Zeynep'in günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı
:) ilkyardıma az baktım, motora hiç bakmadım, tafiğe çok baktımm neyim ben yaa xS Saçmalamışım resmenn :) Ama direksiyon gerçekten çoookk güzelmişş :) Vites hoşuma gitmeye başladıı
İşte bu güzel haber! Debriyajı da sevdin mi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-02-2010, 11:36 PM
|
#91 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü İşte bu güzel haber! Debriyajı da sevdin mi tamamdır. Hafızanın karşısında da eğiliyorum dostum, o nasıl bir şeydir ki motora bakmadan barajı geçmeyi sağlayacak
Şimdii gelelim benim son bir haftamın durumuna, dil kursuma devam ediyorum, kitap okuyorum, staj için 3 senedir ilk kez adamakıllı şirketleri araştırdım, sevgililer gününde de çok sevdiğim bir kız arkadaşımı evime çağırdım, gerilim filmi izledik, tıkındık ve playstation oynadık Süper geçti, yemişim sevgililer gününü, ohhh. Annemle babama sordum sevgililer gününde ne yapıyordunuz diye, bizim zamanımızda öyle bir şey yoktu ki dediler. Ah keşke onların zamanında yaşasaydım. Televizyon ve bilgisayar hayata girdi mi bu günü gözümüze gözümüze soktular. Anca reklama malzeme yapılan sömürücü gün. Hıh! Bugün okulumun ilk günüydü(oleey:P) ve çok güzel geçti, özellikle de ders sonrasında akşama kadar gezme kısmı İştahım açıldı, farklı şeyler deniyorum ve aklımı gereksiz düşüncelerin dolduramayacağı derecede meşgulüm. Oley! Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
17-02-2010, 12:08 AM
|
#92 (permalink)
| Üsteğmen
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü 2 gündür kendime şaşırıyorum, bu ben miyim! Ben ki sözlü iletişimde doğru dürüst cümle kuramayan, kafası bulanan insan, 2 gündür kendimi daha iyi ifade edemezdim. Arkadaş ortamında söylediğim cümleler ağzımdan çıktıktan sonra vay be ben bu cümleyi nasıl kurdum diye düşünüyorum Kitap okumanın ve olumlamaların faydaları olduğunu düşünüyorum. Bir de şu "ideolojik" konularda fikrimi düşüncemi aktarabilsem, tartışma anında düzgünce savunabilsem! Okumaya, bilgilenmeye devam, bu kadar kısa zamanda bu ilerleme olduysa daha iyileri de çok yakındır Olumlamaları da yeni okumaya başladım ve ben de bir defter oluşturdum, beğendiklerimi yazıp her gün okuyorum. Bu son günlerde aileme olan bağımlılığım azaldı, bugün kafamda bir ay ya da birkaç hafta önce tam olarak imgelediğim şey gerçekleşti. Devamını bekliyoruz Hayat ne kadar süprizli. Seviyorum ben bu hayatı | Offline
| |
23-02-2010, 02:18 PM
|
#93 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Öyle berbat geçen bir gün ki, ağlamaktan yorulup bir daha uyanmama isteğiyle kendimi yatağa bırakıyorum. Aynı günün akşamı, daha birkaç saat sonra uyandığımda ise uyumadan önceki şeyler aklıma geldikçe beni durgunlaştırıyor sadece. Ama sanki her şey değişmiş, farklı bir güne uyanmış gibiyim. İnsanlar değişmiş, güzelleşmiş. Bir günün bir yarısı üst üste berbat ve diğer yarısı üst üste hoş ve ilginç "tesadüf"lerle geçer mi?Evet,bende geçiyor. İlginç ya. Bilmiyorum. İşte bu, dünün hikayesi. | Offline
| |
23-02-2010, 02:27 PM
|
#94 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Bölüm dokuzuncusuymuşum bugün gittim öğrendim. Ama staj için seçilecek 10 kişilik listede numaram yok. Demek ki ikiyüzlü olmamak için benim gibi dürüst davrananlara yer yok bu listelerde. Hocaların kuyruğu olan, cevabını bildiği soruları soran, ikiyüzlülüğü bilindiği halde umursamıyormuş gibi davranan insanlara yer var. Böyle insanlar gibi olmak lazım ki kabul edilesin.
Şu an tek istediğim şey, adımı veya numaramı o diğer iki yerde de staja kabul edilen öğrenciler listesinde görmek. Kendi emeğimle kazanmak bir şeyleri, torpille değil. Torpile torpille karşılık vermek istemiyorum. Halbuki diğerleri için ne kadar kolay böyle bir şey. Böyle bir yerde yaşamak istiyorum. Torpilin işlemediği, insanların karşısından gelene hafifçe çekilerek yol verdiği, hak nedir bilinen bir ülkede yaşamak istiyorum. Ailesinden biraz empati ve saygı görmüş insanların olduğu bir ülke istiyorum. | Offline
| |
23-02-2010, 02:45 PM
|
#95 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Şunları da eklemek istiyorum, bugün öğrenci işlerinden sıramı öğrendikten sonra benim numaramın olmadığı listeyi açıklayan asistana bu listeyi neye göre hazırladınız diye sormaya gittim ama kapısı kapalıydı, orada değildi. Belki de korundum, çünkü çemkirecektim bir miktar:)) Belki de asistan korunmuştur:D Sonra dersine hiç girmediğim, ama geçen sene stajyer öğrenci kabul eden bir hocanın odasına gittim ve bu sene de stajyer öğrenci talep edip etmeyeceğini sordum. Ben haber veririm, yazacağım gibi belirsiz sözler söyledi. Oraya gitmişken bu yeni açıklanan liste neye göre belirlendi haberiniz var mı diye sordum. Yanında araştırma görevlisi vardı. Torpile göre dedi, gülerek, güya dalga geçti. Ortalamamdan veya sıralamamdan bahsetmedim, birkaç soru daha sorup çıktım. Eve geldiğimde bir baktım hoca hemen benim ardımdan stajyer öğrenci talep edeceğim diye duyuru yapmış:D Yalnız mailinize transkriptinizi ekleyin demiş, o iş nasıl oluyor bilmiyorum, mail attım ama daha cevap yok. Bu sefer de daha maile transkript eklemeyi bilmeyen öğrenciden stajyer olmaz diye düşünmez inşallah, annemin tavsiyesiydi uydum ama:( Benim bildiğim transkripti okuldan belge halinde verirler ya da internetten öğrenci işlerinden bakarız. Her neyse, bugün fazlaca içimi döktüm.
Bir de, torpil yaptırabileceğim bir sürü bir sürü yer varken kendi kendime bunlarla uğraşıyor olmam biraz garip gelebilir, bana da garip geliyor ama bilmiyorum işte. Üstelik bu bahsedip durduğum listeyi açıklayan şirkette torpil yaptırabilme olanağım var, kendim ayrıca gidip form doldurdum. Ama kendi başarınla girmek var, insanların alaycı bakışlarıyla girmek var. İnsanların ne düşündüğüne önem verdim yine. Üff. | Offline
| |
06-03-2010, 01:17 AM
|
#96 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü DİKKAT: Günlüğümü hiç okumadıysanız bu mesajdan başlayınOlayı kaptığım an bu andır
Sevgili günlük, kötü giden 2 günden sonra buraya gelip yazıları okuyup telkinleri dinleyip olumlamalarımı tekrarladıktan sonra her şey 180 derece döndü. %100 yani bu kadar olamaz hayretler içerisindeyim. 3 aydır umutlanmaktan bıkıp unutmaya yüz tuttuğum şahsiyetlerden mesajlar aldım. İnternetten bir merak başvurduğum şu güzelim yazılım şirketinden staj kabulü aldım ve sınavlarına çağrıldım. Hep ucu ucuna kaçırdığım ankarayları yakalamaya başladım.
Ayy zamanım kalmadı uyumam lazım, yarın İstanbul'a
Disko kralına gidiyoruuum!!! Pankart açıcam hayatım değişti diye Sizi seviyorum canlar! Hobarey zubarey! | Offline
| |
06-03-2010, 12:38 PM
|
#98 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Pöh Allah senii 3 mesajını okudum, kendimi hazırladım. Diyorum kii, Zeynep böyle değildi, geçici bi süreç buu Birinin bunu ona hatırlatması, Ona Patronun kim olduğunu hatırlatması lazım, diyordum kii, bu mesajını gördüm İyi yaa Bende SecreT i aldım, onunla geziyorum Çekimm yasası beni de vurmaya başladıı Herşeyy her an daha da güzele gidiyooorr Hepp mutlu kal dostumm :) | Offline
| |
06-03-2010, 06:39 PM
|
#99 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü gunlugunu bastan sona okudumm harikasınn sennn hıc bısey uzmesınn ssenii ..mutlu kall | Offline
| |
09-03-2010, 12:58 PM
|
#100 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Ayy ne kadar iyisiniz ya, başkası olsa kesin kötü bir şey bulur söyler, sizse destekliyorsunuz benim için mutlu oluyorsunuz! Hepinizi çoooooo..k seviyorum, hep mutlu olun e mi!!
Şimdiik, genel olarak iyiydi, ama nereye gitsek soğuk götürdük, istanbulda istiklalde yağmurdan kaçmak için o mağaza senin bu mağaza benim çapraz çapraz ilerleyerek gezebildik Hiç bu konularla ilgileneceğini beklemediğim bir arkadaşım benim yıllar önce ona secret kitabından bahsetmemden sonra secret'ın belgeselini izlemiş ve buna inandığını söyledi, sen misin konuyu başlatan, döküldüm ben de, herkes ağzı açık dinledi Sadece yemek çekiyor gibi görünüyorum() ama ona daha kısa sürede olma ihtimali verdiğim için öyle oluyor. Yoksa çekim yasası gerçekten işliyor, 2-3 ay gecikmeyle de olsa Artık çalışmalarımı zamanı kısaltma üzerine yoğunlaştırmalıyım. Birçoğu da benim için en uygun zamanda oluyorlar, ben istediğimi unutuyorum ve gerçekleştiklerini fark etmiyorum. Her neyse, disko kralında korktuğum yere odaklandığım için korktuğum yere oturtulduk:D Tepeye, grubun sağına:D Programın bir başında bir de sonunda görünebildik, pankart açacak bir yerde olsam süper olacaktı. gülenyüz gül, eğer bir daha gidecek olursam seni de çağıracağım, tam kameranın çektiği yerde pankart açmalıyız Konuklar da felaketti, Doğuş geldi yahu:D Seray Sever:D Offf:D Ama zaten İstanbul'a gitme nedenim başkaymış, bu geziyle öğrenmem gereken şeyin farkındalığını yaşıyorum ve mutluyum halimden:D Mail attığım hocamdan staj kabulü aldım, toplamda staj yapabileceğim yer sayısı 3'e çıktı. Dün hava çok rüzgarlıydı, soğuk yemişim, bir de yetiştirmem gereken bir ödevim vardı, ama bugün sabahtan hem ders vardı, hem spora gidecektim hem de geziye. Şu an boğazım kötü ve bu sabah garip bir şekilde bir türlü uyanamadım. Her şeyi iptal ettim ve sıcacık evimde oturuyorum Ödevime devam edebilirim artık. Hep takılmak istediğim insanları kendime çektim, görmek istediğim arkadaşlarımı gördüm, anneme olumlama defterimi gösterdim, hoşuna gideceğini bildiğim olumlamalar da eklemiştim, bayıldıYakın birkaç arkadaşıma da göstermek istiyorum ne tepki vereceklerini bilmiyorum ama zaten bu uzun zamandır olan iyimserliğimden dolayı şoktalar, önem vereceklerdir defterin içindekilere. Şimdiye kadar yaşadığım en güzel, en kısa, en depresyonsuz kış mevsimiydi. İyiki buraya gelmişim iyiki sizlerle tanışmışım şükürler olsun. | Offline
| | | |