Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canım yaşadığın gelişmelerin hemen hepsi bende de var. İştah dışında: ) Keşke o da olsa. Ben de değişime hızlı başlayanlardanım. Değişimimiz hep olumlu yönde olsun. Mutlu kal...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-03-2010, 10:47 PM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Canım yaşadığın gelişmelerin hemen hepsi bende de var. İştah dışında: ) Keşke o da olsa. Ben de değişime hızlı başlayanlardanım. Değişimimiz hep olumlu yönde olsun. Mutlu kal

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 02:44 PM   #42 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım harikasın daha işin başında olmana rağmen ilerlemelerini küçümsememen ve onları farketmen gerçekten çok güzel bir özellik hele bir de onları görebilmek için içine bakman ve olumlu değişimlerin neler olduğunu bulmak üzere araman da çok hoş

gördüğüm kadarıyla birçok olumlu gelişme yaşamışsın ve kendine yapılacaklar listesi yapmışsın...kendine en kolay ve en zevkli gelicek olan ve en çabuk sonuç alabileceğin maddelerden başlarsan daha motive edici olur...hem listenden bir veya birkaç maddenin kısa sürede kalkmış olmasının rahatlığını ve gururunu yaşarsın olumlu gelişmeler listenin bu kadar uzun olduğunu görünce en az ben de senin kadar sevindim...hatta çocuklar gibi sevindim senin adına olumlu gelişmeler listenin kabarması ve yapılcaklar listenin azalıp küçülmesi dileğiyle...
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Bunları senden duymak beni çok mutlu etti. İyiki varsın
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 02:46 PM   #43 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım yaşadığın gelişmelerin hemen hepsi bende de var. İştah dışında: ) Keşke o da olsa. Ben de değişime hızlı başlayanlardanım. Değişimimiz hep olumlu yönde olsun. Mutlu kal
Çok teşekkür ederim. Sende de çabuk etki etmesine ve hızla değişmene sebep olmasına sevindim. İyiki varsın. Sevgiler.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 03:10 PM   #44 (permalink)

Sevgili kırmızı günlüğüm, bugün güne muhteşem başladım. Biliyor musun dün eve gelince süper birşey oldu. Annemler yatağımın yerini eskisi gibi yapmışlar. Duvara yaslamışlar. Bana sormuşlardı bende yarım ağız yarı gönüllü tamam demiştim. Annem odan böyle çok karışık gibi görünüyor demişti. Düzen de bana hemen kabul ederim tabi. Neyse ben unutmuşum günlükcüm bunu ve akşam eve gelince ilk talındığımız halindeki gibi bulunca bir sevindirik oldumki sorma:)))) Yatağımı fenq shuiye göre değiştirip ortaya koymuştum bayramda hastayken tvde görmüştüm evlilik için öyle yapmak gerekiyormuş sırf o yüzden öyle yapmıştım. O günlerde griptim ve hep evdeydim bir uyuşukluk gelmişti bana bende hep gripten kalma diye düşündüm. Annemler dün işte duvara dayamışlar alan açılmış oda kocaman olmuş caıon önü boş hemen oturdum ışıkları söndürdüm karşı tepeye ve yıldızlara bakıp hayal kurdum. Gel gelelim bu güne:) Sabah 7:10da gözlerimi kendiliğimde açtım hemde uykumu almışım gibi hissettim aman daha saat var 7 buçuk olsun çalsın kalkarım dedim olmadı ama aslında uyanığım alışkanlık olmuş bayramdan beri saat çalsın kapa 10 dakika sonra tekrar çalsın kapa:) Neyse ben artık kendime kızdım ve uyandın mis gibi hava güzel uykunu almışsın ne oyalanıyorsun kalk kahvaltını yap güne başla dedim 7:50de kalktım. Bu iyiye işaret hemde uykumu iyice almış şekilde kalktım. Çok iyi bir ilerleme bu. Birde gece hiç uyanmadım. Şimdi düşündümde ben bayramda yatağımın yerini değiştirmeseydim acaba hiç böyle uyku sorunum olmayacak mıydı? Hep eskisi gbi erkenden uykumu almış bir şekilde kalkacak mıydım? Tahminlerim yatağımın bu yerinin bana uygun olduğunu söylüyor. Gerçektende öbür türlü odanın ortasında uyumak bana güven vermedi sanırım. O yüzdende hep gece uyandımda uyandım. Keşke önceden anlasaydım. Bunun yataklamı alakalı olduğunu zaman gösterecek. :) Birde sevinçle kalkıyorum böyle dinlenince pek hoşuma gidiyor. Tamam çok uzattım günlükcüm bu konuyu:)) Bu arada artık suçlamaları dinlediğimin 5.günü filan ve başım gerilmiyor kötü etki yok. Rüyalarımda olumlu olmaya başladı:) Yaşasınnnnn yaşasınnnn çok mutluyum. Çekim yasasıda daima iyi yönde işliyor. Süpperrrrr şimdi dün birde burda matgrix konusunu gördüm neden yeni farkettim anlamadım. Başta ne bu matrix falan saçmadır desemde meğer benim konummuş ben ne bileyim o filmi bile izlemedim belkide izlemeliyim. Sizce izlemeli miyim? Bugün hemen gidip o kitabı alıp okuyup uygulama yapıcam çekim yasasını daha bir kuvvetlendirir gibime geliyor.
Alt 16-03-2010, 03:15 PM   #45 (permalink)

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak bu uzun zamandır bende var tv izlemesem de bazen netten dizilere takılmıyor değilim :) 15 güzel madde getirmişsin hayatına. Gerçekten kayda değer, değerli değişimler. Yapman gerekenlerin de farkına varmışsın bu daha da güzel. Sürekli ileriye doğru gidiyorsun, geride kaldı kalması gerekenler :)
Kitabı bitirince muhakkak haber ver alacağım çünkü. Eğer grafikte olur da uzmanlaşırsam bir gün ve o gün sen kitabı yeni bitirmiş olursan ya da 2. kitabın yeni bitmiş olursa kapak tasarımın benden ;)
Teşekkürler çok iyisin sağol.
Alt 16-03-2010, 04:03 PM   #46 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kırmızı günlüğüm, bugün güne muhteşem başladım. Biliyor musun dün eve gelince süper birşey oldu. Annemler yatağımın yerini eskisi gibi yapmışlar. Duvara yaslamışlar. Bana sormuşlardı bende yarım ağız yarı gönüllü tamam demiştim. Annem odan böyle çok karışık gibi görünüyor demişti. Düzen de bana hemen kabul ederim tabi. Neyse ben unutmuşum günlükcüm bunu ve akşam eve gelince ilk talındığımız halindeki gibi bulunca bir sevindirik oldumki sorma:)))) Yatağımı fenq shuiye göre değiştirip ortaya koymuştum bayramda hastayken tvde görmüştüm evlilik için öyle yapmak gerekiyormuş sırf o yüzden öyle yapmıştım. O günlerde griptim ve hep evdeydim bir uyuşukluk gelmişti bana bende hep gripten kalma diye düşündüm. Annemler dün işte duvara dayamışlar alan açılmış oda kocaman olmuş caıon önü boş hemen oturdum ışıkları söndürdüm karşı tepeye ve yıldızlara bakıp hayal kurdum. Gel gelelim bu güne:) Sabah 7:10da gözlerimi kendiliğimde açtım hemde uykumu almışım gibi hissettim aman daha saat var 7 buçuk olsun çalsın kalkarım dedim olmadı ama aslında uyanığım alışkanlık olmuş bayramdan beri saat çalsın kapa 10 dakika sonra tekrar çalsın kapa:) Neyse ben artık kendime kızdım ve uyandın mis gibi hava güzel uykunu almışsın ne oyalanıyorsun kalk kahvaltını yap güne başla dedim 7:50de kalktım. Bu iyiye işaret hemde uykumu iyice almış şekilde kalktım. Çok iyi bir ilerleme bu. Birde gece hiç uyanmadım. Şimdi düşündümde ben bayramda yatağımın yerini değiştirmeseydim acaba hiç böyle uyku sorunum olmayacak mıydı? Hep eskisi gbi erkenden uykumu almış bir şekilde kalkacak mıydım? Tahminlerim yatağımın bu yerinin bana uygun olduğunu söylüyor. Gerçektende öbür türlü odanın ortasında uyumak bana güven vermedi sanırım. O yüzdende hep gece uyandımda uyandım. Keşke önceden anlasaydım. Bunun yataklamı alakalı olduğunu zaman gösterecek. :) Birde sevinçle kalkıyorum böyle dinlenince pek hoşuma gidiyor. Tamam çok uzattım günlükcüm bu konuyu:)) Bu arada artık suçlamaları dinlediğimin 5.günü filan ve başım gerilmiyor kötü etki yok. Rüyalarımda olumlu olmaya başladı:) Yaşasınnnnn yaşasınnnn çok mutluyum. Çekim yasasıda daima iyi yönde işliyor. Süpperrrrr şimdi dün birde burda matgrix konusunu gördüm neden yeni farkettim anlamadım. Başta ne bu matrix falan saçmadır desemde meğer benim konummuş ben ne bileyim o filmi bile izlemedim belkide izlemeliyim. Sizce izlemeli miyim? Bugün hemen gidip o kitabı alıp okuyup uygulama yapıcam çekim yasasını daha bir kuvvetlendirir gibime geliyor.
insanın hiç aklına gelemyecek kadar küçük bir eşya veya eşyalar topluluğu da rahatsız ediyor olabilir arasıra odanda küçük değişikliklerle denemeler yapabilirsin eşyaların yerlerinin değişmesinin senin üzerinde etkiler yarattığını farketmen çok güzel olmuş renklerin de etkisi oluyor aynı zamanda...

sana birşey söyleyeceğim ve belki çok güleceksin bende matrixin 3 filmi de var elimde ama doğru dürüst oturup izlemedim..1. ye de şöyle bir bakmıştım ama karışık gelmişti sıkılıp kapatmıştım...o yüzden izledim de diyemem...ama indirdim ve duruyor

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 04:50 PM   #47 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Kitabı almayın bana kalırsa, boşuna masraf. Yazar hiçbir şeyi anlatamamış boşa zaman kaybı. Kitabı okumaktansa sitedeki bölümü okuyun, orada kitaptan kat kat fazla bilgi var. Bu arada çok uzun yazamıyorum ama geçen sayfadaki mesajın için sana bir ara destan yazmayı düşünüyorum günlük sahibi :)
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 02:43 PM   #48 (permalink)

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insanın hiç aklına gelemyecek kadar küçük bir eşya veya eşyalar topluluğu da rahatsız ediyor olabilir arasıra odanda küçük değişikliklerle denemeler yapabilirsin eşyaların yerlerinin değişmesinin senin üzerinde etkiler yarattığını farketmen çok güzel olmuş renklerin de etkisi oluyor aynı zamanda...

sana birşey söyleyeceğim ve belki çok güleceksin bende matrixin 3 filmi de var elimde ama doğru dürüst oturup izlemedim..1. ye de şöyle bir bakmıştım ama karışık gelmişti sıkılıp kapatmıştım...o yüzden izledim de diyemem...ama indirdim ve duruyor
Ben değişikliği seven bir yapıya sahibim, ama yatak konusunda böyle değil. Yatağım dışında bir yerde uyuduğumda mutsuz oluyorum, yorgun oluyorum. Nitekim kendimle ilgili şunu keşfettim. Eve taşındığımızda yatak ilk neredeyse (ki o genelde duvara yakın bir yer olmalı) orada ben rahat ediyorum. geçmişi düşündümde ilk yine duvar kenarındaydı arada odamı değiştirmiştik ve yine böyle problemim olmuş ve eski haline dönüncede rahat uyumuştum. Bunu şimdi çok daha iyi farkettim. Evlenincede ona göre yatağı ayarlarım artık:)))

Matrix filmlerini izlemek nedense içimden gelmiyor, ama dün gittim bütün farklı marka kitapçılara baktım Ankarada yok Matrix'e hükmedin. Şehir dışında varmış oradan gelecek ve beni arayacaklar bu hafta. Çok merak ediyorum o kitabı bir an önce alıp okuyup uygulayacağım
Alt 17-03-2010, 02:44 PM   #49 (permalink)

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ooo Rüyaların olumlu olmaya başlamış..Çekim yasasının faydalarını görüyorsun çok sevindimmm..
İçeriğini bilmiyorum ama o kitaptaki uygulamalar çekim yasasını kuvvetlendirebilir .İçime doğru sanki kesin konuştum:D
Kafaya koydum o kitapta bana göre birşey var sanki
Alt 17-03-2010, 02:49 PM   #50 (permalink)

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitabı almayın bana kalırsa, boşuna masraf. Yazar hiçbir şeyi anlatamamış boşa zaman kaybı. Kitabı okumaktansa sitedeki bölümü okuyun, orada kitaptan kat kat fazla bilgi var. Bu arada çok uzun yazamıyorum ama geçen sayfadaki mesajın için sana bir ara destan yazmayı düşünüyorum günlük sahibi :)
Merhaba kırmızıya hoşgeldin.

İnternetten araştırdım kitabı sevende var sevmeyende. Uygulayan arkadaşların yazılarını takip edip denemeye çalışıyorum ama daha konunun 10. sayfasındayım ve maşallah bir 100 sayfadan çok şey yazılmış. Sanırım kitabı düzgün çevirememişler aslında onun ingilizcesini bulmak lazım ben birde ingilizce buluyum ikisini karşılatırırsam ve buradan da takip edersem bu iş olacak gibi. Ben öğrenirsem, artık herşeye uygularım. Tüm en ufak detayına kadarda onu nasıl uyguladığımı burada anlatırım herkese seve seve. Bu arada çözemedim ben kusura bakma hangi mesajım için destan yazmayı düşünüyorsun?

Bookmarks