalkışım çok iyiydi, turumu da attım bir güzel, parkımı da ettim tam artık durup arabadan çıkıcam arabayı stop ettirdim Neyseki o zamana kadar iyi sürdüğüm için kurtarmışım.
Alt 08-02-2010, 08:55 PM   #80 (permalink)
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point

Zeynep, heyecan yok tamam mı. Aynaları da lütfen iyi kullan, Sık sık arkadaki aracı kontrol et ama sen öndesin onun için arkandakinin sana korna çalmasına sellektör yapmasına aldırma. Anlayışsız dangalak maganda dolu yollarda. İyi sürüşler. Bir de ... neyse şimdi cesaretini kıracak bir espiri öğren sonra söylerim. Ayrıca sana önceki cevabımda paspastan yazacağıma paspastadan yazmışım. Yakında klavye hatalı komik kelimeler köşesi açacağım galiba çok matrak olurdu.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks